Semester!

Då var den efterlängtade semestern här, ledig i 8 dagar nu :) Sen jobbar jag 27:e, 28:e sen är jag ledig 9 dagar till.. Underbart!! Idag har jag och älskligen varit i Birsta och handlat en massa julklappar, för en gångs skull känner jag att jag har fått köpa allt jag vill :) Har varit snåla jular med väldigt få julklappar men i år är det en del, det mesta till barna såklart! Ska bara köpa ett par strumpbyxor till mig själv och ett paket till Viktor sen är allt färdigt.

Har satt upp granen idag, skulle egentligen göra det på lördag men vi kunde inte hålla oss :) Och ljusen blev perfekt från första början, har aldrig lyckats med det tidigare utan bara stått och svettas och svurit över denna belysning! Ska slå in alla julklappar ikväll och lägga dom under granen, mysigt! Får hålla koll på Amanda hela tiden nu så hon inte är där och öppnar allihopa.

Väntar på att älskingen ska komma hem snart, han har varit och simmat sen skulle han handla lite...Hoppas han köper nåt gott :) Ska göra knäck ikväll oxå så vi har nåt att bjuda på i jul!

TACK PAPPA FÖR ATT DU KUNDE ORDNA ALLT MED VÅRAN BIL!!

Undra vad vi ska hitta på imorrn? Hoppas att det är fint väder, då ska jag ta en promenad.. Det behövs verkligen! Egentligen skulle jag nog behöva springa ett maratonlopp! Känner mig så "pluffsig".
När julen är över ska jag ta tag i mitt liv och min kropp, ska nog bli mitt nyårslöfte!

På fredag ska jag åka till Sudsvall med pappa, Malin och Emelie.. Han vill ha hjälp med julklapparna och så ville han bjuda på mat! :) Blir kanske stekhuset eller kina!

Kommer inte på nåt mer att skriva nu, tangentbordet är cp.. Skulle vilja ha ett nytt. Men en helt ny dator skulle inte heller sitta fel!

Älskar min familj <3

Saknar dig Malin, men snart får jag äntligen träffa dig! Puss

Hoppas hoppas hoppas!

Har jobbat hela dagen idag som vanligt.. Men tiden gick ganska snabbt för jag hittade en intressant blogg som jag läste i nån timme =)

Var lucia på dagis igår, dom var så fina. Nora sjöng högst av alla och hade tydligen varit "sångledaren" på alla övningar..hehe.. söta unge!
Amanda satt och klappade händerna mest men gjorde några gester som hörde till sångerna.
Blev inget pepparkaksbak, barna var på så dåligt humör.. Men det var bara bra, man ska tydligen ta fram degen 4-5 timmar innan man ska baka.
Blir nog bak på lördag istället!

Skönt att det är helg imorrn, fredagarna brukar gå lätt att jobba men det är väl för att det är helg =) Tror inte vi har så mycket andra planer för helgen. Kanske ska umgås med Per och Marie, var ett tag sen nu =(

Sitter här och väntar på att Kjell ska ringa, hoppas bara att han har glada nyheter. Skulle ju vara så perfekt, bli så fint! Får fortsätta hålla tummarna!

Nu ska jag lägga en patiens och sen leka med barna innan läggdags!

Puss hej!

Dålig stil!

Har totalt glömt bort den här bloggen. Var längesen jag skrev nåt sist överhuvudtaget, har inte haft ork och fantasi till det.
Har jobbat sen den 1 oktober, Amanda går på dagis och allt rullar på som vanligt. Har inte så mycket intressant att skriva om, gör det mest för att Malin har klagat :)

Julen närmar sig, bara 13 dagar kvar nu. Ska vara ledig ganska länge, jobbar 5 dagar till sen är jag ledig 8 dagar, jobbar 27:e och 28:e sen är jag ledig 9 dagar till!
Känns som att jag har en hel del att göra, måste köpa en massa julklappar, kolla på kläder som vi kan ha på jul, julhandla och äta mat med pappa, Malin och Emelie. Kusin fyller 30 den 22:a så då är det fest, granen ska upp, slå in julklappar och hälsa på halva min släkt eftersom vi firar med Mats familj på julafton. Men det är bara skönt att det händer nåt! :D

Imorrn ska barna ha lucia på dagis, ska bli så kul. Nora har blivit så stor och kan alla sånger utantill. Amanda kommer nog mest bara att sitta å flina!
När vi kommer hem hade jag tänkt att vi skulle baka pepparkakor och kanske dammsuga lite om jag orkar. Blir grusigt på en gång :/
Och skitigare mattor får man leta efter! Usch, hatar när det är stökigt.

Nu ska jag sätta mig i soffan och vara lite social med älsklingen innan han åker på bandyn!
Är sugen på nåt, kanske ska göra en kladdkaka?? :P
Får se hur jag gör.. Ha en trevlig kväll!

Puss hej

RSS 2.0