Veckans vara hos MiniMango - Piggelinrygga

Nu inför dagis- och skolstart är det en hel del som ska inhandlas och ses över! Här hemma blir det alltid ett litet kaos veckan innan allt drar igång...

Märka kläder, finns det vettiga kläder överhuvudtaget?, skor,  REGNKLÄDER, gummistövlar.. Fan! Allt behöver ju köpas!

De större tjejerna tycker att skolväskan är det viktigaste som behöver handlas inför skolstarten och det spelar ingen roll hur praktisk eller skön den är. Huvudsaken den är snygg! Dom har iallafall fått varsin väska men Freja som ska skolas in på dagis snart har ingen alls.

Jag tycker att dessa ryggsäckar är  så fruktansvärt söta och kommer nog att köpa ugglan till Freja! Vilken skulle du välja?

 

En tuff liten ryggsäck i hög kvalité med färgglada, unika djurdesigner och roliga detaljer. Det bästa valet för alla barn som älskar att packa, oavsett om de är på väg till första dagen i skolan eller på väg till bus och äventyr i rummet intill. Så låt barnen själva välja vilken de gillar bäst. Blir det grodan, biet, ugglan eller kanske hunden?

Läs mer på www.minimango.se


Kommentarer
Postat av: Sandy

Jag skulle definitivt välja ugglan!! Kollat på den i evigheter.

När ska Freja börja dagis?

2012-08-15 @ 18:29:02
URL: http://Www.minbebis.com/blogg/sissy
Postat av: Sandy

Fick veta idag att Isa fått plats på dagis. Vårt förstaval. En av "fröknarna" hade skvallrat till en tjejkompis vars son går på den avdelningen Isa ska börja. Så har inte fått hem papper om det ännu så det är inte helt "offentligt".. Början den 3 september. Det är ju väldigt väldigt snart så kan lätt påstå att jag börjat få panik nu.. Började dina stora tjejer också tidigt på dagis?

2012-08-15 @ 22:31:35
URL: http://Www.minbebis.com/blogg/sissy
Postat av: Sandy

Va fint du har kommit i ordning här föresten!

2012-08-15 @ 22:32:23
URL: http://Www.minbebis.com/blogg/sissy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0