Nya schyssta rattar? Ja tack!

FAN! Nu är dom tillbaka, taxöronen! :( Det är 3 veckor sedan jag slutade amma nu och det finns ingen mjölk kvar. Eller det finns det säkert men det är inget som fyller ut tuttarna längre. Jag är fan deprimerad! Var så glad när jag blev gravid och brösten började växa till sig lite men nu är dom borta, puts väck bara sådär! Jag hade hoppats att lite av dom skulle få vara kvar iallafall men ingen hörde min önskan. Det är fint med små bröst också men inte när det är två tomma påsar som ligger alldeles platt neröver magtrakten! Jag saknar det jag en gång hade, innan jag blev gravid. Jag var jättenöjd med mina bröst, dom satt där dom skulle och hade en fin form! Det jag har nu borde inte ens få kallas för bröst. Tänk att kroppen kan förvandlas från något hyffsat sexigt till en barbapappaform bara genom någon/några graviditeter, lite lustigt. Jag ångrar inte det minsta att jag har burit mina underbara barn och därmed genomgått denna förvandling! MEN! Jag skulle mer än gärna ta emot ett par nya schyssta rattar.. Fylla ut tomrummet i påsarna och lyfta upp dom en aning ;)

images

Är ni nöjda med era "efter-amning bröst"?


Kommentarer
Postat av: Sandy

Jag vägde väldigt lite innan jag blev gravid och hade väldigt små bröst. Mina kilon som är kvar efter graviditeten sitter delvis i brösten men eftersom jag ammar betydligt mycket mindre nu så bara hänger det och sladdrar.

Jag är helt inställd på att operera brösten. För mig är brösten jätteviktiga men nu är dom helt fulla med bristningar och hänger och ser väldigt hemska och tråkiga ut.

2012-03-18 @ 19:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0