Babymassage

Idag är det avslutning på massagen, lite tråkigt tycker jag.
Det är kul att träffa lite andra mammor med barn och det är sån mysig stämning där!

Hädanefter får vi massera hemma.. :)

Vi ska åka alldeles strax, vi ska hämta upp Christina och Isabelle idag :D


Freja gör framsteg!

Det händer så mycket hela tiden så jag knappt hinner reagera på vissa saker som Freja gör! :) Men nu börjar hon ha riktig koll på sina händer och tittar på dom noga innan dom åker in i munnen. Jag höll upp nappen framför henne igår och då sträckte hon fram handen, greppade nappen och förde den till munnen. Den hamnade lite på sniskan men vad gör det!? :) Hon greppar tag i grejerna som hänger i babygymmet också när hon ligger där och leker! Det är så kul att se alla framsteg hon gör och snart så kryper hon omkring här hemma innan jag hinner blinka!

CIMG2473

CIMG3049

Liten blir stor och fort går det...


Kramforsresan!

Jag har haft två jättebra dagar i Kramfors tillsammans med mina nya arbetskamrater. Jag var ju skitnervös innan jag for till jobbet men det släppte så fort jag kom in. Camilla kom och mötte mig och följde med mig till min nya chef, han tog emot mig och visade mig runt inne på kontoret. Alla var jättetrevliga och jag är glad att jag hade mig med Freja, det lättade upp stämningen lite och jag kände mig inte lika blyg. Jag har ätit god mat, sovit gott på hotell, lyssnat på 2 föredrag om arbetsmiljö och mångfald och så fick vi göra några grupparbeten. Freja skötte sig exemplariskt under hela resan och jag blev jätteförvånad över att hon var så lugn och glad bland alla människor och allt surr. Hon var lite ledsen igår under middagen pga att hon var jättetrött men annars har hon inte gjort mycket väsen av sig. Vi somnade vid 23 tiden igår och vaknade första gången vid 3 och sedan när klockan ringde vid halv 7! Helt underbart! Det var lite tomt att vakna upp utan Mats och barnen men ändå skönt att bara behöva tänka på sig själv :) Sammanfattning: Jag har sett  många nya ansikten och det är inte många namn jag kommer ihåg men det kommer väl med tiden. Alla var hur trevliga som helst och erbjöd sig att hjälpa mig med allt möjligt :) Chefen verkar vara kanon och det var en väldigt lättsam och skön stämning. Det här känns jättebra och jag ser fram emot att börja jobba lite snart...

Världens bästa granne?

När jag satt i soffan och matade Freja lite tidigare så knackade det på dörren, blev lite nervös och undrade vem det kunde vara.. Nora gick och öppnade och det var grannen under som kom med en burk med sylt och några saffransmuffins! :) Vi måste ha den bästa grannen någonsin.. Hon är dessutom jättetrevlig och vi kommer nog komma bra överens :D

En grym innebandyspelare!

CIMG3082

En bild från i söndags när hon gjorde sitt första mål! :)


Bilder på hotellrummet

image image image image

Här bor vi! :)


På hotellet

image

Nu är vi på rummet och försöker ladda batterierna inför kvällen..

Freja har varit superglad hela dagen och det har inte varit några problem alls :)

Alla kollegor är jättetrevliga och har tagit väl hand om oss!

Kl 19 ska vi samlas för middag, gissar på att jag och Freja lägger oss tidigast och vi kommer garanterat vara de piggaste imorgon. Tror det blir fest ikväll!! :)


Nervös!

Freja ligger och äter, hon kommer vara hungrig igen lagom tills vi är framme i Kramfors.

Ska snart packa ihop oss och åka till nya jobbet..

Är så nervös så jag håller på att bryta ihop!!


Dagens träning

Var och körde ett BP pass idag med Nathalie och Christina.
Fy fan vad ont i benen jag fick, hade inga krafter alls idag! :(

Bättre lycka nästa gång!


Stolt mamma!!

Idag har jag varit stolt som en tupp, Noras lag vann båda sina matcher och i den sista matchen gjorde Nora sitt första mål i sin innebandykarriär!!

