Gott nytt år!

2010 var bra men jag vet att 2011 kommer att bli bättre!

v. 10

Ja, då går vi in i en ny vecka igen.. nu börjar tiden gå ganska snabbt tycker jag. Skönt! :) 3/4 av graviditeten kvar nu.. inte alls så länge ;) Den 12:e ska vi på inskrivning och jag hoppas att vi kan få ett datum till RUL då! Mår fortfarande illa (men det har varit lite bättre idag faktiskt), är supertrött (kan även bero på att jag kliver upp så tidigt när jag jobbar),  har varit yr idag och börjar känna mig tung! Har inte ställt mig på vågen på länge och jag vågar nog inte göra det heller.. Ungarna smekte min mage idag och sa att det var en bebis där inne, jag har inte fått någon vidare bebismage  än men jag sväller upp ganska rejält när jag äter. Och idag har jag ätit en massa choklad och druckit en massa dricka så det får jag lida för nu. Tarmarna lever rövare, det är nästan så man skulle kunna tro att det ligger en ganska stor bebis där inne som rör på sig.. Ungarna får vänta till magen börjar synas rejält eller till ultraljudet är avklarat innan dom får veta vad som väntar i till sommaren :D

Imorgon börjar allvaret igen..

Ja, idag är sista dagen på min ledighet :(

Bara ett halvår kvar ungefär tills jag är långledig nästa gång, surt. Det har varit så skönt att vara hemma och bara vara. Inte behöva göra så himla mycket.. Tur att det bara är 2 dagar jag jobbar den här veckan!

 

Har inga planer alls för dagen mer än att duscha :)


Tisdag

Är ledig idag och det är så skönt, jag gör liksom inte så mycket annat än sover, vilar och tar det lugnt :) Undrar hur fan jag ska ta mig upp ur sängen imorrn när det är dags för jobb.. Ska ta och knäppa kort på magen snart också så vi har lite bilder på hur jag ser ut nu i början på graviditeten. Med de andra barnen har vi börjat knäppa när jag redan har fått en rejäl kula. Allt är fortfarande ganska overkligt, har inte riktigt fattat att vi ska få ett barn till. Mina symptom just nu är: Illamående, ingen aptit, ständigt hungrig, lätt förstoppning och TRÖTTHET! Brösten har försvunnit igen, brukar dom göra det? Dom var ju mycket större för någon vecka sedan :/ Är det ingen fler här inne som ska ha barn i augusti?? :D

Annandag jul

Jag har nu berättat för min mamma att det är en nr 3 på gång om allt går som det ska. Vet inte alls vad hon tycker.. fick inget grattis eller vad kul :/ Hon förstod att jag inte skulle kunna hålla mig sa hon och frågade när det var dags, verkade som att hon tyckte att jag berättade alldeles för tidigt!? Jaja, jag hoppas hon tycker att det ska bli kul till slut iallafall :) Svärmor tycker iallafall att det ska bli jättekul och älsklingens syrra har börjat förstå att något inte är som det ska. Hon hade frågat ut svärmor idag och hon försökte spela dum :D Hon är ungefär lika duktig som jag på att ljuga.. hahaha... Julen har varit bra förutom att jag knappt har fått i mig någon mat. Jag kan vara jättehungrig och magen har kurrat men så fort jag börjar äta så tar det stopp :( Mår illa mest hela tiden, alla timmar på dygnet men allra värst är det på morgonen!

Julen 2010!

Vi firade julen här hemma med Mats familj, det var jättemysigt och barnen fick superbra julklappar! :)

Nora var nöjd efter att hon hade öppnat ett paket med en BOB som hon önskat sig, hon hade inte behövt fler julklappar för hon sa redan då att det här var den bästa julen någonsin!

 

Nora var även livrädd för tomten så det var tur att "han" inte stannade allt för länge.. Amanda var däremot skittuff och bjöd in tomten och pratade på :D

 

Kommer några bilder någon annan dag när jag har kikat igenom kameran :D

 

 

Är trött som en gris och ska snart åka hem till svärmor där det ska bjudas på middag idag.


Mina barn är mörkrädda!

Stog i duschen igår när allt blev kolsvart, trodde det var proppen som gick som alltid annars men hela lägenheten var svart.

