Han kunde ha blivit blind!!

Jag har sagt tidigare att jag tror på mirakel efter att pappa överlevde sin hjärnblödning! Jag tror fortfarande på mirakel och funderar på när vår tur ska vända..

Mats var hos ögonläkaren idag, det var en lång undersökning och det visade sig att han har haft en jävla tur för att i normala fall skulle han ha varit blind på högra ögat nu. Han har haft dom där väldigt få procenten på sin sida denna gång.

Han har ju fått tillbaka synen någorlunda bra, det är bara seendet åt sidan som inte finns där men det behöver man tydligen inte ha. Han har haft det innan men nu har det försvunnit men det är inget som kommer att störa bilkörningen osv. :)

 Han har också problem med att det börjar blixtra framför ögat och han ser en massa konstiga prickar och det beror på att näthinnan är lite "lös" på ett ställe. Den har inte börjat lossna än iallafall men han ska vara uppmärksam närmsta månaderna på om dessa blixtar blir fler för då kan det vara så att näthinnan börjar lossna och då blir man blind om dom inte lyckas rädda den.

Dom kunde se att det har varit hårt tryck på på ögat, först vid smällen då ögat trycktes inåt och sedan utåt då ögat svällde upp! Det är ett ben inne i bihålan som är helt av så frakturen var inte så liten som läkaren i Sundsvall försökte få det att låta som. Han borde också att fått antibiotika när vi var i Sundsvall eftersom risken var/är stor att han får in en massa bakterier genom frakturen, in bakom ögat.

Han får inte snyta sig eller "dra in snoret" för då kan det orsaka infektioner!

Ja, han kanske ska köpa sig en trisslott trots allt?

Snart ska han in på förhör och sedan får vi väl se hur lång tid det tar innan det blir någon rättegång.


Kommentarer
Postat av: Helena

Men va hemskt MEN vilken jävla tur! Men som du skriver att än är det inte över. Hoppas att det går bra med läkningen å den rättsliga delen! Ingen förtjänar att åka på stryk!

2012-12-03 @ 21:21:44
URL: http://Bebisimagen.bloggplatsen.se
Postat av: Janina

tur i oturen! usch så hemska människor det finns :-(

2012-12-04 @ 22:51:06
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Yohanna - tvåbarnskaos & kolik!

Amen shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!! :( Det är ju HELT vansinnigt, som nån jävla sjuk film eller nåt?? Shit!!!! Måtte blödningarna lätta och näthinnan hålla ihop!!!!!

2012-12-05 @ 08:12:07
URL: http://maiplu.se
Postat av: Carin

Guuu så hemskt, såg lite av bilderna häromdagen men vågade inte kolla helt. Fyy fan säger jag bara!

2012-12-06 @ 21:08:54
URL: http://nursen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0