Psykiskt illamående..

Efter att vi hade tvättat typ 1oo maskiner med tvätt igår så förstod jag nästan att vi skulle vara tvungna att köra några maskiner till idag.. Jag vaknade av någon anledning kl 1 inatt och jag hann bara att titta upp så började Freja att kräkas i våran säng! Hon hade hostat en del tidigare så jag hoppades att det berodde på det.. Men en halvtimme senare kom nästa släng, på mig i soffan! Hon kräktes några gånger till efter det, mest bara slem och hon svalde ner allt hela tiden :/ Imorse vid halv 7 var sista gången och hon har varit ganska pigg under dagen men haft lite feber. Det blev inte många timmars sömn inatt så jag och Mats har legat på soffan nästan hela dagen. Nora och Amanda fick vara hemma från fritids så dom har roat sig med att rensa lådorna på rummet och tittat på tv.   Hela våran familj isolerar sig då någon har/haft magsjuka. Vi vill inte riskera att smitta ner någon och så mår både jag och Mats illa flera dagar efteråt. Den här väntan på att någon fler KANSKE ska få magsjuka kan tära sönder mitt psyke. Jag går knappt utanför dörren IFALL att jag skulle bli sjuk under tiden. JAG HATAR magsjuka och jag hatar mitt psyke dessa stunder. Det är knappt så jag vågar äta så jag svälter mig hellre under några dagar. Vi planerar maten efter vad som är "lättspytt".   Är det bara vi som är så här störda eller är det  fler som är likadana?

Hur går det för era barn på dagis?

Jag hade sån ångest inför att Freja skulle börja på dagis, ville inte att min lilla tjej skulle bli lämnad ensam hela dagarna. Men jag måste säga att det är en lättnad att det går så himla bra för henne! Imorse när vi kom dit så sprang hon fram till frökens famn innan hon ens hade hunnit klä av sig. Hon brydde sig inte ens om att ge mig varken en puss eller kram och hon ville inte vinka heller.. Det är så skönt att se samtidigt som jag vill att hon ska sakna mig lite ;) När jag ska hämta henne så kommer och springandes och vill komma upp men sedan är det en kamp att få hem henne :P Hur går det för era barn?   


Hotad med kniv!

Visst är det härligt med syskonkärlek?!

Det är väldigt få stunder som Nora och Amanda är vänner, när dom väl är det så blir jag alldeles varm i kroppen ♥ Dom bråkar nästan all sin vakna tid, varje dag. Det är inte bara fula ord och skrik åt varandra utan det händer ganska ofta att dom drar i varandras kläder, sparkas, slåss, nyps och är allmänt jävliga med varandra. Dom kan verkligen bråka om allt! Igår skulle dom hjälpas åt att plocka undan från bordet efter att dom hade fikat. Amanda vill ju gärna göra så lite som möjligt och dom bråkade om vem skulle plocka undan vad. Efter en liten stund hör jag hur Amanda hotar Nora med kniven som var på bordet, hon skriker "ska jag skära huvudet av dig eller?". Jag tappade andan!! Stöddigare unge får man nog leta efter... jag vet att alla syskon bråkar med varandra (mer eller mindre) men det måste ju finnas en gräns någonstans!? Vi har otaliga gånger suttit ner med dom båda tillsammans och med dom var för sig och pratat. Förklarat att det inte är okej att slåss osv. Man måste kunna prata med varandra utan att göra varann illa. Trots att Amanda är nästan 3 år yngre så kan hon verkligen trycka ner Nora och få henne att bli jätteledsen.

Hur hanterar man sånt här?

Ikväll har dom varit vänner iallafall och sover tillsammans i Noras säng ♥

   

Bus på gång?


Våran skofantast!

[videofyme id="661394" width="480" height="320"]

Tjejen som älskar skor... :)


Skofantast!

Freja fullkomligt älskar skor och vill prova alla hon kommer åt! Just nu är det syrrornas tofflor som hägrar :) image image Undrar om intresset kommer hänga kvar när hon blir äldre?

Crazy night!

Vi har precis kommit hem efter att ha spenderat en grym natt hos Jens och Nathalie! Nathalie hade ordnat en överraskningsfest för Jens som har fyllt 30 :) Hela kvällen och natten var hur grym som helst. Härlig stämning, skön musik och massor av dans. Vi tog oss inte hem så vi fick sova kvar på soffan :) Idag har vi tagit det lugnt och ätit ett gott skrov på Sibylla! Tack alla underbara människor för den bästa kvällen på länge! Det är nästan så jag längtar tills jag fyller 30... image image image image image image

Sovmorgon var det ja...

Trodde jag skulle få en liten sovmorgon imorse.. och beroende på hur man ser det så fick jag ju faktiskt det. Eftersom jag i normala fall kliver upp halv 6 så kanske det räknas som sovmorgon om jag vaknar halv 7 istället? Hade iallafall önskat att få sova lite längre.. Förkylningen kommer smygandes och imorse var jag alldeles tjock i halsen och läpparna var alldeles svullna. Just nu har jag bara en massa snor som rinner och ett tungt huvud :/ Barnen sover borta inatt så jag hoppas jag blir pigg till ikväll så jag kan njuta av att vara barnledig :D  


Halloweendisco!

Nora är och roar sig med en massa kompisar ikväll..! :) Än så länge tycker jag att det är jättekul.. Får väl se vad jag tycker om några år då hon ska ut och roa sig och sminkar sig så här utan att vara utklädd :s image

Inkallad till chefen...

Chefen kom och ville prata med mig. Jag satt upptagen i telefonen just då så jag gick in till honom när jag var klar. Han tittade på mig med en lite arg blick och bad mig så mig ner.. Jag hann tänka många tankar, vad hade jag ställt till med? Hade jag gjort världens fel? :( Han var lite sur för att jag inte har tagit ut någon semester! Fick nu en sträng order om att vara lite ledig!!! Jobbigt läge ;) image

Blonde vs Brown

Vårat kvällsnöje! Tur att vi är så jäkla snygga ;) image

Titta vad jag myser med!

Världens finaste lilla Maya! image Jag njuter av sällskapet! :)

Lyxig middag för 5!

Min lillasyster är en ängel! När jag och barnen kom hem så var middagen serverad, tacopaj :) Så himla skönt att slippa tänka på vad vi ska laga för mat en dag. Det var hur gott som helst så nu är jag proppmätt, jag har ju inte vett att sluta och äta när det är så gott! image Det bästa av allt är att jag får rå om henne och Maya hela kvällen medans Mats och Emil är i Ö-vik och kollar på hockey!