Hon sköt först ett skott som studsade på målvakten och hon var snabbt där och tog tag i bollen igen och placerade den rakt i målburen!
Ni kan ju gissa om jag skrek :)

Min lilla stjärna!
Hon fick även vara kapten i första matchen.. ;)


Borde packa

Imorgon åker jag och Freja till Kramfors med mina nya arbetskamrater.
Jag är skitnervös men det ska nog gå bra, hoppas jag! :)

Borde gå och packa lite så jag slipper tänka på det imorrn...


Första snön!

image

Barna sitter och tittar ut på den första snön som kommer!

Dom är mer glada än vad jag är :)


Första advent

Kommer aldrig att glömma vad som hände den första advent förra året! Minns du vad som hände? Inte? Kika här... Tänk om man kunde få uppleva den känslan om och om igen, skulle kunna göra vad som helst för att få göra det! Jag vill uppleva allt igen.. pirret, "hemligheten", UL, läntan och väntan. Att få vara tjock och känna alla sparkar.. Fan, nu börjar tårarna rinna. Jag var inte klar med graviditeten! Freja är världens bästa bäbis och det  är underbart att se henne utvecklas men ibland vill jag bara börja om från början igen :)

Söndag

Godmorgon!

Här blev det inte så mycket sömn inatt.
Vi somnade vid 12, Freja vaknade vid 3 och fick lite mat. Somnade om till 5 när hon vaknade igen. Hon kom inte alls till ro och jag försökte med det mesta.
Vid kvart över 6 fick hon ny blöja och mat. Sedan blev hon jätteglad!
Vi slumrade till mellan 7 och halv 8 sedan blev hon gnällig igen. Gick och la mig på soffan sista halvtimmen innan det var dags att kliva upp. Drömde dessutom en mardröm under dessa minuter :(

Idag blir det en dag i Sundsvall. Nora ska spela innebandy och vi har turen att Amanda får vara hos farmor under tiden!

Nu ska vi äta lite frulle och göra oss klara..


Update

image Det där med flaskan var ingen höjdare. Hon skrek och ville inte alls suga.. Vi gav med oss ganska snabbt, usch vad jobbigt det är att se henne ledsen. Hon åt ganska bra från båda brösten så jag håller tummarna att jag får sova några timmar iallafall :) Freja sover väldigt hårt just nu!

Ersättning

Vi tänkte försöka ge Freja lite ersättning ikväll och se om vi får lite mer sömn inatt. Hon får även lite bröstmjölk efteråt! Jag har ångest!

Freja idag!

CIMG3045

CIMG3047

CIMG3061

Idag har vi busat lite på golvet och så har hon suttit i sin nya matstol för första gången! Det gick jättebra och hon är väldigt stadig men hon har inte suttit några längre stunder, hon är lite för liten för det fortfarande tycker jag.. :)

Vi har även haft besök av Nathalie och Ellen, blev väldigt slappt idag. Tror alla var lika trötta :)


Från Thailand!

Det här hade Malin köpt till oss i Thailand :D

CIMG2987En jättefin klänning till mig

CIMG2986En tröja till Freja

CIMG3067

CIMG3071Nora och Amanda fick varsitt par tofflor och halsband!

Tack så jättemycket älskade syster!


Nora sover sött!

Var in till Nora för någon kväll sedan och möttes av detta! :)

CIMG3040

Hur gullig får man bli?!


Amandas rum!

Här kommer två halvkassa bilder på Amandas rum.. Det blev lite mysigare när vi fick upp några gardiner men jag skulle vilja tapetsera om så snart som möjligt! :)

CIMG3065

CIMG3066


Trött mamma

image

Amanda och Freja väckte mig "tidigt" imorse.. Jag som trodde att jag skulle få sova länge!

Freja har precis somnat och jag skulle vilja sova en stund till jag med men jag tror det får bli en tupplur på eftermiddagen istället.

Nu ska jag knuffa älsklingen ur sängen!


Tack för idag

Idol var bra idag, Moa är fortfarande kvar och hon sjöng så fint så mina ögon tårades! :)

Nu är det tack och godnatt för idag!


Mys!

image

Jag och Freja ligger på golvet och busar.
Just nu har hon fastnat framför barnprogrammet.. :)


Mysigt!

image

Önskar jag kunde byta plats med Freja!


