Ingen lugn stund!

På väg ut till huset idag igen.. Idag är alla barn med så jag hoppas dom håller sig lugna så vi får något gjort! Vi har packat med oss datorn, filmer och lite leksaker. Dom får stänga in sig på övervåningen där dom kan röra sig! :) image Stressig helg men snart kanske vi kan koppla av lite...

Besviken och ledsen!

Har sett fram emot den här dagen väldigt länge men allt sket sig! Stiftelsen spelar i Birsta idag och det fanns ingen tvekan om att vi skulle åka dit och se dom... MEN, pappas hus måste bli klart i helgen eftersom han flyttar hem till veckan. Vi har en hel del kvar att göra och det finns ingen chans att vi kan smita iväg någon timme idag :( Jag är så besviken och ledsen över att jag missar dom!! Skitdag...

Så jävla nervös!

Fotografen borde komma vilken minut som helst och jag skakar av nervositet!! Om jag ändå visste vad för slags bilder som ska tas!? :) Jag blir ju sällan bra på bild så jag hoppas jag har en av mina bättre dagar! ;) image

Tips: Utförsäljning av Dadadoo´s produkter!

 

Tänkte tipsa om att Dadadoo har utförsäljning av deras produkter hos Todster.se med 75% rabatt!

Jag har tittar runt på hemsidan och det finns så jäkla snygga skötväskor! Har fastnat lite för "Quick change" som är väldigt liten och behändig och som man även kan använda på festen :)

Passa på att fynda!!


Nervös inför morgondagens fotografering!

Nu ligger alla barnen och sover och jag har tid att tänka och andas lite! :)

Jag börjar bli så jäkla nervös inför imorgon, det är första gången jag ska bli fotad "på riktigt". (Antar att skolkorten inte räknas? :P)

Fotografen från tidningen kommer på eftermiddagen/kvällen någon gång och jag börjar fundera över kläder, smink och frisyr! Jag har ju ingenting vettigt att ta på mig och jag är ju inte så hemma på det där med make up och hår. Tror nästan jag får ringa hit syster så hon får hjälpa mig ;)

Jag hoppas bilderna blir bra iallafall och att jag inte gör bort mig fullständigt...


Egentid, EFTER att barnen har lagt sig!

Det finns inte en chans till att ta det lite lugnt när Freja är hemma längre. Hon är överallt och ingenstans och pillar och drar i ALLT!

Och hon är snabb också. Hon har lärt sig att öppna skåpen i bokhyllan och hon når upp till Noras skrivbord och drar ner allt som ligger där. Tv:n, tv-spelet och boxen får inte heller vara ifred. Det finns en anledning till att jag tycker om bäbistiden så mycket ;) 

Imorrn ska jag försöka röja undan lite här hemma. Det ska tydligen komma hit en fotograf och ta lite bilder till en artikel i en stor kvällstidning, spännande :) 


En höjdpunkt idag!

Jag är fortfarande inte pigg och nu börjar jag dessutom få ägglossningsvärk som inte är att leka med! Det är andra eller tredje månaden som jag har det nu, riktigt jobbigt! Dagen blev iallafall lite bättre då Stiftelsens skiva kom med posten, helt underbar!! image Har du inte redan köpt den så gör det, Robbans röst är ju att dö för! Ser fram emot Takidas nya singel som släpps väldigt snart också!! :)

NEJ!

Det är en bestämd liten dam vi har här hemma nu för tiden. Hon började utforska ordet Nej för någon vecka sedan och nu kommer det mer och mer!

Så fort det är något hon inte vill eller om något går fel så är det bara nä nä nä nä hela tiden.. Vi får inte mata henne längre när vi äter och hon hatar att torka näsan och munnen! Hon vrider bort huvudet, tittar surt och skriker nänänä.

Det är likadant på dagis fick jag höra idag ;)

En "gammal" bild

Eftersom jag inte fick mata henne idag och hon inte riktigt får upp maten på skeden så åt hon risgrynsgröt med händerna! Kladdigt värre! :P

Att ge henne någon annan mat än den vi äter är inte att tänka på, då blir hon vansinnig!!

Hon har även upptäckt vad man kan göra med tänderna.. Gnissla och bitas! Än så länge nafsar hon bara men det dröjer nog inte länge förrän hon biter till riktigt så vi får passa oss.

