Vad är det för fel på mig?

Är det någon av er som har eller har haft samma "problem" som jag har just nu? Jag är hemma från jobbet idag, imorse när jag skulle göra mig klar och åka så blev jag alldeles kallsvettig, yr och fick gå på toaletten. Jag var jättelös i magen (ursäkta informationen)! Det kändes som att jag inte hade några muskler i kroppen och kände mig jättekonstig. Jag blev likadan igår när vi var på IKEA, inte alls nå kul :( I förrgår blev jag också kallsvettig och yr efter att jag hade ducshat men det brukar jag kunna bli.. Tror att det kanske är värmen som det beror på då. Efter att ha legat på sängen i 40 minuter så släppte det! Just nu känner jag mig ganska okej, lite slö i kroppen bara men är inte kallsvettig och yr som tidigare! Någon som vet vad jag lider av?

Kommentarer
Postat av: Mammatill3

Jag har haft ngt liknande... Inte det lösa i magen dock men det andra... Det kan vara blodtrycksfall eller blodsocker fall... nåt ut av det... om det händer igen så kolla din puls, är den normal testa att äta ngt sött och se om det hjälper... Gärna druvsocker... Hoppas detta kan hjälpa lite...

Kram

Postat av: ronja

du lider nog inte av något speciellt, man brukar få så när man är gravid vad jag fått höra. jag fick precis som dig flera gånger, fast mer i slutet av graviditeten. inge kul alls! men det är nog ingen fara:)

2011-04-26 @ 10:59:45
Postat av: Lina

Känner igen mig jag med, förutom det med magen. Jag har lågt blodtryck, kan det vara det du oxå har? Då är man ofta yr och svimmar ibland. Man kan även vara omedvetet stressad! Se till att ta det lite lugnare, vila mer och försök undvika stora folksamlingar som tar fram ännu mer stress.. Och drick mycket vatten!!! =)

2011-04-26 @ 13:50:20
Postat av: Emma

Graviditet tror jag att det kallas. ;)

2011-04-26 @ 16:31:56
URL: http://eko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0