Så här roar vi oss! :)

 

Kul man kan ha, vi sitter inte ens 10 meter ifrån varandra!


Svärmor är snäll hon!

Var och hälsade på Marie tidigare idag och när jag sitter i soffan så kläcker hon ur sig:

 

-Vad tjock du är, är du med barn??

 

Haha, tack för den! Om det vore så väl ändå ;)


Dags att passa på..

Barna är hos några kompisar och leker, jag är jättetrött.

Tänkte lägga mig och vila lite nu innan dom ska hämtas hem :)


Jag är världens bästa flickvän!

Det här möttes Mats av igår när han kom hem efter hockeyn! :)

Tacos till sen middag och sedan 2 kg godis till efterrätt!

____________________________________________________________

 

 

 

Barna har byggt med lego på morgonkvisten, nu är dom ute och härjar!

Längtar faktiskt efter lite snö nu så vi kan vara ute och åka lite pulka :)

 

 

Tack för alla fina kommentarer jag har fått, det värmer!


Min berättelse om Mats som har Tourettes syndrom!

Jag skriver detta med anledning av Kissies inlägg häromdagen som gjorde mig så upprörd, där hon skrattade åt en dokumentär om barn som har tourettes syndrom.
Jag berättade detta för Mats och han tyckte att jag skulle skriva ett inlägg om detta.
Han har läst det jag har skrivit och jag har fått ett OK för att publicera inlägget.

Tourettes syndrom (TS) är en neuropsykiatrisk diagnos som involverar upprepande ofrivilliga rörelser samt minst ett läte; dessa kallas tics. Vokala tics kan också vara hela ord eller meningar.

Personer med Tourettes syndrom kan dock även ha koncentrationssvårigheter, impulsivitet och hyperaktivitet som är vanligt vid ADHD, internationella studier påvisar att mellan 50 och 70 % av alla med Tourettes även uppfyller kriterierna för ADHD. Ofta finns andra svårigheter som dyslexi, ångest, depression och tvång som vid OCD, samt inlärningssvårigheter och motoriska problem med i bilden. Även autistiska drag kan förekomma.

Svårigheter som förknippas med tvångssyndrom (OCD) förekommer, som till exempel känslor av att "jag måste göra/tänka/säga", men kan också vara "jag kan absolut inte göra/tänka/säga". Vanligast är tvångsmässigt tvättande av händerna, röra saker systematiskt (ofta symmetriskt), räkna och kontrollera. Tvångssyndrom kan också innehålla tvångsmässigt shoppande och spelande.


Det här är min berättelse om Mats som har Tourettes syndrom och om hur det är att leva som anhörig


Hur vi träffades
Första gången jag träffade Mats var han en sån där "cool och farlig kille" som hade ryktet om sig att han var en bråkstake. Och visst var han det, han hade under några år levt ett liv som många av oss andra aldrig kommer att göra.
Året var 2001 och vi var 17 år gamla. Under det kommande året stötte vi på varandra på olika fester och min kompis blev intresserad av han. Jag försökte någon kväll att få ihop dom men det blev ingenting.
Jag minns att jag tyckte att han var skitsnygg men han var ingenting för mig. Jag var ju en lugn tjej och Mats var min raka motsats, han strulade runt och "levde livet".
Men sen fredag den 6:e september 2002 var jag hemma hos han på en fest och den kvällen hände det någonting. Jag minns det fortfarande som om det var igår, vi tittade varandra djupt i ögonen och sen var jag fast. Jag blev förtrollad.
Dagen efter (lördagen) var första gången vi umgicks nyktra och jag upptäckte en helt annan sida av Mats. 
Han var inte alls den männsika jag trodde att han var. Han var/är en fantastisk människa.. väldigt klok, smart, intelligent och han har ett hjärta av guld!

Den kvällen ville jag bara vara i hans närhet hela tiden och när jag for hem på söndagen kunde jag inte släppa han ur mina tankar. Jag fick fjärilar i magen bara jag tänkte på han.
Skickade något sms och hoppades på att få svar och när det pep till i telefonen blev jag helt till mig.
Min kompis Elin förstod nog före mig att jag hade känslor för Mats.

Jag ville ju fortsätta att träffa han men jag visste inte vad han kände för mig, jag kanske bara var en i mängden av alla hans strul?

Vi träffades iallafall på onsdagen den 11 september, samma dag som jag hade min första uppkörning. Jag gick dit på morgonen för att säga "Hej" och kolla läget. 
Jag fick en puss innan jag gick iväg till vägverket :)
Jag kuggade och var så besviken, mamma kom och hämtade upp mig och frågade vart hon skulle skjutsa mig så jag sa bara att hon skulle fara hem till Mats. Jag visste inte ens om han var hemma.
Men jag gick upp och knackade på, han visste att jag skulle komma tillbaka. Han hade den känslan!

Dagen efter den 12:e september 2002 "bestämde" vi att vi skulle vara tillsammans. Lite fånigt sådär :)


Sjukdomen
Mats hade väldigt mycket tics på den tiden, jag hade lagt märke till det och det var som värst när han drack. Jag trodde att det var något som kom med fyllan. Men han berättade tidigt att det kallades tics och att han hade Tourettes syndrom.
Jag visste ingenting om denna sjukdom men förstod ganska snabbt vad den innebar.
För Mats del är det mest tics, ångest, depressioner, rastlöshet, koncentrationssvårigheter och tvångstankar.
Jag skrev ett arbete om det i skolan och fick bra betyg. Nästan ingen hade hört talas om denna sjukdom och dom tyckte att det var intressant. Det kändes bra att kunna uppmärksamma detta och jag fick lära mig väldigt mycket genom att läsa en massa artiklar och att "förhöra" Mats. Han tyckte att det var jättejobbigt och jag fick inte använda hans namn i arbetet. Han ville inte att någon utomstående skulle veta om att han var sjuk.
Han skämdes över att vara annorlunda.

Jag minns så väl en kväll när vi låg i sängen och pratade och helt plötsligt flyger han upp, drar ner draperiet som hängde i öppningen till hans alkov och satte sig i soffan i fosterställning och gungade. Jag frågade vad det var men han orkade inte prata, jag fick inte komma i närheten av han. Jag blev rädd och trodde att jag hade gjort något fel men det handlade inte alls om mig. Det var bara hans "hjärnspöken". Han behövde lite tid för sig själv, ensam!

Han pratade inte alls om hur han mådde eller vad som rörde sig i hans huvud, han ville inte släppa in mig utan ansträngde sig istället för att verka "normal" och att han mådde bra.
Självklart trodde jag att han mådde bra, jag kunde skratta åt hans små egenheter som att toadörren måste vara visst mycket öppen och stå i en viss vinkel så att den stod i linje med elementet eller att tv-dosorna var tvungen att ligga i en viss ordning och på ett speciellt sätt. Han var så gullig min lilla Mats!

Jag märkte också att han blev överdrivet nervös inför att träffa min familj och mina vänner. Tyckte inte att han behövde oroa sig men han behövde förbereda sig länge för att orka med. Ticsen blev mycket värre och han gick omkring i cirklar och höll på en massa med händerna.

Han berättade ganska omgående för min mamma att han var sjuk och hon verkade förstå.
Tyckte det kändes skönt.
Men mormor däremot blev lite orolig när hon fick veta att jag var gravid, tänk om barnet skulle ärva sjukdomen??

