Måndag

Sista veckan jag jobbar nu innan semestern, lite tråkigt eftersom resten av famijen är hemma och det ska tydligen vara kanonväder hela veckan =(
Sov lite längre än vanligt imorse, klev upp 06.18. Brukar annars kliva upp en timme tidigare. Men jag hann med mig ändå, beror kanske på att jag inte kunde duscha! =( Fanns bara iskallt vatten, tvättade håret iaf men det var inte alls nå skönt. Trodde huvet skulle bli en isklump!
Tog en promenad till jobbet, jätteskönt!

Allt är bra med Nora iaf, märks inte på henne att hon brutit nyckelbenet förutom att hon bara kan använda ena armen. Hon är pigg och glad och leker för fullt!

Helgen som gått!

Fredag:Lämnade Amanda hos farmor vid femtiden sen så vilade vi lite innan Marie och Per kom. Åt en sen middag och sedan kollade vi på en halvskum film innan dom for hem och vi gick och la oss.

Lördag:Gjorde inte så mycket under dagen vad jag kan minnas. Malin och Ted kom efter middan. Spelade MarioKart och åt en massa gott =)

Söndag:For till pappa och hälsade på, träffade farmor, Emelie, Lennart och Anette också! Byggde ihop pappas pool som han hade köpt. Åt lite lunch innan vi for hem. Jag vilade en liten stund innan vi tog en promenad till Donken för middag. Sedan gick vi till coop och köpte glass och några billiga filmer.
Helgen har varit lugn och bra! =)

Det märks att det är fint väder ute..

Nästan ingen som uppdaterat sin blogg idag vilket betyder att jag har haft enormt tråkigt på jobbet.
Men nu ska jag äntligen packa ihop mina grejer och bege mig till dagis för att hämta Amanda. Vi har vagnen idag, perfekt promenadväder!
Hoppas på att jag kan vila lite innan Marie och Per kommer ikväll.
Amanda ska nog sova hos farmor, hon älskar henne (och Sandra). Det är "mammon" och "danda" som gäller =)
Nora får mysa med oss "vuxna" ikväll!

Hoppas ni får en trevlig helg

Dagens goda gärning!

Var på Tempo förut och handlade lite lunch. När jag är på väg därifrån hojtar en "gubbe" till mig. Han ville ha hjälp med att bära ut en kasse till bilen, han hade opererat ryggen och fick inte bära tungt. Självklart var jag snäll och hjälpte han med det.
Kul att kunna hjälpa nån ibland =) Han var så tacksam!

Nu längtar jag hem till min älskling och våra barn. Vill ju se hur det är med Nora!

FAN!

Nyckelbenet var av som vi misstänkte, stackarn! Men barn klarar sig ju oftast bättre än vi vuxna så jag hoppas hon inte lider allt för mycket.
Hon lät pigg iaf.

Måste ut snart och ta luft, håller på att somna! Inte så konstigt kanske eftersom jag har varit uppe sen 4.

På väg till akuten

Nu ska Mats och Sandra åka ner med Nora till akuten, går ju inte att komma fram till vårdcentralen här i stan!
Hoppas allt går bra och att hon inte är så ledsen. Hon gillar inte doktorer =/

Solen lyser här idag men jag vill ha lite mer värme.

Stackars lilla Nora! =(

Fick vakna upp till ett gallskrik kl. 4 imorse!
Både Nora och Amanda skrek för full hals. Nora hade ramlat ur sängen och Amanda blev väl rädd antar jag.
Mats ska snart åka med henne till läkarn, hon har ont i axeln och nyckelbenet. Hoppas verkligen inte att det är av =(
Sista dagen på dagis och allt, hon skulle få fika en massa gott med pappa sen iaf så kanske hon blir gladare.

Är väldigt trött just nu, men det är ju skönt att det är fredag!
Vi ska laga mat med Marie och Per ikväll, blir pizza! Hoppas det blir en trevlig kväll och att vi kan övertala Per om att vi ska åka till Stockholm.