Hon härmas mer och mer när vi pratar och det är så kul att hon förstår vad vi menar :D

Ordförrådet just nu: 

Nä - Nej Tisse/Sisse - Kisse (katt) Bäbisss - Bäbis Mamma - Mamma Bappa - Pappa Lelle - Välling Lällä - Ellen Dadada - Dagis Bovve - Vovve Odo - Modo Titta - Titta Dä - Där Lalla - Lampa

Det händer mycket nu :D


När kroppen säger ifrån...

Vid lunchtid idag så sa kroppen ifrån, jag hade ont i huvudet, var frusen och hade ont i varenda led i kroppen.. ryggen var/är värst! :( Jag for hem och la mig och sov på soffan i några timmar!

Jag har ingen ork och orkar inte bry mig om något. Jag gör bara det jag måste för barnens skull. Har egentligen en hel lista med saker som skulle behöva göras men  jag orkar inte ens skratta.

Känner mig tömd på energi Känner ingen glädje Känner inte igen mig själv

Jag vill vara pigg och glad igen!


Vi fick stryk!

Det var en hård fight idag och det stog 2-2 väldigt länge men barnen gjorde mål när det var 10 sekunder kvar, attans! ;) Amanda var med och spelade hon också och tyckte det var jättekul! Hon var riktigt duktig ♥

Efter matchen bjöds det på fika och tränarna höll ett litet fint tal. Jag blev alldeles rörd!

Det blev en sen kväll för Nora och Amanda i säng så jag hoppas dom är pigga imorrn när jag väcker dom. Vi måste kliva upp lite tidigare än vanligt så jag hinner fixa håret på dom inför fotograferingen.

Freja hade somnat helt själv i sin säng ikväll igen, underbart!

Jag har lagt in alla räkningar och ska snart krypa ner i sängen. Mår inte så jättebra, vet inte om jag bara är nojig eller om det är någon otrevlig sjuka på gång. Jag HATAR höst, vinter och vår pga alla sjukdomar som kommer och går hela tiden :(

Jag har tappat lite blogginspiration och har knappt tid att sitta framför datorn. Det märks även på besöksantalet, det har sjunkit drastiskt :/

1000 funderingar och 1 000 000 saker att fixa är orolig stressad inte så jävla jätteglad 


Redo för fotboll!

Snart är det dags för säsongens viktigaste match! Barnen-mammorna Dom kommer att få hårt motstånd ;) image Vilka tror ni vinner?

Myskväll

Efter en händelserik dag med fotboll, fika med pappa, besök hos Jens och Nathalie så ska jag och Mats äta lite varma mackor och njuta av tystnaden. Alla barn ligger i sina sängar och det är knäpptyst! :) Freja somnade dessutom helt själv ikväll!! image image

Familjemys!

image Jag och Mats låg och pratade, helt plötsligt kommer Freja och lägger sig mellan oss och somnade på någon minut. Mysigt! Vi ska snart kliva upp och göra oss klara för fotbollsfinal i skitvädret :)

Stuvade makaroner=bullar?

Ge mig mer tid! Jag hinner med allt jag vill göra och det gör mig lite smått stressad. Imorse vaknade jag tidigt av att Freja levde rövare i våran säng, försökte få  henne att mysa lite men det gick inge vidare. Mellan9.30- 11.30 stog jag uppe på myran och frös fötterna av mig medans Nora spelade fotboll. Jag var ju så smart och tog på mig gummistövlarna för det var ju blött ute men alla vet väl hur jävla kallt det blir!? Kunde knappt gå när jag kom hem  :/ Noras lag vann iallafall med 4-1 och Nora lobbade bollen över målvakten och in i mål, riktigt snyggt. Imorrn väntar finalen! :D Efter fotbollen for vi ut till pappas hus, vi gjorde klart det vi kunde med det som fanns där men vi måste handla lite mer grejer för att bli klara! Det är snart dags  hemgång så vi får slita häcken av oss nästa helg men det ska väl gå det med :) När vi kom hem la jag mig på soffan med Freja och sov en timme, hon hade overallen på sig och jag jackan.. Ville inte riskera att väcka henne ;) Jag behövde verkligen den där sömnen och jag längtar faktiskt tills jag ska lägga mig igen, är ständigt trött nu igen :( Jag gjorde stuvade makaroner till middag för första gången i mitt liv och jag tyckte faktiskt att det blev gott. Amanda tyckte dom var för kletiga så hon sa "tyvärr mamma, men jag tyckte inte att dom var så goda. nästa gång vill jag ha något annat till korven istället". Noras kommentar var "det smakar som bullar som inte har varit inne i ugnen än". Jag kryddade med salt, vitpeppar och kardemumma, så jäkla gott! Hur gör ni era stuvade makaroner?   Helvete vilket luddigt, tråkigt inlägg, ville mest ha kvar infon för min egen del ;) Trevlig kväll på er!   

