Sovdags!

Älsklingen är hemma, jag är mätt i magen och vi ligger i sängen för att sova så nu är allt i sin ordning! :) Får ser hur mycket sömn jag får inatt, det har varit 2 halvjobbiga nätter hittills. Freja ligger och gnäller och flaxar med armarna så jag har vaknat med 1½ timmes mellanrum. Hon har varit mer snorig idag men hon har precis fått lite näsdroppar så jag hoppas hon sover ett tag nu! Godnatt!

Lunchdejten!

Jag och älsklingen var ju ut på en"dejt" idag. Det var jättetrevligt bortsett från att vi blev lite stressade på slutet för att vi kom iväg så sent. Ungarna skulle hämtas så vi kunde inte sitta och surra efteråt som vi hade tänkt! Vi klädde upp oss i våra finaste mysbyxor och besökte Frasses :) Efter 40 minuter for vi därifrån mätta och nöjda och 7kr fattigare ;) (kuponger och rabatter is the shit!)

Tröttmössa

Sitter och väntar på älsklingen och håller på att somna.. Freja ligger bredvid mig här i soffan och sover, hon vaknar nog snart och vill ha mat! Är hungrig som ett djur men vet inte riktigt vad eller om jag ska äta. Beslutsångest! Jag vill äta nog gott och flott för att jag tycker synd om mig själv när jag inte är riktigt pigg men det känns samtidigt så onödigt nu när jag kommit igång med träningen.. Hjälp mig!?

En liten promenad

image image image Jag och barnen tog en promenad bort till Noras träning idag. Det var jätteskönt ute, hade kunnat gå på en lååång promenad men det gick ju inte :/ Nu har Nora och Amanda lagt sig i sängarna, hoppas på att dom ska somna snart! :)

Livet är härligt!

image Nu har jag en sån där härlig känsla i kroppen. Lyckan jag känner när jag ser på mina 3 underbara tjejer och kärleken jag får från dom går inte att beskriva med ord. Jag har inte mycket pengar att skryta med, jag kan inte köpa allt jag vill till dom men jag kan överösa dom med kärlek och det är ändå viktigast! :) Jag älskar er underbara barn!

Sugen på att flytta?

Det här är ju sjukt!!

Jag har väntat på att denna lägenhet ska hyras ut, det är våran förra.. Någon som kommer ihåg alla våra problem vi hade där!? Det var(är?) jättemycket fukt i lägenheten, det luktade fan och Mats och Amanda var ständigt snoriga och hade huvudvärk!

I somras när vi hade varit borta några dagar och kom hem igen så var det BLÖTT på stolarna och bordet i köket och luktade snusk!

Nu ska alltså lägenheten hyras ut igen och jag misstänker att det inte är särskilt mycket som har blivit åtgärdat under dessa 3 månader. Inget hände ju under det året vi bodde där.. Vaktmästaren sa ju till och med själv att huset är sjukt och att det aldrig kommer att kunna bli bra där igen.

Hyran har dom dessutom höjt med nästan 2000 kronor!

Jag tycker synd om dom som kommer att flytta in där.. Lägenheten är jättemysig och jag trivdes bra på området, med stor egen gård osv men jag skulle ALDRIG flytta tillbaka dit, inte ens om jag fick betalt!

Jag hoppas verkligen att hyresvärden informerar om alla problem som har varit och att ingen blir lurad..

Namnlös7

5 rum och kök 121 kvm Adress: Olofhögbergsgatan 7 Hyra: 7275 kr /månad plus 550kr/mån fast avg på el. Tillträde: Omgående Fem rum och kök på nedrebotten i lung och trevligt område. I korsningen Olofhögbersgatan-Hagagatan. Huset har tre lägenheter tvä st på övre plan och en på nedre plan.

Varje hyresgäst disponerar en del av tomten, som privat tomt


Så typsikt!

Vaknade upp med världens tjockaste huvud, snorig och lite ont i halsen. Mats är likadan och Freja är snorig hon med och har lite hosta :/ Det är Frejas första förkylning.. som tur är så är hon pigg i övrigt!! Hade tänkt att gå på öppna förskolan idag men det känns lite taskigt att smitta ner alla småbarn där så vi får hålla oss hemma istället. Jag och älsklingen ska iallafall ut på en liten "lunchdejt" ;) Ska bli  riktigt kul, vi gör ju ALDRIG nåt sånt annars! Sen att det inte är värsta flådiga restaurangen gör mig ingenting alls!

Godnatt!

Nu har jag lagt mig bredvid Freja i sängen och ska sova! Ja, hon sover med oss igen eftersom hon vaknar och gnäller stup i kvarten, hon är lite täppt i näsan och har ett öga som tårar sig :/ Hoppas hon inte blir sjuk på riktigt! Jag och Mats börjar känna oss lite förkylda. Det har kommit och gått under dagen. Huvudvärk, lite svid i näsan och lätt ont i halsen.. Jaja, bara att hålla tummarna för att vi ska få vara friska! :) Natti natti!

Familjen annorlunda!

Äntligen har Familjen Annorlunda börjat igen! Tycker det är sånt mysigt program och ibland önskar jag att jag också hade många ungar men jag blir även lite avskräckt från att skaffa fler :P Det har varit en ganska skön dag idag.. Jag tog med mig Amanda och Freja en sväng på stan på förmiddagen och mötte upp Nathalie. Amanda köpte ett par fina balettskor till dansen som började idag. Jag hann vila en liten stund på soffan innan vi hämtade Nora också. Sedan tog vi det lugnt innan jag for iväg med Amanda på dansen. Hon tyckte det var jättekul och var ganska pirrig i magen innan det började, hon var en aning speedad om man säger så :D Marie (farmor) mötte upp mig där och skjutsade hem Amanda när det var slut så jag hann till min träning. Efter träningen så tog jag en skön dusch och plockade undan lite innan jag slog mig ner i soffan :D Nu ska jag göra lite te och fortsätta titta på dom "annorlunda" familjerna!

Måndagens träning!

Fy fan vad förbannat skönt det är att träna!! Jag kommer alltid hem röd som en tomat och med en ny energi, underbart :) Idag blev det 45 minuters SH´BAM, roligaste jag varit på hittills tror jag.. Idag var det dessutom en fotograf där som tog lite bilder i början av träningen.. Får se om jag dyker upp någonstans sedan ;) Vägde mig imorse också, 61.3 kg. Inte så farligt som jag trodde.. Imorrn blir det träning igen förhoppningsvis!

Morgondagens planer!

Det är snart dags för oss att krypa ner i sängen. Har lite att stå i imorgon. Jag ska ner på stan och leta ett par "skor" som Amanda kan ha på dansen imorrn och så ska jag fixa med en massa papper! Lite träning ska hinnas med också, hoppas på att få med mig Zandra imorrn :)

Hon har vänt sig!!!

Som vi har väntat, längtat, och tränat!! :)

CIMG3263 Freja vände sig från rygg till mage nu ikväll, på skötbordet. Jag jublade och klappade händerna! :) Hoppas hon kommer ihåg hur man gör tills imorrn! :D

Dagens träning!

Ikväll blev det ett BP pass, ett skönt sätt att avsluta veckan på! Det är så kul när jag känner från vecka till vecka att jag orkar lite mer och blir lite starkare :) Imorrn är det vägningsdags igen, gruvar mig som fan. Har säkert gått upp 1 kilo nu under helgen. Spårade ur litegrann och har ätit godis både fredag, lördag och idag!!! :/ Nya tag imorgon... :D

Utmaning!

Blev utmanad igen, den här gången av Förväntansfull! Orkar inte skriva om alla svaren så kika in ----> HÄR istället ;)

Söndag!

