Summering av cupen!

Idag var det alltså dags för kvartsfinal för tjejerna och vi mötte varandra, lite tråkigt men det är ju så det funkar! :/ Det var en väldigt jämn och spännande match, jag var så nervös och hade ont i magen :P Efter full tid stog det 0-0 och det skulle avgöras på straffar. Herregud, som om jag inte var nog nervös innan!! Nora plockades ut bland de 3 första som skulle lägga straffarna men det behövdes 22 straffar innan matchen var avgjord! De röda laget vann till slut och gick vidare till semifinal. Det var en hel del tjejer i det vita laget (Nora bl.a.) som var jätteledsna efter matchen, det var jättejobbigt att se och det tog ett tag innan dom hade hämtat igen sig :( Att Nora var en sån vinnarskalle trodde jag inte och det blir väl lite speciellt också när man möter sina egna.. Nu har hon släppt det iallafall och ser framemot kommande sammandrag som är kvar! :)

Här kommer lite bilder från igår och idag:

CIMG4912 CIMG4932 CIMG4937 CIMG4988

CIMG4990 CIMG5003

CIMG4999 Nora på väg att lägga sin första straff någonsin! :)

Alla tjejer gjorde en kanoncup och det var riktigt kul att titta på alla matcher! Det röda laget slutade iallafall 4 och det var riktigt bra gjort :)


Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

SVAR: Vi letade först efter en tvåa, men tvåorna är lika dyra som treorna är av någon anledning. Då tog vi en trea så att Sams storasyster ska kunna flytta in i ett rum och även betala en tredjedel av hyran. Då man är tre är den inte så dyr per person, och vi har båda jobbat och sparat ihop pengar sedan tidigare. Söker jobb båda två och det ser lovande ut, så att säga.

Ja, det var riktigt bra att vi hittade en, som vi dessutom fick flytta in i två dagar innan vi var tvungna att lämna vår gamla lägenhet. Hade vi inte hittat den här hade vi blivit hemlösa :)

2012-08-06 @ 22:03:18
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0