KALAS!

Vi har precis kommit hem från Ellens 1-årskalas! Hon hade fått väldigt fina presenter och barna har lekt så mycket att dom är aningens övertrötta :) Både Nora och Amanda hade haft det jättebra i skolan idag, Amanda kände sig så stor och Nora tycker att det är skitkul att gå i 3:an. Hon kommer att sluta 13.50 istället för 13.00 som tidigare må-to, fredagarna slutar hon 13.00.

Mina fina tjejer imorse innan dom for till skolan! ♥

Planerna för kvällen är att sortera en massa kort och se klart en film vi började titta på igår. Det blir en tidig morgon imorrn också och så ska vi hjälpa Malin och Emil att flytta medans tjejerna är på skolan! Skulle vilja gå igenom alla kartonger och säckar med vinterkläder för att se om det är något som dom kan ha till vintern men det får nog vänta någon kväll..

Tänkte gå på bytardagen på lördag och se om jag hittar någon overall till Freja iallafall, det vet jag att hon behöver! Måste försöka vara ute i tid i år så inte allt behövs köpas samtidigt, det blir så jäkla dyrt då :/

När börjar ni med planering och inköp av ytterkläder mm inför vintern? 


Kommentarer
Postat av: janina

har funderat mycket på det när man borde köpa höst- och vinterkläderna! försöker skjuta upp det så jag inte köper fel storlek. T.ex. behööver jag en overall till Kian att ha hela vintern, nu har han 98, vad köper man för storlek då? hur mkt växer han på hela vintern lixom? blir galen hehe

2012-08-23 @ 21:50:09
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Sandy

Vi klurar så det osar bränt!!
Kollat mycket ikväll efter overaller. Vilken storlek? Får vi enormt med snö som för 2 år sedan eller ingen alls som förra året.
Kappahls overaller är jättefina men kan man köra på samma overall (ofodrad/fodrad) hela höst och vintern eller ska man köra på p.o.ps lite dyrare med avtagbart foder alt köpa en typ regnoverall nu och vinteroverall senare?! Blir knäpp som du förstår! ;)
Hoppas en massa mammor med mycket erfarenhet kommenterar här och tipsar oss! :)

2012-08-23 @ 22:09:35
URL: http://Www.minbebis.com/blogg/sissy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0