Mats kom in med 2 värmeljus så jag såg nånting medans jag duschade klart.

Ungarna var jätteledsna, asarädda och var på väg att spy för att dom var så rädda :/ Jag tyckte det var riktigt med en massa tända ljus och vi satt hela familjen ihopkurade i soffan :)

 

Ska snart krypa ner i soffan, jobbet väntar imorrn :/


Dagarna är sååå långa!

Har sovit en hel del idag men jag är så trött så jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Imorrn ska jag jobba igen efter att ha varit ledig i nästan 1 vecka, gruvar mig jättemycket eftersom jag mår illa konstant och är så jävla trött :( Imorrn går jag in i vecka 9 (8+0), känns som att det är en evighet kvar men jag har faktiskt avverkat 20 procent av graviditeten :)

Julklappshandling!

Har ganska nyss kommit hem från Birsta, har varit där under kvällen och handlat julklappar. Och vi valde verkligen rätt dag och tid att åka. Nästan inge folk alls att trängas med.. jätteskönt!

Har någon enstaka julklapp kvar att fixa sen är vi färdiga med julklapparna :)

 

Vet någon vart det finns att få tag på en julgransjävel!!!?? Har letat igenom nästan hela Birsta men hittade ingen.

Jo, Rusta hade ju några men dom var i alla färger förutom grön!

 

Jaja, i värsta fall får jag stjäla den som står hemma hos svärmor.. pyntad och klar :D

 

Imorrn står Coop på tur, vi ska handla lite julmat och sen ska jag försöka ta mig ner på stan också..


Jag överlevde!

Det gick bra att handla julklappar, det värsta illamåendet höll sig borta! Åt god middag och hade jättemysigt, bara jag och älsklingen <3

Dagens utmaning!

Vi ska snart åka till Birsta för att handla julklappar, skitkul när jag mår som jag mår. Men vem vet, imorrn kan det ju vara värre :( Vill ha det bortgjort så jag slipper ligga på soffan med en massa ångest! Hoppas på att vi hittar det vi ska ha ganska snabbt, att det inte är så mycket folk och att det inte blir så dyrt ;)

Illa, jag mår illa!

Jag har mått illa i stort sett hela dagen, inte så jävla häftigt. Hoppas på att kunna somna ganska snart och vakna upp imorrn pigg och glad och utan illamående! Har ju en del att göra inför jul så det är inte så kul om jag skulle bli sängliggandes.. Hoppas ni andra har haft en bra dag :)

Pizza till frukost

När jag vaknade imorse hade barnen fixat en restaurang och vi blev bjudna på pizza..

 

 

Visst ser det gott ut? :)


Nacken är lite bättre idag..

Kan röra på mig lite bättre idag iallafall, skönt!

Har precis kletat på lite Linnex och den börjar göra sitt jobb nu, fan vad det bränner!!!

 

Sen ska vi åka hem till svärmor och rulla lite(!?) köttbullar, 3 kg köttfärs ska rullas iallafall.. Tur att jag är världsbäst på det så det kommer gå undan :)

Hade tänkt att barnen ska få baka lite pepparkakor under tiden också!

 

Vad ska ni göra idag?

 

 


Lördag!

Klev upp med barnen imorse och gav dom frukost men jag fick springa och lägga mig igen, blev så fruktansvärt illamående :( Somnade om en stund och sen kunde jag också få i mig lite, konstigt det där.. Vi berättade för älsklingens mamma igår, hon blev jätteglad och skulle börja sticka :) Vi kunde inte hålla oss riktigt.. Men min mamma får överraskningen på julafton eller om vi träffas någon dag innan. Vi har iallafall bestämt att vi inte säger någonting till barna förrän efter ultraljudet om jag inte skulle hinna bli smällfet innan. Tror det kan vara svårt för dom att förstå om något inte går som det är tänkt. Hur gjorde ni andra om ni har fler barn, när berättade ni för de blivande syskonen?

Det blir inge Birsta..

Har nyss pratat med mormor och hon har skrivit upp våran julklappsbeställning.

Hon tyckte det var onödigt att jag ska åka ner när jag har så ont i nacken, det har hon rätt i men det skulle ha varit kul att träffa Nettan.. Får ta det en annan gång!

