Andra dagen på dagis!

Precis som förväntat så gick det jättebra idag också!

Hon vaknade tidigt imorse så hon var trött redan när vi gick dit, trodde hon skulle bli gnällig och vilja sova ganska tidigt men ICKE :) Hon röjde runt och lekte en massa och brydde sig inte om oss idag heller så vi satt alldeles ensamma i ett hörn. När fröken ville ta upp henne så räckte hon ut händerna och det var inga konstigheter alls med det..

 

Till lunch åt hon kebabgryta, ris och sallad. Hon har nog aldrig ätit så mycket någon gång tidigare och hon åt jättebra alldeles själv! Efter lunchen var det dags för vila så vi la henne i hennes vagn ute i kapprummet och hon slocknade på 2 minuter :D

Under tiden då alla barn sov och fröknarna var borta så fick vi den stora äran att torka av borden i köket, alla som har barn vet hur kul det är när dom har ätit ris!? Det var ris över hela golvet och på alla stolar och givetvis massor på borden.. hahaha.. det gick ganska snabbt iallafall eftersom vi hjälptes åt :)

Vi gick hem vid 12.40 eftersom jag skulle hämta Amanda kl 13 och Freja fortfarande sov. Fanns ju inte nån mening med att vänta på att hon skulle vakna där för att säga hejdå.

Det var en till lyckad dag med andra ord! :D

Imorgon ska dom gå ut på gården och leka medans vi stannar kvar inne! Misstänker att vi kan gå  hem en stund på torsdag ;)

Är så stolt över min dagistjej som inte är någon bäbis längre ♥ 


Kommentarer
Postat av: Nellie

Så skönt att det fungerar bra på dagis! Det är verkligen en lättnad när allt känns tryggt och bra för både barn och föräldrar. Det är så skönt att det inte varit några problem för Thea heller :D

2012-08-29 @ 10:07:52
URL: http://http:/mammanellie./vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0