Tycker så synd om min lilla prinsessa! Återkommer under dagen med uppdateringar..

Älskar mina små änglar!


Gomorron!

Lovade ett långt inlägg idag, får se om jag kommer ihåg allt vi gjort de senaste dagarna! På midsommarafton var vi hemma hos Johanna & Alex, Marie och Per var också där (haha vilket rim!). Vi grillade kött och åt potatissallad. Barnen åt mest korv. Till efterrätt blev det hallontårta, snacka om proppmätt! Hann få i mig lite godis där emellan också. Sedan satt vi mest och tittade på våra barn som sprang omkring och härjade.

Adrian kom och frågade om Nora och han fick sova tillsammans och efter att vi sagt ja rusar han upp till Nora och skriker: -Nora, jag fick ligga med dig! Gud va vi skratta, så himla sött!

Var inte det lättaste att få dom att somna sen. Amanda gick det bra med för hon var jättetrött och fick ligga i Tindras säng. Hon somnade jättesnabbt. Men Nora och Adrian hade det lite svårare, dom sov ju i samma säng =) Men efter ett tag så somnade dom också.

När barna äntligen somnat (runt halv 12) så satt vi mest i soffan och tittade lite på tv:n. Mats, Per och Alex gick ut och spelade fotboll. Var ganska trött, tror vi gick och la oss runt 2. Jag och Mats låg på en platt liten madrass som vi tog med oss från Noras säng. Och det gör jag aldrig om!

Barna vaknade tidigt och eftersom jag är så lättväckt kunde jag inte somna om sen. Förstår inte hur alla andra kunde fortsätta sova som dom levde om =)

Var ute lite på gården innan vi rullade vidare hem till pappa.
Vi skulle fira Kevin eftersom han hade fyllt år. Farmor och faster Mona kom också dit, var jättekul att träffa dom. När pappa for iväg för att handla lite fika började det regna lite för att sedan övergå i hagel! Har inte sett det hagla på flera år! Låg fina högar ute på gården sen.
Fikade bullar och tårta, sen for farmor och Mona hem. Gick in och la mig på soffan, var skittrött. Somnade till och måste ha sovit i 1 timme ungefär.
Blev bjuden på grillad fläskfilé och potatissallad. Var hur gott som helst, pappa kan det där med att grilla! =)
När vi kom hem så packade vi upp och tog det lugnt resten av kvällen.

Söndag: Barnen var lite småtjuriga så dom fick vara hos farmor ett tag medans vi for och storhandlade. Var jätteskönt att gå omkring i lugn och ro! Bjöd Marie på middag, tacos! Tanken var att vi sedan skulle kolla på Grease men det var en annan bra film på tv:n som vi såg istället.

Måndag:Gjorde en liten fuling och tog det lugnt =P

Tisdag: For till mamma och lämnade tillbaka Gillie, tror hon blev glad när hon fick komma hem. Men jag saknar henne lite faktiskt! Mamma klippte håret på barna, Noras hår blev jättefint nu. Det har varit så himla slitet. Malin kom förbi också så jag fick träffa henner! Efter det for vi till IKEA, var där i fler timmar. Kom hem med lite smått och gott! Har en mycket finare lägenhet nu iaf. Har gjort om lite på barnas rum också. Vi har vänt på loftsängen och tagit ner Noras gamla säng som Amanda sover i nu. Hon klättrade ju alltid upp till Nora men tog sig inte ner själv. Nån vacker dag hade hon ramlat ner. Så nu får det vara så här ett tag tills hon blivit större. Tycker Noras säng blev lite mysigare också. Ska hänga upp lite tyg så hon får en mysig "koja". Blev en sen kväll för barna så jag trodde dom skulle sova länge, får nog sluta hoppas på det i fortsättningen för dom gör det aldrig! (om dom inte är sjuka).