Idag har det varit en ganska skön dag, vaknade upp vid 9 efter en halvjobbig natt. Freja sover inte så långa stunder utan att vrida på sig och gnälla :/ Tror hon är lite förkyld, hon har varit lite täppt i näsan och ena ögat tåras nästan hela tiden. När jag hade pallrat mig ur sängen och fått på mig lite kläder så åkte jag och Freja ner till Nathalie och Ellen. Vi gick på en skithärlig promenad! Det var jätteskönt ute :) Blev inbjuden på en ostmacka och te innan jag for hem igen, TACK! Har inte gjort så jättemycket mer idag förutom att tvätta, vila och träna :)

Lördagen

Efter innebandyn igår så släppte jag av Mats hos Nyppa och jag, Nora och Freja åkte hem. Jag och Nora åt lite strips och lövbiff till middag innan hennes kompis Tilde kom hit. Amanda sov kvar hos farmor så stortjejerna fick vara för sig själva och jag kunde vila öronen lite :) Vi åt lite godis och tittade på tv:n. Det blev en lugn och skön kväll! :D

Mål i krysset!!

[videofyme id="379164" width="480" height="270"]

Nora gör ett snyggt mål rätt upp i krysset :)


Andra matchen

Den andra matchen tjejerna spelade idag förlorade dom med 4-3, lite trist men dom kämpade som galningar och det var så jämnt och spännande! :) Nora är nöjd med dagen iallafall och snart kommer det upp en video på hennes snygga mål! :D

Första matchen

Resultatet från första matchen blev 4-1 till oss. Tjejerna hade ett väldigt fint spel och det lönade sig :) Måste få skryta om att Nora gjorde det första målet också och det var skitsnyggt och jag fick det på film!! :) Nu är det bara att vänta in den andra matchen som börjar 13.30, tur att vi har bra platser att sitta på ;)

Innebandy

Efter en stressig morgon är vi nu på plats i hallen där matcherna ska spelas. Vi har lyckats få sittplatser efter sargen så här sitter vi tills vi ska åka hem vid 15 tiden :) Amanda hade tur så hon kunde vara med farmor idag, hon hatar att åka bil mer än 10 minuter så det var ju bra för henne! :D

Ett steg i rätt riktning?

Idag köpte vi nya större nappar till Freja i hopp om att hon så småningom ska lära sig att ta flaskan. Till en början tuggade hon bara på den och lekte precis som hon gör med nappflaskorna men efter ett tag så sög hon på den riktigt och nu går det hur bra som helst! :) Jag är så lycklig! Jag håller tummarna för att hon ska lära sig att äta från flaskan snart också.. kanske kanske går det att lära henne!? :)

images5


Kunde inte hålla mig..

Jag har min vägningsdag på måndagarna, ny vecka och förhoppningsvis ny vikt. Men idag kände jag mig så "smal" och inte så jäst och uppblåst så jag var tvungen att ställa mig på vågen! Trots att jag åt lite godsaker i onsdags så har jag gått ner lite till och jag närmar mig mitt första delmål. 61,2 kg stannade vågen på idag :) Idag åt vi tacos till middag och för första gången någonsin så ser jag inte gravid ut efteråt!! :D Undrar vad det beror på och vad det är som brukar blåsa upp mig till en ballong i vanliga fall!?

Freeedag!!

Freja klarade sig lindrigt undan efter sprutan igår, hon var lite varm men mest trött och gosig. Hon sov på mitt bröst i nästan 4 timmar, vaknade till vid 22 tiden och åt och somnade sedan om igen. Hon sov då ända till 02.45! Hon fick lite mat och sedan låg vi vaken till 4 innan vi somnade om igen. Vaknade till vid 05.45 och ville ha lite mer mat och somnade om direkt och sov till halv 9! :) Har precis sorterat lite tvätt och ska gå ner och starta en maskin och sedan ska jag och Amanda gå ut och göra lite nytta. Jag ska skotta gården och hon ska leka! :D Det får bli min träning för dagen..

Utslagen tjej!

image Någon som är lite trött!? :) Hon har legat så här på mig i några timmar nu, mys på hög nivå!!

BVC besöket!

Vaccinationen gick jättebra idag, Freja skrek lite när dom stack henne men det gick snabbt över! :) Får se om hon får någon feber ikväll eller om hon klarar sig den här gången också.. Hon växer som hon ska och klarar sig bra på bröstmjölken. Längd: 64,5 cm Vikt: 7 315 g Nästa besök blir när hon är 9 månader.

Sprutdags

Imorgon kl 13 ska vi på BVC med Freja för kontroll och vaccination. Gruvar mig lite för sprutan men det ska nog gå bra :) Ska passa på att fråga om lite tips med flaskan också.. Nästa fredag är det Amandas tur!

Trevlig kväll!

Har ganska nyss kommit hem från Nathalie och Ellen, jag och Freja  har tillbringat hela kvällen där! :) Vi har haft mycket trevligt som vanligt.. tittat på tv:n, surrat och ätit glass! Nu är jag slut i skallen och hoppas på att få sova en stund innan Frejsan vaknar och vill ha käk :)

Dagens träning!

Jag var ju på förälder-barn passet imorse och gissa vad!?! Jag fick ingen huvudvärk, halleluja :) Hur skönt som helst.. Det gick jättebra idag, kände mig full av energi och stark för första gången i mitt liv tror jag ;) Imorrn blir det en vilodag hade jag tänkt!

Dans!

Äntligen!!! Sedan Amanda var 2 år och Nora gick på barngympa så har hon också velat göra någonting.. Jag har letat efter någon slags gympa eller något annat kul som inte kostar skjortan men inte hittat något.. Tills nu!! På måndag ska hon börja dansa!! :) Kunde inte ha blivit bättre, hon dom kan stå framför spegeln i timmar och dansa för sig själv. Behöver jag säga att hon är överlycklig?? :)

Onsdag

image Gomorron!! Idag är det två trötta tjejer här hemma. Hade gärna legat kvar i den varma sägen imorse men det var bara att ta sig i kragen och få iväg Nora och Amanda till skolan och dagis. Ska snart hoppa i träningskläderna och ta med mig Freja till gymmet. Kom nyss på att de senaste dagarna har jag dragit gymkortet oftare än bankomatkortet ;)

Tisdag

image Freja har varit med morsan hela dagen. Först fick hon följa med till gymmet och träffa brudarna (Ellen och Isabelle) och sedan var vi på öppna förskolan och träffade våra brudar igen! :) När vi kom hem hade älsklingen dammsugit och plockat undan lite, blev hur glad som helst! :D Jag tog en powernap medans Nora var på träning. Är skittrött, har inte sovit så bra inatt. Freja har sovit oroligt och Amanda har sovit med mig i sängen inatt. Hon vill prata mer än att sova. Halv 6 imorse vaknade jag av att Amanda var ledsen och att Freja också hade vaknat. Hon trodde att vi hade missat dagis och så hade hon haft en hemsk dröm om ett monster som hade tagit henne, mig och Freja! :( Det blir nog en tidig kväll ikväll! Håll utkik här i bloggen för med lite tur så kommer det upp en liten tävling snart ;)

Dagens träning!

Det blev en sväng på gymmet idag med, hakade på Christina och Nathalie in till gymdelen. Inte riktigt mitt område men jag provade på några maskiner och det gick ganska bra! :) Uppvärmningen däremot höll på att ta död på mig. Fick ont i lungorna när jag andades och jag blev andfådd direkt! :/ Imorrn väntar ett förälder-barn pass!

Dagens vikt

Vägde mig idag igen, var en vecka sedan sist. Kanske inte så smart att väga sig på kvällen men jag vägde iallafall 62,1 kg. -0,3 kg på en vecka.. Skulle vilja ha lite tips på vilken träning som är mest effektiv för att minska lite i vikt och slimma kroppen. Har ju mycket mage och kärlekshandtag som jag vill bli av med!! :)

Dagens träning!

Svettigt värre!! image Nyhemkommen från ett pass SH'BAM på gymmet. Skitkul och svettigt! Ska boka in mig på nästa pass också...

Min måndag!