Fredag

Gomorron eller nåt!

Äntligen helg, det ska bli så skönt att slippa ställa klockan imorrn.
Jag är så himla trött!

Får se vad vi orkar göra idag ;)


Dagens göra!

På förmiddagen låg jag på soffan med Freja och vilade, så himla skönt! Efter att jag hade hämtat hem Nora och Amanda från skolan och dagis så kom Nathalie och Ellen och hälsade på, vi surrade lite som vanligt och sedan var det dags för middag. Efter middagen for vi till Bredsand och köpte ett skötbord, äntligen! Får se när hyresvärden vill komma och hänga upp det inne på toaletten. Vi har även hunnit med att hänga upp gardiner i vårat sovrum, hälsat på svärmor en sväng och betalat räkningar! Det sistnämnda var inte alls särskilt kul :( Nu ska jag krypa ner i sängen med en grinig Freja och en snygg älskling!

Äntligen är det på gång..

förhoppningsvis iallafall! Idag har vi postat Mats ansökan om körkortstillstånd och betalat in avgiften! Den här gången måste det gå vägen. För några år sedan när han ansökte så var han tvungen att komplettera med ett läkarintyg men ingen läkare visste vad dom skulle göra så det blev inget av med det då. Nu har vi tagit tag i det igen och ett läkarintyg är medskickat redan från början så nu ska det väl inte vara några problem!? Så fort vi fått svar på den ansökan så ska jag ansöka om att få vara handledare och sedan är det bara att börja köra!! Fan vad jag längtar :) Älskling, du är bäst och du klarar det här hur enkelt som helst ;)

Torsdag!

Gomorron!

Dagarna och veckorna går så snabbt, om 1 månad är det julafton och det har inte kommit en snöflinga än. Men jag klagar inte, längtar inte alls efter kylan! Det får gärna komma lite snö till jul iallafall annars blir det ingen riktig jul.

Jag sitter med Freja i soffan, vi ska snart mysa ner oss under filten och vila lite. Sover inte alls nå bra på nätterna nu. Amanda kommer alltid in en gång på natten och vill att Mats ska lägga sig med henne i hennes säng. Freja vaknar minst 2 gånger varje natt och vill ha mat. Och sedan har jag en nacke och en hals som bara gör ont..

Freja sov bra igår på dagen iallafall, alltid något! :D Hon åt vid 8 och sedan var vi på babymassagen. Hon somnade i bilen på vägen hem, trodde att hon skulle vakna och äta vid 11 men hon fortsatte att sova. Hon vaknade 13.30! Då hade jag hunnit hämta barnen och skjutsat hem dom och sedan åkt ner till Nathalie och Ellen. Hon var vaken en liten stund men sedan somnade hon igen och sov till 17 tiden!

Det spelar ingen roll hur lite jag får sova eller hur mycket barna bråkar Jag älskar dom lika mycket ändå

CIMG2913

Mina änglar


Önskelistor

image

image

Nora och Amanda har tittat i leksakskatalogerna och skrivit sina önskelistor :) Jag önskar byxor åt dom (jeans, mysbyxor, leggings) och varsin onepiece! Freja önskar sig följande: Gåstol Pulka Bitringar Kläder i strl 68 och uppåt Pyamaser i strl 68 Mjuka leksaker Sängkläder i måttet 100x130, 38x55 Det är vad jag kommit på hittills! :)

Babymassage

Freja har precis ätit och jag ska hoppa in i duschen strax, om en timme ska vi vara på babymassagen! :)

Resten av dagen ska vi tvätta och försöka få upp någon gardin kanske.
Nathalie och Ellen kommer och fikar iallafall, trevligt!! :)


Bakande morsan!

Hela förmiddagen låg jag på soffan och tog det lugnt, har fortfarande ont i halsen, nacken och i ena örat.. Skulle vilja träna men är rädd att jag blir sjuk på riktigt då :/ Nu på kvällen så fick jag ett ryck och bakade lite nougatmuffins och vaniljkakor. Blev inte nöjd med muffinsen men dom går nog ner! :D Ska snart krypa ner i sängen bredvid Freja och älsklingen!