Se hit om du gillar att få saker helt gratis! ;)

Jag fick ju hem ett paket idag... ett paket från Buzzador som var fyllt med balsam för färgat hår!

"Du känner säkert igen den härliga och fräscha känslan när du precis färgat håret. Tyvärr upplever många kvinnor att deras nyfärgade hår snabbt blir matt och livlöst efter bara några tvättar" Efterbehandling är A och O för dig med färgat hår. Dove Colour Care intensivbalsam verkar både vårdande och färgbevarande. Vid daglig användning kan du behålla din hårfärg vacker och glänsande i upp till 10 veckor.

Mitt hår blir alltid matt och livlöst efter bara några dagar efter att jag har färgat håret så det här ska bli spännande att testa. Det börjar bli dags att färga utväxten så jag funderar på att slänga i lite rött igen!

Vad tycker ni att jag passar bäst i? Brunt eller rött? 

Är du sugen på att testa detta balsam så hojta till, jag har så det räcker och blir över ;)

      Är du också sugen på att bli en Buzzador och få chansen att testa nya grejer så kan du registrera dig HÄR!

Freja hoppar!

Så fruktansvärt söt så det finns inte ♥

[videofyme id="657187"]

Woohooo... Ett paket!

image Kul paket! Kan ni gissa vad det är? :)

Örongodis!

Radion fungerar inte på stereon och batteriet dör direkt i mobilen om jag lyssnar på den så jag kör med gamla hederliga cd-skivor på jobbet! :) Så mycket bättre än så här blir det inte!! image

Fina grejer i paketet!

Jag har ju glömt att visa vad som fanns i paketet som stod på bron häromveckan..! :)

Här är 3 st helt nytryckta böcker som finns att köpa på bl.a. Adlibris och Bokus mm.

Saker jag sagt och gjort, Jag fyller år och Min tjocka feta släkt + bonusar! Böckerna är jättefina och med roligt innehåll, dom har allt det där som jag har saknat i andra böcker som "mitt första år" osv.

Den här boken är indelad i olika kategorier: Saker som du sagt, dina egna ord, saker som du har gjort, första gången minnen, saker som andra berättat om dig, födelsedagsminnen, minnen från avslutningar, prestationer att minnas och semesterminnen med dig. Det finns många sidor att fylla ut med alla roliga kommentarer och upptåg!

Här kan man skriva ner allt om de 10 första födelsedagarna. Hur man har firat, vilka man firade med, presenter och vad man hade för önskelista mm. Det bästa av allt är att det finns massor av tips på lekar och recept som man kan ha användning av när det står still i huvudet.

   Den här boken är jätterolig! Här kan man skriva ner en massa fakta om hela familjen + alla bonusar som finns nu för tiden åt alla håll och kanter! :) Det finns en fin "släktskog" som man kan fylla i för att hålla koll på släkten!

Alla böcker är helt fantastiska, det är Josefine Josefsson och Jeanette Milde som har gjort dessa. Ni kan läsa om Josefine och Jeanette på www.ordalaget.se 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det fanns även 2 fina skötväskor från dadadoo med i paketet! Den röda skötväskan är från "Sweetheart" kollektionen och den vita är från "Quick change". Den lilla vita passar även perfekt att ha med sig på krogen om man plockar ur skötunderlägget :)

    

Malin blev kär i den röda skötväskan och eftersom jag är världens bästa syster så fick hon den!


Sponsrad video: IKEA i verkligheten

Våran lägenhet är i stort behov av en storstädning, det är grejer överallt och jag misstänker att dammråttorna växer sig större och större under soffan. Jag städar så fort jag vet att vi ska få främmande,  jag skäms när det ligger saker överallt! Jag har alltid städat som mest när mamma och mormor ska komma och hälsa på, vet inte riktigt varför! :P Men samtidigt.. det här är ju vårat hem! Det är här vi trivs och det är klart att det blir stökigt när vi har 3 barn som lämnar grejer överallt precis hela tiden. Jag måste börja slappna av lite, jag är väl ingen sämre människa för att jag har lite stökigt runt omkring mig? Hur ser det ut hemma hos er? Har ni alltid välstädat och fin inredning?      

Mellanlandning

Vi har precis ätit lite middag och nu ska vi åka vidare till Nathalie och Ellen och umgås en stund! :) image

Fuck ångest!

Det var tur att jag la mig tidigt igår.. Jag satt uppe med Mats inatt och höll om honom. Hans jävla ångest blir bara värre och värre... Det var nära att han fick en panikångestattack, det dröjer nog inte länge innan den kommer på riktigt. Jag kan inte ens föreställa mig hur han mår men jag önskar jag kunde hjälpa honom på något sätt. När ska det bli bättre? Hur länge orkar en människa må så här? image Jag älskar dig, du förtjänar inte att ha det så här!

Det blir en tidig kväll!

Jag ska snart gå och krypa ner i sängen med världens underbaraste sambo, det blir en tidig kväll ikväll. Har varit på mitt första föräldramöte idag på Frejas dagis (missade det förra mötet), det vet kul att se lite föräldrar till barnen som jag brukar heja på! :) När jag kom hem satt Nora och Amanda och pysslade i vardagsrummet, så underbart att se dom så lugna tillsammans! Hoppas ni har har en bra dag! image Freja var så söt och drog korgen på Ica för ett tag sedan! :) Hon köpte en jättefin galonoverall som passar prefekt i detta höstväder.

Smygkik på reportaget!

Här kommer en bild från tidningen idag! image Har inte hittat artikeln på nätet än men om den kommer ut så länkar jag såklart!;)

En annorlunda förlossningsberättelse!

Jag har fått den äran att få närvara vid och uppleva en förlossning som inte var min egen!

Efter att Nora föddes så har jag alltid drömt om att få närvara vid en förlossning för att få uppleva denna häftiga stund ur en annan synvinkel. Malin kändes självklar från första sekund, när hon var 14 år så sa jag till henne att den dagen hon ska föda barn så vill jag vara med henne på förlossningen. För oss båda har det alltid varit en självklarhet men det är ju alltid ytterligare en person att ta hänsyn till.

