Vinst

Som jag trodde så vann ungarna med 3-2, det är så kul att se dom så glada! :) Amanda kom med bästa kommentaren under matchen: Alla mammornas rumpor skakar när dom springer! Hahaha.. barn är för härliga :D Efteråt bjöds det på glass och sedan var det bara att brassa hem så fort det gick eftersom Freja hade skrikit hela tiden under tiden vi var borta (2 timmar). Sedan jag kom hem har hon inte gett ifrån sig något ljud alls förutom bajset som nyss landade i blöjan! Skum unge.. :/ Hoppas värmen håller i sig under morgondagen för då blir det nog en promenad, det har varit 20 grader här idag!

Kommentarer
Postat av: heartan

Haha, ja...om det bara var rumpan som skakade...

Ska kolla in de där insatserna direkt. Idag tränade han floating i badkaret med pappa. Onormal unge.... han skrek i vild panik tills Artur la ner honom på rygg i sin hand, så att han nästan flöt på egen hand. Öronen som han inte gillar att få vatten i var under ytan... och då plötsligt var det hur mysigt som helst att bada. (Fast en fast blick på pappa hela tiden.)
Jo, magen är mycket bättre. Visst får han magknip ibland, men det är ju inte hela dagar och nätter längre.

Hahaa... "ju äldre man blir".. Hur gammal är du? Haha, kanske är för mig att boka tid hos plastdoktorn då, 35 å allt. ;-) Fast kan vara bra med lite fläsk nu om det blir ny ekonomisk kris...

Kram!

2011-09-29 @ 23:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0