Måndag

Imorse kom Nathalie förbi och drack en kopp kaffe. Hon hade varit och klippt sig och kom utan Ellen, det kändes lite tomt :p

Efter det la jag mig på soffan och försökte vila men det gick inge vidare. Bakade lite bröd istället.

Har varit och handlat lite mer ingredienser så jag tänkte sätta igång med lite bakning inför dopet som snart är. Både Freja och Amanda ska döpas :)


Duktig!

image

Jag har bakat lite bröd idag, hoppas på att det smakar bra! :)


14 veckor!

image image image image image

Freja sitter och leker på min mage, hon har precis sett sina fötter och har greppat tag i den ena foten en gång! :)


Stor tjej!

CIMG2982

Shit vad Freja utvecklas mycket nu!

För några dagar sedan HATADE hon att ligga på magen och hon hade svårt att lyfta på huvudet när hon väl gjorde det.. Nu ikväll har hon legat lite på magen och det har gått jättebra och hon har kommit på hur man vänder sig tillbaka på rygg igen! Hon gjorde det 2 gånger om så fort vi lade henne på magen :)

Hon har varit superglad och snäll hela dagen och hon vaknar nästan alltid upp med världens största leende!

Det är så skönt på natten när hon väcker mig och vill ha mat och jag bara känner att jag verkligen inte orkar vakna till, då räcker det med att jag tittar på henne så skiner hon som en sol och då skulle jag kunna vara vaken hela natten om det skulle vara så! :D

Underbara unge!


En lång dag

Vi har varit och tittat på innebandy hela dagen, eftersom hela laget var där så fick inte Nora spela allt för mycket :/ Dom spelade ganska bra och vann första matchen. Men de andra två förlorade dom tyvärr.. Efter bandyn var slut så har vi mest legat i soffan och degat. Jag börjar på väldigt ont i halsen och har ont i ena örat, hoppas på att det ger med sig snart så jag inte blir sjuk! Nu ska vi ta med oss en glad och klarvaken Freja och lägga oss i sängen och sova :)

Våran söndag

Idag ställde vi klockan, lite jobbigt men vad gör man inte för barnen? :)

Nora ska spela innebandy hela dagen så vi ska snart klä på oss och åka bort till hallen.

Vad ska du göra idag? :)


Lördag

Igår gjorde jag inte mycket alls förutom att skjutsa och hämta Nora på skolan.. låg på soffan och tog det lugnt mest hela dagen. Vi handlade lite och kikade på Idol. Som vanligt så  tittade Amanda bara en liten stund innan hon gjorde sig klar och gick och la sig i sängen. Får se hur länge hon orkar vara vaken ikväll :) Idag har jag lekt taxi, det har varit ett himla åkande hit och dit. Amanda har varit på kalas och Nora har varit hos en kompis. Mats har varit hos optikern och gjort syntest till lämpen och sedan tittade han på hockeyn hos Nyppa. Jag har haft besök av Zandra och Liam, jättekul! :) Vi surrade bara en massa och Liam lekte lite med Amanda. Nu ska jag slå mig ner i soffan och stanna där resten av kvällen :D

Lite bilder på lägenheten..

Vi är långt ifrån klara med allt här hemma men jag bjuder på några bilder iallafall.. :) Amandas rum är inte med för där är vi inte alls klara.. vet inte hur vi ska få till det bra där inne. Men så småningom så kommer det bilder därifrån också ;) Toaletten har jag inte heller knäppt några kort på än men det kommer..

Hall

CIMG3001

Kök

CIMG2996

CIMG2998

CIMG2999

CIMG2997

Noras rum

CIMG2951

CIMG2946

Vårat rum

CIMG2947

CIMG2948

Vardagsrum

CIMG2989

CIMG2990

CIMG2991

CIMG2992

Vi trivs hur bra som helst fortfarande och det kommer att kännas ännu bättre när allt är klart och vi har fått upp lite grejer på väggarna! :)


Gårdagen

Igår förmiddag var jag hos Nathalie och Ellen och hälsade på. Stannade kvar tills Nora och Amanda skulle hämtas. Det är alltid lika trevligt att träffas :)

På eftermiddagen kom mamma och Malin och hälsade på, jag blev överlycklig!
Vi fick fina presenter som jag ska visa en annan dag och så fikade vi och surrade en massa! :) Saknar att ha Malin "boende" hos oss.. Saknar Emelie också, hon bara försvann :(

Idag har jag bara tagit det lugnt, fick någon slags nackspärr igår och jag har haft ont idag också, drygt!