Emil var väldigt skeptisk till allt i början, han förstod inte vad jag skulle ha där och göra. Under graviditetens gång så kom vi fram till att jag skulle vara med dom hemma under förarbetet och följa med dom till förlossningen men sedan fick vi se hur dom kände, om jag skulle få vara med inne i salen eller inte.

Förlossningen blev ju inte riktigt vad vi hade tänkt oss, i 4 veckor gick jag spänd och stirrade blint på telefonen och hoppades att den skulle ringa. Varje gång Malin ringde så tänkte jag att Yes, nu är det dags!

Jag hade fel varenda gång!

Måndagen den 17/9, kl. 8.00 fick dom en tid för igångsättning, hon hade då gått 15 dagar över tiden. Jag for till jobbet som vanligt och avvaktade att dom skulle ringa och berätta vad som skulle hända under dagen. Efter den första undersökningen lät det inte alls som att hon skulle få bli igångsatt eftersom tappen inte var det minsta mogen. Men dom fick en ny tid kl 10 för att träffa läkaren.

Vi bestämde att jag skulle åka ner tills dess, oavsett vad som skulle hända. Det kunde ju ta ytterligare något dygn innan något kom igång men jag ville vara med från första början!

Jag mötte upp Malin och Emil utanför förlossningen och vi gick in tillsammans i förlossningssal nr 2. Det var samma rum som jag låg i när vi var inne för en kontroll med Freja på midsommar :)

Hon fick ligga med  CTG:n ett tag innan läkaren kom. Det beslutades att det skulle sättas in en ballongkateter för att få tappen att mogna och att hon skulle börja öppna sig lite. Dom skulle komma och dra i den 1 gång/halvtimmen och när den sedan lossnade skulle hon vara öppen ca 3 cm. MEN, det kunde ju ta ett tag så jag såg långa timmar av väntan framför mig.

Här kommer mina anteckningar från förlossningen:

Kl 11.22 Ballongkatetern på plats. Jag led med Malin när jag såg hur fruktansvärt ont det gjorde, det var nästan så att jag kände smärtan själv :( Om det inte hade kommit igång några värkar när den lossnade så skulle dom ev. ta hål på hinnorna.

Kl 11.44 Malin gick på toaletten och ballongkatetern lossnade, hon hängde den snyggt på toalettstolen ;) BM nådde inte att ta hål på hinnorna så dom skulle fundera över att sätta in en ny kateter!

Kl 11.55 Läkaren kom för att sätta in en ny kateter. Vid undersökningen är hon öppen för ett finger och det är "mjukt och fint". Det blir ingen ny kateter utan dom ska försöka ta hål på hinnorna istället! :)

Kl 12.03 En skalpelektrod är på plats och det är "pyspunka". Vattnet forsar inte utan kommer bara lite då och då.

Kl 12.30 Malin serveras JÄTTEGOD lunch.. eller inte :P Ris, kyckling och svamp. Jag och Emil svullade massa choklad.

Kl 13.08 En CTG kurva avslutas och Malin har haft några sammandragningar. Nu skulle vi ut och valla henne i korridorerna för att få fart på värkarna!

Kl 13.33 Tillbaka på rummet efter en promenad, inga värkar i sikte! Malin är täppt i näsan och missbrukar nässprayen.

Kl 14.30 Barnmorskan som ska jobba kväll kommer och hälsar, Linda heter hon och är jättegullig! Hon undersöker Malin och hon är nu öppen 1-2 cm.

Kl 14.45 Nu är droppet påkopplat 20ml/timme

Kl 14.55 Malin sätter sig på en pilatesboll och värkarna kommer smygande

Kl 15.10 Droppet höjs till 40ml/timme

Kl 15.25 Droppet höjs till 60ml/timme

Kl 15.50 Värkarna kommer med 3-4 minuters mellanrum. Kommentar från Malin: Det rinner nåt, kan man inte få en tampong eller? 

Kl 16.00 Droppet höjs till 80ml/timme

Kl 16.24 Malin undersöks och är nu öppen 4 cm!

Kl 16.42 Malin har mycket värkar och dom kommer väldigt tätt. Droppet sänks till 40ml/timme.

Kl 17.07 Värkarna är väldigt intensiva och håller i sig ca 30 sekunder.

Kl 17.30 Efter en till undersökning så visar det sig att Malin är öppen 5 cm, äntligen halvvägs! Droppet sänks till 20 ml/timme.

Kl 18.00 Malin mår jätteilla och efter många om och men så kräks hon. Illamåendet går över. Droppet höjs till 40ml/timme. Jag masserar Malin i svanken och Emil håller henne i handen.

Kl 18.20 Malin lägger sig ner och får värmepåsar till ryggen och magen.

Kl 18.50 Ny undersökning, öppen nästan 6 cm. BM ringer efter narkosläkaren, Malin vill ha epidural.

Kl 19.07 Narkosläkaren är på plats och börjar lägga bedövningen.

Kl 19.20 Narkosläkaren är färdig!

Kl 19.30 Droppet höjs till 60ml/timme.

Kommentar från Emil till Malin:  Du borde få Jerringpriset för årets prestation!

Kl 20.00 Undersökning igen. Öppen 6 cm, tappen förkortad och huvudet har kommit längre ner.

Kl 20.15 Malin är i himmelriket, vi pratar och längtar efter bäbisen. Malin dansar och sjunger och vi har jättekul! :D

Kl 20.27 Droppet höjs till 80ml/timme, det kommer 4 värkar på 10 minuter!

Kl 20.34 Droppet sänks till 60ml/timme. Värkarna blev för häftiga.

Kl 20.56 Nu är det skiftbyte och BM Jenny med studenten Linda kommer. Dom undersöker Malin båda två och hon är fortfarande öppen 6 cm och det är lite av kanten kvar.

Kl 21.17 Droppet höjs till 80ml/timme

Kl 21.57 Värkarna börjar kännas mer och mer. Malin har ont bak i stjärten och i "Fiffi" ;)

Kl 22.02 Ny undersökning, öppen 7 cm. Bäbisen har kommit ner en bra bit

Kommentar från Malin: Det känns som att jag är förstoppad! Sjunger: In my ass, in my ass.. haha!!

Kl 22.26 Värkarna börjar göra mer ont, får andas igenom dom. Dom håller i sig lite längre än tidigare!

Kl 22.45 Droppet höjs till 100ml/timme för att få mer intensitet på värkarna. De håller i sig i ca 30 sekunder och bör komma upp i 50-60 sekunder.