Klev upp strax före 8 och satt vid datorn, första gången på flera dagar! Har beställt lite andra kanaler till tv:n nu och så har vi fått låna Hannahs lilla tv som vi har i sovrummet. Vilken tajming säger jag bara för dekodern (stavning?) har gått sönder så vi kan inte titta på tv i vardagsrummet förrän nästa vecka. Så vi får nöja oss med att titta på 1:an, 2:an och 4:an så länge på en 14 tummare =)
Vi kan ju alltid spela tv-spel om vi får tråkigt..

Så nu är det torsdag, skönt att bara jobba 2 dagar sen är det helg igen. Barna går sina sista 2 dagar på dagis innan sommarlov =) På lördag kommer Malin och Ted upp och hälsar på, det är på tiden. Som jag har tjatat! Sen vet jag inte vad vi ska göra mer.

Jobbar bara nästa vecka, sen har jag 3 veckors semester! Ska bli så skönt. Hoppas på en liten Stockholmsresa med Marie och Per! Måste tjata lite på han =) Sen så vill jag hitta på en massa kul med barna, åka på utflykter och bada.

Och till hösten hoppas jag att jag har fått ett nytt jobb!

Det var en liten sammanfattning av min långhelg, ha en bra dag!

Dålig uppdatering!

Har inte haft tid att sitta vid datorn, har varit full rulle hela tiden.
Orkar inte skriva nu om allt vi gjort, kommer ett långt inlägg imorrn när jag är på jobbet =)

Midsommar!

Stress, stress, stress.. Har varit helt knäpp hela morron, men nu kan jag ta det lite lugnt.
Åker till Alex och Johanna om några timmar med Per och Marie.
Hoppas på en trevlig kväll med god mat och annat gott =)

Imorrn ska vi vara hos pappa och fira Kevin som har fyllt år. Ska äta middag där med, fläskfilé =)

Hände en helt sjuk sak innan jag skulle duscha, berättar mer om de imorrn. Orkar inte nu och det är så vidrigt så jag skulle kunna dö!

Hoppas ni får en härlig midsommar allihopa!

Ibland är livet bra härligt!

Har tagit hand om mina fötter och naglar ikväll, ska bara måla på ett till lager nagellack innan jag sover.
Hur skönt som helst med en sån här kväll, synd bara att jag inte köpte ansiktsmasker när jag var och handlade.
Får ta det en annan gång!

Har ätit gurk- och morotsstavar med dip och druckit ramlösa (jordgubb & lime), supergott!
Snart är det dags att krypa ner i soffan, hoppas bara att Mats ska vara vaken ett tag till.

Väntar på att Marie ska ringa så jag vet hur planerna ser ut för morgondagen!

Läste syrrans blogg och blev väldigt ledsen när jag såg vad hon hade skrivit om "P". Allt är så sant och jag vet inte vad vi ska göra. Tycker inte om när människor i min närhet inte mår bra!

Nu ska jag joina Mats i soffan, hörs imorrn!

Dags att gå hem!

Känner mig så lycklig eftersom vi har fått lite pengar idag och 1 veckas ledighet väntar! =)

Nu ska jag gå hem till mina älsklingar, sen ska vi åka iväg och äta, efter det lite handling på coop!

Finaste barnen!



Bilden är från förra sommaren!

Guuuud så underbart!

Lisbet hade bokat Adecco nästa vecka eftersom Solan skulle ha haft semester, men hon flyttade fram sin semester men bokningen stog fortfarande kvar.
Så jag ska vara ledig mån-ons, lååång helg =)
Solan ska vara ledig to-fre, fick dela lite på det!
Men jag måste nog förbi jobbet ändå på måndag för att kolla lönen! =)

Tror Mats och barna blir glada nu, eller???

Paltkoma..

Oj, vad trött jag blev efter lunchen. Har suttit i stolen och slumrat till lite titt som tätt.
Är väldigt lugnt här idag!
Kanske piggnar till när jag går hem sen.

Ikväll tänkte jag mysa till det med älsklingen (om han vill), är sugen på gurk- och morotsstavar med lite dipp och en bra film! Får se vad han säger.

