Födelsemärke som kliar!

Jag har ett födelsemärke inne i naveln som jag inte har tänkt på sedan jag var gravid. Idag har det kliat hela dagen och jag har lust att knåpa bort det.

Hur är det med födelsemärken som kliar? Bör man kanske ta bort dom?


Kommentarer
Postat av: Idlisa

Födelsemärken ska ju i vanliga fall inte klia så jag skulle kolla upp det om jag var du för säkerhets skull. Bättre att gå till läkaren en gång för mycket än för lite.

2012-11-18 @ 18:56:16
URL: http://minbebis.com/blogg/idlisa/
Postat av: Zandra

Det behöver faktiskt inte vara märket som kliar, speciellt inte om det är inne i naveln... Kan bero på annat. Men gå till en läkare och ta bort det om det är i vägen och känns obehagligt av klådan. Gå inte till sundet bara, dem gör inte ett skit! :-) Och du, ett födelsemärke som är åt det farliga håller kliar, blöder, växer eller ändrar utseende och färg... Men kom ihåg att de flesta är helt normala, trots förändringar :-)

2012-11-18 @ 19:01:09
Postat av: rasmusmamma

kolla upp det iallafall det ska man göra om man märker skillnad på födelsemärke. men som föregående sa så behöver det inte vara just märket :)

2012-11-18 @ 20:23:54
URL: http://rasmusmamma.vimedbarn.se
Postat av: Yohanna - tvåbarnskaos & kolik!

Det kan vara lite nickelallergi där om du har någon knapp som legat emot. Annars, kolla upp på Vårdcentralen.!!

2012-11-18 @ 22:01:31
URL: http://maiplu.se
Postat av: Issa

Hej hej! Det var längesen du skrev om födelsemärken. Hur gjorde du? Gick du till vårdcentralen? Jag har läst om hur man tar bort födelsemärken osv på www.plastikoperationer.net/ta-bort-fodelsemarken-leverflackar och hittat mycket bra information.

Min läkare ska titta på mina födelsemärken nästa vecka. Så får vi se hur de tas bort. Vill dock inte att de opererar för jag hatar stygn!!!

Svar: Jag gick aldrig till vårdcentralen, klådan gick över som tur var! :)
Nicki

2013-01-16 @ 09:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0