Jag har fått varit med om väldigt mycket och det är jag glad för även om det många gånger har varit väldigt jobbigt.
Panikångest
Första gången Mats fick en panikångestattack så trodde jag att han var på väg att dö, på riktigt. Han låg på golvet och skakade, han kunde inte andas. Jag visste inte vad jag skulle göra.
Jag ringde iallafall till Mats mamma och var jätteledsen men hon var lugn och sa att det BARA var en panikångestattack, att han snart skulle bli som vanligt igen. Jag strök han på ryggen och pratade lugnt.
När han kunde börja andas normalt igen efter en halvtimme så blev han jätteledsen, tårarna rann och det var nog första gången jag såg han ledsen.
Den andra gången visste jag vad det handlade om och han kände när det var på gång så vi låg bara i sängen och pratade, jag öppnade fönstret och smekte han på armarna. Jag visste att det snart skulle gå över.


Att inte klara av att arbeta
Mats hade många olika praktikplatser under den första tiden vi var tillsammans men efter några veckor klarade han inte av att gå tillbaka. Jag förstod inte alls, det är väl klart att alla känner någon gång att dom inte orkar gå på jobbet eller till skolan och vill stanna hemma. Men säkert många som jag skulle gå ändå.
Det tog ett tag innan jag förstod att han aldrig skulle kunna ha ett riktigt jobb.

Han var inskriven på arbetsförmedlingen och dom försökte hitta en praktikplats som skulle passa. Men dom rådde han till slut att skicka in en ansökan till Försäkringskassan för att få aktivitetsersättning och att dom sedan skulle samarbeta för att han skulle komma ut på arbetsmarknaden. Sommaren 2003 blev han beviljad SA.

En vän sa till Mats att:
-Fan va skönt att bara kunna gå hemma och få pengar utan att behöva göra nånting. Som att det var det Mats var ute efter?
Inte alls, han skulle kunna göra precis vad som helst för att hitta något jobb som passar han och hans besvär. Men det är inte det enklaste. Och det blev inte heller bättre när det beslutades att Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen inte längre skulle ha något samarbete.
Vill ni veta vad Mats har fått för rehabilitering under dessa 7 år?
Han fick gå och simma under en period. Det skulle vara en början till att komma ut och träffa lite människor men sen tog det stopp.

Under en period kände han sig väldigt glad och positiv och kände att han ville ut och jobba. Han tog kontakt med sin handläggare på Försäkringskassan för att höra om han kunde få någon slags hjälp genom dom för att komma ut någonstans. Men hon sa att han skulle skicka in en ny ansökan om SA och att han sedan skulle få en arbetslivsinriktad rehabilitering. Det var bättre eftersom han inte skulle ha något att falla tillbaka på om han inte klarade av att jobba.
Han fick i samma veva en ny handläggare som var jättebra, hon hade en massa bra saker på gång. Hon hade lagt upp en plan med en massa projekt som skulle dra igång hösten 2008. Men under den sommaren fick hon nytt jobb och Mats fick en ny handläggare igen.
Tillbaka på ruta 1!
Han har väntat några år på att han ska få göra en neuropsykologisk utredning men bara för någon månad sedan fick han veta att den kan han inte göra så länge han är deprimerad..?
Och när hade dom då tänkt att han ska göra den?
Han får inte heller ta körkortet pga detta, han måste göra samma utredning för att dom ska kunna ta ställning till om han får något körkortstillstånd.

Jag har ofta fått känslan av att omgivningen tycker att Mats bara är lat och att han borde ta sig i kragen och anstränga sig lite.
Men Mats är inte som alla andra, han fungerar inte som en normal människa!
Men han försöker, tro mig. Han vill inget hellre än att kunna arbeta och försörja sin familj men han behöver hjälp.


Mediciniering/chock
För 1½ år sedan fick han en medicin som fungerade bra till en början, det var nog första gången på 7 år som jag har sett Mats riktigt glad en lite längre period. Han hade framtidsdrömmar och han kunde ta egna initiativ till att åka på affären, han ville umgås med folk, han kom upp på morgonen och jag var så glad!
Äntligen hade tiden kommit som jag väntat på så länge, nu skulle allt ordna sig och vi skulle få det så bra.
Men vad jag inte märkte som alla andra gjorde var att Mats blev personlighetsförändrad (en biverkning av medicinen).

En vacker sommardag fick jag mitt livs överraskning, Mats visste inte om det var mig han ville leva med.
Han kände inte längre det han alltid känt för mig, jag var inte längre den "rätta".
Han ville flytta.
Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag bara grät hela tiden. Det var ju nu som vårat fantastiska liv skulle börja, allt det vi hade drömt om skulle bli verklighet.

Det var en extremt jobbig tid men jag hoppades lika mycket som han på att han skulle vakna upp en dag och inse att jag var kvinnan i hans liv. Den han inte ville leva utan!

Vi gjorde aldrig riktigt slut men vi var inte heller riktigt tillsammans. Vi skulle bara ta det lugnt och vänta på vad framtiden skulle utvisa.

Han flyttade till en egen lägenhet och för första gången fick han bevisa för alla andra att han kunde klara sig själv, jag fick uppfattningen av att det var det han ville. Jag har aldrig tvivlat på det men jag har nog varit lite för mesig och tagit hand om han som mitt lilla barn när han har haft det som värst.

Men det tog inte lång tid innan han kom tillbaka till verkligheten igen och han blev sig själv. Han var förvirrad, han visste inte alls vad han ville. Hade han gjort rätt eller fel?


Vändpunkten
En utekväll i januari 2010 gick allt så fel som det kunde göra, han drack alldeles för mycket och tillsammans med medicinen så fick han en psykisk blackout!
Han hamnade först i fyllehäcken och sedan blev han förflyttad till häktet där han försökte ta sitt liv.

Det var jag som räddade honom har han berättat, han såg ett ljus och där stog jag och tog emot honom.

Efter denna händelse förstod han vad som var meningen med livet. Jag och barnen, jag däremot har ALDRIG någonsin tvekat på mina känslor för Mats.
Vi är som gjorda för varandra, vi kompletterar varandra väldigt bra!Hur ser det ut idag?
Som alla vet så är vi väldigt lyckliga tillsammans, vi förlovade oss igen i juni. Samma dag som vi förlovade oss första gången.
Men Mats mår nog sämre än vad han någonsin har gjort. Eller egentligen inte, han är bara mer öppen och berättar om hur han känner och hur han mår. Jag tycker det är bra, annars får jag för mig att han mår bra och blir besviken när han inte orkar göra vissa saker.
Han kämpar varje dag med att göra saker som vi bara gör i bara farten. Tror ingen, inte ens jag kan förstå vad han går igenom dag efter dag. Bara att kliva upp ur sängen är ett stort projekt.
Jag har en större förståelse idag för hur Mats fungerar och jag har accepterat att han aldrig någonsin kommer att kunna bli en "normal" människa.
Han säger ofta att han känner sig värdelös, att han bara är i vägen för oss och att han önskar att han inte vore sjuk!

Jag har många gånger fått dra ett tungt lass här hemma med både barnen och hemmet. Men det är inte som många tror, att jag får göra allt!
Jag har varit lyckligt lottad under många år med att alltid fått middagen serverad när jag kommit hem från jobbet.
Men visst, vissa perioder har jag fått göra det mesta men det har varit när Mats inte ens har tagit sig upp ur sängen.