Provar igen



Provar att lägga ut den söta bilden på Nora igen, syns den nu? =)

Äntligen!

Solen är framme igen, förmodligen bara idag men jag är glad ändå =)
Tog en skön promenad till jobbet, blev jättevarmt! Tänk att solen kan göra så mycket, blir så glad bara den är framme.

Sista dagen på jobbet den här veckan, jobbar bara 2 veckor till sen har jag SEMESTER!

Det brinner

Är jätte irriterad just nu, ingenting funkar som jag vill här. Och jag har bråkat med barna, att dom aldrig kan lyssna =/

Ska snart åka och handla lite, behöver frulle imorrn!


Ge mig öronproppar!!!!

Nu ger jag upp!

Ska snart gå hem, tar friskvård idag!
Får klura vidare på designen hemma, men jag är nöjd hittills. Har ju en del kvar att göra men det kommer..

Längtar hem till min familj, ska mysa massor när jag kommer hem. Pussa på barna tills dom blir less =)

Skriver nog mer ikväll..

Just ja, HEJA SVERIGE!

Hmmm..

Går inge vidare, hur får jag "blomgrejjen" att bli längre.. vill ju inte bara ha en liten grej i hörnet..

Grejjar!

Ni får räkna med att det kommer att se lite konstigt ut här på sidan ett tag framöver, håller på med en ny egen design. Lite kul att lära sig, sitta och trixa å så. Får se vart det slutar..

Bebislängtan!

Idag har jag en sån där dag när jag verkligen längtar efter en liten bebis.
Vill vara gravid igen, gå på UL och se den lilla som lever i magen, känna sparkarna och att få längta!
Mest av allt vill jag vara med om en till förlossning, finns inget häftigare. Även fast man har så ont och önskar att man aldrig satt sig i den sitsen så finns det inget underbarare än att få se bebisen för första gången, ögonen tåras och lyckan går inte att beskriva! Smärtan är som bortglömd efter några minuter.

Vill så gärna ha ett till barn, men jag vet inte om det är rätt tid nu.
Vi har ju flera år på oss, men jag vill inte heller att det ska vara så stor åldersskillnad.

Vissa dagar kan jag tänka att det räcker med 2 barn och eftersom Amanda börjar klara sig ganska bra själv så blir man lite bekväm. Ska man börja om med allt igen då?


Just nu önskar jag att jag var gravid!

Min älskade dotter!



Hittade världens sötaste bild på Nora!
Vet inte hur gammal hon var men jag gissar runt 2,5.

Tydligen syns inte bilden hemma på datorn, syns den hos er??

Morrn morrn!

Var tidigt på jobbet idag, innan sju!
Vad håller jag på med? Hahaha, trodde de skulle ta längre tid att tanka men det gör inte så mycket. Hinner vakna till lite och läsa lite bloggar innan Solan och Lina kommer.

Har en ny design nu men den är inte klar än. Tack Zandra för hjälpen!
Ska fixa till lite mer sen, men det här duger så länge =)

Längtar till midsommar nu, bara alla är friska. Barnen är hemma idag igen. Nora hostar som en galning!

Ska läsa lite bloggar nu, hörs sen!

Sötaste ungarna i stan!


                          Finns det nåt finare än syskonkärlek?

Lugn och ro?

Barnen är nattade nu och förhoppningsvis så somnar dom snart. Amanda har ju en förmåga att alltid gå upp till Nora efter att vi har stängt dörren, så man får hålla lite koll.
Dom var lite bråkiga och ville inte alls göra som jag sa så jag är på lite dåligt humör just nu, men det går nog över snart.
Blir nog inget dagis imorrn heller, dom hostar och snorar båda två så det är bättre att dom får vara hemma och piggna till innan midsommar =)

Väntar på Mats nu så jag kan gå ner på affärn, sen ska jag ligga på soffan resten av kvällen.
Ska ringa till Marie också, tror jag gör det på en gång innan jag glömmer bort det =)

Duktig!

