Mammalyx!

Vilken härlig kväll det blev.. Både Amanda och Freja sov innan kl 20 så det har varit lugnt och skönt hela kvällen :) Jag har gjort min "kvällsgymnastik", tagit en varm dusch och använt mitt nya shampoo och balsam och nu sitter jag och läser bloggar och äter fruktsallad!

Det här kallar jag lyx! :)

Vad är lyx för dig?


Kommentarer
Postat av: janina

har du hittat hit istället nu? :-)
jag som inte är redo att släppa bebisvärlden ännu, fast jag har ju en liten fortfarande hehe. men ibland har jag tänkt på att flytta hit också, kanske gör likadant som dig sen ;-)
får se om du kikar in hos mig ibland ändå fast jag ältar bebisgrejer hehe.

ja jag tycker trappan var snygg och smart eftersom slitytan på trappstegen inte var vita. Hoppas vi kan göra trappan så sen

kram

2012-08-20 @ 21:59:49
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: mammayoussi

Mammalyx för mig är att få träna ostressat,sova ut på morgonen till helgen och ta ett lååångt bad.

2012-08-20 @ 22:22:29
Postat av: janina

vad roligt att höra! Lagt till din "nya" blogg på favoriter nu hehe

tänkte passa på att ställa en fråga!
Har inte följt din blogg så länge men du har tre barn? Och då undrar jag hur var det att gå från 2 till 3? nu vet jag inte ålderskillnaden på tvåan och trean men var det en omställning? vad blir nytt och annorlunda från att "bara" ha två barn först? nyfiken

2012-08-20 @ 22:41:03
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: janina

kan tänka mig att det kan upplevas lite olika beroende på hur tätt det är också. jag är väldigt sugen på en trea lite längre fram. Jag kämpar mot min kropp och hjärta som säger att bebisverkstaden ska sätta igång NU men hjärnan stoppar det som tur är ;-)

2012-08-20 @ 23:15:12
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Loved

Lyx för mig är att kunna göra allt i lugn och ro! Sällan man kan laga mat ifred, eller gå på toaletten ifred hehe :) Men det får man ta när man har en liten nyfiken 1åring. När man väl får vara själv en stund uppskattas det ännu mer :)

2012-08-21 @ 13:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0