Han provar just nu olika mediciner i olika doser för att försöka hitta något som fungerar och som kan hålla Mats mående på en jämn nivå. Jag hoppas att han en vacker dag ska få må bra och att det håller i sig mer än några dagar.
Att han ska få komma ut och arbeta med något han är riktigt bra på (vilket är det mesta).

I december går hans SA ut, han har skickat in en ny ansökan men med dom hårda reglerna som är så är han inställd på att inte få den beviljad. Han är orolig, han vet inte vad han ska göra. Jag försöker vara positiv och säger att allt kommer att ordna sig. Men han tror inte på mig!
Han blir ju inte frisk bara för att han inte längre är berättigad till SA. Han kommer inte heller att ha någon rätt till varken A-kassa eller Alfa-kassa eftersom han inte klarade av att gå i skolan. Han hoppade av i nian.
Jag förstår hans oro och just nu är det nog mest detta som gör han deprimerad.


Vi pratar mer med varandra nu än vad vi gjorde innan vi flyttade ifrån varandra. Jag är mer öppen med mina känslor och tankar. Vi hittar bra lösningar för att få vardagen att fungera.
Han har blivit mer delaktig i vissa saker som jag har skött själv förut (ekonomin) och jag slipper grubbla och oroa mig ensam.
Vi har det faktiskt bättre nu än vad vi hade det innan!
Tillsammans är vi ett jättebra team och vi är så starka.
Vi vet vart vi har varandra och vi är tacksamma för det vi har!


Avslutning
Det finns egentligen hur mycket som helst att berätta men det skulle ta dagar att skriva ner allting.
Jag ville mest bara att ni skulle få en liten insyn i mitt liv som anhörig till en underbar person som har Tourettes syndrom.
En person som kämpar och slåss för att slippa vara så deprimerad hela tiden, för att slippa ha sån ångest varje kväll när han går och lägger sig och som verkligen vill leva ett så bra liv som möjligt med bra förutsättningar.

Du är mitt allt, Mats Skoglund!
Vad vore världen utan dig?


Du är så underbar, så fin och du har nog det varmaste hjärtat jag vet!
Du vill så himla mycket och jag ser hur du kämpar.
Jag önskar jag kunde vara lösningen på alla dina problem.
Men tillsammans klarar vi allt!


Om ni har några funderingar eller frågor så är det bara att fråga på..

Sitter nästan och gråter..

 

Jag ryser fortfarande lika mycket som när jag såg detta för första gången.. Ögonen tåras och jag längtar efter att få se dom igen!

Ska slå på DVD:n nu och njuta en stund :)


Gulligt :)

Här är jag och älsklingen för ganska bra precis 4 år sedan! :)

Vad små vi var..

 


Jag är fantastisk!

Amanda hjälpte mig att duka fram frukosten för ett tag sedan och helt plötsligt säger hon:
-Mamma, idag är jag fantastisk!
-Är du fantastisk idag?
-JA, jag är ju så fantastiskt fin idag!
Då vaknade jag till liv och insåg vilket underbart liv jag har och hur underbara barn jag har :)
Nora och Amanda, ni är alltid fantastiska i mina ögon!

Nostalgi på hög nivå!

Kom och tänka på Lunarstorm här ikväll och alla mina blogginlägg där. Jag tycker ju om att spara på saker och ha kvar gamla minnen. Och på Lunar fanns det så otroligt mycket som jag skrivit ner men som jag trodde var borta!

 

Men som tur va så kunde man kopiera över alla bilder och blogginlägg till det nya LS8 :D

Ingen är gladare än jag!

Har läst igenom litegrann från 2007 och jag blev så full i skratt när jag såg detta:

 

 

Nyppa kan vara så himla rolig ibland.

 

Ska lägga mig nu och sova, är riktigt trött och Amanda kommer nog att vakna ganska tidigt imorrn.. :/


KAOS!

Nora kom hem vid 20.30, lite tidigare än väntat.

Det hade tydligen varit kaos på discot, jättejättejättemycket barn. Förmodligen mycket mer än vad dom hade räknat med.

Drickan och godiset tog slut och Nora hade gjort illa sig 2 gånger.

Men hon hade haft det ganska bra iallafall och det är ju huvudsaken, hon var speedad när hon kom hem så jag tänkte nästan fråga henne vad hon hade druckit :)

 

Nu ligger hon i sin säng, helt slutkörd!


Noras första disco!

Nora har precis åkt iväg på halloweendisco, första discot hon går på och jag tror hon var lite pirrig :)

Fin liten häxa va?

Hon har fått låna kläderna av mig! :)

 

Amanda var lite avundsjuk så hon gick och sminkade sig också...

Om ni inte ser det så är hon en "förtrollad häxa"!

 

Amanda och Mats ligger i varsit hörn på soffan och sover så det verkar som att jag får ha fredagsmys med mig själv ikväll..?


Ny design!

Som ni ser så har jag fått en ny design men det är lite pill kvar :)

Vad tycker ni, ganska fin va?? ;)

 

Det är Johanna som är snäll och hjälper mig och jag är så tacksam!


Välkommen

fucking jävla skit mens!

Vem är jag för dig?

Med anledning av föregående inlägg så är jag lite nyfiken på hur DU uppfattar mig som person?

 

Tycker/tror du att jag är social, pratsam, blyg, rädd, tillbakadragen, framåt, positiv, negativ osv..

 


En grym dag!

Har varit på utbildning i samtalsteknik idag och jag har lärt mig jättemycket!

Hade höga förväntningar och trodde att det skulle vara upplagt på ett visst sätt.

Men det var inte alls som jag hade föreställt mig, det blev mycket bättre än vad jag trodde.

 

Har lärt mig en massa saker om mig själv och har insett att andra människor känner mig bättre än vad jag själv gör. Jag ser mig som ganska blyg, lite mesig, tyst och tillbakadragen. Men ingen i min omgivning uppfattar mig så. Jag fick höra av flera stycken att jag är bra på vissa saker som jag inte alls tycker att jag är. Men det värmde varmt i hjärtat och jag är nog egentligen en sån person jag egentligen vill vara men jag måste börja tro lite mer på mig själv. Inte fokusera på EN dålig sak utan se de andra BRA sakerna som jag lyckas med.

 

Shit vad glad man kan bli av lite beröm, jag har gått på moln sedan jag kom hem!

Nu ska jag börja jobba lite med mig själv. Innerst inne så är jag nog ganska duktig på en hel del fast jag inte tror det själv. Jag måste börja VÅGA att ta för mig och inte vara rädd för att uttrycka mina åsikter, bra som dåliga!

 

Idag har jag pratat inför en ganska stor grupp, blev ganska generad till en början men sedan släppte det!

Trodde aldrig att jag skulle göra det :)

I små grupper där jag känner människorna så har jag inga problem med att prata men när det blir lite större grupper så sitter jag gärna tyst och lyssnar på alla andra istället.

 

Så idag har jag gjort ett litet framsteg.. nu är det bara resten kvar  :)


Det blir inte alltid som man har tänkt sig..

Har filurat på ett inlägg som jag egentligen hade tänkt skriva idag efter Kissies inlägg igår. Men det kommer att bli ett långt inlägg och jag orkar inte riktigt med det nu, kommer att glömma en massa och bli missnöjd.