Har dammsugit och plockat undan lite, har tvättat en maskin med sängkläder också. Mats ska få hjälpa mig att bädda rent när han kommer hem.
Han är hos Sandra och Helena just nu och klipper gräs.
Ska ta mig ner på affärn sen och köpa lite bröd så jag har nån lunch imorrn på jobbet.

Längtar tills på torsdag när vi får pengar igen, hatar att vara utan =(

Dags att gå hem..

Blir lyxig middag idag, gröt =) Barna ville ha det, kan vara gott ibland faktiskt! Vet inte vad som händer ikväll, antar att vi ska titta på tv som vanligt och jag somnar på soffan.
Ska försöka få tag på Marie också och försöka planera midsommar och så måste jag höra hur hon har haft det "hemma".

Skriver kanske mer senare!

Lär känna mig

Vet inte hur många som är intresserade av mitt tråkiga liv, men nu har ni chansen att lära känna mig lite mer!
Vad vill du veta?
Fråga på så lägger jag ut svaren imorrn =)

(Tror inte jag får några frågor men man kan ju alltid hoppas)

Hungrig och uttråkad

Börjar bli lite hungrig nu och jag har bara 1 macka kvar, trodde jag skulle sluta vid lunchen för att åka hem och hjälpa Mats med barnen så jag åt upp dom andra 2 imorse. Men nu är han piggare så jag behövde inte sluta tidigare. Så nu sitter jag här och funderar på hur jag ska hålla hungern borta resten av dagen. Det är ingen stor macka jag har heller utan hörnet av en limpa! Typiskt..

Hade sett fram emot att jobba en halvdag men men, snart helg igen.

Måste spara på batteriet i mp3:n också så jag kan lyssna på rix morron zoo imorrn. Så det är lite långtråkigt att bara sitta här när det är alldeles tyst (förutom när det ringer).

Gomorron!

Känner mig på bra humör idag, hade en lika underbar morgon som igår. Barnen är hemma idag oxå. Båda var hängiga igår och hade lite feber och dom sov som stockar imorse så jag ville inte väcka dom för att ta tempen.

Middagen igår var supergod, åt grillad laxfilé och färsk potatis och drack en cider till de =)

Amanda var vaken jättelänge igår, hon klättrade upp i Noras säng, satt och ritade, läste böcker. Till slut fick hon sitta i soffan med oss, tror vi la hon i hennes säng runt 21-21.30.
Mats väckte mig inatt när vi skulle lägga oss (sov på soffan som vanligt), han sa att han hade en överraskning i köket!?
Han hade rensat och gjort jättefint i "skrotskåpet". Blev skitglad! Som jag gruvat mig för det, har(hade) jättemycket skit därinne! Men nu kan man t.o.m se vad som finns där.

Vet inte vad vi ska göra idag, vill ha semester nu så vi kan göra en massa kul på dagarna. Åka på utflykter, bada, sola och ha de bra!

Vad ska ni göra idag?

Efterlysning!

Behöver en ny design men är lagd åt lite fel håll så jag har ingen koll på hur man gör!

Kan/vill DU hjälpa mig?

Dags för lunch..

Är ganska hungrig nu så det ska bli gott med tjockpannkaka och sylt =) Dom få gånger jag går ner i lunchrummet och äter är när jag har tjockpannkaka, det är den enda mat vi får rester av. All annan mat räcker exakt till middagen, vi är glupska i våran familj =)

Ibland känner jag mig så ensam!

Vad skulle jag göra om Marie fick för sig att flytta?
Då har jag ingen i den här stan att umgås med..

Hade ju en del vänner jag träffade förut men det känns som att alla har fått nya liv och flyttat från stan

Saknar vissa av er!

En hel morgon alldeles för mig själv!

Gud så härligt! Skönt att ta det lugnt utan att behöva tänka på att barna ska göras klar osv.
Dagis har stängt idag så barna är hemma med pappa, Amanda har feber stackarn!
Hon sov fortfarande när jag for till jobbet, hon brukar vakna direkt annars när jag kliver upp.