 

Har precis tagit en alvedon och ska försöka vila lite, Amanda ligger och tittar på Sunes sommar. Rastlös och vill åka på affärn. Det är nån ny grej hon har fått för sig, hon vill åka på affärn varje dag :)

Synd att hon inte är lite större, då skulle jag muta henne med att städa lägenheten och fara och handla lite julmat!


Nackskott!?

Imorse skulle jag sträcka mig efter tv-dosan för att slå på tv:n åt Amanda, hör hur det knäpper till i en kota bak i nacken och har knappt kunnat röra mig sedan dess. Det gör så fruktansvärt ont när jag råkar röra huvudet i fel riktning eller när jag spänner mig. Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. I vissa lägen känns det ganska okej men just nu håller jag på att avlida!

 

Skulle jobba mellan 10.30 och 17.45 idag men jag kan inte köra bil när jag knappt kan röra på huvudet så jag är hemma. Även om jag hade tagit mig ner så skulle det vara för jobbigt att sitta vid datorn så många timmar :(

Försöker ragga skjuts nu så jag kan ta mig ner till Birsta ikväll så jag kan hjälpa mormor med lite julklappar iallafall. Det är den enda dagen Nettan kunde så jag kan nog stå ut en timme bara jag tar mig dit och hem.

 

Nästa projekt är att försöka duscha, kan bli svårt att tvätta håret när jag inte kan luta huvet bakåt :/

 

Någon som har en idé på vad jag kan ha drabbats av och vad kan man göra åt det????

Det är ju så jävla passande nu när jag skulle vara ledig för att storstäda, göra köttbullar, handla alla julklappar, pynta och fixa innan jul.. Någon som är ledig och vill hjälpa till lite?


Lite bättre idag

.. än så länge iallafall. Mådde pyton hela kvällen igår och vaknade inatt och mådde illa :( Om en vecka ska våra närmaste få veta våran lilla hemlighet, har lite planer på hur vi ska göra så jag hoppas dom blir glada :) Älsklingens mamma vet jag kommer bli hur glad som helst men jag är lite orolig för hur mamma ska reagera. Hon tycker nog att det räcker med de 2 vi redan har men hon blir säkert glad hon också :)

Teater/musikal

Vi har varit på Noras fritids idag och tittat på en musikal som de visade upp. Vilka otroligt duktiga barn!

Det var så roligt att se och Nora såg inte ett dugg nervös ut :)

Förutom att det var packat med folk, svettigt och att vi fick stjärtvärk så var det superbra!

 

Dom har tränat sedan i mitten på oktober och det märktes, knäppte en del kort och filmade men det lägger jag upp i helgen istället om jag får tid.

 

Har ju en hel del att göra så vi får se när vi hörs igen! :D


Fy FAN!

Går in i vecka 8 idag (7+0), underbart! MEN, jag mår illa som en gris. Det slog till strax innan vi skulle äta middag och det har inte släppt än. Skitjobbigt, trodde jag skulle ha tur och slippa detta men det verkar inte som det :/ Tänkte knäppa en bild på magen också och lägga ut men just nu orkar jag inte resa mig ur soffan. Någon som har nåt tips på vad som kan hjälpa mot illamåendet?

Lite frånvarande

Har lite annat för mig nu för tiden så jag hinner inte riktigt med bloggen men jag ska försökra bättra mig :)

 

Dagen har varit helt underbar, har bara pratat med en massa underbara människor som har varit hur trevliga som helst och kallat mig för söt ;)

Har världens bästa chef också, synd att han ska sluta dagen före julafton :(

 

Imorrn kl. 17.00 ska vi på jul musikal på Noras fritids, det ska bli skoj. Hon har tränat hur länge som helst känns det som!

 

Nu ska jag ta och krypa ner.. gonatt! :)


Big boobs!

Idag är brösten riktigt svullna,  lite kul att dom tomma påsarna börjar fyllas upp igen :) Älsklingen sa också att jag inte är så jävla smal längre, tack så mycket.. Fan, jag väger ju hur mycket som helst. Blir nog svårt att gå ner alla kilon jag kommer att lägga på mig + några extra sen när det är klart! Får skaffa mig lite träningsredskap till hemmet och gå många, långa och svettiga promenader ;) Hoppas på att det är någon fler än jag i den här stan som ska ha bäbis ungefär samtidigt som mig som jag kan hänga med! Imorrn går vi in i vecka 8!

