Tjockis..

Börjar bli svårt att hitta kläder som jag kan ha nu. Finns inga byxor som jag kan knäppa utan jag lever just nu i leggings, strumpbyxor och mysisar! Har inga vettiga tröjor som döljer den lilla kulan som har börjat komma. Försöker hålla in magen så gott det går på jobbet :) Kanske dags att börja inhandla lite mammakläder snart men samtidigt tycker jag att det känns tidigt!? När började ni använda mammakläder?

Kommentarer
Postat av: linda

Jag började med mammabyxor tidigare än så, mest pga magen var så svullen och det var obehagligt att nåt tryckte mot den. Är i v.22 nu och kan fortfarande ha flera av mina vanliga byxor, även om jag föredrar mammabyxorna. Så jag säger bara, shoppa på :)

2011-01-06 @ 22:37:14
URL: http://mammatillkotten.blogspot.com
Postat av: sandrahillerfors

Jag införskaffade mig mina första mammabyxor i vecka 12, dock var de lite stora med tanke på att magen inte hunnit växa så mycket. Idag har jag gått in i vecka 18 och mammabyxorna åkte på för cirkus en vecka sedan.

Rekommenderar att du tar dig en titt på hm:s mammaavdelning. De har bra kläder till ett bra pris. Även där jag köpte mina byxor.


Hälsningar minbebis.com/blogg/sandrahillerfors/

2011-01-16 @ 18:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0