Jag och Freja följde med Nathalie till sjukhuset imorse och innan vi for hem igen så tog vi en fika. Funderade på hur en tepåse och lite vatten kan kosta 15 kronor!? Och koppen rymde inte ens 2 dl... Jaja, det kanske bara är jag som är så snål som tänker på såna saker..? :) Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, försökt vila lite eftersom Freja hade ont i magen inatt och inte sov så bra men det gick inge vidare :/ Vi ska snart äta lite middag och sedan ska jag ta med min fruktansvärda träningsvärk och dra till gymmet. Det blir ett nytt pass idag, SH'BAM tror jag det hette. Ska bli skitkul!! :)

Måndag morgon

image Gomorron!!

Partyprinsessor!!

Jag hade sjukt kul den här kvällen, spola fram till 3.26 och 5.14 så får ni se mig och Zandra! :) Tänk om jag kunde få bli så smal igen och få tillbaka mitt långa blonda hår.. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H_jDSCxw_GU&feature=youtu.be[/youtube] Vi blev även fotade av Bingo den kvällen men jag vet inte om bilderna går att få tag på!?  Skulle vara skitkul att få se dom igen!

Slutkörd!

Idag har vi varit på Alnön och tittat på Nora som har spelat innebandy, tyvärr förlorade dom alla 3 matcherna! :( Dom såg inte ut att vara i form idag.. Åt en god kycklingsallad till middag och sedan skyndade jag mig ner till gymmet. Har kört ett BP pass, det bästa på länge. Jag har verkligen kört slut på varenda muskel i hela kroppen och det känns skönt! Händerna och armarna bara skakar när jag skriver på datorn.. :) Får se hur det känns imorrn och på tisdag. Träningsvärken i magen från igår känns lite bättre nu efter det här passet men det har varit illa idag ;) Ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det lite mys med älsklingen! Sköna söndag!

Frisörbesöket

Jag skulle ju skriva om frisörbesöket med Amanda! Har aldrig varit med om något liknande.. Dom som jobbade där kunde knappt ett ord svenska så det var lite svårt att beskriva vilken frisyr Amanda ville ha. Men hon nickade så jag litade på att hon fattade. Hon hade en väldigt speciell teknik när hon klippte. Hon klippte håret bak och fönade till det innan hon fortsatte med luggen och håret på sidorna. Luggen klippte hon bara med maskin och samma sak med topparna.. När vi skulle betala så tog dom inte kort så jag fick fara och ta ut pengar, det visade sig även att dom inte ens hade en kassaapparat!? Jaja, Amanda blev nöjd iallafall men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag går inte tillbaka. Att frisören gick klädd så här vet jag inte vad jag ska säga om... image Ordförrådet bestod av: Varsågod, vilken frisyr, sned eller rak, bara kontanter och tack! :)

Träningsvärk!

När jag la mig i sängen nyss så kände jag hur träningsvärken börjar komma i magen, det var inte igår!! :) Då vet jag att träningen imorse gav något iallafall! image Är riktigt stolt över mig själv idag faktiskt! På dopet så åt jag bara en bit smörgåstårta och INGA BULLAR ELLER KAKOR. På middagen åt jag bara en portion och till efterrätt åt jag en liiiten bit kladdkaka! :) Jag har däremot druckit dricka men alla som känner mig vet att jag normalt brukar vräka i mig både mat och godsaker..!! Igår åt jag popcorn och några godissnören.. Det tar sig! ;) Beach 201?, here I come! :)

Andas ut!

Nu är vi hemkomna efter dop och middag, är lagom trötta! Blir en tidig kväll ikväll och ladda inför innebandy hela dagen imorgon :) Tack alla vi har träffat idag, det har varit en trevlig dag och mycket gott att äta! :D

Lördag

Vilken bra start på dagen jag fick, det var jätteskönt att träna! Skulle behöva bli lite smidigare bara, är ju stel som en pinne :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan leta kläder inför dopet och middagen. Fan att jag inte har något fint.. Allt är ju arvegods och jag har haft samma kläder i flera år!! :( Just ja, duschen var det ju!

Body Balance

Ställde klockan idag för att jag ska åka iväg och träna, ska prova på något nytt. Body balance, spännande :) Är ganska trött men jag antar att jag blir piggare efteråt!

Fredagsmys!

Så fort jag ska sätta mig ner och skriva några rader så är det alltid något som kommer i vägen :( Just nu sitter Freja här bredvid mig och börjar bli hungrig så jag ska snart pallra mig in i vardagsrummet! Inatt ska hon få sova i sin säng igen, vi har nämligen sovit på soffan i 2 nätter för att hon spydde ner våran säng i förrgår. Hon hade ätit och jag skulle rapa henne när det bara sprutade kräks ur hennes mun! Jag har varit duktig här på eftermiddagen/kvällen. Jag har plockat undan all disk, hämtat upp ALL TVÄTT (hur mycket som helst), vikt tvätten och stoppat den där den ska vara. Bäddat rent i våran säng och plockat undan lite. Nu kan jag sätta mig i soffan med gott samvete och äta lite popcorn och mysa med barnen :D När hockeyn är slut ska jag hämta hem älsklingen! Imorrn ska vi på dop och sedan middag, kommer vara en fullspäckad dag. Tänkte försöka klämma in lite träning också!

Dagens middag!

Amandas tallrik: image Min tallrik: image

Tadaaaa!! Vi har varit hos frisören och Amanda blev jättenöjd :) image image image image Ska skriva mer om besöket senare! Visst blev hon fin!? :)

Kvalitetstid

Jag ska snart åka iväg med Amanda, vi ska ha lite mamma-dotter tid. Jag ska ta med henne till ett ställe hon aldrig varit på förut, spännande! :) Hon kommer bli överraskad och jätteglad!! : D

Goooooood moooooorning!!!

image Gomorron gomorron gomorron!! Har hunnit varit ute två svängar redan. Först skjutsade jag Nora till skolan och sedan skjutsade jag Mats till läkaren. Nu ska jag och Amanda äta lite frulle! :) Finn ett fel i min outfit! ;)

Godnatt!

image Har en hel del jag vill skriva om men orkar inte nu när jag bara har mobilen så det får komma lite inlägg imorrn istället :) Nu har ni något att se fram emot ;) Vi säger godnatt från soffan här hemma!

Lite kortare och snyggare! :)

Nu har jag varit hos frissan och haft lite egentid, jätteskönt! :) image image Håret blev lite kortare och mer uppklippt. Hon tunnade ur topparna en del också :) Än så länge är jag jättenöjd!

Egentid!

Imorrn ska jag till frissan, barret ska klippas men jag vet inte riktigt hur!? image Så här ser håret ut just nu.. Nu får ni komma med massa idéer på hur jag kan klippa mig! :)

Ångest!

Jag har gett upp kampen för idag! Efter 6 timmar bröt jag ihop och gav Freja bröstet istället. Nu sover hon gott och jag har ångest för att jag har varit så taskig :( image Imorrn rymmer jag hemifrån så får Mats testa ett tag utan mig i närheten! Freja har inte skrikit under dessa 6 timmar, hon har varit arg ca 40 minuter totalt sedan har hon lekt, sovit och bajsat! :)

Flaskkrig

Jag blir tokig, Freja vägrar tamefan alla flaskor! Den som kommer med ett tips om hur hon ska lära sig äta från flaskan och det funkar får en fet puss!!! Vi har försökt sedan 14 tiden, med 3 olika flaskor och nappar... Sliter mig i håret och grinar snart! :( Vill ju att hon ska lära sig någon gång och det finns inte allt för mycket mjölk i tuttarna, hon suger sönder som snart.. Snälla nån, jag kan väl inte vara ensam om detta problem???

Tjo!

Det blev ingen vila, istället har jag duschat och "piffat" till mig, bäddat alla sängar, plockat undan det värsta, sorterat tvätt, startat en maskin med tvätt och nu sitter jag med en kopp te och ett äpple. Ska snart åka och hämta Nora och Amanda! :) Ska hämta ut ett paket också med en ny nappflaska som jag hoppas Freja vill ha! :)

Onsdag

Gomorron! Sitter just nu och laddar inför ett förälder-barn pass på gymmet. Får se om huvudvärken dyker upp idag med.. Sedan ska jag hem och VILA!!! :)

Tjena!