Hjälp!

Har haft konstiga flytningar idag, gul-bruna till färgen men i övrigt inget konstigt än så länge.. är skitnervös att något håller på att gå fel..! Hur var det för er i början? Kan inte minnas att jag hade så här de andra gångerna :(

Vilken jävla dag!

Redan igårkväll visste jag att det inte skulle bli någon bra dag, vi somnade inte förrän kvart i 3 imorse!

Och min klocka ringde halv 6, UNDERBART!

 

Var ändå på ganska bra humör imorse, klev upp, fixade Nora och skjutsade henne till skolan. Sen tog jag en tur genom stan och tittade på alla fina marshaller som hade tänts :)

 

Det var skitkallt ute och jag hade egentligen tänkt duscha men jag tänkte att det var bättre att göra det när jag kom hem från lucian på dagis som skulle vara utomhus..

 

For hem och väckte Mats och Amanda, vi skulle på dagis och det årliga luciafirandet.

Jag var skit irriterad, svor och skyllde ALLT på fröknarna på dagis. Vansinne att vara utomhus, det finns för det första INGA luciakläder som passar utanpå täckdressen och förra året höll jag på att frysa sönder.

Men men, jag tog på mig långkalsonger, mysbyxor, en ful men varm tröja, fula skor som ska föreställa ett par vinterskor men som inte håller någon värme, halsduk, mössa och dubbla vantar.. Amanda var sur för hon tyckte att hon var ful och såg ut som en dunderfet pepparkaksgumma!

 

Övertrött och irriterad for vi till slut till dagis och där visar det sig att vi ska vara inomhus!

Det var ju bra, precis som jag hade önskat.. MEN... jag hade inte duschat, luktade förmodligen gammal svettig turk, hade det flottigaste håret i stan och jag har nog aldrig visat mig offentligt så slaffsig som jag gjorde idag.

Fy fan, packat med folk och hälften fick inte ens se sina barn..

 

Vi åt varsin pepparkaka och sen for jag och Mats hem till svärmor och fikade lite.

Fick med oss en jättegod gryta hem som vi åt till middag :D

 

Somnade på soffan någon timme och det var verkligen välbehövligt, sen var det dags att hämta hem ungarna igen.

Vi pysslade lite efter middagen,  gjorde jättefina smällkarameller ;)

 

Jag har nyss tagit en låååång varm dusch, skrubbat kroppen och smörjt in mig!

 

 

Har tyvärr inga bilder att bjuda på just nu.. kanske kommer en annan dag!

 

Hur har eran dag varit?? :D


3:e advent!

Idag är det 2 veckor sedan vi fick reda på att jag är gravid, tiden har gått så sakta men ändå inte.. Vi har inte alls mycket till julstämning här hemma, vi har inte hunnit med oss helt enkelt. Så vi har en hel del som ska göras innan julafton om 12 dagar!

Så otroligt fint!

Min gammelmormor gick bort för ungefär en vecka sedan.

Nu har min mammas kusin skrivit en jättefin artikel i Sundsvalls Tidning som beskriver henne exakt hur hon var och hur jag minns henne!

 

Älskade gammelmormor, jag hoppas du har det bra nu ♥

 

Läs artikeln HÄR


Symptomfri :(

Har inga som helst känningar överhuvudtaget idag förutom lite ömma bröst men det kan ju även bero på min förkylning. Behöver jag bli orolig??

Sjuk och stressad

Gomorron!

Har haft en förkylning som har varit på gång och jippie, nu har den brytit ut på riktigt.. Fy fan!

Fick lite sovmorron men tyvärr gör det mig inte friskare.

Jag som hade tänkt att städa som en galning idag men det finns ingen ork. Så jävla typiskt..

 

Det är 12 dagar kvar till julafton och vi har en massa att göra innan dess och jag vet inte när vi ska ha tid med det riktigt..

  • STORSTÄDA
  • Baka pepparkakor
  • Göra smällkarameller
  • Försöka hitta en julgran
  • Få tag på en frivillig tomte
  • Ta fram allt julpynt som är kvar
  • Göra köttbullar med svärmor
  • HANDLA JULKLAPPAR, vi har faktiskt inte köpt en enda!