Nu sover alla barn och jag kikar på tv:n och väntar på att älsklingen ska komma hem :)


Gounge!

image

Jag har lust att nypa sönder gokinderna på Freja! Sötaste bäbisen i världen :)


Kär och galen!

Som jag skrivit tidigare så sökte jag till programmet Kär och Galen i somras och var på casting! Vi såg programmet igår och på ett sätt så hade jag  gärna velat vara med, vilken upplevelse det hade varit. Men det var ganska skönt samtidigt att inte komma med. Vi insåg att vi inte hade velat gifta oss i en studio, det såg lite stelt och omysigt ut. Nu kan jag fortsätta att planera mitt drömbröllop i huvudet tills den dagen det är dags! :)

images


Gomorron!

Freja fick aldrig någon feber igår.. men hon var trött! Hon somnade vid 19 tiden efter att vi satt på henne pyamasen och sedan sov hon till 2 inatt! Eftersom hon har ätit ganska ofta dom senaste dagarna så kan ni ju tänka er hur brösten kändes efter 7 timmar.. trodde hon skulle vakna till vid 22 tiden när vi la oss men hon sov så gott :) Andra gången vaknade hon kl 6 och sedan somnade hon om igen och har precis vaknat igen! När jag skulle kliva upp och väcka Nora och Amanda så kände jag att nacken var väldigt stel, välkommen nackspärr eller vad det nu är! :( Blir en lugn dag idag.. hoppas på att världens bästa Malin ska ha lite tid över och komma upp och hälsa på. Hon har varit i Thailand i 2 veckor och jag har verkligen saknat  henne!

BVC besök #5

Besöket idag gick bra, hela familjen var med för att titta när Freja fick sina sprutor. Dom var 2 st som stack varsin spruta i låren på henne, det gick snabbt men hon hann ändå bli jätteledsen och hon har nog aldrig skrikit så högt någon gång! Knallröd i ansiktet och jätteförbannad i ca 30 sekunder innan hon blev tyst och glad igen! :) Det gjorde lite ont i hjärtat när jag hörde henne men det var nog värre för Mats, han vill inte följa med nästa gång. Hon är sig själv än så längenoch har inte fått någon feber. Får se om den kommer lite senare eller så slipper hon den! :D Hon växer som hon ska och följer sin kurva jättefint.. Längd: 59,3 cm Vikt: 5835 gram Huvudomfång: 39,5 cm Nu dröjer det 2 månader innan vi ska dit nästa gång :/

3 månader!

Herregud vad tiden går fort! Freja är redan 3 månader, vart tog min lilla bäbis vägen? Har varit på väg flera gånger att fälla några tårar för att min lilla bäbis inte längre finns :( Hon luktar inte längre bäbis och ser inte heller ut som någon bäbis.. Men det är en rolig tid nu, hon lär sig hur mycket som helst och det går att kommunicera med henne på ett annat sätt. Hon härmas ibland när man räcker ut tungan och när vi gör "brum"ljud :) Hon är stadig i rygg och nacke när hon sitter i vårat knä och hon har skrattat riktigt för första gången! Hon snurrar leksakerna till babysittern när hon sitter där och hon är fascinerad av tv:n. Hon är också duktig på att dreggla ;) Hon tycker inte alls om att ligga på magen men det är nog det enda hon inte gillar.. VÅRAT LILLA CHARMTROLL!

CIMG2964

CIMG2942

CIMG2971

CIMG2979

Grattis på 3-månadersdagen gumman!

Vi älskar dig


Skratt!!

image

Freja har skrattat för första gången idag, så himla härligt! :)

Hon är visst lite kittlig i ljumskarna..


Tränat

Har precis varit och tränat lite. Joggade en del på slutet och blev stolt över mig själv :)

5 km på 46,5 minuter, totalt blev det 5,6 km och 51 minuter.