Kl 23.04 Malin lägger sig i sängen. Hon är trött, skakis och illamående.

Kl 23.25 Undersökning, öppen 8 cm. Malin har intensiva värkar, det trycker på och hon hinner somna mellan värkarna. Hon lägger sig på sidan med benet i benstöd. Hon får ett varmt täcke på sig, andas jättelugnt och fint! Hon är så jäkla duktigt. Emil håller henne i handen hela tiden ♥

Kl 23.42 Värkarna ändrar karaktär, gör mer ont och trycker på en hel del.

Kl 23.50 Droppet byts ut. Värkarna gör riktigt ont. Emil pussar Malin i pannan och berömmer henne.

Kl 00.02 Det trycker på och kroppen skakar. Jag hämtar BM som får göra en ny undersökning, öppen 9-10 cm. Fortfarande en liten kant kvar.

Kl 00.15 Malin lägger sig på sidan igen med benet i benstödet. Hon får en bedövningsgelé.

Kl 00.22 Det trycker på rejält och Malin vill krysta. Det är en liten kant kvar och hon testar lite lustgas.

Kl 00.30 Öppen  10 cm!!!! Ingen kant kvar.

Kl 00.34 Börjar krysta i toppen på värkarna och skriker: FAN VAD DET GÖR ONT! 

Kl 00.50 Malin har glesa och korta värkar, får bedövningsspray. Huvudet står nästan i botten. Hon provar att halvsitta.

Kl 00.59 Droppet höjs till 100ml/timme, hon har fortfarande glesa och korta värkar.

Kl 01.04 Malin får börja trycka på. Huvudet är inte riktigt nere, bäbisen skruvar på sig där inne. Malin frågar efter Lypsyl!

Kl 01.13 Huvudet är snart ute!

Kl 01.27 Huvudet står utanför. Så jäkla häftigt, jag är nära att börja gråta.

Kl 01.28 Maya Mikaela Abrahamsson föds! ♥ 

 Kl 01.31 Emil klipper navelsträngen

Kl 01.36 Malin och Maya får sina fina armband

Kl 01.37 Maya får K-vitamin

Kl 01.49 Malin får bedövning och ska sys. Det blev ca  5 stygn

Kl 02.28 Maya letar bröstet

Det går inte att beskriva med ord hur jäkla häftigt det var att få vara med om detta. Jag tror att jag var ett ganska bra stöd för både Malin och Emil. Vi var ett bra team och jag och Emil hjälptes åt med massage, peppning och andning. Trots smärtor och ganska långdraget värkarbete så hade vi så jäkla kul tillsammans.

Det här är ett minne jag bär med mig resten av livet och jag är Malin och Emil evigt tacksam ♥

HÄR kan ni se lite bilder från förlossningen!

Finaste Maya, redan 1 månad gammal ♥

Om ni funderar över något så är ni välkomna att fråga! :)


Tidningskändis!

Gomorron!

Har inte sovit nå vidare bra inatt.. Mats mådde inge bra och sedan vaknade jag vid 3 av att Freja ramlade ner från våran säng och låg under den! Vet inte alls hur hon hamnade där..

Vi klev upp strax före 7 och har bara tagit det lugnt sedan dess.

Jag ska snart ställa mig i duschen och sedan måste jag åka och köpa Sundsvalls tidning, jag och Malin är med i den idag! :) Ska bli kul att se hur artikeln blev och vad det blev för några bilder. Hoppas det blev bra iallafall eftersom jag fick ringa och be dom skriva om texten lite!

Ska sätta mig och skriva ner min upplevelse från Malins förlossning också, det är kanske dags för det!? ;)


2,5 kg godis!

Så här ser våran lördagkväll ut... image Det är väl ingen som har dött av lite godis? Eller? :)

Bäbismys!

Vi myser med Maya mellan matcherna! :) Det blev en vinst med 3-0 i första matchen och nästa match börjar 13.30. Nora är kvar i hallen med tjejerna och jag är glad att Malin bor i närheten så vi har något kul att göra medans vi väntar :) image Har precis bytt blöja på Maya och tagit på henne nya kläder. Kläder som hon ärvt efter Freja!! Världens finaste bäbis

Morgonpigga familjen!

Jag och Amanda sitter på "läktaren" och väntar in innebandyn som börjar om typ 45 minuter. Nora är och byter om.. Ska bli kul att se Nora spela igen, jag har inte varit på någon träning och kikat så jag vet inte hur mycket hon har utvecklats sedan förra säsongen! Kan inte låta bli att avundas Mats som ligger hemma på soffan och myser med sjuklingen.. image

Vilken fredagskväll...

Kvällen började riktigt bra med ett besök hos Nathalie, Jens och Ellen.. Vi fick en massa gott fika och så pratade vi en massa som vanligt :) Mats är och kollar på hockey just nu, hoppas han kommer hem glad så han kan rycka upp mig lite ;) Jag har hängt tvätt, svarat på enkätundersökningar (fick hem 3! st nu i veckan) och gått igenom räkningarna och räknat pengar! Det sista skulle jag inte ha gjort... *suck* image Freja har feber och ligger och sover och dom stora tjejerna sitter vid datorn. Det blir en tidig kväll för oss alla då det är innebandy hela dagen imorgon!

Underbart att komma hem!

Det är så jävla underbart att komma hem till denna fina människa! image

Sexliv efter att man fått barn?

Sitter och kikar på Fråga Olle för första gången på flera år! Det är väldigt underhållande men samtidigt får jag sån ångest..

Vårt sexliv dog efter att Nora föddes och jag har ingen aning om varför. Vi har haft så fruktansvärt många diskussioner om detta genom åren och vi har mått väldigt dåligt båda två, speciellt Mats. Jag har inte haft någon som helst sexlust på 9 år! Jag får aldrig det där pirret i kroppen längre, sex har varit förknippat med ångest så många gånger... :( Det fanns en period när jag inte ens ville gå och lägga mig i sängen för jag visste att frågan skulle komma upp.

Vi har testat allt möjligt för att få det att fungera men det har blivit så mycket bättre.

Saknar den där känslan i kroppen

Är det bara jag som har det så här eller finns det någon mer där ute som har tappat lusten?


Står snart inte ut!

Kroppen börjar reagera på all stress som har varit den sista tiden. Trots att jag har mått ganska bra den här veckan så har jag fått en infektion i kroppen som gör att jag bara vill gå och lägga mig och hoppas på att det känns bättre imorgon! image När barnen har lagt sig ska jag och min blivande man krypa ner i soffan, vi har köpt lite glass och ska titta på tv:n tillsammans för en gångs skull

Så jävla besviken!