Så ja, jag är lite stressad..

 

Måste köpa en massa lotter så vi vinner några tusenlappar också, motorvärmarkabeln har gått sönder så den måste bytas.. Mats bet sönder ytterligare en tand igår så den och massa andra måste lagas!

 

Livet känns inte så jävla kul idag kan jag tala om :/

Har ont i huvet, näsan, halsen, öronen och näsan är igentäppt av massa snor!

 

Någon som vill byta liv med mig några dagar??


Sötaste barnen i världen!

Amanda

 

Nora

 

En del av Noras önskelista :)

 

 

Nora har kommit på ett eget recept och visst låter det gott?? :)

 

 

 

Nu sitter vi i soffan och tittar på Sing Sing, käkar lite godis och myser!


Idol-finalen!

Här hemma satt vi och hejjade på Minnah, Nora hade gjort en jättefin teckning som hon satt och höll i..

 

Hon kommenterade idag att hon hade stavat äger fel :)

 

 

Tyvärr så vann ju inte Minnah och Nora var riktigt besviken idag..

Det är bara att säga GRATTIS till Jay!

 

Jag hoppas det kommer att gå bra för båda 2 i framtiden :D


Välgräddad vetekudde!

 

Så här fin är vetekudden efter sin tid i ugnen, luktar inte särskilt gott kan jag tala om :)


Glad att jag lever idag!

Vaknade inatt av att jag hörde någon som skrek!?

Fick ont i magen och undrade vad det var tills jag inser att Mats sitter och tittar på en film där mina underbara småsyskon sitter och sjunger.. Tack Emelie, du har räddat våra liv. Utan din "vackra" stämma hade jag inte vaknat!

 

Gick på toaletten och sedan gick jag in till älsklingen som satt vid datorn och var lite "full", gick ut i vardagsrummet och tyckte jag kände en konstig lukt.

Precis då kommer Mats på att han har stoppat in vetekudden i ugnen för uppvärmning (mikron funkar inte så bra), han hade så ont i ryggen och kunde inte sova. När han ska ta ut den så ryker det som fan och tyget var alldeles svart!

Kunde ha börjat brinna när som helst.. :(

 

Tror han har lärt sig nu att han ska stanna kvar i sängen när han är drogad även om han inte somnar direkt!

 

Och ett tips till er andra, värm inte vetekudden i ugnen på högsta värmen längre än 10 minuter ;)


Första delmålet avklarat

Har precis kommit hem från hälsosamtalet, har fått en jättetrevlig barnmorska så jag är nöjd :) Vi pratade lite om kost, motion, tobak och alkohol. Är skitnöjd eftersom jag lyckats sluta med både snusen och cigaretterna! Fick med mig en massa bra broschyrer hem som jag ska läsa ikväll när barnen har somnat, allt känns jättespännande. Känns som att det är första gången igen med tanke på att dom andra barnen börjar bli ganska stora nu. Nu ska vi räkna ner till den 12 januari, då är det inskrivning. RUL blir i början på mars.

Det gör så ont i hjärtat!

Amanda har varit jätteledsen ikväll av olika anledningar, egentligen var hon nog bara trött från början.

Hon saknade Mats som är hos Nyppa och kollar på hockey, hon var rädd att hon inte skulle somna och sen blev hon ledsen för att min gammelmormor har gått bort. Var nära att börja gråta jag med men jag låg bredvid henne och tröstade henne så gott jag kunde.

Hon fick följa med mig till soffan och hon har precis somnat min lilla ängel.

 

Det gör så fruktansvärt ont i hela kroppen när ens barn är ledsen och tårarna bara sprutar :(

 

 

 


Skön torsdag!

Har varit hemma idag med, Amanda är på bättringsvägen och det är så skönt! :)

Vi har haft en mysig dag, legat på soffan och kika på film största delen av dagen men vi har lagt lite pussel också.

 

Nu är jag ledig fram tills på tisdag, hade tänkt städa klart imorrn så vi får lite jul här hemma snart.

Sen ska vi sitta bänkade och titta på Idol-finalen! :D


När berättade ni?

