Älskade syster!

(en gammal bild men det gör kankse inte så mycket)

 

Grattis älskade lillasyster på 22-årsdagen!

Det är så tråkigt att jag inte kan komma ikväll men jag kommer imorgonbitti istället :)

Hoppas du får en superbra dag..

Älskar dig!

 


Jag är så lycklig!

Jag känner mig så lycklig i hela kroppen, jag är så kär och jag är så glad att jag har mina underbara älskade ungar!

Efter att jag hade skjutsat Nora till skolan imorse så åt vi frukost tillsammans, jag, Amanda och Mats. Det händer inte så jätteofta.

Godaste frukosten på länge och det var så mysigt att sitta tillsammans utan att behöva stressa i sig frukosten.

 

Nu sitter Amanda och tittar på Madicken för 511:e gången medans jag och älsklingen sitter vid varsin dator. Har inga planer för dagen utan vi får se vad som händer!

 

Nora har match ikväll iallafall och jag hoppas hon får göra ett mål ikväll :)

 

Barna skulle sova skavfötters i Noras säng inatt men Amanda kan inte sova som folk! Inte konstigt att jag aldrig får plats i våran säng när hon kommer och lägger sig med oss :D


Vardag igen..

eller nästan iallafall.. Nora är i skolan men jag är ju ledig så jag och Amanda sitter och kollar på Madicken! :)

Hade tänkt att ta en tur till biblioteket lite senare och låna lite böcker och läsa lite med Amanda.

 

Längtar till i eftermiddag när älsklingen kommer hem! <3

 


Jag saknar min andra halva!

Du har inte varit borta så länge men ändå så håller jag på att sakna sönder mig efter dig!
Det ska bli så skönt att få träffa dig imorrn igen.

Du är mitt allt älskling, jag älskar dig!

 

 

 


En heldag hos mamma!

Efter att Tilde cyklat hem så tog jag med mig barna och for till mamma och hälsade på. Hämtade upp Malin efter vägen också :)

 

Vi blev bjudna på gott fika och sedan en helt underbar middag!

Har precis kommit innanför dörren och har slängt ner ungarna i sängen, Nora har ju skola imorrn så jag hoppas dom somnar snart :D


Morsdag!

Jag fick inte frukost på sängen men jag fick iallafall vakna upp till en fest! :)

Barna vaknade strax innan 7 imorse men jag låg kvar i sängen till kl 8, under tiden hade dom sminkat sig och spelade Eric Saade på hög volym. Dom hade ju party!

 

Klev iallafall upp kl 8 och fixade frukost och sedan har jag diskat undan, startat en maskin med tvätt, bäddat sängarna och duschat.

Funderar på vad vi ska göra idag, fotbollen är inställd pga regn.

 

Älsklingen ringde nyss och dom har också skitväder, längtar tills imorrn när han äntligen kommer hem igen! :D


Vecka 30!

Nu är det bara 10 veckor kvar tills det är tänkt att bäbisen ska komma ut till oss.. Tankarna börjar snurra om förlossningen och helt plötsligt så minns jag hur jävla ont det gör att klämma ut ett barn! Men jag överlever väl den här gången också, frågan är bara vilket sjukhus vi hamnar på? Tror det är lika bra att stanna hemma och föda i vardagsrummet :) CIMG1568

Sista dagen på jobbet!!!

Ååhhhh.. ni kan inte förstå hur skönt detta är! Det känns nästan som att ta studenten igen.. Jag har räknat ner till denna dag sedan den 16 april och idag är den stora dagen kommen..! Sista dagen på jobbet idag, sedan väntar en låååång och skön semester innan lilla bäbisen tittar ut, då blir det inte så mycket semester ;) Jag studsade ur sängen imorse, minns inte när jag gjorde det sist :D   Imorrn fyller Amanda 5 år så då blir det kalas nästan hela dagen.. vi måste hinna städa först bara..

:)

Jag har världens bästa kollegor.. CIMG1534 Jag har fått jättefina saker, kika in här så får ni se vad jag fick :)

v. 28

Idag är det fredag och det betyder att jag byter vecka, välkommen v. 28! Läs mer här :) CIMG1514

Sammandragningar

Har precis kommit ut ur duschen och ganska ofta när jag duschar så får jag sammandragningar, vet inte riktigt varför? Hade aldrig så här med varken Nora eller Amanda, har haft sammandragningar i många veckor nu.. Samtidigt som det gör ganska ont så är det kul att bli påmind om att bäbisen "snart" kommer.. :)

V. 27

Här kommer dagens magbilder! :) CIMG1507CIMG1504

Happy birthday!

Idag är det min dag och den började riktigt bra.. läs här :) 27 år, det låter ganska gammalt men det är ju en jävla tur att jag inte känner mig lika gammal som jag är :P Vi går också in i vecka 27 idag, inte lång tid kvar nu.. bilder kommer ikväll eller imorrn! GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Blodtrycksfall..

Idag hände det igen, satt på jobbet och från ingenstans så började jag toksvettas, blev yr och mådde illa. Kände redan på morgonen att bäbisen inte låg så bra i magen, kände ett obehagligt tryck och jag fick knappt i mig nåt fika. Lutade mig bakåt i stolen ett tag med det hjälpte inte så jag fick gå och lägga mig i vilorummet i 1 timme innan jag var på benen igen. Ringde till barnmorskan för att höra om hon hade några tips på vad jag kan göra när det händer och det hon sa var att jag skulle äta regelbundet, dricka mycket vatten och luta mig framåt eller lägga mig på sidan om jag känner att det är på ingång. Mitt blodtryck är åt det lägre hållet så det var tydligen inte så konstigt att jag kunde få rejäla känningar :/ Just nu mår jag bra iallafall och bäbisen ligger bra :) Bra 100 dagar kvar nu...

+ 10 kg

Vägde mig igår och såg att jag har gått upp ca 10,3 kg hittills.. om jag ska gå upp lika mycket som med dom andra så har jag ungefär 10 kg kvar, känns inte alls så kul :S

RSS 2.0