Men håll utkik, för det kommer snart :)

 

Det har varit en hyffsat bra dag, har varit lite trött och en massa information som ska fastna i min lilla hjärna. Men det blir nog bra till slut.

 

Kommer snart en ny design också!


Redo för en ny dag!

Ska sitta i utbildning hela dagen idag och lära mig allt om underhållsstöd :)

Hoppas dagen blir lika bra som i måndags när jag hade utbildning hela dagen.

 

Är jättetrött just nu, ska försöka sova en stund i bilen bara inte Monica surrar hela vägen :P

 

Hoppas ni får en bra dag!


Dagen har inte bara varit skit..

Trots att jag blev på dåligt humör när jag satte mig vid datorn så har dagen varit bra.

Hör och häpna, jag har haft kul på jobbet :)

Maten var klar när jag kom hem med barna, dom har varit snälla så jag har inget att klaga på!

 

Ska alldeles strax krypa ner i sängen, älsklingen borde komma hem snart också.. förhoppningsvis glad :D

 

En gammal bild på Zandra, Bingo och mig! :)

En underbar kväll för några år sedan!


Det är inte bara jag som reagerar!

TACKY says:
2010-10-26 at 15:02

DU KOMMER ALDRIG KOMMA TILL HIMLEN..Det finns gränser..man skrattar inte åt andra folks lidande..Var tacksam över att du är frisk(elr ja, det tåls ju att diskutera)..Ditt liv kan vända på en sekund…Du kanske råkar ut för en olycka och får en cp skada…

Och med ditt beteende så skulle jag allt passa mig…finns många som inte tål dig och vill slå skiten ur dig…

Jag bryr mig inte om vad du skriver annars men det här gick över gränsen..skiter i om du vill provocera elr inte…en människa med hjärta skrattar inte åt folk som lider…

Btw det stavas MÄNNISKA INTE MÄNNSIKA..DU KANSKE BORDE SPRUTA IN LITE HJÄRNCELLER ISTÄLLET FÖR LÅREN..LÄGG PENGARNA PÅ NÅT VETTIGT


tourette's says:
2010-10-26 at 16:22

jag har tourette’s. det är inte en “sjukdom” utan klassas som funktionshinder. mozart hade tourette’s syndrom, och även många andra intelligenta och begåvade människor lider av/lever med detta. hjärnans signalsystem fungerar anorlunda motför en “vanlig” människas. vad kissie har för diagnos, det är ännu okänt..


Jonas says:
2010-10-26 at 16:39

fan du är vidrig, du tror dej vara perfekt medan du t.ex skrattar åt folk med syndrom de alldrig kommer ifrån int ens med sin pappas pengar för plastikoperation.. skäms


Jannice says:
2010-10-26 at 19:47

DET ÄR BEDRÖVLIGT att du kan sitta och skratta åt folk som är SJUKA! Tourettes är en fruktansvärd sjukdom och det är så mycket mer än bara några tics.. Du har ingen aning om vad dessa människor går igenom och hur mycket dom kämpar med sig själva för att funka någorlunda normalt som andra människor. Jag ser detta varje dag och det är fan inte kul att behöva se en människa som man älskar så mycket, må så fruktansvärt dåligt och som inte orkar vara bland folk pga att ticsen blir värre och folk kanske stirrar! Och för att inte tala om allt annat.. Depressioner, ångest, tvångstankar, koncentrationssvårigheter mm.. Det här än nog första gången jag blir riktigt upprörd över det du skriver! Du kanske borde tänka efter någon gång du med jävla idiot!!!

Nu är jag riktigt upprörd!

Det brinner i mitt huvud just nu, vet inte vad jag ska säga men det Kissie skrev i ett inlägg gör mig så himla ledsen.

Hur fan kan man sitta och skratta åt någon som har Tourettes syndrom?

 

Det är nog första gången som jag blir riktigt förbannad över något hon skriver!

Visst hon tycker att det är lite kul med tics, men hon har ingen aning om vad denna "sjukdom" innebär för den drabbade eller i deras närhet.

 

Skulle vara kul och veta vad ni har för åsikter!


Vad som var i paketet!

Tröja storlek större och ett par leggings med dålig passform, lite trånga i min stora midja efter matintag :)

 

Sköna skor!

 

Och skor till älsklingen!


Besvikelse igen!

Har BIM idag och eftersom jag är som jag är så var jag ju tvungen att testa mig eftersom mensen inte har kommit (än) idag. Men det var inget positivt besked så det är väl bara att vänta in mensen igen och hoppas på nästa månad! Tycker inte alls att det här är nå kul, varför blev jag gravid direkt sist vi ville ha en till?? Jag som till och med hade fått lite förhoppningar eftersom det spänner lite i brösten ibland :/

Hallå Sverige!

Hoppas allt är bra med er.. det är det med mig iallafall :)

Har haft en bra dag på jobbet, den gick lagom fort och jag tror att jag har lärt mig nånting.

 

Hämtade ut ett paket efter att jag hade hämtat barna, vad det var ska jag visa er imorrn! :D

 

Lagade en grym middag, fick jättemycket beröm av älsk och han satt och mmmm:ade efter nästan varje tugga!

Att makaroner och köttfärssås kan vara så gott..

 

Amanda sover i sin säng för en gångs skull, annars somnar hon ju alltid på soffan.
Nora håller på att göra sig klar för sängen hon med, hon har suttit och skrivit i sin dagbok om en kille hon är kär i ;)

 

Ska softa i sängen ikväll, tv:n är uppbokad så jag får flytta på mig!

 

Vad ska ni göra ikväll??


Saker som händer när man sover!

Var nyss med Amanda inne på toaletten för att få henne att kissa.

Hon somnar alltid på soffan och det är samma procedur varje kväll.. jag bär henne in till toaletten och efter en liten stund så kissar hon. Men hon sover alltid, fattar inte att hon inte vaknar.

 

Men idag fick jag se något jag inte sett förut, hon petade sig i näsan och innan jag hann ta bort snorkusen från hennes finger så var den inne i hennes mun!

 

Söt-äckel ungen! :)

Det kom inget kiss nu så vi får prova lite senare ikväll..

 

 

 

Vad brukar ni göra när ni sover??


Mats och Nora pratar och gnisslar tänder, Amanda pratar och skrattar ganska mycket när hon sover..

Jag har fått höra att jag fiser jättemycket, konstigt vad mycket skumt man gör egentligen! :)


Jag vill ha en egen bäbis!

Har ganska precis kommit hem från Zandra och Johan.

Har suttit och myst med Liam i nästan 3 timmar medans dom höll på inne i sovrummet.

Behöver jag säga att det var helt underbart?! Han är så fruktansvärt söt så jag skulle kunna äta upp han!

Längtar tills nästa gång när jag får mysa igen.

 

Och det är så kul att träffa Zandra också, skönt att hon har flyttat hem till stan så vi kan träffas. Men det måste bli lite oftare. Blir på så bra humör när vi sitter och pratar. Min "gamla" Zandra som jag lärde känna för 9 år sedan!