Nu är det bara att börja tävla mot sig själv ;)

På onsdag ska jag testa body combat och på torsdag något pass där man har med sig barnet som inte lärt sig krypa, spännande! :)


Frejas sov och matrutiner

Freja sover inte alls lika bra på nätterna längre. Tror det började i samband med flytten :/ Tidigare har hon vaknat 1 gång/natt och har kunnat sova 5-6 timmar i sträck.. Men inte längre :( Hon har alltid ätit var tredje timme på dagarna men nu gör hon även det på nätterna. Inte alls nå kul.. men förhoppningsvis så kanske hon börjar sova bättre snart igen! När det gäller maten så börjar jag misstänka att hon inte blir riktigt nöjd när jag ammar. Hon suger en liten stund på ena bröstet och sedan skriker hon och vill inte suga där mer. Jag byter sida, hon suger en liten stund och sedan skriker hon igen. Än så länge så äter hon fortfarande var tredje timme och verkar nöjd däremellan så hon får ju i sig nåt iallafall. Hoppas på att kunna amma i några månader till! :D

Farsdag

Vi har vara tagit det lugnt hela dagen! :)

Pappa kom hit på förmiddagen med en stek som vi åt till middag, jättegott!

Ikväll har jag och älsklingen tittat på Kronjuvelerna  jättebra film.

Nu ska vi sova så vi orkar upp imorrn.. Dags för skola igen för Nora!


Lördag

Igår var jag och hälsade mina fd kollegor och mamma på mitt förra jobb. Känns lite konstigt att jag inte ska jobba där något mer...
Jag stannade några timmar innan jag for till farmor och hälsade på. Hon hade inte träffat Freja, men nu vet hon hur hon ser ut.. Som en liten docka fick jag höra :)

Idag har vi haft stora tvättardagen här hemma. Alla utom Vilda har duschat och badat :) Annars har vi mest tagit det lugnt, skönt!


Smutsig katt..

image

Tror det är någon som har smugit omkring inne i öppna spisen..!? :D


11-11-11 - bröllop

Det kunde ha varit en speciell dag idag på detta speciella datum..

För något år sedan pratade vi om att det skulle vara häftigt att gifta sig just idag.
Men eftersom ingen av oss friar någon gång så blir det nog aldrig något bröllop :(

Jag kunde ha gjort det för inte så länge sedan om jag bara hade blivit uttagen till Kär och Galen som jag var på casting för i augusti. Det hade varit skithäftigt!! :)


Dikt

image

Dikt

image

Trött och slut!

Zumba passet var skitkul men jobbigt, har inte svettats så mycket sedan Freja kom till världen om ens då.. :p
Kommer helt klart att fortsätta!

Hur jag ser ut när jag står där är en annan femma, har ingen koordination över huvudtaget. Stel som en pinne och flaxandes som en höna, hahaha!

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen som kommer att tillbringas nere i Sundsvall hos mina gamla kollegor :)


Zumba

Ligger i soffan och laddar inför zumban ikväll. Ska bli skitkul att testa :)
Har precis kollat på en video och undrar om jag någonsin kan få min rumpa att skaka sådär häftigt!?

Någon fler som ska på gold's ikväll? :)


Tröttis

image

Mätt och trött liten tjej, gosigast i stan!


Säljes

image

Fint vitrinskåp säljes, 600 kronor!

Ett av hyllplanen är egentillverkat, inget som syns men kan vara bra att veta :)


Kall onsdag

Idag var det lite kallt ute, bara 1 grad.. Snart kommer väl snön också :/

Nora är hemma idag, hon har legat och hostat som en galning hela natten! Ska köpa lite hostmedicin sedan.

Freja äter nu och om 1 timme ska vi på babymassage :)
Efter det ska vi hem till Nathalie och Ellen!

Blir nog en bra dag det här..


Kort inlägg

Idag började jag dagen med en lång varm dusch och sedan fixade jag håret och fejan :)
Fick till håret hyfsat bra iallafall och imorrn väntar en färgning! :)

Jag och Freja var på öppna förskolan på eftermiddagen. Lika trevligt som vanligt!