Har varit väldigt upptagen idag så jag har inte ens kollat facebook och bloggar sedan imorse!!! Jag sov halva förmiddagen, vart på öppna förskolan 2 timmar och har spenderat eftermiddagen/kvällen i Sundsvall. Var in på förra jobbet och hälsade på mamma och några kollegor och sedan for jag till syrran på tupperware party. Har precis kommit hem och ska snart hoppa i sängen. Vart bara tvungen att berätta att jag lever ;)

Gömmer sig och får panik!

[videofyme id="366946" width="480" height="360"]

Freja tycker inte om att få saker över ansiktet, hon slutar nästan andas men ändå plågar hon sig själv!


Här sprutas det slem!

[videofyme id="366943" width="480" height="360"]

Gosigt värre


Tandläkarbesök!

image Det gick jättebra för Nora hos tandläkaren idag. Förra året vägrade hon öppna munnen! Jag blev så stolt! Hon fick göra röntgen på hörntänderna och blev nervös, trodde hon skulle hoppa ur stolen men hon låg kvar och var jätteduktig! :) Allt såg bra ut men vi måste vara mer noggrann med tandborstningen då tandköttet var lite lätt inflammerat.. Sa jag att jag är stolt?? :)

Trött tjej!

image Freja har sovit större delen av dagen, börjar nästan fundera på om något är fel men hon är som vanligt när hon är vaken!? Det kanske är någon period hon är inne i när hon behöver mycket sömn.. Promenaden var härlig förut och efteråt blev jag bjuden på te och kaka :)

Gymmet avklarat!

image Fy fan, jag har ingen kondis alls! Jag höll på att kräkas efter dagens pass, men det är bara att köra på. Förhoppningsvis blir det bättre :) Nu ska jag hoppa in i duschen, ge Freja mat och sedan möta upp Nathalie för en promenad! :) Jag vägde mig imorse, 62.4 kg. Nära mitt första delmål efter förlossningen som är 60 kg. Nu går det vara slut på latheten och ätandet!

Gomorron!!

Det har varit en ganska bra natt, Freja vaknade 01.38 och ville ha lite käk. Hon somnade om direkt i min fann men innan jag hade hunnit lägga tillbaka henne i sängen så vaknade hon och vaknade förstås :/ Bytte blöja på henne och sedan fick hon somna i våran säng. Nästa gång vaknade hon strax före 6 och sedan dess har vi varit vakna. Ska snart köra Nora till skolan och jag ska stanna till på gymmet en sväng. Efter det blir det en promenad med Nathalie och vagnarna!! Gomorron! :)

Filmtips!

Det var evigheter sedan vi såg på film här hemma (bortsett från Bridesmaids häromdagen) men ikväll kom Nyppa förbi och kikade på en film med oss.

Vi såg på Real steel

images2

Skitbra film som måste ses! Jag vill ha en egen robot..


Det går framåt

Idag när vi åt middag så testade vi att ge Freja lite gröt igen och det gick lite bättre den här gången! :) Hon sträckte till och med fram huvudet och gapade när jag visade skeden.. Men hon vet inte riktigt vad hon ska göra av gröten när den hamnar i munnen :D

Älskade unge!

Här kommer lite bilder på lilla älsklingen!

CIMG3242

CIMG3263

CIMG3255

CIMG3238

Så himla fin och underbar


Nakenfis!

image Freja ligger naken och leker, vi har knäppt massor av kort. Det kommer upp några lite senare! :)

Lite snack!

Så jävla söt!! [videofyme id="365669" width="480" height="360"]

Freja ligger och snackar lite skit efter maten! :)


Taskig?

Jag känner mig aningens taskig just nu men jag tror det är ganska bra iallafall! :) Ungarna satt vid datorerna ganska länge igår och vi sa att dom skulle få fortsätta med sitt idag men eftersom jag har beslagtagit den ena datorn så finns det bara en ledig och det är omöjligt för 3 att samsas om den! Nora och Julia smög dit men Amanda blev alldeles ensam och kände sig utanför.  Jag sa åt dom att: När jag och pappa var liten (haha), då hade vi minsann inga datorer utan då fick vi leka med det som fanns! Och sedan dess har dom lekt skola, tror dom har hållt på i 3 timmar nu :D Julia är fröken och dom har både matte, svenska och dans! Skitkul att höra på dom och titta när dom dansar :) Fan, vad jag känner mig gammal.. när jag och pappa var liten..! Känns som att det inte var så längesedan men vad tiderna har förändrats..

Freja

Nyäten gosig bäbis! image

5 månader

Idag blir Freja 5 månader!

CIMG3217

CIMG3218 Aktuellt just nu:

-Träna med flaskan -Smaka på puréer och gröt -Tränar på att vända från rygg till mage (det är en envis liten unge) -Sova i egen säng -Hitta nya ljud att uttrycka sig på -Tugga på allt som går att få tag på (nappen och händerna är mest utsatt) -Börjar hitta balansen för att sitta själv några sekunder!

Det ska bli kul att se hur långt hon kommit i utvecklingen till halvårsdagen! :)


Tagen på bar gärning!

Har en liten tjej här hemma som tar efter precis allt man gör.. I förrgår hittade vi henne i soffan strax efter att Nora hade gått därifrån!

"-Dato" 

 

Jag underhåller bloggen medans mamma är på jobbet


Utmaning

Blev utmanad av Heartan att svara på några frågor... Vad gjorde du för tio år sedan? 2002: Jag fyllde 18 år, piercade tungan, for till Turkiet med familjen och en kompis, tog körkort, träffade Mats, blev sambo och gravid! Vad gjorde du för ett år sedan? Jag var ganska nygravid, blev inskriven på MVC och fick höra Frejas hjärta slå för första gången! Fem snacks du gillar. Chips, ostkrokar, lösgodis, glass och nötter! Säg något jag inte gillar i snacksväg.. :P Fem sånger du kan hela texten till. Jag är ju inte känd för att lära mig texter.. haha.. Men några Takidalåtar kan jag allt! :D Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär. Betala av lånen, köpa ny bil, köpa hus, skänka en del till familjen och sist men inte minst så skulle jag/vi leva i "lyx" (kunna köpa kläder, gå till frissan, gå till tandläkaren,  gå till optikern osv när vi behöver och känner för det!) Fem dåliga vanor. Att jag är lättirriterad och kan störa mig på småsaker om jag har en dålig dag, använder en sur ton när jag pratar ibland fast jag inte är sur, gnäller på barnen helt i onödan ibland, tjatar lite för ofta och är aningens lat.. Allt förutom latheten hänger ihop med varann tror jag! ;) Fem saker du gillar att göra. Umgås med mina vänner, titta på tv, träna, äta och sova! Fem saker du aldrig skulle klä dig i. Hmm... jag har nog klätt mig i det mesta men jag skulle nog inte visa mig ute i någon kavaj med axelvaddar eller något som sitter åt som ett korvskinn när jag har denna kroppen! Fem favoritleksaker. Min mobil, datorn, tv:n.. kommer inte på nåt mer :) Skickar vidare till dom som tycker om det här! :D

Ambitiösa barn!

Dagen har susat förbi i en väldans fart. Efter träningen tidigare idag följde Nathalie med hem på en kopp kaffe, trevligt! Lite senare kom Zandra och Liam och hälsade på. Zandra gjorde lite slingor på mig och jag bjöd på några våfflor ;) Nu ikväll har vi varit på dubbelkalas, Mats systrar har fyllt och fyller år den här helgen. Det bjöds på gott fika och trevligt sällskap! Vi fick med oss en extra unge som ska sova här inatt, barnas kusin Julia. Alla ligger i sina sängar men det är bara Freja och Amanda som har somnat. Nora och Julia ligger och pratar och skulle läsa lite läxa, på en lördagkväll! Ambitiösa barn måste jag säga :) Nu ska jag försöka få lite sömn jag med.. Godnatt!