Nyaste köksblandaren på marknaden!

Jag gillar att Mats är så uppfinningsrik, jag hade aldrig kommit på denna idé själv! image En smart lösning i väntan på en ny kran :)

25- och 40årsfest!

Jag var på fest igår, en överraskning för min kusin som fyller 25 i slutet av månaden och en annans kusin sambo som fyller 40 idag! Det var riktigt kul, det serverades goda pajer och vi lekte roliga lekar! :) Jag tog det väldigt lugnt eftersom vi snart ska iväg på fotboll. Efter fotbollen väntar renovering ute i pappas hus. Jag längtar tills det är klart så vi kan slappna av lite när det gäller den biten iallafall. Önskar jag hade mer tid, tid till att bara vara utan att se hur "att göra" hela tiden växer.. image image image Tack alla för en jätterolig kväll!!

Biljetterna är bokade! :)

Ser fram emot en skitrolig kväll med dom andra mammorna! :)

6 oktober i Sundsvall!

Är det någon mer som ska dit?


Här är beviset!

Ni som inte tror mig, här är beviset! image Idag känns det mer okej men jag ångrar att jag även färgade pannan så jag inte ser klok ut under luggen! ;)

Mats med sina gulliga kommentarer!

Min blivande man kan det där med att ge fina kommentarer. Minns ni vad han sa sist jag färgade håret? Om ni inte gör det så gav han mig en skum blick och sa "spännande".

Idag fick jag en ännu bättre kommentar då jag kom ut ur duschen: "Men för i helvete kvinna, happy new year"

Vet inte hur jag ska tolka det men jag antar att han inte gillade färgen så värst mycket och jag är villig att hålla med honom. Håret är nästan svart!

Aja, tur att det går att färga om. Gör om, gör rätt!


Vinnare: Presentkort hos Parts of Sweden värde 300:-

Vinnaren av ett presentkort värde 300:- hos partsofsweden.se är:

Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

 

Grattis! :)

Jag har mailat dig!


Inte helt hundra!

Känns som att jag börjar bli sjuk, känner mig frusen och har ont i kroppen! :( Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu!

Ska ställa mig i duschen nu och skölja ur min svarta? färg ur håret! Sedan ska jag krypa ner i soffan och kika på lite ringar, klänningar, frisyrer och leta lite musik till bröllopet! ♥

Ska presentera vinnaren i senaste tävlingen som jag inte har hunnit med också! Håll utkik!  

 


Bröllopstankar!

Gomorron! Hoppas ni har sovit gott inatt... Jag somnade ganska sent så det har inte blivit så jättemycket sömn för min del, jag och Mats fastnade framför datorn och kikade på en massa grejer inför bröllopet och spånade lite idéer! Jag börjar se mer och mer framför mig hur jag vill ha det. Just nu är jag på jakt efter dom perfekta skorna, jag vet vad jag vill ha men det är inte lika lätt att hitta dom ;) Det blir inte några traditionella vita iallafall ;) image

Mysig eftermiddag!

Tanken var att vi skulle fara och köpa skor till Nora, städa och tvätta i eftermiddag. Det blev inte riktigt så! :)

När jag och barna kom hem efter jobbet och fritids så blev Mats väldigt sugen på att åka och snusa lite på Maya så det var bara att sätta sig i bilen och åka ner till Sundsvall idag igen:)

Maya är så himla fin och Amanda blev helt förtrollad när hon såg henne. Hon höll henne i handen nästan hela tiden. Jag kan sitta och titta på henne i evigheter och jag avundas Malin och Emil som har en sån underbar tid just nu ♥ Det är något speciellt med bäbistiden!