Jag skulle följa med Mats på ett möte idag nere på psyk, har sett fram emot detta i flera veckor. Tror ni inte att mötet har blivit inställt pga sjukdom!? Är så jävla besviken just nu... Får väl se när nästa kallelse kommer! Nu står allt still ett tag till :(

Syskon och mammatid!

Jag, Freja och Emelie for till Malin direkt efter jobbet idag. Vi samlades alla syskon på mammas sida tillsammans med mamma för att prata av oss lite. Det var jätteskönt att prata av sig och mysigt att vi var samlade allihopa, det händer nästan aldrig och jag hoppas det blir en ändring på det! Vi är så himla olika som personer, den ena är värre än den andra ;) Nu ska jag kramas med älsklingen som jag knappt träffat på hela dagen innan jag somnar! image

Tom

Försöker komma på något vettigt att skriva men huvudet är tomt.. image Godmorgon!

Hög tid att börja tänka på julklappar!

 

När snön vräkte ner tidigare idag slog det mig att det bara är ca 2 månader kvar till julafton! Jag är alltid ute i sista minuten med att handla julklappar så jag tänkte försöka bryta den trenden nu och då är det hög tid att börja fundera på vad jag ska köpa till barnen!

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till någon av dom.

Jag behöver tips och idéer! Vad köper man till tjejer som är 9, 6 och 1,5?

    

  


Hysteriska utbrott

Idag har Freja haft ett till hysteriskt utbrott, precis som hon hade häromkvällen. Tror det är en blandning av nya tänder och trötthet!

Hon började vid middagen och ville inte alls äta sedan bara skrek hon non-stop i säkert en halvtimme. Vi fick inte ta i henne och hon visste inte alls vad hon ville göra. Till slut gick hon och gömde sig bredvid kylskåpet och lugnade ner sig när hon fick en flaska välling.

Vid 18.30 gick det inte att hålla henne vaken längre och hon höll på att få ännu ett utbrott så då fick hon gå och lägga sig.

Tror det blir väldigt långa dagar på dagis och med bara en vila då hon sover mellan 1-1½ timme. Det är allt hon sover på hela dagen och då vaknar hon oftast vid 6!

Får se hur kommande dagar blir...

Det händer mycket på 1 år ♥

Igår blev hon 14 månader och det kommer nya ord hela tiden. Hon härmar oss hela tiden och förstår vad vi säger.

Ber vi henne göra någonting utan att visa med gester vad vi menar så gör hon det :)

Min älskade lilla prinsessa!


Dagens mission!

Största utmaningen idag blir att hålla mig vaken! image För övrigt verkar alla helt lyriska över att det har kommit en massa snö inatt, jag har fortfarnade inte sett skiten och det är jag glad för! Snön får gärna vänta en månad för min del!

Mer död än levande!

Jag kan knappt stå upp idag! Freja har levt rövare halva natten och det blev inte mycket sömn inatt :( Nu hoppas jag att jag kan förvandla detta lik till en normal människa med lite smink!   Gomorron!

Två nya tänder på gång!

Det är andra kvällen i rad nu som Freja vaknar och är jätteledsen. Misstänker att hon har väldigt ont i munnen, 2 nya tänder är på gång! Hon är snorig och det bara rinner ur munnen på henne :( Tycker så synd om min lilla tjej, hon kunde knappt äta idag! Hoppas hon är piggare imorrn då hon ska knäppa kort på dagis, outfiten är redan klar och ligger framme :) image

Nu ska kroppen få sig en omgång!

Det var alldeles för länge sedan sist men ikväll ska kroppen få sig en omgång på gymmet, core väntar! :) image

Tidig 30årskris!?

Sedan jag fick min lilla ångestattack på jobbet förra veckan så har jag börjat fundera en hel del över livet! Jag vet inte om det är en tidig 30årskris?

Jag vet att jag lägger energin på helt fel saker väldigt ofta. Är väldigt lättirriterad och tänder till för minsta lilla.

Det är dags att börja prioritera om!

Mycket funderingar har dykt upp.

Lever jag det liv jag vill leva? Är jag den mamma jag vill vara? Är det värt att lägga energin på saker som ändå inte går att påverka? Vad vill jag uppnå? Vad vill jag uppleva?

Mycket av det jag mår bra av har fått stå åt sidan väldigt länge.. Träning, vänner osv.

När jag blir gammal vill jag kunna tänka tillbaka på livet och vara nöjd över de val jag gjort och inte känna att jag har gått miste om någonting.

Jag vill ha en livscoach som kan hjälpa mig att hitta mig själv, vem jag är och vad jag vill.

Det första jag vill "lära" mig är att säga vad jag tycker utan att vara rädd för konflikter. Jag håller allt inom mig tills jag exploderar och då bryter jag ihop!

Så mycket funderingar och  jag vet inte hur jag ska hitta svaren på allt..


Skön höstpromenad!

Vilken skön dag det har varit! Jag och Mats låg och slappade på soffan tills att barnen kom hem, så himla skönt att bara vara en stund :)

Vid 16 mötte jag och Freja upp Zandra och Liam för en härlig och uppfriskande höstpromenad. Det var så skönt att komma ut och få lite luft, vi var ute i en timme. På vägen hem pratade vi om hur jobbigt det är att ställa sig vid spisen så här dagen efter så ni kan ju tänka er hur glad jag blev då jag kom hem och maten nästan var klar! Lätt det bästa på hela dagen ♥

Snart är det läggdags för barnen och då ska vi krypa ner under varsin filt och titta på Solsidan och Hellenius hörna!

Jag gillar att vara "bakis", jag är så avslappnad då och orkar inte bry mig så mycket om allt runtomkring. Ganska stört egentligen... :p


Godmorgon typ!

Jag hade tur att Noras kompis ringde och väckte mig strax före 11 annars hade jag nog sovit fortfarande! :) Hade en jättetrevlig kväll och mår faktiskt ganska bra... än så länge! Ska kliva in i duschen och tvätta ur svintohåret och sedan ska jag bara ligga på soffan och slappa tills barna kommer hem. Vertu inte vilken tid dom kommer men jag hoppas att det blir i eftermiddag/kväll ;) image Liket!

Redo för fest!