Är så glad att du är min vän gumman! <3

 

Tyvärr har jag ingen bild på datorn på oss men jag antar att Zandra har en hel del roliga bilder på sin dator sedan vår "galna" tid :)

 

Börjar nästan garva för mig själv när jag tänker tillbaka på allt roligt vi har varit med om.. Moppeturer, McDonald´s, burkletande och allt dansande :D


Gomorron!

Jaha, då var redan söndagen här. Helgerna går så otroligt fort och imorrn är det dags för jobb igen :/

Lite senare idag ska jag hem till Zandra och Johan och vara barnvakt till sötaste lilla Liam medans dom håller på att göra iordning sovrummet :)

Liam är så fruktansvärt söt och mysig. Ser fram emot att åka dit!

 

Barna ligger på golvet och ritar, dom ska nog snart gå hem till Hanna och Timmy för att leka lite :D


Imorrn händer det något kul..

Jag ska åka iväg alldeles ensam och ska göra något jätteroligt som jag har längtat efter :)

 

Kan ni gissa vad?


Lördagsnöje!

Min lördag slutade iallafall med att jag blev på bättre humör! :)

Sitter och tittar på Juno, en helt underbar film!

 

Jag vill också ha en bäbis i magen!

 

 


Dagens middag!

Barnen har kommit hem från kalaset och dom hade haft jätteroligt! :)

Har precis ätit middag och det är ju så kul när barnen smakar och säger BLÄ och gud vad äckligt!

Men men, dom är ju lite kräsna. Dom fick i sig lite ris iallafall medans jag åt kyckling till.

Det blev mycket mat kvar till Mats när han kommer hem sen, han är och kollar på hockeyn :)

 

 


Välkommen skit-lördag!

Är på allmänt dåligt humör och är jätteirriterad av någon anledning.

Det är kallt här hemma, ungarna skriker och bråkar varvat med att vara jättebra kompisar och skrattar så högt att öronen håller på att ramla av.

 

Dagen kan ju inte bli sämre så jag ser fram emot att bli på bra humör snart och njuta av ledigheten.

Om en timme ska barna iväg på kalas och jag tänkte passa på att vila lite eller ta en promenad.

 

Vad ska ni göra idag?


Kroppsstrumpor

Det där med kroppsstrumpor förstår jag mig inte riktigt på, är det verkligen snyggt?

Höll på att dö när jag såg Elin ikväll på Idol, tyckte inte alls att hon passade i sina kläder..

 

Men en som faktiskt passar i det mesta är nog Lady Gaga.. ganska hett eller hur!?

 

Jag skulle däremot inte passa i något liknande, skulle se ut som en knövlig bratwurst!

 

Inte lika sexigt va??


Minnah Karlsson!

Minnah äger Idol ikväll!
Jag hoppas verkligen att hon får stanna kvar nu, blev så besviken förra veckan då hon åkte samtidigt som jag blev glad att Alice fick stanna.
Rösta på Minnah ikväll!

Sugen på fest!

 

 

 

Är så sugen på att gå ut just nu.. dricka en massa goda cider, skratta, dansa och härja!

Men men, en kväll hemma med familjen duger bra det med :)


Det obligatoriska fredagsmyset!

Vi sitter bänkade framför Idol ikväll såklart, som alltid!

Vi ska försöka hålla Amanda vaken också så vi slipper allt grinande imorronbitti.

 

 

Vad vore fredagsmys utan en massa gotta?

Vi har laddat upp med ostkrokar, godis och coca cola!

Jag behöver det verkligen inte eftersom jag redan ser ut som en val..

Magen är som en stor ballong och jag känner mig jättetung!

 

Hur ser eran fredagkväll ut?


Vad vill du veta?

För att jag ska ha nåt kul att göra ikväll när jag kommer hem från jobbet så kan vi köra en frågestund.. :)

Var inte feg nu utan fråga på!


Jag är på väg att bli en storbloggare!

Så här går det visst när man pingar bloggen, testade lite ikväll för jag tyckte att jag hade så lite läsare.. haha!

Har ju varit jättestolt över de 30-40 st som har kikat in varje dag.

Igår hade jag 83 unika besökare och för 1 timme sedan hade jag 29 st!

Just nu ligger statistiken på 449 :)

 

Lite kul faktiskt men jag antar att det inte är så många som kommer tillbaka. Lever ju inte direkt ett "glammigt" liv.

Är ständigt trött och allmänt less på jobbet.

Men om läsarna håller sig kvar så kanske jag kan säga upp mig snart och livnära mig på mitt meningslösa skrivande :P

 

Nu ska jag lägga mig i sängen, ska upp tidigt imorrn som vanligt.

Men imorrn är det ju äntligen fredag! Som jag har längtat :)


Nemo Hedén!

 

Ganska gulligt eller hur?? :)

Nu när jag såg klippet så kommer jag faktiskt ihåg det, speciellt när peruken ramlar av!


Vanita Bergman

Sitter och tittar på Lyxfällan och är som en stort frågetecken..

Vilken jävla blåst tjej hon verkar vara den där Vanita, hoppas att hon bara spelar annars är det ju nästan synd om människan!

Totalt blåst, hur kan man bli så dum egentligen??

 


Kom igen, 8 till då! :)

Ser att jag håller på att få ett besöksrekord här på min blogg (inte för att det är så många men ändå).

Skitkul! Men lite mindre kul att det hittills är 1 enda människa som har skrivit en kommentar idag :/

 

Skriv nåt kul när du ändå är här så kommer du att göra min dag imorgon! :)

 


Inviger mina nya "terminalare"

Vet inte riktigt vad jag tycker än...

 

 

Men jag tror dom blev bra, hade ju inte så mycket att välja på eftersom jag inte vill lägga ut hur mycket pengar som helst för ett par glasögon jag bara ska ha på jobbet.

OCH så har jag ett ganska litet huvud så de flesta bågarna blir för stora för mig!

 

Vad tycker du? ;)


Mitt jobb suger just nu..

Sitter hela dagarna och är skittrött, vet inte riktigt vad jag ska göra samtidigt som jag vet att vi har hur mycket som helst att lära oss. Men jag vet inte i vilken ände jag ska börja och hur mycket jag egentligen behöver veta om alla ärendeslag.

 

Inte förrän nästa vecka ska vi ha lärarledda utbildningar och då blir det fullproppat schema varje dag så då kommer väl hjärnan att balla ur helt!

 

Men jag kan ju vara glad över att jag har ett jobb iallafall men en jävla skitlön (iallafall denna månaden)!!!

 

 

Har varit på föräldramöte ikväll på dagis och det var trevligt som vanligt, kul att träffa lite andra människor som jag inte träffar annars eftersom jag lämnar först av alla och hämtar typ sist av alla så jag jag ingen koll på vilka barn som går på dagis längre eller vilka föräldrarna är!

Fick se lite kort och filmer när barnen spelar teater samt den allmänna informationen om förskoleverksamheten.

 

Bara 1 månad kvar nu till jag får en vettig lön igen så vi kan handla lite julklappar och allt annat som behövs! ;)


Denna eviga väntan

Dagarna känns som månader och det känns som att det aldrig kommer att bli min tur. Jag vill så gärna ha en liten bäbis igen, orkar inte vänta så länge till.. Har beställt en massa grav. tester nu, dom kommer förhoppningsvis imorrn. Hoppas på att jag inte får någon mens den närmsta veckan så kan jag testa mig sen!

Garderobsrensning??