Idag ska jag äta middag med jobbet på Hamnkrogen, hade glömt bort det tills Mats påminde mig igår =)

Ska gå och hämta lite vatten nu och läsa allas bloggar.
Ha en bra dag!

Gomorron!

Fick min efterlängtade sovmorron! =) Vaknade kl 10! Klev upp och klädde på mig och då ringde Marie och sa att dom var på väg.
Ska snart äta frukost och göra mig klar.
Sen så ska jag åka med Nettan till Ö-vik och lämna hennes barn hos deras pappa, hon somnar så lätt när hon kör så hon ville ha sällskap! =)
Ska åka runt 12.30.

Vad ska ni göra idag då??


Reklampaus!

Tittar på Kate & Leopold, har inte sett den förut. Men den är bra! =)
Ska åka och hämta Mats sen nån gång när han har lessnat på Per.
Bara det inte blir allt för sent.

Ska bli skönt att få sova längre än till 6 imorrn, kanske jag är lite gladare oxå!


Åhhh...typiskt!

Spanien gör mål när det återstår 1 minut! Gud så less jag blir..

Ska kolla igenom en massa kort vi överfört till datorn nu, sen ska jag ta en tur med Gillie innan jag kollar på nån film.

Sverige-Spanien

1-1 efter första halvlek. Spännande, sitter här hemma alldeles ensam. Mats är hos Per och barnen är hos farmor, dom ville sova där inatt.

Är trött, varför vet jag inte eftersom jag sov nästan 3 timmar tidigare idag =(
Kallt är det oxå, får sitta med filt och tofflor!

Vad gör alla andra ikväll??

Usch vilken hemsk morgon!

Har varit på dåligt humör sen jag vaknade, barnen vägrar lyssna på vad vi säger och driver mig till vansinne. Men ändå är dom det finaste och bästa jag har! Börjar bli lite gladare nu iaf. Ska snart ner på stan, Mats ska köpa öl till fotbollen ikväll. Han ska sitta hemma hos Per och titta på den, så jag och barnen får sitta här hemma med lite chips och kolla =)

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar, bara Mats blir klar snart. Han har stått i duschen/legat i badet hur länge som helst!

Skriver kanske mer sen...hoppas ni får en bra dag!

Ouuups! Är jag en gammal kärring?

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen? Din vuxenpoäng är: 24.6

Din ålder borde vara 47.8 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Fredag=Tacos

Gott gott! Tur att jag slutar snart, håller på att somna. Tänkte ta en långpromenad med Gillie efter maten. Ser ut att vara skönt väder ute!
Får se om det blir några uppdateringar under helgen, annars får ni ha en trevlig helg! =)

Marie, kom hem!

Fredag den 13:e!

Idag fyller lillebror Kevin 3 år. Men vi ska inte fira han eftersom han är hos sin mamma. Känns lite konstigt att ha en lillebror som är så liten, mindre än Nora =)

Nu har Gillie flyttat in till oss igen så nu blir det mycket motion, skönt! Synd bara att hon luktar så mycket, men det gör väl alla hundar? Det är inte så att det luktar illa utan det luktar hund, konstigt? =)

Skönt att det äntligen är helg och det ser ut att bli fint väder! Ska mysa en massa med familjen ikväll..

Nu ska jag hämta lite vatten och starta dagen!

Varför blir jag alltid så här??

Stressar sönder mig för ingenting. Man kan tro att det är jag som ska studenten. Ska snart gå hem, då har jag 1 timme på mig att fixa allt innan vi ska sitta i bilen igen om vi ska komma fram i någorlunda tid. Men vart f*n ska jag parkera? Hatar Sundsvall, hittar ju ingenstans där. Men men, bara vi hittar mamma sen så blir allt bra oavsett vart vi parkerar.

Ser ut att bli regn, hoppas inte. Inge kul en sån här dag. När jag tog studenten regnade det och det började åska och blixtra när vi åkte på flaket, mindre roligt! Blev alldeles iskall =(
Hoppas Malin får en underbar dag/kväll!

