Familjen tvärtemot

Här hemma har vi lite annorlunda nattningsrutiner med Freja! Hon är oftast väldigt trött när hon kommer hem från dagis så efter middagen leker vi med henne på rummet för att hålla henne vaken till kl 19. Istället för att varva ner och ta det lugnt innan läggdags så är det då vi drar igång buset :) Vi kittlas, busar och sjunger på skötbordet medans hon ska ta på sig pyamasen och sedan leker vi tills vi har lagt henne i sängen och då får hon sin välling. Hon somnar med andra ord nästan alltid på gott humör! :) Vi får väl se hur länge det håller i sig, misstänker att hon inte kommer somna så här lätt när hon blir lite äldre.

Nora och Amanda sköter sig själva, dom vet när dom ska lägga sig och det är oftast inga diskussioner :D

Vad har ni för nattningsrutiner? 


Kommentarer
Postat av: Janina

så fina tjejer du har!

och designen på bloggen blev ju jättebra, snyggt ;-)

2013-02-19 @ 20:12:03
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Christina

Snygg header!

Ja men vi gör precis som ni gör md Freja, gäller att aktivera henne lite ås hon inte blir uttåkad och somnar för tidigt eller blir gnällig! Det ska hända nåt, sen slocknar hon som en stock direkt!

2013-02-19 @ 20:22:58
URL: http://www.christinalicious.blogg.se
Postat av: Janina

svar: ändå spar vi så mycket vi kan, köper alltid det billigaste typ, erbjudanden och rabatter, köper knappt kyckling/lax och kött för att det kostar en del. Planerar för billiga rätter. Köper inget onödigt osv. Men det landar ändå på 6500! Men det är klart att godis,läsk och tacos och sånt kostar lite på en månad men det vill jag inte dra in på hehe. vet inte hur jag ska få ner det mer, vill inte äta blodpudding och ärtsoppa varje dag heller lixom.

2013-02-19 @ 21:38:25
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Yohannas vardagskaos!

Klart man ska leka om man orkar! :)

2013-02-20 @ 11:31:07
URL: http://maiplu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0