Om du ska rensa din garderob och hittar en massa kläder/skor/vadsomhelst som du inte längre vill ha kvar så finns det en som behöver en hel del här hemma ;)

 

Jag har storlek S i kläder och 37 i skor..

 

Hojta gärna till! :)


After work!

Har käkat middag på jobbet idag och så fick vi gå en tipsrunda.

Jag hade alla rätt men tror ni att jag vann något pris för det.. NÄ!

 

Dom lottade bara hux flux bland alla som hade varit med och det sög ju kamelröv :(

 

Är skittrött idag och ska snart lägga mig i sängen.. Hoppas på en bättre dag imorrn, får ju se min deprimerande lönespec. iallafall, alltid något!

 

Äh, är bara less nu.. Godnatt!


Skitdag!

Usch vilken tråkig dag det har varit, jättesegt på jobbet och minuterna har känts som timmar!

Men nu är jag äntligen hemma med min underbara familj, förutom Mats då som precis åkte iväg till Nyppa..

 

Har plockat undan lite så nu kan jag med gott samvete ligga på soffan hela kvällen och kika på tv:n :)

 

Imorrn efter jobbet ska vi ha nån slags after work så vi blir bjudna på middag som förhoppningsvis är god och så ska vi ha några gemensamma aktiviteter.. Hoppas på att dagen blir roligare imorgon :)


1 vecka

Nu är det 1 vecka kvar till BIM.. men jag vågar inte hoppas på något längre med tanke på hur det gick förra månaden :/

What´s wrong with me??

 

Har varit utan deo nu i 2 dagar för att se om det blir bättre men det klias som f*n fortfarande.. nån som vet vad jag lider av??


En titt hemma hos oss :)

Hallen

 

 

 

Tvättstuga/dusch/toalett

 

 

 

Vardagsrummet sett från hallen

 

Den lilla gången till köket och Amandas rum

Köket till höger och Amandas rum till vänster :)

 

Köket

 

 

 

Amandas rum

 

 

Noras rum

 

 

Master bedroom

 

Gästrum/förråd/garderobsrum

Vårat förra rum innan vi möblerade om

 

Vardagsrummet sett från gästrummet

 

Det är en del som ska målas om här hemma och en hel del grejer som behöver köpas så vi är långt ifrån klara :)

Visst ser det lite mysigt ut med fönstren in till alla sovrum? :)


Bakis

Det blev en sen natt inatt, kom inte i säng förrän vid halv 4!

Bört var här så vi drack lite vin och spelade spel, och jag är så stolt! Första gången nångonsin tror jag som jag vann monopol :)

Sen spelade vi Uno och jag klassade ut grabbarna där också!! Hahaha..

 

Halva dagen idag har vi varit utan ström i halva lägenheten, lampan inne i tvättstugan har lossnat från ena fästet så just nu hänger den väldigt löst i alla kablar.. Det gick en propp så modemet och hemtelefonen dog, kylen och några lampor! Men vi fick till det nu iallafall och maten klarade sig :)

 

Sitter och väntar in Bört och Viggo nu så ska vi äta lite bakismat :D


Konstig kväll och natt!

Gick och la mig i sängen med Nora när det var sista reklampausen i Idol igår och tror ni inte att jag somnade!

Glömde att ringa till Mats och säga godnatt :(

Har precis tittat på reprisen på tv4 play och jag blev så besviken när jag såg att Minnah fick åka hem!

 

Nora väckte mig kl. 2 och sa att hon var törstig så vi gick upp och drack lite vatten och kissade.

Sen vaknade jag strax efter 6 av att Nora skriker att hon håller på att kissa på sig så det var bara att rusa in med henne på toan.

 

Efter det kunde hon inte somna om så hon tittade på lite barnprogram och sen vaknade jag vid halv 10! Så satt hon på sitt rum och ritade och hade klätt på sig :)

 

Har bara slappat i soffan sen dess i stort sett, men jag har faktiskt ätit frukost och diskat :)

 

Vi ska snart åka och mata Tord och kolla om Amanda vill åka hem från farmor :D


Min och Noras fredag!

Lyckligast i stan :)

 

Vi har gjort i ordning ett hus till Noras Polly Pocket!

Hennes idéer alltihopa men jag har gjort ett bord och tejpat lite :D

 

Nu sitter vi och inväntar Idol!


Äääääntligen fredag!

Fy fan vilken lång dag det har varit, har varit så jävla trött så jag inte har vetat vart jag ska ta vägen!

Håller på att ramla ihop och ögonen är jättetunga..

Åkte hem tidigt idag iallfall så det var superskönt :)

 

Sitter och väntar på att Marie ska höra av sig, ska skjutsa bort Amanda till henne och sen blir det soffläge och mys med Nora hela kvällen!

Mats är i Nyppas stuga och sliter(?)..

 

Vad ska ni göra ikväll?


Jockiboi - jag dör!

Kikade in på Jockiboi´s blogg och höll på att dö. Vilken sjuk människa!

Men jag tycker så synd om han av någon anledning, vet inte riktigt varför!?

Ska sätta mig och kika på det senaste avsnittet av Kungarna av Tylösand nu och sen blir det sängen..

 

Vilken normal människa gör något sånt här egentligen?

 

 


Tjockis!

Fy fan, ställde mig nyss på vågen och jag höll på att smälla av!

Har inte vägt så här mycket någonsin (ogravid)..

Inte alls kul, inte så konstigt att jag knappt får på mig jeansen längre :(

För 5 år sedan vägde jag 11 kilo mindre och det var precis innan jag blev gravid med Amanda!

 

Hmmm.. kanske ska lägga om kosten lite och börja röra på mig?!


Nedräkning

Nu börjar det sina på pengar, så nu räknar jag ner till den 19e :)

Har varit en seg dag med huvudvärk och svårt att veta vad jag ska göra (på jobbet). Har hur mycket som helst jag måste lära mig men jag vet inte i vilken ände jag ska börja och ska jag lära mig precis ALLT?!?

 

Sitter och tittar på Bert med barna, gillar Bert och jag tänker alltid på Malin när jag ser det :D

 

Imorrn är det äntligen helg! Amanda ska sova hos farmor, Mats åker till stugan och Nora har bestämt sig för att vara hemma med mig och mysa. Men hon kan ju hinna ändra sig också så jag kanske blir ensam..

 

Vad händer hos er ikväll?


Husse.se

Vi beställde kattmat häromdagen till Pontus och när Mats var ut på hemsidan idag så stod det att paketet var levererat idag men vi hade inte fått något paket hem till oss.

Han mailade dom för att höra vart det hade tagit vägen, det är ju första gången vi beställde nu efter att vi har flyttat.

 

För en liten stund sedan så ringde det en kvinna till Mats och berättade att dom hade fått ett paket som var adresserat till han, kattmaten!

 

Och adressen dom bodde på var Hälletorpsvägen 17! Inte en bokstav eller siffra rätt.. Vi bodde på Hälletorpsvägen 13 förut och nu bor vi på en annan gata nr. 7!

 

Tur att det finns underbara människor som hör av sig och inte behåller grejerna själv!

TACK!


En dag i Gävle!

For hemifrån strax före 6 imorse, var jättetrött så det var tur att jag kunde sova i bussen på vägen ner till Gävle.