Studenten!

Idag tar Malin studenten, tänk att min söta lillasyster har blivit så stor! Ska självklart dit så jag går hem 12 idag. Skönt, men jag är redan stressad =/

Var vaken till 22.30 igår, kollade på tv och kunde inte somna. Mats kom hem vid 3, han hade varit hos Per och spelat tv-spel. Nora vaknade för hon var kissnödig och sen låg dom och pratade en evighet kändes det som.
Amanda ropade 05.15 så det var bara att kliva upp, hon satt uppe i Noras säng. Hon hade bajsat också, trevligt att vakna upp till det =)
Nu ska jag läsa allas bloggar och sen öppna upp växeln!

Ha en bra dag allihopa!

Shit vilken dag..

Är inte van vid att det ringer så här mycket, men de mesta samtalen ska egentligen till Jämtland. Dom håller på att byta telefonnummer där så det går inte att komma fram *suck*

När det ringer lite klagar jag och när det ringer mycket är det inte heller bra. Ska nog byta jobb? Kan ju hoppas på att jag får andra arbetsuppgifter sen när jag slutar. Har ju bara anställningen till sista augusti men ska jobba 3 dagar i september också.
Just nu längtar jag efter semester, orkar snart inte kliva upp på mornarna!

Gomorron!

Är inte så pigg idag, somnade innan fotbollen hann börja. Tråkigt, men dom vann ju iaf =)
Förstår inte varför jag är så trött jämt, skulle kunna sova flera timmar till.
Har ont i örat nu oxå, gör ont när jag sväljer och gäspar! Vill bli pigg nu, tycker jag alltid är halvsjuk.
Ska läsa lite bloggar nu så kanske jag vaknar till.
Ha en bra dag!

Bloggvärde..

Denna blogg är värd 3 615 kr Konstigt, har inte använt denna bloggen på evigeheter men ändå är den värd mer än den förra som jag skrev flera inlägg om dagen i? Vad grundar sig bloggvärdet i??

Tomt!

Nu är det tomt i gamla bloggen, orkade inte kopiera över alla inlägg hit. Jag har istället skrivit ut allt så jag kan läsa igenom det om jag får lust =) Lite synd bara att allt inte syns här för mig, besökare tex. Men det kan jag kolla hemma! Nån som vill fixa en snygg design till mig nudå? ;)

Trist väder

Är grått och fuktigt ute idag, lite skönt med en sån dag faktiskt. Men till helgen får solen gärna komma tillbaka!

Idag fyller lillasyster Emelie 17 år, GRATTIS! Ska fira henne på torsdag när Malin tar studenten, känns onödigt att åka den biten när vi ändå ska åka ner om nån dag igen.

Gjorde inte så mycket igår, skulle egentligen behövt dammsuga och torka golven men ingen av oss orkade. Får se om vi gör det idag istället. Spelade MarioKart, vi har haft spelet säkert 2 månader men jag har knappt spelat det. Men det var riktigt kul, ska prova spela över internet idag tror jag. Lite roligare när man kan spela mot riktiga människor =)

Ikväll spelar Sverige sin första match i EM, ska bli kul att kolla på (om jag inte somnar). Ska försöka hålla mig vaken! Vet inte varför jag är så trött hela tiden, kanske skulle ha köpt nå piller?

Mycket att göra på jobbet idag, dom håller på att byta en massa nummer så vi får en massa samtal som vi egentligen inte ska ha. Men tiden går ju lite fortare när det ringer mycket så jag ska egentligen inte klaga.

Snälla, ge mig ett av jobben nu!!

Nytt försök..

Tänkte börja skriva här igen om det nu går från jobbet, verkar som det iaf! =) Ska försöka kopiera över alla andra inlägg från bloggagratis, får se hur det går! Vad kul att ni följt med mig hit, ska försöka på mig en egen design i framtiden. Är ingen höjdare på sånt så om det är någon som är duktig som vill hjälpa mig, hojta till! Ha en bra dag..

RSS 2.0