Jag och sambon pratade lite idag om när vi ska berätta för våra familjer om den lilla i magen. Jag kom med ett förslag om att vi ska berätta det på julafton och jag kommer då att vara i vecka 8+1. Helst så skulle vi vilja vänta längre men jag vet att det kommer vara svårt att dölja och alla i min omgivning kan läsa av mig som en öppen bok :/ När berättade ni? Någon som vet vart man kan göra ett tidigt ultaljud i närheten av Sundsvall och vad kostar det?

Denna trötthet

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, är så fruktansvärt trött precis hela tiden förutom på kvällarna. Har sovit lite middag och när jag vaknade så blev jag jättesugen på nudlar.. vilken tur att vi hade 1 paket hemma. Kände mig jättehungrig men fick bara i mig hälften!? Finns det ingen fler här som är ungefär i samma vecka som mig? :)

6+0

Då går jag in i vecka 7, den senaste veckan har faktiskt gått ganska fort så jag hoppas det fortsätter i den här takten nu så är vi snart inne i augusti! :) Mår fortfarande illa till och från, har lite värk i magen och är extremt trött! Jag är ständigt hungrig också men det är ju inte så kul att äta hela tiden, kommer ju att rulla fram innan julen är här. Imorrn ska vi på hälsosamtal, ser fram emot det! Äntligen någon att prata med om graviditeten förutom sambon :D

En sjuk och en skadad!

Har varit hemma idag, Amanda hade hosta inatt med så det blev inte så jättemycket sömn :(

Vi har tittat på några filmer idag och myst i soffan.

Har precis hämtat hem Nora, hon ville så gärna vara på fritids en stund efter skolan idag så jag fick inte hämta henne för tidigt.

Fröken ringde för en stund sedan och sa att Nora ville bli hämtad för att hon har fått dörren uppslagen i huvudet.

Hon är alldeles uppsvullen på ögonbrynet och har jätteont stackarn.

 

Hon satt med en piggelinglass och kylde ner när jag kom, hon har precis ätit upp den och är lite gladare nu iallafall :D

 

 

Har försökt att skriva ner barnens önskelistor som är efterfrågade. Har kikat i alla leksakskataloger och skrivit ner det mesta dom har kryssat för :)

 

 

Nu rullar Eva & Adam filmen för 3:e gången idag!


Tisdag = innebandy

Har varit en jätteseg dag, Amanda har världens hosta och hostmedicinen hjälper inte.

Mats satt uppe med henne till kl. 2 inatt, tack älskling!

Sen behövde han också sova lite så Amanda kröp upp med mig och låg på min arm och hostade var 20:e sekund ungefär fram tills det var dags att kliva upp 04.40 :/

Det var min tur att köra och jag trodde inte att jag skulle hålla mig vaken men det gick bra. Vi kom både ner och hem.

 

Om hon hostar lika mycket inatt så stannar jag hemma imorrn, orkar inte en till dag och gå omkring som en zombie..

 

Har precis kommit hem från Noras innebandy, hon tyckte inte att det var så jättekul idag eftersom dom inte spelade någon match mot varann utan mest tränade på att skjuta och driva bollen lite :)

 

Kul att se iallafall och jag längtar tills jag får se hennes första match!

 

Det blir en tidig kväll ikväll, godnatt!


Så himla känslig

Jag har ständigt tårar i ögonen, tycker synd om alla människor på jorden och skulle kunna börja grina vilken sekund som helst. Kan inte minnas att jag var så här i början av mina andra graviditeter, bara i slutet. Innebär det här nu att jag ska gå och vara grinfärdig i 34 veckor till?? Förhoppningsvis...

Måndag!

Har varit en bra dag, har varit ganska lugnt på jobbet och barnen har varit snälla.

Amanda blir hemma imorrn iallafall, hon hostar som en gris igen! När ska hon bli riktigt frisk?

 

Här hänger Noras senaste utdragna tand :)

Har ju glömt att berätta det att hon drog ut den själv den här gången..

 

 


Längtar tills på fredag!

Ringde till MVC idag, tror det börjar smälta in lite nu att jag bär på något underbart. -Hej, jag är gravid och skulle vilja boka en tid för samtal. -Är det ditt första? -Nej, det tredje.. Kändes konstigt att säga det, tänk att jag ska bli 3-barnsmamma om allt går vägen :) På fredag ska vi iallfall på hälsosamtal och kommer då att få en tid för inskrivning! Känns så ofattbart, konstigt och underbart.. Nu börjar alla tankar igen som när jag väntade 2:an, kommer jag att älska denna varelse lika mycket som dom andra? Men det är klart att jag kommer..