Lite bättre!?

image Zandra kom och gjorde lite slingor idag så nu är håret lite ljusare och lite snyggare! :)

Dagens träning

Det gick ganska bra på gymmet, det blev en halvtimme på crosstrainern och ca 4 km. Det är något fel på mig, vore kul om någon av er visste vad!? Jag brukar aldrig svettas så att det syns men idag rann det nästan av mig och efteråt blev jag alldeles yr och det blev suddigt för ögonen. Inte alls nå kul och dessutom gör det nästan ont att andas när jag blir andfådd! :( Dålig kondis har jag, det vet jag men inte ska det behöva bli så här för det??

Godmorgon!

Nu har jag vaknat till liv! Freja vaknade någon gång vid 2 och ville äta. Jag la tillbaka henne i sängen och sedan vaknade hon vid 3 och gnällde. Orkade inte gå fram och tillbaka för att ge henne nappen så hon fick somna om i våran säng. Nästa gång vaknade hon halv 6 och ville ha mat. Ganska okej natt med andra ord! Nu blir det frulle och tagga för träning!

Föregående natt

Natten som var var ganska okej, minns inte exakt vilka tider Freja vaknade och åt men hon sov i sin säng fram till 5 iallafall. Hon vaknade och var lite kinkig så hon fick somna om i våran säng. Nu sover hon gott i sin säng. Hon har varit vaken länge ikväll och åt senast kl 22 så vi får se hur länge hon sover nu :) Gissar på att hon vaknar snart faktiskt.. Bäst att passa på att försöka sova några minuter nu..

Kvällsbloggning

Tjenahejsan! Har haft arslet fullt hela eftermiddagen så jag har inte haft tid för bloggen... Vi har städat klart lägenheten, äntligen! Fan att vi alltid drar ut på det, nån fler som är likadan?? Sedan fick vi besök av Zandra, Johan och Liam :) Ungarna lekte, gubbarna surrade och Zandra färgade mitt hår. Det är inte vitt och gult längre och inte rött heller..! :) image Är jättenöjd men det blir nog ljusare med tiden ;) Vi klämde in lite fika också, kladdkaka och grädde! Gott :D Imorrn ska jag upp i tid och åka på gymmet och träna bort kakan! Godnatt!

Fredag den 13e

Hallå! Jag lever, har inte orkat skriva nåt idag bara :) Var halvt död imorse när jag klev upp så jag vilade en stund med Freja på magen efter att jag hade lämnat Nora. Sedan har jag tittat på några avsnitt av Unga mödrar och cyklat 5 km. Ska titta på HTG nu och sedan väntar lite städning och en välbehövlig dusch!

Ge mig mer tid och ork!

Går det att klona sig? Det är så mycket jag vill hinna göra men tiden och orken finns inte.. :( Till att börja med så vill(behöver) jag: -storstäda lägenheten -sortera och framkalla/bränna ut alla bilder på datorn -leta upp typsnittet jag har på min tatuering och boka tid för att fylla ut den -bli pigg i kroppen och träna mycket mycket mer Sedan så finns det en hög med människor som jag vill hälsa på och umgås med och prata en massa skit! Mamma Mormor och morfar Pappa Farmor Linda, Malin och Emelie.. vi kanske kan styra ihop en syskonträff? Alla underbara människor på mitt förra jobb.. ingen nämnd ingen glömd men ni vet vilka ni är! :) Jag skulle ju ta med mig ungarna och åka till Sara, Meja och Minna men har inte kommit iväg än. Åhhh... får sån ångest och skulle kunna lägga mig ner och grina för att jag inte riktigt räcker till! Tror jag får sätta mig och göra upp lite scheman och "att göra" listor snart så jag kommer ihåg allt och alla! :D

Glad 5-åring

CIMG3105

Jag har ju glömt att berätta att Amanda har 2 lösa tänder! Det är framtänderna i underkäken :)

Hon är jätteglad!


Rödtott?

Mitt hår ser fördjävligt ut just nu, jag har världens utväxt och det ser inte alls bra ut. Håret är fortfarande gult och jag tror inte att det kommer att gå att få det snyggt längre.. Jag funderar därför på att börja om på nytt, bli lite mörkare och sedan göra ljusa slingor allt eftersom. Men för att kunna bli mörk så måste jag få in lite rött i håret så jag funderar på att bli en rödtott ett tag :) Båda syrrorna har varit/är röda och dom har varit skitsnygga! En mörk röd färg, tror ni det skulle passa mig!? :) Om inte, har ni några andra tips på vad jag kan göra med håret? Ska även klippa mig nästa vecka så kom gärna med förslag på snygga frisyrer!

Torsdag

Jag har överlevt dagen än så länge.. Det var trevligt på jobbet och det bjöds på gott fika. Synd att jag inte kunde följa med och äta lunch, var ju tvungen att åka hem och mata Freja! :) Har precis ätit middag och snart ska jag bära ner några kartonger til förrådet och vika lite tvätt.. Får se hur bra det går, har så ont i bröstet. Hoppas på att det inte är något värre än en upphakning!

Morgonstund...

....har grus i ögonen! Shit vad trött jag är, sådär gosigt trött så jag känner mig lite full..! Kan bara skratta åt natten som var.. :) Har iallafall varit på affären och köpt mig en billig pincett och ansat buskarna till ögonbryn! När till och med Mats ser att dom behöver noppas då är det illa! :p Ska slänga på mig lite mascara och borsta tänderna så är jag redo för en dag på jobbet med storcheferna sen! :)

Godnatt?

Freja har inte somnat än men hon börjar äntligen se lite trött ut. Det borde hon vara efter 3 timmars aktivitet! Jag är inte lika irriterad längre men är väldigt trött och börjar få huvudvärk :( Ska försöka få lite sömn nu om lilla fröken är med på noterna.. Hoppas!!

Allt för att jävlas!

[videofyme id="362192" width="480" height="360"]

Freja tuggar på nappen, det värsta ljudet jag vet. Det gör ont i mina tänder och klias...


Spasmer!?

[videofyme id="362190" width="480" height="360"]

Lätt och sova bredvid Freja?


Suck

Ja men det är väl klart som FAN att du ska skita också, vad skulle du annars göra? Sova? Hmmm... Låter inte som så! Varför just inatt när jag ska bort imorrn och behöver vara lite pigg? Synd att det inte går att få liv i älsklingen riktigt än :/

Sov!!!

Nu orkar jag inge mer... SOV UNGE innan jag hoppar ut genom fönstret!! Jag vill ha lite sömn innan jag ska kliva upp om 6 timmar och vara pigg och glad.. Jag är så less och irriterad så jag skakar! Jävla skitnatt........

Jobba jobba jobba..

Imorrn ska jag in på jobbet, det är en introduktionsdag för alla nyanställda.. spännande! Som tur är så kan jag lämna Freja hemma under tiden och åka hem på lunchen och mata henne. Det börjar 10 och slutar strax efter 15! Måste boka in en träff med chefen också och planera framtiden. Jag ska ju snart börja jobba och jag vet inte ens hur mycket jag vill jobba än! Vi måste försöka komma på en bra lösning som passar oss alla! :D Innan jag åker till jobbet imorrn måste jag på affärn och köpa en pincett, jag kan ju inte visa mig så här! :P

Träningen idag

Det var inte så kul att träna idag :( Det måste verkligen vara en massa fel på min kropp, det gör bara ont när jag gör vissa övningar. Det gör ont i höften, svanken och i fogarna.. Och som vanligt fick jag pulserande huvudvärk, blev yr och illamående vid samma tidpunkt som alltid på förälder-barn passet. Vet inte om det är blodtrycket som är lågt!? Det kommer alltid efter att jag har legat på mage på stepbrädan och gjort en massa rygglyft osv. När jag reser mig upp är det kört! Mådde konstigt nästan 1 timme efteråt.. Jaja, det är bara att kämpa på! Till gymmet ska jag iallafall...

