När berättade ni?

Jag och sambon pratade lite idag om när vi ska berätta för våra familjer om den lilla i magen. Jag kom med ett förslag om att vi ska berätta det på julafton och jag kommer då att vara i vecka 8+1. Helst så skulle vi vilja vänta längre men jag vet att det kommer vara svårt att dölja och alla i min omgivning kan läsa av mig som en öppen bok :/ När berättade ni? Någon som vet vart man kan göra ett tidigt ultaljud i närheten av Sundsvall och vad kostar det?

Kommentarer
Postat av: tultaliten

Vi berättade de 1 - 2 dagar efter vi plussat, i v 5-6 var jag då :)

2010-12-09 @ 19:14:30
URL: http://minbebis.com/blogg/tultaliten
Postat av: linda

Berättade lite olika..
Pratade i telefon med min bästa väninna när jag testade, så hon visste direkt. Sen berättade jag för mina klasskamrater typ i v. 7 i o m att det märktes i skolan.. Min mamma o mina svärföräldrar fick veta i v. 8 tror jag, mormor o morfar oxå. Endel andra har fått veta eftersom, medan vissa i sambons släkt inte vet ännu.

Tycker ni ska berätta på julafton! Blir en fin julklapp.
Tycker man ska vara stolt över att man är gravid, inte dölja det. OM något skulle hända, så kan det dessutom vara skönt att ha stöd från vänner och familj.

Ingen aning om möjlighet för ultraljud i Sundsvall, men kolla om det finns någon privat vårdcentral eller kvinnoklinik. Där brukar man kunna göra. Annars vet jag bara Norrlandskliniken som jag gjorde på, men de ligger i Umeå.

2010-12-09 @ 22:17:30
URL: http://mammatillkotten.blogspot.com
Postat av: Sandra - Blivande mamma

Jag berättade för min familj, och alla mina vänner en vecka efter vi plussat. Så i vecka 4-5. :) Min sambo har inte berättat för sina föräldrar än.

2010-12-10 @ 16:56:04
URL: http://dolcesandra.blogg.se
Postat av: J&F

Vi berättade det snabbt för de allra närmaste vännerna (har ett MF i bagaget och vill gärna ha stöd). Fabians mamma har listat ut det så vi var mer eller mindre "tvugna" att avslöja det. Till resten har vi tänkt vänta till julafton! Det kommer att bli svårt att bortförklara starkvinsglöggen för Jessica annars ;)

2010-12-11 @ 22:30:26
URL: http://mammapappabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0