Nu drar vi på 4mannafest! Silverbyxorna är på ;) image

Fixar hår och make up!

Är hos Malin nu och får håret och sminket fixat innan tidningen kommer hit! Ska nog blunda en stund och njuta av att bli ompysslad :) image

På väg!

Hela familjen var vaken före kl 7 imorse, kors i taket! Nu är vi på väg till pappa en sväng sedan ska vi in på systemet och ladda upp inför kvällen innan vi far till Malin. Börjar faktiskt bli lite nervös ;) Efter intervjun ska vi till mamma och lämna barnen, en härlig kväll med Zandra och Johan väntar! :)

Ännu en artikel!

Nu har Malin, Emil och Maya åkt hem och jag och älsklingen ligger i sängen och väntar på att X factor ska börja igen! Imorgon ringer klockan tidigt, vi har en del att göra.. Kl 13 ska vi träffa Sundsvalls tidning, ska bli så jäkla kul!! :)

Bäbismys!

Finare får man leta efter! image Älskar ljudet när hon ligger och gnyr

Slapparfamiljen!

I väntan på att Malin, Emil och Maya ska komma med pizza och umgås med oss ikväll... image image image Vad gör ni ikväll??

Stiftelsen ut på turné!

Blev så jävla glad idag då jag läste att Stiftelsen ska ut på turné nästa år! Biljetterna släpps den 16 oktober...

Vi ses i Sundsvall :)


Busy busy..

Dagarna bara rusar förbi, har ganska nyss slagit mig ner i soffan för första gången idag! Jag jobbar, ägnar mig åt barnen den lilla tid som finns innan dom ska sova och sedan har jag någon timme över innan jag själv ska gå och lägga mig. Det blir väldigt lite datatid (bloggtid) med andra ord, fotar nästan ingenting längre heller :( Saknar mitt intensiva bloggande, träningen och allt jag kunde göra då jag var föräldraledig!

Idag följde Amandas pojkvän med henne hem efter skolan, dom hade jättekul men tiden gick så snabbt så dom hann knappt göra hälften av det dom ville :/ Han får komma tillbaka en annan dag igen helt enkelt :D

Det går skitbra på jobbet iallafall, har ett skönt flyt nu och känner mig mer och mer trygg i det jag gör. Idag fick jag även veta att jag kommer att få lite mer ansvar, skitkul!


Överraskningarnas dag! :)

Vilken dag det blev idag... :)

När jag kom hem på lunchen så stog det ett paket ute på bron och väntade på mig, innehållet var helt fantastiskt! Älskar att öppna paket och att bli överraskad ♥

Som om inte det vore nog så fick jag ett samtal från Sundsvalls tidning som ville träffa mig och Malin för en artikel. Det ska bli skitkul men jag avslöjar inget mer än :P

Efter jobbet for vi ut till pappa och hälsade på och det är väl det vi har hunnit med idag.

Nu ska jag krypa ner bredvid Mats i sängen och värma mig, håller på att förfrysa fötterna.

Fan vad gammal jag ser ut att vara märkte jag nu :/


Här kommer äntligen vinnarna!

Jag har nu dragit fram 2 st vinnare som vinner varsin steriliseringsbox och tillhörande nappar från MAM!

Grattis

Fredrika och Liselotte!

Napparna kommer till er inom kort :)


Vinnarna...

i tävlingen om MAMnappar och steriliseringsbox kommer att presenteras ikväll! Ber om ursäkt för att det har dragit ut på tiden!

Bakis en tisdag!

Jag har varit i Söråker över natten med jobbet. Vi har haft skitkul men jag har en jävla huvudvärk just nu.

Vi har gjort en massa kluriga utmaningar och tävlat ute i naturen, ätit en massa god mat, druckit goda drycker, lyssnat på en "saga" och haft det jättetrevligt! Jag och min rumskamrat låg och pratade så vi somnade inte förrän halv 4 imorse så jag är ganska så slut idag, ska snart krypa ner i sängen så jag får ta igen lite sömn. Ligger på minuskontot nu efter helgen och gårdagen ;)

Måste bara få säga att jag har underbara kollegor och jag trivs som fisken i vattnet på jobbet!

  

  

   


Min tidningsdebut i Expressen!

Det blev visst en lite större artikel än vad jag väntat mig men det var ju bara kul! :) Har inte hittat åt artikeln på nätet så jag har fotat av tidningen så ni får se den.

Fotografen tog massor av bilder och han skulle skicka några till mig så jag hoppas dom kommer snart och att dom blev fina! :)

Det är tydligen en väldigt stor debatt det här med "mammamagen". Vad tycker du om din mage? 


Ladies night i Sundsvall!

Som jag skrev tidigare så var kvällen helt jävla underbar!

Jag, Nathalie, Christina och Therese träffades först hemma hos Nathalie som bjöd på jättegod middag och efterrätt. Vi surrade en massa och drack litegrann innan Mats mamma (efter mycket strul och panik) kunde skjutsa oss ner till Sundsvall. Vi var där till 19.30 och hoppades på att minglet och eventen skulle vara skitkul men det var ju dött och inte alls vad vi hade förväntat oss!

Träffade på Anders Timell när vi stog vi baren, vi tog lite bilder innan han var tvungen att springa iväg. Vilken sliskig karl alltså, återkommer till det senare!

Till slut så drog showen igång och den var så jävla bra! Mycket bra musik och snack och kungen under kvällen var helt klart Magnus Uggla. Jag  hade inte förväntat mig så mycket av honom men han var ju skitrolig! :) Han var riktigt het när han gled in på scenen i paljettklänning och klackskor! Martin Stenmarcks 7milakliv var också riktigt bra.

När showen var slut hade jag ont i halsen och händerna, har nog aldrig klappat händerna så mycket någon gång tidigare under 2 timmar (om man bortser från Takidaspelningarna). Jag hade även kramp i käkarna efter allt skratt :D

Tyvärr var våra platser väldigt långt bak så vi fick mest titta på skärmarna om vi skulle se något. Nästa år ska vi vara ute i god tid och boka biljetter där maten ingår! ;)

Kameran var kass så jag fick inte en enda bra bild men det blir ju ett tråkigt inlägg utan bilder så jag bjuder på några ändå!