Höll på att frysa ihjäl på bussen, satt med jackan och vantarna på. Det blåste kallt om benen och stolarna var jättehårda :/ Har jätteont i ryggen nu och jag måste snart lägga mig ner! Men jag kunde iallafall sova små stunder innan jag vaknade till och var tvungen att byta ställning.

 

Men det var en bra dag i Gävle, vi fick sitta och lyssna på inkommande samtal och jag lärde mig iallafall nånting. Men långt ifrån så mycket som jag hade velat. Skulle behöva några timmar till för medlyssning.

 

Har fått i mig några mackor nu som blev min middag och jag ska kika lite på tv:n nu innan det är dags att sova!


Så, nu är jag hemma igen!

Älsklingen hade varit snäll och lagat mat tills vi kom hem idag, jätteskönt att slippa stressa en massa.

Det gick bra på avslutningen och alla barna var så söta när dom stod på scenen och fick höra hur duktiga dom hade varit under säsongen :)

Dom fick även varsitt diplom!

 

Vi fikade litegrann och sen for vi på affärn innan vi slutligen kunde åka hem :)

 

Blir en tidig kväll ikväll eftersom jag ska vara på jobbet före 7 imorrn!

 

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Morning!!

Har varit vaken jättelänge känns det som men jag klev upp för ungefär 1½ timme sen.. det är snart dags att bege sig mot jobbet. Det är jag som kör idag så jag hoppas att jag inte somnar ;)

 

Snart lyfter mammas plan mot London för ett byte och sen mot USA! Lite avis är jag allt :)

 

Ikväll ska jag och Nora på fotbollsavslutning så det kommer dröja ett tag innan jag kan uppdatera er igen om min händelserika dag :)


Äntligen hemma!

Dagen har gått ganska fort men det känns som att jag inte har fått så mycket gjort..

Mamma kom in en sväng och sa Hej och nu får jag inte träffa henne på 3 veckor, känns jättekonstigt.

Vi träffas ju minst 5 dagar i veckan annars på jobbet så det kommer att bli tomt.

Hon ska åka till USA och ha en skön semester :)

 

 

Ungarna sitter och tittar på bolli medans jag och älsklingen sitter vid varsin dator och nördar oss!

Har förberett Noras ryggsäck och har handlat hem mackor och frukt eftersom dom ska på utflykt imorrn.

 

Fick veta idag också att Amanda ska knäppa kort på måndag, tur att luggen har växt ut litegrann iallafall men vi får försöka gömma den på något sätt :)

 

Vad ska ni göra ikväll?

 


Nu får det vara min tur!

Jag kan inte tänka på nåt annat just nu än att jag vill ha en bäbis i magen, OMEDELBART!

Träningsvärk deluxe!

Har jätteont i kroppen idag.. benen, armarna, ryggen och nacken! :/

Men det är ju skönt att veta att man lever!?

 

Nu ska jag och barnen börja göra oss klara för att åka iväg på skola, dagis och jobb.

 

Vi hörs när jag kommer hem!


Små prinsessor :)

 

Oj oj oj så små mina små änglar var här. Nora var t.o.m mindre än vad Amanda är nu.

Man kan nästan tro att det är 2 st Amanda!

 

Dom är inte ett dugg lika varandra idag men nu när jag såg den här bilden så är Amanda nästan en kopia av Nora i den åldern.

 

Mina små prinsessor som har blivit så stora!

Älskade farmor fick också vara med på ett hörn


Jag är gravid!

Jag är i vecka 20 och halvvägs..

Längtar efter bäbisen i magen nu :)

 

 

Närå, bara skoja men ni som känner mig visste nog redan det ;)

Det är en gammal bild men det är ungefär så här jag ser ut just nu efter middagen hos svärmor.

Älskar att ständigt se gravid ut fast jag inte är det *NOT*


En ny garderob!

Fick med mig en massa kläder hem från mamma, Emelie hade rensat sin garderob så nu har jag en massa nytt! :)

Dom snyggaste jeansen fick jag tyvärr inte över arslet men jag har gett mig fan på att jag ska komma i dom en vacker dag, typ nästa höst eller nåt.. haha!

 

TACK EMELIE!


En dag i Huljen!

Är helt slut i kroppen trots att jag knappt gjort nånting, bar lite möbler eftersom kartongerna redan var inlastade i lastbilen när jag kom till mamma imorse.

Men jag har ju inga benmuskler så det känns att jag har sprungit i en massa trappor.

Huset var jättemysigt iallafall och det kommer att bli hur bra som helst när allt är klart och renoverat :)

 

När jag kom hem till stan så for vi till Marie och blev bjudna på middag, TACK!

 

Nu sitter jag med barna i soffan, blir en tidig kväll ikväll!


Äntligen..

Älsklingen är hemma och jag är inte så ensam längre, skönt!

Ska lägga mig ner på soffan nu och hoppas på att somna tidigare än igår :)

 

Mitt allt! Kärleken till er är obeskrivlig <3


Saknar ungarna!

Har varit ensam i några timmar nu, har tittat på alla avsnitt av Kungarna av Tylösand som finns på kanal5´s hemsida. Pinsamt, sjukt, stört men ändå underhållande.

 

Saknar mina barn jättemycket och jag får inte träffa dom förrän imorrn kväll.

Tur att älsklingen kommer hem om ett tag iallafall så jag får lite sällskap :)


Lilla Liam!

Ungarna har åkt till farmor och Zandra, Johan och Liam har precis åkt hem.

Mats är hemma hos Nyppa så jag är alldeles ensam hemma.. Lite tråkigt :/

 

Har suttit och myst en massa med Liam och han är så fruktansvärt söt och mysig. Luktar bäbis och är helt underbar!

Hade gärna behållt han här hemma hos mig ikväll men det får väl bli en annan gång :)

Jag vill också ha en liten bäbis att gosa med!

Var lika trevligt som vanligt att träffa Zandra och Johan, hoppas på att det blir något av att åka till Boda Borg som vi pratade lite om :D

Synd att vi träffas alldeles för sällan, trivs bra med er!

 

Ska stoppa nånting i magen nu, börjar bli lite hungrig och sen ska jag lägga mig på soffan och kika på tv:n.


Rastlösa ungar!

På nåt konstigt vänster så längtar jag efter vintern, har fått för mig att ungarna har mer att göra då. 

Dom har tjatat hela dagen om att dom har tråkigt.. dom har målat, ritat, läst, lekt, varit ute men nu håller dom på att tjata öronen av mig.

 

Varför kan dom inte bara ta det lite lugnt och vila en stund.. Jag är ju ap-trött!

 

Får lite besök senare idag och som jag längtar! Zandra, Johan och Liam ska komma och jag ska få mysa med bäbis :D


Hatar min mus!

Hade precis fått en kommentar och som vanligt när jag ska godkänna så hoppar den till ta bort och kommentaren försvinner :(

 

Har precis kommit ut ur duschen, jätteskönt!

Har haft klåda under armarna den senaste tiden och idag kollade jag mig i spegeln och jag är jätteröd, ser nästan ut som nåt eksemaktigt :/

Nån som har nåt tips på vad det är för fel eller vad jag kan göra åt saken??


Ungarna sitter i köket och målar så nu är det frid och fröjd. Morgonen har inte alls varit rolig.

Ska kika lite på tv:n nu och ta det lugnt, kanske försöka vila lite så jag inte somnar kl 19 ikväll..

