Framsteg när dom är som bäst!

Nora har alltid varit lite försiktig av sig när det kommer till att göra saker som hon inte känner sig hemma på eller inte har kontroll över. När hon väl att kommit över tröskeln så är det inga som helst problem och hon växer och får större och större självförtroende.

Första fotbollsmatchen hon skulle spela så hittade hon på alla möjliga ursäkter för att inte behöva kliva in på planen. Hon var så nervös! Vi lyckades till slut att övertala henne så hon hann spela några minuter innan matchen var slut. Efteråt var hon så glad för att vi fick henne att gå in på planen och nu när hon spelar både fotboll och innebandy så tror hon på sig själv och tar för sig :)

Förra året började hon att gå till badhuset med klassen för simundervisning, jag visste att det skulle ta tid för henne att våga släppa taget om simdynan bl.a. Hon fick extra undervisning under hösten och nu efter jul så är hon på badhuset varje måndag med några andra som ännu inte har blivit godkända. När vi har varit på badhuset med henne så har hon nästan skrikit när vi försökt simma med henne. Hon har fått panik! Fröken säger att hon tar exemplariska simtag och det skulle inte vara några problem för henne att simma men hon har hållt sig i mellanbassängen där hon bottnar och gjort det hon känner sig säker på.

Igår när jag hämtade henne efter skolan så berättade hon att hon hade simmat i den stora bassängen, och en bra bit dessutom! Mina ögon tårades av lycka och stolthet ♥ Hon kan bara hon vill och vågar, när ska hon lära sig det? :)

 

♥ Mitt älskade hjärta ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0