Inte så gott kanske?!

[videofyme id="361968" width="480" height="270"]

Freja äter katrinplommonpuré med päron :)


Sitter själv

image Freja börjar bli duktig på att sitta själv! :)

Morrn

Känner mig halvt död idag trots att jag har sovit ganska bra inatt. Freja vaknade halv 2 och 4 och fick mat sedan somnade hon om. Typiskt att klockan ska ringa och väcka mig :( Nora är på skolan, Amanda på dagis och Freja ligger och leker. Jag och Freja ska strax göra oss klara för ett pass på gymmet, det första för i år! Har inte tränat sedan några dagar innan jul... image

Bättre lycka nästa gång!

Vilken lång dag det har varit! :/ Har inte gjort så mycket alls förutom att tvätta, plocka och skjutsa Nora.. Jo just ja, har ju sett på Bridesmaids. Tyckte början var lite jobbig och överdriven men sedan blev den riktigt bra! :) Ikväll kämpade vi med flaskan igen, i nästan 2 timmar.. Freja vägrar ta den!! :( Någon som har nåt bra tips på hur vi kan göra? Just nu känns det som att hon kommer att sitta fast vid mina tuttar för alltid.. Jag börjar ju jobba snart också. Jaja, en vacker dag så tar hon väl den! :) Läggningen gick desto bättre, hon somnade i sin säng på bara någon minut! Skönt att nåt funkar :D

Frustrerad!

Jag blir galen snart..! För några dagar sedan pysslade vi med barnen och gjorde tatueringar. Dom satt kvar längre än oss och var duktiga att plocka undan efter sig, nästan för duktiga! Sedan dess har min pincett varit spårlöst försvunnen och ingen har sett den.. :( Jag har letat och letat men inte hittat den än! Ögonbrynen börjar se ut som buskar och jag har inte köpt någon ny än. Det är väl inte hela världen men en pincett kan ju inte bara försvinna!?!

Godmorgon!

Natten har varit ganska okej, Freja har vaknat 2 gånger för att äta och sedan vaknade hon 5.20 och hade svårt att komma till ro. Då tog jag upp henne så hon fick ligga på mitt bröst till 6.30! Jag har inte sovit många minuter sedan 5.20 så jag är ganska trött. Fattar inte hur jag orkade kliva upp 4.45 varje morgon när jag jobbade!? Nu ska jag hoppa in i duschen, starta en maskin med tvätt och sedan lägga mig i soffan och kika på en film! :) Amanda är hemma idag, hon ville inte gå på dagis.. Men nu har hon ångrat sig. Hon går träffa alla kompisar imorrn istället :D

Godnatt!

Freja ligger fortfarande i sin säng. Hon vaknade vid 21.30 och hade ont i magen.. Jag försökte massera och det hjälpte litegrann iallafall. Hon åt en skvätt vid 22.10, bajsade (äntligen) vid 23. Hon blev lite arg och skrek när jag la henne i sängen men efter en liten stund somnade hon! Nu ska jag också försöka sova, antar att Freja vill ha lite käk om någon timme.. Förresten, jag tror att jag har diagnostiserat mina problem med magen...! :)

Kommentarer!

Tack för alla kommentarer jag har fått idag, kul att se att jag inte är ensam om att ha barn som grönt löst bajs, torra utslag osv.. :)

För att jag enklare ska kunna svara på din kommentarer så lämna gärna din bloggadress, finns det inte någon och jag inte hittar rätt på dig så svarar jag på kommentaren i inlägget där du skrev den!

Nu ska jag kika på Sveriges mästerkock!


Uppdrag: Sova i egen säng!

Nu är det tänkt att Freja ska börja sova i sin egen säng.. kanske på tiden? Både jag och Mats har tyckt och tycker att det är jättemysigt när hon sover med oss men  jag vet att det kommer bli skitjobbigt när hon blir större om hon inte kan somna och sova själv! :( Hon har sovit där någon enstaka gång tidigare men det var ett tag sedan. Igårkväll vid åtta tiden gjorde vi henne klar för sängen, hon fick äta lite och sedan somnade hon i min famn. Jag gick in med henne till hennes säng och lade ner henne. HON VAKNADE INTE! Det brukar hon alltid göra annars.. Vid tolv vaknade hon och ville ha lite mat. Hon somnade om direkt så jag la tillbaka henne i hennes säng och hon sov vidare! Kl 4 vaknade hon igen och ville äta. Hon passade även på att bajsa! Jippie.. Klart hon vaknar till då när jag ska byta blöja. Vid halv 5 var vi klara och Freja såg inte ett dugg trött ut. Funderade på om hon skulle få ligga i våran säng så jag kunde somna om men jag la henne i hennes säng. Jag la mig ner och lyssnade på henne ett tag, hon låg och pratade en stund men sedan tvärslocknade hon och sov vidare till 8! Snacka om att jag blev chockad, hon brukar ju inte tycka om att ligga ensam annars! :) Ikväll fick hon bada, ligga och leka en stund och sedan vid 19.30 fick hon mat. Hon somnade inte i famnen som hon brukar göra utan jag bar in henne i hennes säng. Hon låg och pratade en stund och sedan gnällde hon till. Mats gick in och la henne på sidan, drog på henne täcket och gav henne snutten. Hon tittade på honom och sedan slog hon igen ögonen! :D Får se hur länge hon sover nu.. Jag vet att dagen kommer då hon kommer att skrika som en stucken gris när vi lägger henne men jag hoppas det dröjer..

wpid-2012-01-04-11.53.39.jpg


PUCKO!

Hann inte ringa till BVC imorse, dom hade telefontid mellan 8-9 och jag kom på det strax efter 9. Det är så typiskt mig, kommer aldrig ihåg någonting längre. Ställer massor av alarm på mobilen men borde nog börja sätta upp lite lappar här och var också! Vi fick iallafall hem en tid i brevlådan idag, den 26:e är det dags för läkarbesök och vaccinering! Tycker det känns lite långt borta men vad ska jag göra? :) Freja har inte bajsat fullt lika många blöjor idag som tidigare så jag hoppas det är på väg att vända nu! *håller tummarna*

Nora i tidningen

Det finns en liten artikel om Noras innebandylag HÄR!

Jag är så stolt över tjejerna :)


Smaka gröt!

image Gröten var ingen höjdare den här gången, kanske en annan gång!? :)

Dagens innebandy

Resultatet på dagens match blev 3-3, dom hade tydligen spelat skitbra! :) Nora kom hem med ett diplom och en liten medalj! Då var cupen avslutad så nu är det bara att träna på och invänta nästa sammandrag om 2 veckor :D

Vardag

Imorrn är det åter till vardagen på riktigt, skolan drar igång och på tisdag är det dagisdags.. Får se hur lätt vi kommer upp imorrn :P Idag har jag hunnit träffa Nathalie och Ellen en stund, vi tog en promenad men inte så lång. Det var ganska så kallt ute.. Efter promenaden så for vi och köpte lite mat från donken och åt här hemma. Hon hade med sig en bit sockerkaka också men den hann vi aldrig fika innan hon for så jag sitter och äter en liten bit just nu, jättegod! Tack! :) Vi har kämpat på lite med flaskan idag men det gick tyvärr inge vidare.. Freja fick även smaka lite gröt på eftermiddagen men det tyckte hon inte alls om, kommer en fin bild senare ;) Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, imorrn ska jag ringa till BVC och fråga om en tid för spruta, mätning och vägning och fråga lite om Frejas bajsande. Hon är snart inne på 6:e dagen med grön diarré. Inte alls nå kul, ibland blir det lite gulaktigt som det ska vara men sedan börjar det om igen.. Tycker även att hon börjar bli lite smal om magen :( Vid nästa besök ska jag även fråga om alla torra utslag hon har på magen och ryggen som aldrig ger med sig.. Hon har även lite på händerna, armarna och benen.