 

Vad gör ni idag?

 

 


Trött som en gris!

Gick inte och la mig förrän halv 2 inatt och kvart över 5 imorse så vaknade Amanda och var ledsen precis som förra helgen.

Men nu var det inte Dansfeber hon hade missat utan Idol.

Dom har surrat, bråkat och levt om så jag har inte haft chansen att få somna om en stund riktigt :/

 

Ska snart hoppa in i duschen och försöka vakna till liv.

 

Jag ska åka till mamma antingen i eftermiddag eller imorrn för att hjälpa henne att flytta!


Yeeees!! (Sassa Bodensjö)

 

(hittade inget klipp från ikväll)

 

 

Jag blev överlycklig när Sassa åkte ut ikväll, kunde inte ha blivit bättre!

Vet inte varför men jag klarar inte av att titta på henne.

Hon har en okej röst men dra på en påse över huvet på henne och byt kläder så skulle jag nog kunna tycka om henne.

Nu ska bara Bajse åka ut också så kommer hela hösten att bli en njutning :)


Bebisverkstad

Nu är det snart en månad sedan jag startade denna bloggen, har inte skrivit så mycket för än så länge finns det inte så mycket att skriva om.. Får se om jag får något positivt test i slutet på denna månaden. Enligt uträkning så ska jag ha ÄL nu i dagarna så håll tummarna för det gör jag och älsklingen! BIM 26 oktober!

Tandläkarbesök!

Har precis varit med Amanda till tandläkaren, hon var superduktig!

Dom räknade hennes tänder och sa att hon hade jättefina tänder och en väldigt bra munhygien :)

Hon fick en fin ring och ett Hello Kitty klistermärke..

Hon var mycket duktigare än Nora när hon var där sist så det gick fort och smidigt!

 

Innan vi fick komma in så satt vi och byggde med lite lego, Amanda har blivit en annan person känns det som ibland, till det bättre så det är jätteskönt! Hon är lugn och kan sitta still längre stunder utan att bli rastlös och stökig!

Vi bråkar väldigt sällan och hon börjar lära sig att lyssna :D

 

Vi börjar få ett bättre, lugnare och skönare liv här hemma!

 

Hon börjar bli stor nu min lilla tjej :)

Finaste Nora!

 

Jag har dom finaste barnen i hela världen och jag skulle göra allt för dom!

Jag älskar er <3


En låååång dag!

Har suttit med utbildningar hela dagen, korgen var tom när jag skulle handlägga lite så det var bara att utbilda sig på eftermiddan också!

Det är ganska kul än så länge men lite drygt när det är så mycket nytt att ta in och till slut tar det liksom stopp i lilla hjärnan :)

 

Barna tittar på bolli, älsklingen ligger i sängen och jag slappar här som vanligt efter middagen ;)

 

Elin, det är din radio som jag har "snott" ;) Men den funkar när den känner för det, antingen är ljudet för högt eller så finns det inte alls.. haha!


Biljardproffs nästa? :)

 

Nu har ni fått sett lite av lägenheten iallafall, här är vårat fina biljardbord som inte används allt för ofta! :D


Bilder från när Nora fyllde 7 år!

Bättre sent än aldrig :)

 

Hon blev väldigt glad över sitt Pet Shop hus!

 

Dålig bild men det är en jättefin Hello Kitty klocka från mormor!

 

Dom fina tårtorna som Mats hade fixat med lite hjälp från Nyppa och Nora!

 

Ingen hårbrand den här gången :)

 

Från tjejpartyt! Nora var jättefin, Malin hade sminkat henne lite och plattat håret :)

 

Hela havet stormar! Malin var bartender för kvällen ;)

 

 


På mitt jobb..

 

 

Här än min sköna och härliga plats! :)

Det syns inte så väl på bilderna hur jag har byggt min egna lilla mysiga hörna, men det är trångt och jag hör inte så mycket från dom runt omkring.

Helt perfekt!

 

Börjar trivas så där bra igen på jobbet, en massa nytt som händer och jättemycket att lära!

Får se hur jag trivs när jag ska börja prata i telefonen hela dagarna :)

 


Avundsjuk

Det är några stycken på jobbet som är gravida och det har precis börjat synas på dom.. jag vill ju också vara gravid och visa upp min mage! Men det är väl bara och vänta och hoppas på att det går vägen den här gången..

Måndag!

Detta skulle jag behöva just nu!

Syns det att vi är syskon?? :)


Har haft en jättebra dag på jobbet idag, det har gått så fort och det är ju skönt! 

Trivs bra på min nya plats och har gjort det jättemysigt :)

 

Ikväll blir en soft kväll i soffan framför tv:n, som vanligt!


Saknar...

 

Saknar mitt hår och min kropp som jag hade där!

Jag har ju faktiskt varit ganska het en gång i tiden ;)


Söndag!

Vaknade imorse vid halv 7 av att Amanda var jätteledsen och var kvar inne på sitt rum.

Den första tanken som alltid när hon vaknar ledsen är att; Nu har hon kissat på sig.. kände hur jobbigt det skulle bli.

 

Men det var inte så som tur va, hon kom på att hon somnade innan Dansfeber började igår och att hon inte fick något godis. Så hon får ha sitt lördagsmys idag kl. 11.30 istället :)

 

Dom fick varsitt päron och det gick bara några sekunder så kommer Nora springades och skriker, hon tappade tanden som vi skulle dra ut idag :)

Så nu har hon tappat 6 tänder!

 

Somnade om i sängen en stund och sen åt vi frukost.

 

Har diskat undan lite, startat en maskin med tvätt och har duschat!

Blir en slapp dag idag, tror alla börjar bli förkylda igen.. :/ Hade sån fruktansvärd huvudvärk hela dagen igår och jag känner att den är på ingång igen. Är alldeles tjock i näsan och i halsen.

 

Tur att vi var och storhandlade igår efter fotbollen så det finns mat hemma så vi slipper gå utanför dörren idag!

Barnen var helt underbara på affärn igår, Nora gick med listan och strök över det vi hade tagit och berättade vad vi hade kvar medans Amanda blippade alla grejer.

När vi nästan var färdiga så slutade scannern att fungera så vi fick packa upp allting på bandet till slut ändå :(

Hon bjöd på påsarna iallafall för besväret :)

 

Nu ska jag kika runt lite på alla bloggar innan jag ska bänka mig framför tv:n med ungarna!


Lördag

Hej allihopa!

Hann inte uppdatera igår, var i Sundsvall hela dagen.

Först var jag på jobbet och gjorde typ ingenting, sen var jag och mamma upp på Sibylla och åt lite lunch med Linda.
Sen for vi hem till mamma, jag sov i 2 timmar medans mamma tog ett bad och gjorde sig i ordning inför festen på kvällen.

Det var ganska kul, maten var sådär och live-bandet var jättebra men dom fick avbryta efter halva spelningen då en tjej fick ett epilepsianfall och ramlade ihop på golvet.

Det blev en tidig kväll och jag kom hem vid halv 1 efter att ha skjutsat hem mamma, Ulrika, Elisabeth och chefen :)

 

Har bytt i barnens garderober här på morgonen och vikt ihop lite ren tvätt och diskat.

Nu ska vi göra oss klara och fara iväg och kolla på fotboll, Noras halva lag spelar cup-final!


RSS 2.0