    

    

  

När Ladies night var över gick vi ut i höstrusket och raggade upp en taxi som tog oss ner på stan där efterfesten väntade. Kön till Oscar var riktigt lång så det var så skönt att vi var uppskrivna på listan så vi slapp stå och köa i skitvädret. Vi köpte oss lite att dricka och satte oss vid ett bord och pratade lite om kvällen. När jag och Nathalie hade varit iväg en sväng så såg jag en liten krullig man i baren. MAGNUS UGGLA SÅKLART! Eftersom jag är som jag är så gick jag fram och berömde honom över hans insats tidigare och han blev glad och gav mig en kram. Bilden vi tog la jag ut tidigare men här kommer den igen :)

Han var skittrevlig och inte så sur som jag trodde att han skulle vara! :)

Vi träffade även på Hasse Brontén, han berättade att han hade blivit sågad av expressen efter fredagens premiär och att han bara fick en geting :P

Efter dessa möten dansade vi tills vi var tvungna att köpa något mer att dricka. Det var så jävla varmt på dansgolvet och det gick knappt att andas vissa stunder. När vi sitter vid vårat bort så kommer Uggla och Brontén gående och jag hejade igen och Uggla kände igen mig.. haha! Det blev en till bild, den här gången var det Therese och Christinas tur :)

Det här var den sista drickapausen vi tog, vi dansade nästan non-stop resten av kvällen/natten. Uggla, Timell och Brontén vimlade omkring på dansgolvet också. Dansade och pratade lite med Uggla men sedan drog han tillbaka till hotellet.

Jag såg inte till varken Andreas Johnson eller Martin Stenmarck så dom gick nog tidigt :/ Så jäkla typiskt!

Brontén och Timell hittade några tjejer som dom hängde med hela kvällen. Timell såg desperat ut och taffsade på "sin" tjej hela kvällen. Dom var kvar tills krogen stängde och jag såg att Brontén och en tjej gick ut tillsammans...

Som sagt, det var en GRYM kväll som jag kommer leva länge på! Och JA, jag är kändiskåt.. har alltid varit och kommer nog alltid att vara ;)

När krogen stängde gick vi bort till MAX och åt varsin hamburgare medans vi väntade på våran skjuts. Det blev lite senare än tänkt så jag kom hem 5 imorse!

Fick sova i ca 3 timmar innan Freja vaknade men jag kunde vila en stund tidigare idag som tur var :D

TACK TJEJER, DET HÄR GÖR VI OM SNART!


Vad man hittar i datorn när barnen lånat den..

Det här är vad jag hittade när jag satte mig vid datorn.. Amanda älskar att knäppa kort på sig själv och spelar in mycket filmer :)

Älskade unge ♥ Det är tydligen "Loser tecknet" 

Nu ska jag lägga in bilderna från gårdagen och skriva om artikeln som var i expressen igår!


Vilken kväll!

Har precis kommit hem från kvällens festligheter, vi har haft så jäkla kul trots att vi alla har varit nyktra :) Nu ska jag tvätta av mig sminket och stupa i säng, berättar mer om kvällen då jag vaknar! image image

Med i expressen!

Köpte precis expressen och det var ju tur.. Jag är med där idag! ;)

Morgonmys i soffan!

Freja vaknade 6 imorse... hon och Mats har somnat om nu men jag kommer inte till ro för att sova lite till så jag och Amanda har satt oss under filten i soffan och myser! Amanda har precis vaknat och jag minns inte sist hon sov så länge! image Har en del att stå i idag så jag ska snart sätta igång med allt.. Längtar till ikväll då jag ska ut med 3 härliga tjejer! Det blir Ladies night och efterfest i Sundsvall. Jag har pratat om Ladies night i flera år och äntligen ska jag få se showen!! :)

Vad var det som hände?

Det har varit en skum dag idag, har knappt något minne av förmiddagen! :s

Morgonen började med att jag stannade vid trafikljusen fast att det var grönt, hjärnan var inte alls med. När jag sedan kom på jobbet så fick jag tillbaka värken i kroppen som jag hade förra veckan. Kunde inte koncentrera mig, glömde bort vad jag hade gjort en halv minut tidigare och hade som ett tryck över bröstet. Kände mig skakis och grinfärdig!

Skrev till chefen och berättade läget och så fick jag ur mig lite av alla känslor.. Efter lunchen kändes det bättre och det flöt på när jag jobbade.

Har aldrig varit med om något liknande tidigare och jag ville bara krypa ihop i ett hörn.

Jag vet att jag måste släppa en massa som jag lägger på mig och stressa ner. MEN, det är lättare sagt än gjort!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ikväll känner jag mig som vanligt igen. Nora sover borta inatt och vi andra har dukat upp lite gotta och tänt några ljus inför fredagsmyset! :) Det är inte ofta Amanda är själva med oss och jag tror hon uppskattar det trots att hon var ledsen tidigare ikväll för att hon inte fick sova borta.


En kväll med pappa och en massa känslor!

Jag och Freja var och hälsade på pappa ikväll, förmodligen för sista gången på sjukhuset! Jag tog med mig några bullar så vi har fikat, pratat och så har jag snaggat håret på han :)

På måndag flyttar han hem igen efter lite mer än 4 månader på sjukhus! Tiden har gått så jäkla fort och det har varit så mycket känslor under den här tiden.

Första veckorna var som att leva i en jävla mardröm, skulle han någonsin vakna igen? Skulle vi få se hans ögon och höra hans röst? Skulle han känna igen oss överhuvudtaget?

När jag tänker tillbaka så känns det som att allt var en film, att det inte har varit jag som suttit där vid hans sida och bara bett om ett mirakel. Tiden på IVA i Umeå var värst, när vi hela tiden tittade på alla apparater och såg hur trycket i huvudet ökade och vi blev nervösa. Vi var så förstörda.. när vi inte var där så ringde jag flera gånger om dagen för att höra om han fortfarande var vid liv.

Att man kan känna sån glädje för så små framsteg som han gjorde då, det är helt ofattbart! Minns så väl när dom sa att han hade försökt ta egna andetag och när han hade klämt ihop med handen när dom pratade med honom.

Efter 10 dagar flyttades han ner till Sundsvall, jag var inte alls glad över att han skulle förflyttas men han var inte längre i behov av intensivvården där i Umeå. Det har varit så många turer med all personal som inte har gjort det dom ska, information som inte gått fram osv. All min tankeverksamhet gick/går till pappa och hans vård.

 Jag har gråtit så mycket de senaste månaderna så kroppen borde vara uttorkad. Tårar av både smärta och glädje.