Ikväll var jag på gymmet en sväng och hämtade mitt medlemskort och gick 4 km. Sista minutrarna provade jag även på att jogga lite. Det kändes ganska bra förutom att låren tog i varandra :/
Imorrn blir det nog ett besök till och på torsdag ska jag prova på Zumba! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, natti natti!


12 veckor!

image

En söt och knubbig 12 veckors bäbis! :)


Nu är det klippt!

image image

Före och efter hos frisören! :)


Skön söndag

image

Idag har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt!

Mats och Nyppa har bytt däck på bilen och hängt upp hatthyllan ute i hallen :)

Ikväll provade jag på body pump för första gången, riktigt jobbigt men kul! Jag har redan ont i armarna och benen så jag gruvar mig för att vakna imorrn.. Haha!

Snart ska vi ta och krypa ner i sängen. Alla barn sover redan sött.
Vi försöker vänja Freja vid att sova i sin säng och inatt sov hon där fram till 5! Vi får ser hur det går inatt, det är så tomt utan henne i sängen så det är mest jobbigt för mig och Mats :)

Imorrn väntar lite roliga grejer.. ett besök hos frissan, utvecklingssamtal på skolan, vi får telefon och internet inkopplat, ny spis och så kanske Nathalie och Ellen komet och hälsar på!


Min lördag

Började dagen med ett besök på gymmet. Gick på bandet i 35 minuter och sedan cyklade jag i några minuter. Trodde benen skulle lossna där på cykeln, hahaha. Vältränad!? :)
Imorrn ska jag testa på Bodypump, tror jag kommer dö litegrann.

Ida har varit här och hälsat på och kommer snart igen tillsammans med Mats. Hon ska mysa med oss ikväll! :)

Har tänt lite ljus och njuter med barnen framför tv:n!


Fredagsmys

Freja är lite kinkig idag men jag har fått lite gjort iallafall.
Nora och Amandas rum är färdiga och jag håller på att tvätta lite. Synd bara att en maskin tar drygt 2 timmar... :/

I helgen kommer nog hyresvärden och skruvar fast fönsterbrädorna och efter det kan vi få upp lite blommor från golvet :)

Längtar tills garderoben kommer upp i hallen så jag kan rensa lite  mer säckar och kartonger också..

Nu väntar vi på att älsklingen ska komma hem någon gång. Han har varit hos sjukgymnasten idag och sedan följde han med Nyppa till Birsta. Tog visst lite längre tid än jag trodde..

Fredagsmys nästa!! :)


Det går framåt

Idag har vi pysslat på barnens rum och ställt möblerna på plats, bara lite småplock kvar så är deras rum färdiga. Bara resten kvar! :)

Har tryckt i mig massa glass ikväll och nu är det dags att sova, natti natti..


Onsdag

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Nathalie och Ellen kom förbi på förmiddagen och stannade ett par timmar :)
Fick hjälp att bära ner lite grejer i förrådet och så fikade vi tills jag höll på att spy!

Har iallafall plockat in mina, Mats och Frejas kläder i garderoben och älsklingen har fixat lite i vardagsrummet. Få år se hur mycket vi hinner med imorrn..

Ikväll var jag på gymmet för första gången i hela mitt liv. Det var riktigt kul faktiskt, jag höll mig kvar på löpbandet hela tiden. Provade några grejer i styrkerummet också men Nathalie skrattade mest åt mig :) Måste prova mig fram för att hitta min grej ;)

Nu ska vi sova, hoppas på en lika härlig dag imorgon!


11 veckor!

image

Missade ju veckouppdateringen igår :(
Freja blev iallafall 11 veckor och det känns som att hon har blivit så stor! :)

Hon är en glad och snäll bäbis, helt underbar på alla sätt och vis. Hennes leende kan få vem som helst att smälta :D

Hon är väldigt intresserad av sina händer och hon gillar att tugga på dom. Hon har även börjat pilla på leksakerna som hör till babysittern!


Första natten

Första natten i nya lägenheten gick bra.
Ni kan inte förstå hur skönt det är att andas ren luft!

Vi har städat ur den gamla nu på morgonen så nu slipper vi den äckliga lägenheten. Det luktade fan när vi kom dit nu!!

Jag är så jävla lycklig just nu :)


RSS 2.0