Fy FAN!

Går in i vecka 8 idag (7+0), underbart! MEN, jag mår illa som en gris. Det slog till strax innan vi skulle äta middag och det har inte släppt än. Skitjobbigt, trodde jag skulle ha tur och slippa detta men det verkar inte som det :/ Tänkte knäppa en bild på magen också och lägga ut men just nu orkar jag inte resa mig ur soffan. Någon som har nåt tips på vad som kan hjälpa mot illamåendet?

Kommentarer
Postat av: maria632

Hej! :)

Kan trösta dig med att det kommer gå över. Det som har hjälpt mig bra är att äta lite och ofta och se till att inte bli hungrig, då det tydligen blir värst när man har lågt blodsocker... Lycka till med allt :)

2010-12-16 @ 20:58:42
Postat av: zandra

När jag mådde som värst illa försökte jag äta bra frukost. Ha dryck, frukt och kanske lite kex vid sängen som du kan äta innan du kliver upp på morgonen. Det gör mycket. Jag försökte även dricka mycket under hela dagen. Åt även åk-sjuke-tabletter och hade armband som är till förillamående. Fråga på apoteket. Det finns lite olika grejer för illamåendet. Förhoppningsvis hjälper nåt :) Ett annat tips är att inte äta sånt som du verkligen älskar.. jag gjorde det, och kan inte alls med det längre. Så så trist :/ Krya på dig :)

2010-12-16 @ 21:40:30
URL: http://www.minbebis.com/blogg/zandras

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0