Jag är så otroligt glad att jag skrev dagbok den första tiden, tyvärr har jag inte skrivit på ett tag men det jag vill komma ihåg finns sparat. Har funderat på att läsa igenom allt men jag tror inte att jag är redo för det än.

Kommer aldrig glömma då han skrev för första gången innan han kunde prata och att det första tydliga ordet som han sa var "Freja" då hon stod framför honom i sängen.

Att han skulle komma så långt som han gjort, det trodde jag aldrig! Jag vågade inte ens hoppas på det. Sånt händer inte, inte efter en sån stor blödning.

Och nu ska han få flytta hem, en dag jag både längtat efter och fruktat! Är så himla glad för hans skull, det är det enda han har pratat om de senaste veckorna. Men för min del så känns det sådär.. Han kommer inte längre ha någon som kan titta till han dygnet runt. Hemtjänsten kommer att vara där 9 gånger/dygn till att börja med för att sedan se hur mycket hjälp han behöver. Jag kommer att vara ständigt orolig över att något ska hända när dom inte är där och eftersom han bor en bit uppe i skogen så kommer det att ta ett tag innan någon är där om han larmar. Han har knappt några grannar heller som kan titta till honom. Tankarna bara snurrar men jag kan inte göra något. Jag måste försöka släppa allt och lita på att alla vet vad dom gör! Jag måste även lägga fokus på Mats, våra barn, min övriga familj och mina vänner ♥

Vi har haft sån enorm tur och jag är så glad att pappa fick en chans till! Vi har kommit varandra så nära, och framför allt barnen och pappa ♥ Jag  är tacksam för varje minut som jag får ha tillsammans med min familj!

Man vet aldrig när livet tar slut...

 Ta hand om er!


Utförsäljning av Dude design!

Måste bara tipsa er om detta!!

Fram till den 10e oktober kan du hitta Dude design´s produkter till grymt bra priser! Vart? Hos Todster!

Vad väntar du på? Gå in och kika på alla fina grejer :D


Vabelivab

Är hemma med Freja idag, det blev en tuff start på hösten för denna lilla tjejen.. Hon var jättegnällig hela dagen igår och hon fortsätter en del idag också. Näsan rinner och hostan fortsätter. Vi ska kurera oss idag, mina läppar var alldeles svullna imorse och halsen satt igen :/ image image

Växande mage...

Har kikat igenom alla bilder från tiden då jag var gravid med Freja. Ibland saknar jag magen och bäbistiden så fruktansvärt mycket så jag vill bara gråta. Varför kan man inte stanna tiden en stund?

Tiden går alldeles för fort...


Hektisk dag!

Nu kan jag äntligen andas ut lite... :)

Det har varit en hektisk dag idag, jobbade arslet av mig på jobbet och hann med att göra hela 60 ärenden! Hämtade ungarna på skolan och dagis, gjorde middag, hämtade ut medicin till Mats och sedan iväg på fotbollsavslutning.

Barnen somnade på bara någon minut efter att dom hade lagt sig och Mats har ganska nyss kommit hem efter att ha varit ute i pappas hus och städat hela dagen!

Nu ska vi bara ta det lugnt och kika på någon serie innan det är dags att krypa ner i sängen  ♥


Underbara kvällsrutiner!

Våra kvällar är så lugna och sköna nu för tiden, vi har fått ordning på kvällsrutinerna och det fungerar hur bra som helst (än så länge)! Vi har knappt behövt anstränga oss för att få det att fungera.. Trodde det skulle bli svårt att få till Frejas sovtider men sedan hon började på dagis så föll allt på plats!

Så här ser våra kvällar ut: 

19.00

Freja är oftast jättetrött så vi tar på henne pyamas, gör i ordning en flaska välling och lägger henne i sängen. Där ligger hon och äter vällingen och somnar sedan på egen hand! ♥

19.30

Amanda gör sig klar för sängen om hon inte redan har lagt sig. Är hon trött så går hon och lägger sig självmant, spelar ingen roll om det är helg eller om hon sover borta :)

20.00

Nora gör sig klar för sängen om hon inte som idag, har träning som slutar 20.15. Hon ligger ofta och läser läxan innan hon somnar.

Efter 20.00 har vi våran "vuxentid" då vi kikar lite på tv:n eller pratar om och planerar det kommande bröllopet ♥ 

Vad har ni för kvällsrutiner?


Vinn en MAM steriliseringsbox med nappar!

  Vi fick hem ett gäng med nappar i steriliseringsboxar från MAM för några dagar sedan!

Vi har alltid kokat våra nappar när vi har köpt nya men det behöver man ju inte göra längre... Jag hade ingen aning om att man kunde micra dom istället, jättefiffigt :)

Så här gör man:

1. Man fyller upp boxen med vatten och stoppar i napparna. 2. Stäng locket och ställ boxen i micron. 3. Micra på full effekt i 3 minuter 4. Tada.... napparna är sterliserade

Ett tips är att vänta någon minut innan man tar ut dom för det blir väldigt varmt!

        

Tycker det var väldigt smidigt!

   Freja har idag provsugit alla nappar och dom blev godkända, första gången hon har accepterat en silikonnapp! :D

Nu kan du också vinna en steriliseringsbox med nappar!

Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg att du är med och tävlar. På söndag kommer jag att dra 2 vinnare! 


Segstartad

Det blir svårare och svårare att få upp ungarna ur sängarna.. Det är nästan kolsvart ute när jag kliver upp! image Det är snart dags att bege sig till jobbet och skolan! Artikeln som jag ska medverka i kommer troligen i tidningen till helgen! :)

Rivhosta :(

Jag har bara väntat på det.. både jag och Mats har varit snoriga och haft ont i halsen ett tag. Freja vaknade nyss av världens hostattack, rivhostan från helvetet! :( Det gör så ont i mig när jag hör henne hosta!

Lillgumman ♥ 

Hon får vara hemma från dagis imorrn... Det här första dagisåret kommer att vara tufft :(


Oktober och minusgrader

Ny månad och det blir kallare och kallare! Mitt största problem just nu är hur vi ska klä Freja på dagis? Täckdressen är ju för varm och overallen vi använder nu är nig för kall... Hur klär ni era barn?? Renoveringen gick bra igår och vi är klara med det som skulle hinnas med för den här gången. Nu är det "bara" all städning och soporna kvar... Ser fram emot helgen då jag ska ha lite egentid och gå på Ladies night!! :) image

RSS 2.0