Min tidningsdebut i Expressen!

Det blev visst en lite större artikel än vad jag väntat mig men det var ju bara kul! :) Har inte hittat åt artikeln på nätet så jag har fotat av tidningen så ni får se den.

Fotografen tog massor av bilder och han skulle skicka några till mig så jag hoppas dom kommer snart och att dom blev fina! :)

Det är tydligen en väldigt stor debatt det här med "mammamagen". Vad tycker du om din mage? 


Kommentarer
Postat av: Tess

Jag gillar min mage :-) Alltså... jag har IBS så just DET är jag inte nöjd med, men när det gäller utseendet så älskar jag min kropp. Magen är inte så "tajt" som den var innan jag fick barn, men jag är fullt nöjd ändå :-)

2012-10-07 @ 23:18:08
URL: http://highlandertess.blogg.se
Postat av: Zandra

Jag är nöjd med min mammamage, den försvann snabbt och jag såg nästan mer tränad ut efter än innan ett tag. Men nu! Nu är jag inte lika nöjd, men det har inget med nån mammamage att göra. Det har med ämnet socker att göra ;) hahaha!

Skön artikel Jannice! Och en väldigt fin bild på dig och Freja!

2012-10-08 @ 08:03:42
Postat av: Yohanna - tvåbarnskaos & kolik!

Synd du inte tipsade om det INNAN den kom ut så man hann kööööpa den :) hahaha.. hade velat läsa experternas råd åtminstone... Men det är plankan, motion och god kost som gäller, så är det ju bara.. men det tar tiiiiiiiiiiiiid... Min mage är deg och jag hatar det, men jag accepterar det för att inte må dåligt - för just nu kan jag inte träna hårt, så är det ju bara..

2012-10-08 @ 10:52:22
URL: http://maiplu.se
Postat av: jennie

http://www.expressen.se/halsa/kvinnor-vantrivs-med-sin-losa-mammamage/

2012-10-08 @ 14:43:25
Postat av: Idlisa

Vilken intressant artikel och fin bild på dig och Freja :)

Snart 6 veckor efter förlossningen är jag jättenöjd med min mage, trots bristningarna. Här är lite bilder på hur min mage återhämtat sig efter förlossningen: http://minbebis.com/blogg/idlisa/?cat=369
http://minbebis.com/blogg/idlisa/?p=3746

Men jag hoppas på att bristningarna kommer att försvinna. Gör de inte det så kommer jag däremot att bli väldigt besviken och inte så nöjd längre :(

2012-10-08 @ 19:57:12
URL: http://minbebis.com/blogg/idlisa/
Postat av: Elin

Jag är nöjd med min mage. Den försvann fint och det som är kvar fanns där även före graviditeten. Tycker det har blivit en stor hets kring att man ska tillbaka till den kropp man hade innan graviditeten helst när bebisen pluppat ut. Min mage är inte platt och en del löshull med bristningar, men jag går i bikini och känner mig nöjd. Den har ju burit fram min son. Hur underbar är inte våra kroppar som fixar det här.
Sen anser jag att jag bör komma igång med motion för att må gott och röra mig. Vill ju orka med att springa efter sonen och leka.

2012-10-09 @ 09:37:07
Postat av: Tinat

Håller med sista kommentaren, för mkt hets kring gravidkilon etc. Jag hade nästan ingen mage alls, det syntes knappt att jag var gravid förrän i sjätte månaden, och magen blev aldrig särskilt stor (sonen föddes nästan en månad för tidigt). Efter graviditeten försvann magen helt, och ska jag vara helt ärlig så kändes det som om jag hade missat något. Men när jag ser en kvinna på stranden t.ex. så tänker jag inte, fy fasen vilka fula bristningar eller slapp mage. Kroppen är vacker, varenda bristning, rynka, etc påminner om ngt man gått igenom.

2012-10-09 @ 19:42:28
URL: http://whosthatgirl.se/
Postat av: Therese

jag är nöjd med min mage, fick en bristning som såg ut som en flamma och gick från naveln och uppåt. men massor på lår, rumpa och sidorna däremot... men brösten däremot är en annan historia... håller verkligen med dig i det du sa i artikeln att varför måste man nöja sig bara för att man blivit mamma? det är underbart att många är NÖJDA men för dem som inte är det så är det bra att möjligheten finns! jag älskar mina barn över allt annat men jag kommer aldrig använda mina graviditeter som en ursäkt till att behöva "nöja mig" över hur min kropp ser ut p.g.a. graviditeterna... och naturligtvis - om man vill lägga sig under kniven så ska det vara för sin egen skull!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0