Lugn och sorglig helg!

Vi har inte gjort någonting alls i helgen, vi har mest legat på soffan hela högen och tittat på film.

Det har varit skönt men jag har lite ångest över att städningen fortfarande inte är klar, men det är ju några dagar kvar till julafton trots allt.

Måste se till att hämta hem julgranen från mamma också som vi ska få låna!

 

Har gråtit en hel del och känner mig slut i hela kroppen. Skulle behöva stanna hemma från jobbet någon dag och vila upp mig lite men pengarna behövs!

 

 

 


Söndagsunderhållning!

 

 

 

 

Första gången jag såg dom här tyckte jag så synd om hunden men nu tycker jag att det är lite kul :)


Det här är ju helt sjukt!

Jag har alltid varit en trött människa men ingenting slår den här helgen. Jag har fan inte gjort mycket annat än att sova, har bara förflyttat mig mellan sängen och soffan. Tycker synd om barnen men dom verkar inte ha lidit särskilt mycket som tur är! Gubben är jättegullig hela tiden, säger fina saker, tar hand om mig och ser till att jag tar det lugnt. Han unnar mig att sova, hade jag inte varit gravid så vet jag att han hade tyckt att jag är den tråkigaste människan i världen.. Vi pratar inte så jättemycket om den lilla krabaten i magen, vi är båda livrädda att något ska gå fel. Vi har inte berättat för någon och kommer inte att göra det än på ett tag heller. Jag är inne och läser hur mycket som helst på olika forum och vad som händer i magen vid den här tiden! Även fast jag har många symptom så får jag för mig att allt bara är en dröm och att jag inbillar mig allt. Men mensen har ju fortfarande inte kommit.. :) Undrar hur lång tid det kommer att ta innan alla har fattat att jag är gravid...?

Ömma bröst

Igår började brösten att ömma, skönt att kunna få ett litet tecken på vad som finns där inne i magen :) Har ganska ont idag med, illamående kommer och går fortfarande och jag har också haft värk i magen de senaste dagarna. Ska ringa till MVC imorrn för att få en tid för inskrivning, ska även fråga om jag kan få komma och göra ett VUL. Någon som vet om det kan göras på alla MVC i Västernorrland?

Skön!


Supergod middag!

Fick hem ett paket från Buzzador för ett tag sedan med en massa kryddpåsar och lite bröd.

 

Vi provade på detta idag och det var helt underbart gott!

Det tyckte jag och Mats iallafall, barnen var inte lika förtjusta :)

 

Kan verkligen rekommendera detta, superenkelt att göra och hur gott som helst.

Det är inte sista gången vi åt det här hemma iallafall och jag tänkte bjuda mina systrar på denna mat när dom har tid att komma och hälsa på mig :D

 

Har några kryddpåsar kvar här hemma om någon är intresserad att prova på?


En dag i sorgens tecken!

Idag är det inte alls någon bra dag, jag är jätteledsen och har ångest.

Ångest över att jag inte hann träffa dig mer de sista åren.

Ledsen över att jag aldrig mer får träffa dig.

 

Att allt kan gå så fort är skrämmande.

Jag vet att du har det bra nu, du har velat detta så länge.

 

Jag kommer alltid att minnas dig med glädje.

Du var alltid så glad, sjöng roliga sånger, dansade med mig och mina syskon.

Men det jag kommer minnas allra bäst är alla de gånger du spelade fotboll med oss i dina finkläder och klackskor.

Ingen annan än du skulle ha gjort det.

Du var underbar!

 

Vi har förlorat en generation.

Älskade gammelmormor, vila i frid.

 

 

 

 

 


Dags att kontakta MVC?

Det slog mig igår att det kanske är dags att ringa till MVC och boka en tid för inskrivning. Men det tar emot, är livrädd för att det ska visa sig till slut att jag inte har någonting i magen :( Känner ju inte av så mycket förutom att jag har mått lite illa men det kan lika gärna vara för att jag går omkring och är nojjig för att det är magsjuketider. Är ju jättekänslig och grinar för allt men det kanske jag bara är ändå av nån anledning? När är det dags att ringa, man brukar väl skriva in sig i v.10-12 eller? När kan man göra ett VUL?

