Underbara familj! ♥

Jag har haft en underbar dag idag.. !

Malin och Emil har varit med oss nästan hela dagen och jag har bara gått och hoppats på att Malins vatten snart ska gå :) Längtar till förlossningen nu, antar att dom också gör det ;)

Vi har varit och hälsat på pappa ett tag och vi åt en tidig middag tillsammans allihopa, pappa blev sugen på biff och tomat från China så det var självklart att vi fixade det! ;) Han åt jättemycket men fick ändå hälften kvar som står i kylen. Antar att han äter upp resten ikväll redan!

Vi har även trimmat håret och skägget så nu ser han 10 år yngre ut ♥ Han var på riktigt bra humör och skrattade mycket, det värmer i hjärtat!

Nu väntar vi på Jens, Nathalie och Ellen och om en stund ska jag hämta hem stortjejerna från deras kompisar.

DET BLEV EN HELT UNDERBAR DAG IDAG!

   


Kommentarer
Postat av: Josefin

SV: jo verkligen :) Älskar att hitta sådana listor när man har lite bloggtorka :)

2012-08-31 @ 18:58:49
URL: http://readminadays.vimedbarn.se
Postat av: janina

Jag tänker mer kopparbrun i mörkhetsläge 6 eller 7. Vet inte vart du köper färg? affären eller salong? men när det släpper kan du fylla på men ny färg och det är väldigt bra att du väljer sån varm färg då röda pigment snabbare ramlar ur, det är därför tidigare blonda hår lätt blir gröna men det kommer dte inte bli för dig ;-) Rekommender också en inpackning med färg i från revlon. Lösa pigment i som snabbt fyller på tillfälligt så det ser nyfärgat ut, asbra, har själv sån när håret börjat se urtvättat ut.

2012-08-31 @ 20:31:45
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0