Många tårar..

Jag hämtade hem Amanda från Malin idag, det var jättekul att få se henne igen efter några dagar ifrån varandra. Hon flög på mig och gav mig världens längsta puss och kram! :) När vi kommit halvvägs hem så började hon gråta jättemycket så jag fick stanna bilen och försöka trösta henne. Hon saknade Malin så mycket redan och det var nästan så jag också började gråta, stackarn är precis som sin mamma :/ Hon sa att hon ville bo med Malin och att vi skulle bo tillsammans allihopa för hon ville inte sakna någon av oss. Malin är den finaste personen hon känner och hon tycker så mycket om henne. Hon vill inte ens gå på dagis längre för hon bryr sig inte om sina kompisar, hon bryr sig bara om Malin! Jag visste inte vad jag skulle säga riktigt, hon bara grät och grät resten av vägen hem och sedan fortsatte det.. Ena sekunden ville hon att jag skulle skjutsa tillbaka henne till Malin och Emil och i nästa sekund så kändes det ganska bra att vara hemma. Det bästa med att vara hos Malin och Emil var att dom tog en promenad varje dag och åt god mat och hade så roligt på badhuset osv. Hon tycker inte om att vara hemma för att hon MÅSTE bråka med Nora varje dag. Jag sa att det behöver hon ju inte göra men det måste hon tydligen visst det.. :/ Usch, tycker inte alls om när mina barn är ledsna! Amanda har haft svårt att somna ikväll för att hon saknar Malin och har börjat tänka på att hon kommer att dö en dag.. Hon frågade om hon verkligen måste dö och hur det kommer att kännas att vara död. Vad säger man!? :( Nu har hon somnat iallafall och jag hoppas hon är gladare imorrn, mitt lilla hjärta!

CIMG3142


Perfekt

image Eftersom vi inte kan se Noras match på plats så är det perfekt att det finns en twittrande pappa där så vi kan följa matchen från soffan! Sitter och är nervös som tusan... Kom igen nu tjejer!

Resultat

Innebandyn igår var hur bra som helst, det var skitkul att se tjejerna. Jag haft aldrig sett dom kämpa så mycket och spela så fint spel och det gav ju utdelning.. Första matchen vann dom med 13-0, andra matchen vann dom med 6-2 och den sista vann dom med 5-0.. Hyffsat bra statistik :) Nora har nyss åkt iväg till Ö-vik igen för att spela sista matchen på cupen, jag håller alla tummar och tår för att dom vinner igen! Det känns lite tråkigt att missa matchen men jag orkar inte sitta och åka 30 mil idag, Amanda ska ju hämtas hem från Sundsvall också. Lycka till tjejer!

Sovatajm

Nu ligger jag äntligen i sängen, som jag har längtat efter den idag! Innebandyn var grym, ska berätta om den imorrn :) Godnatt!

Första matchen

Första matchen gick såhär... image Det kallar jag utklassning! :) Nora fick göra ett av målen iallafall men kunde ha gjort 4-5 st.. image Nästa match börjar 17 tror jag. Vi sitter på paradisbadet nu och bara väntar på att klockan ska gå.. Nora badar och har kul iallafall, älsklingen beklagar sig och Freja sover. Jag skulle inte ha något emot att sova några timmar! ;)

Innebandycup!

Här var vi uppe med tuppen.. Fy fan! Jag vill sova mer! Det är såna här gånger jag önskar att älsklingen hade körkort! Jag tror Nora är laddad iallafall och det är väl huvudsaken :)

Flängfredag!

Vilken skum det har varit idag.. Freja hade sin bästa natt på jag vet inte hur länge.. Hon åt 22 och somnade strax innan 23 sedan vaknade hon inte förrän 4 och ville ha käk! :) Vid 7 var vi upp en sväng, mer käk och byte av blöja. Vi somnade om på soffan och sedan vaknade jag med världens huvudvärk kl 10! Det tog mig typ 3 timmar att komma in i duschen, jag var så seg! När jag väl hade duschat av mig och fått på mig lite kläder så for vi på affärn och handlade lite och sedan for vi till svärmor och fikade. Efter det fikat så for vi hem med alla varor och sedan for vi till svärfar som fyller år idag och fikade lite till! :) På vägen hem släppte jag av älsklingen hos Nyppa så jag, Nora och Freja har haft pyamasparty/tjejkväll här hemma. Jag har fixat lite sallad inför morgondagen och så har vi myst i soffan! :D Freja sover och Nora ligger i sängen och försöker somna till musik som macarena, scatman, boom boom boom boom osv. hahaha.. fattar inte hur hon orkar!? :P Älsklingen borde dyka upp här snart och då ska jag ta och krypa ner så jag orkar upp imorrn. Det blir en heldag i Ö-vik med innebandy!

Födelsedagar!

CIMG2173

GRATTIS ÄLSKADE VÄN PÅ DIN FÖDELSEDAG!

Och GRATTIS till svärfar som också fyller år idag!


Lös mage!

Freja har varit jättelös i magen sedan igår.. Jag vet inte hur många blöjor jag bytt det senaste dygnet men det har inte varit lika mycket bajs idag.. Igår kväll bajsade hon både innan, efter och mellan alla måltider.. Vet inte vad det beror på riktigt! Förhoppningsvis blir hon "normal" snart igen :) Nu är det dags att byta ytterligare en blöja.

Tyst och tomt!

Nu har vi kommit hem igen, det blev lite senare än vad jag hade tänkt. Amanda ska vara hos Malin och Emil nu tills på söndag. Trots att hon normalt brukar sova vid den här tiden så är det väldigt tomt och tyst här hemma :( Höll på att börja grina när jag kom hem innanför dörren.. Det märks att ungarna inte har varit borta så mycket den senaste tiden. Jag vet att hon kommer ha jättekul och att det kan vara skönt för mig att vila öronen från allt bråk några dagar men jag saknar henne jättemycket redan!

wpid-2012-01-04-12.56.29.jpg


Slapp dag

Har mest suttit/legat i soffan idag. Det var en ganska hård natt men jag berättar mer om det senare.. Nu ska vi göra oss klara och åka till Sundsvall för att lämna Amanda hos moster Malin! :)

Amanda

image Amanda längtar tills hon ska på badhuset i helgen med moster Malin så hon har redan tagit på sig bikinin :)

Natti

image Nu ger jag upp för idag och säger GODNATT! Mats och Freja snarkar redan, får se hur länge det dröjer innan Freja vaknar igen...

Freja har ingen plan på att sova som vanligt..

[videofyme id="354876" width="480" height="360"]

Sötis


Illamående

Älsklingen mådde illa på förmiddagen men blev pigg sedan.. Nu ikväll slog det till för mig, det kommer i omgångar och jag känner mig uppblåst som jag vet inte vad och till råga på allt så ligger Freja och bajsar löst äckelbajs mest hela tiden :/

Kärleksbrev

image Amanda fick ett brev från sin pojkvän idag och hon blev jätteglad! :) Hon har skrivit ett brev tillbaka som hon ska posta imorrn.. Kärlek när den är som bäst!

Pyssel

Vi sitter och gör tatueringar som barnen fick i julklapp. Ganska kul men det är glitter överallt! :) image image image Det här är mina verk.. Vet inte var jag ska tatuera mig än bara!

Ärliga barn!