Jag lider och gråter med Nora!

Det som absolut inte fick hända har hänt!

Nora skulle ha spelat sin första innebandymatch imorgon, både hon och jag har längtat jättemycket.

Vi har köpt glasögon och nya skor som kom idag. Hon har varit så laddad men vi fick tyvärr krossa hennes enorma längtan idag..

 

Allt har varit som vanligt idag, jag har jobbat, Nora har varit i skolan och Amanda på dagis.

När jag hämtade Amanda så låg hon och sov och hade gjort det ett tag.

Vi for på affärn och handlade lite, Amanda sa att hon hade ont i magen men det brukar hon kunna göra om hon är hungrig..

När vi kommer hem så har hon fortfarande jätteont i magen till och från.. Tro inte på självaste FAN att hon kräks! I soffan dessutom :(

 

Vi fick säga till Nora att det blir ingen bandy imorrn, vi vill ju inte smitta ner varenda unge!

Nora och Amanda brukar ALLTID bli smittade av varandra..

 

FY FAN VAD HEMSKT, har nog aldrig sett henne så ledsen någon gång. Det gör så ont i mig.

Vi är ju precis likadana jag och Nora så jag vet exakt hur hon känner för jag känner precis likadant men jag får hålla tårarna borta och förklara att det kommer fler helger.

Hon sa att det skulle ju bli hennes bästa dag någonsin och hon var så glad över sina nya skor :(

 

Tur att hon inte vet att hon kommer att få sitt hjärta och sina drömmar krossade många gånger under sitt liv..

 

Åhhh... det gör så ont! Stackars barn, om det ändå hade varit hon som var sjuk just nu så hade det känts lite bättre iallafall...!

 

Den 23:e januari kommer du att få chansen att spela igen gumman och du kommer att vara så duktig!

Mamma älskar dig!


Känslig!

Nu börjas det igen men jag kan inte minnas att jag har varit så här känslig tidigare graviditeter efter så här kort tid. Jag grinar iallafall för allt just nu känns det som, om något är fint eller om någon säger något fint, om jag tycker synd om någon, om någon annan grinar så börjar jag med.. Usch! Hur ska jag orka med mig själv? Men jag tycker att det är skönt att grina av sig ibland så det kanske bara är bra att jag är som jag är just nu! Har ni också varit så här under era graviditeter eller ni kanske är just nu?

Fredag!

Har mått illa idag med och haft lite ont i magen. När jag gör häftiga rörelser så får jag som kramper i nedre delen av magen så det är nog bäst att ta det lugnt..! :)

Kalas!

Har precis kommit hem från Stefan där vi har firat Julia som fyller år imorgon! :)

Fick en massa gott fika och det var kul att träffa hela Mats familj.. Barnen har lekt och härjat så dom var riktigt trötta när vi kom hem :D

 

Dagen har gått fort idag och jag hoppas dagen går lika fort imorgon också så jag får komma hem och njuta av lite ledighet med familjen!

 

Vad har ni för planer i helgen?


Illamående

Det börjar smyga sig på lite, imorse när jag vaknade mådde jag hur bra som helst men sen precis innan jag skulle äta frukost så började jag må jätteilla :/ Fick i mig litegrann iallafall.. Får hoppas på att det inte blir så mycket värre, har ju sluppit illamående de andra 2 gångerna :)

Tjenis penis..

Är riktigt trött idag, höll på att ramla av stolen på jobbet.. Gäspade och gäspade precis hela tiden!

Håller på att somna just nu också så jag ska snart krypa ner i sängen och kika på tv:n där :)

 

Sara var och hälsade på idag på jobbet så jag fick mysa lite med Minna! Hon hade blivit så stor men är fortfarande väldigt liten om man jämför med mina ungar :)

 

Imorrn har vi möte på jobbet, blir intressant att höra vad som sägs!


v. 4+6

Yes, imorrn byter jag vecka och jag har gått 5 fulla veckor.. Bara 7 veckor kvar tills jag kan känna mig lite lugn. Får hoppas att det går fort :) Har mått illa till och från idag och varit dödstrött, hoppas det bara är lite symptom så att jag inte börjar bli sjuk :/

RSS 2.0