Vet inte vad jag ska tycka om det här med ärliga barn.. Det är ju härligt att höra alla fina kommentarer men ibland gör det ont att höra sanningen! Jag klev ut ur duschen för ett tag sedan och då var Amanda i badrummet. Hon var inte sen med att säga: Vilka hängiga bröst du har mamma! Varför hänger dom!? Sedan tyckte hon att dom var söta. Innan hon gick ut var hon bara tvungen att säga: Men, stjärten hänger ju också!! Tack för påminnelsen hjärtat! image

Glad tjej!

image Freja är för det mesta en väldigt glad tjej och så även idag! :) Min fina älskling

TRÖTT

Jag behöver mer sömn!! Har sovit skitdåligt inatt, Freja låg och krånglade mellan 2-5.30. Hon ligger och vrider och vänder på sig, spottar ut nappen och är missnöjd. Mellan 5.30-7 så sov hon på min mage och då kunde jag sova oavbrutet. Sedan kom det efterlängtade bajset! Varför kan hon inte bara bajsa direkt så att vi kan sova hela natten? Ligger på soffan nu och ögonen går i kors, måste sova mer!!

Godnatt

Vafan, tänk att jag aldrig kommer i säng i tid..! Freja är vaken nu och har precis bajsat, älsklingen fick ta den blöjan :) Jag ska ta med mig henne in i sängen nu så hon får käka lite och sedan ska vi försöka sova. Natti natti..

Freja

[videofyme id="353920" width="480" height="360"] Sötnos :)

Att slippa straff?!

Vi har börjat med lite hårdare regler här hemma.. Eller reglerna är väl samma men om inte barnen lyssnar, skriker åt varandra, är stor i munnen och slåss/bråkar så kan det hända att de får ett "straff/förbud" om de fortsätter efter tillsägelse.. Det funkar sådär, de har inte lärt sig än att straffet kommer om dom inte lyssnar när vi varnar dom. Hittills har Amanda fått godisförbud 1 vecka och dataförbud i 3 dagar. Nora har haft dataförbud i 2 dagar. Förhoppningsvis så blir det väl bättre snart :)

Vi har haft en massa samtal när vi har suttit allihopa och pratat om hur det är här hemma. Nora och Amanda bråkar 70% av deras vakna tid och det blir en tråkig stämning här hemma. Alla har varit överens om att vi ska prata med varandra och lösa problemen utan skrik och slagsmål men det har bara funkat några dagar så nu testar vi detta.

Innan barnen somnade igår så hörde Mats att dom låg och diskuterade detta med straffen inne i Noras rum. Dom verkar tro att man inte behöver ta dessa straff om man inte vill och kan välja bort dom. Amanda sa till Nora: Vi behöver ju inte berätta för mamma och pappa att vi inte tar straffen.. hahaha! Det är så svårt att återberätta samtalet för det var hela situationen i sig som var så rolig just då!  :D

Men vi skulle alltså inte märka om dom inte tog sina "straff"!? :P

CIMG3200

Tur att dom är så himla söta :)


Det här med träningen..

Det går tyvärr inte så bra för mig att träna längre.. Har inte varit iväg sedan tisdagen innan jul, det har varit fullt upp och nu börjar jag bli sjuk eller nåt. Det kliar i halsen och jag hostar så fort jag anstränger mig. Höften vill inte heller samarbeta längre, vet inte vad det är för fel. Det gör ont runt höften och ljumsken när jag går.. Känns nästan som att jag inte har växt ihop riktigt :/ Hoppas på att jag blir piggare snart så jag kan ta mig iväg till gymmet, jag kan nog trampa lite cykel och lyfta lite vikter om det inte funkar att gå/springa. Vågen står still, måtten är fan samma som i november och jag känner mig sladdrig och bred! Magen är iallafall i samma skick som innan jag blev gravid, jag sväller upp som en ballong när jag äter och känner mig allmänt uppblåst :(

images (1)


Amanda dansar

[videofyme id="353705"] Min lilla stjärna! :)

Spottar! :)

Frejas nya hobby! :)

[videofyme id="352875"]

Rutiner

Nu börjar vardagen sakta men säkert komma tillbaka.
Nora har haft första innebandyträningen efter juluppehållet och till helgen är det cup i Ö-vik! Vi har precis tryckt i oss en sen middag.. Våfflor, sylt och glass :)

Freja äter puré!

[videofyme id="351737"] Nu verkar det som att det funkar ! :)

Seg tisdag!

Strax efter att jag skrev det senaste inlägget så kom bajslass nummer 2! Hade turen att få somna om iallafall så vi låg och drog oss i sängen till 10.15 :) Nu ska Freja få lite mat och sedan ska jag packa ner henne i vagnen och ta en tur ner på stan och byta en jacka! Ser ut att vara ganska skönt väder ute! :D

Äntligen!

Freja har sovit oroligt hela natten och jag har bara väntat på att den ska komma. Sprängladdningen med bajs!
Och nyss så kom den... :) Hoppas hon är med på att somna om nu efter att hon har ätit. Jag är inte redo att kliva upp nu och inte älsklingen heller.. Vi somnade inte förrän vid kvart i två! :s

Dags att sova

Hade en jättemysig kväll hos Nathalie, Ellen sov hela tiden och Freja var snäll och somnade vid 22-tiden! :) Filmen var bra även fast vi surrade bort halva.. Vi dippade lite grönsaker och åt vindruvor!
Kom hem strax före tolv. Har kikat lite bloggar nu och ska snart sova. Har inga planer för dagen som kommer så vi får se vad som händer! :D

Mys!

Tjejmyset har börjat! :) image

Störtskön!

Mats gick in till Amanda häromkvällen för att titta till henne och möts av detta. Varför blev vi inte förvånade? Det är så himla typiskt Amanda! :) CIMG3191

Måndag

Har haft en bra dag trots det fruktansvärda vädret, det har regnat hela dagen och det är skithalt ute! Nora och Amanda har varit med Hanna och Timmy hela dagen och vi andra har haft besök av Zandra och Liam på eftermiddagen :) Det har med andra ord varit väldigt lugnt och skönt! ;) Jag sitter och jävlas lite med videofyme men får inte till det så att videon syns här på bloggen, någon som kan hjälpa? Ska lägga ner det nu och ta med mig Freja och åka hem till Nathalie och Ellen. Vi ska ha tjejmys och titta på Sommaren med Göran!

2

Ska svänga in på affären först och köpa en dricka och en gurka, kanske slinker det med något mer gott :)


Fina underbara barn!

CIMG3195

Det enda vettiga kortet från nyårsafton


20

CIMG3211

CIMG3214

Idag blir Freja hela 20 veckor, en halv graviditet!

Hon börjar bli ett barn istället för en bäbis och hon kommer på nya saker och nya ljud varje dag. Nu har hon börjat spotta och säger "dadadadda" och "nänänänänä" :D Vi övar för fullt på att rulla runt från rygg till mage men det vill sig inte riktigt än men hon vrider runt sig på filten och i sängen! :D

Snart är hon 5 månder och nya sprutor ska tas, ska bli kul att mäta och väga och se hur mycket hon har vuxit.


Färgglad bäbis!

Idag fick Freja smaka på lite mangopuré, har försökt att lägga upp en video på det men det verkar inte funka :/ Får se om den kommer upp lite senare kanske.. Hon grimaserade en del men hon verkade ändå tycka att det var ganska gott :) Efter att hon ha fått kladda lite så åkte hon i badbaljan, välbehövligt! Hon fick på sig pyamasen och sedan provade vi att ge lite ersättning igen, var några dagar sedan sist.. och gissa vad! Hon tog flaskan och åt de 60 ml som vi hade gjort i ordning :D Hoppas på att hon inte protesterar mer nu så kanske hon kan börja sova lite längre..

CIMG3187En färgglad Freja på juldagen


120101

Första dagen på det nya året, känns precis som igår! :) Vi hade en jättetrevlig kväll hos svärfar igår, vi åt god mat och surrade en massa. Tror vi åkte hem strax före 1 någon gång! Klev upp ur sängen strax före 9 för att Freja hade bajsat. Skulle behöva lite mer sömn men det tar jag igen senare. Nu ska jag göra mig klar för en barnvagnspromenad med Nathalie! :) Har ni några löften förresten?
Mitt är att ta mig iväg till gymmet tillräckligt ofta för att det ska vara värt att betala för ett gymkort varje månad ;)

RSS 2.0