Inte trodde jag att man kunde få så mycket känslor för någon annans barn! Maya är helt underbar ♥

 

 

Steg 1 - check!

Idag har jag ringt och bokat kyrkan! Datumet är därmed bestämt och det blir mer och mer verkligt :)

Vad är nästa steg? 


Några bilder från förlossningen ♥

Gles uppdatering här idag men det har sina orsaker :) Jag kom hem kl 5 imorse och efter att ha varit vaken i ett dygn så var det skönt att krypa ner i sängen och få någon timmes sömn innan jag skjutsade barnen till skolan. Jag tog en semesterdag för att få sova lite och det var välbehövligt!

Jag kan fortfarande inte förstå att jag har varit med om detta, det var så jäkla häftigt och jag funderar på vem jag ska få följa med nästa gång? ;)

Jag, Mats, Freja och Emelie for ner en sväng idag och hälsade på den fina familjen och jag fick chansen att hålla i Maya en liten längre stund ♥ Freja lärde sig även att säga bäbis (bejbis), så himla gulligt! Hon tittade och pekade på Maya och blev jättelugn i hennes närhet :D

Mamma som alltid har sagt att jag inte ska vara i närheten av bäbisar för att jag alltid blir så sugen borde vara med orolig för Mats, hans ögon lyste då han fick se Maya!

Så här avslappnad ska man vara mellan värkarna tydligen, Malin undrade mest vad pungkulorna gjorde under hakan ;)

    Epidural ska tydligen göra susen, Malin fick lite energi tillbaka. Hon dansade och sjöng också ;)

Maya, född i vecka 42+1 KÄRLEK ♥ 

Jag fick hålla i Maya en liten stund innan jag for hem imorse! 

Tack igen Malin och Emil för att jag fick vara med och dela detta med er!

 ♥


En prinsessa är född!

Kl 01.28 kom lilla Maya till världen! Så himla fin och det var bland det häftigaste jag varit med om :) Innan jag skriver om allt så vill jag att Malin ska få berätta om hennes upplevelse först! Jag är så imponerad av henne och Emil var fantastisk!! Och ni verkar ha varit en hel del som var nyfikna och tittade in här igår, kul! :) Bild kommer senare!

Det går sakta men säkert framåt!

image Malin fick bedövning för ett tag sedan så nu är hon på benen igen och ser fram emot krystvärkarna! :) Hinner bäbisen komma idag tro? :)

Värkarbete pågår!

Jag är så sjukt stolt över min syster och jag är så glad att jag får vara med om detta! image Snart är lilla skatten här! :)

Vi väntar på värkar!

Nu har vi vallat Malin nere i korridoren en stund, vi väntar på att värkarna ska sätta igång. Hinnorna är punkterade :) Hoppas på att hon får dropp efter bedömningen som ska göras snart! image Än så länge har vi bara kul! ;)

På förlossningen!

Nu är jag med Malin och Emil på förlossningen! Malin har fått en ballongkateter för att hon ska öppna sig, tappen var inte alls mogen.. Jag är alldeles pirrig, det här är så häftigt! :) image

Jag är så jäkla nervös!!

Är på jobbet nu, väntar på att klockan ska bli 8 och att Malin ringer strax därefter!! Herregud, ska jag bli moster idag? :)

Imorgon väntar förlossningen!

Det är så mycket känslor inför morgondagen så jag funderar på hur jag ska kunna somna ikväll! :) Antar att Malin och Emil kommer att ha svårt att sova också! Det är deras sista kväll som 2 i familjen, snart har dom en liten bäbis att mysa med ♥

Om inget händer under natten så väntar en igångsättning imorgon. Jag kommer att åka till jobbet som vanligt och vänta på att få höra vad planen för dagen är innan jag åker ner.

Kan inte förstå att jag ska få vara med om detta, det ska bli helt underbart ♥ Jag hoppas verkligen att jag kan göra så mycket som möjligt för att hjälpa dom under arbetet och att jag inte bara är i vägen. Jag ska skriva om allt som händer och ta mycket bilder.

Tänk att min lillasyster ska bli mamma och att jag ska få vara delaktig i det häftigaste som finns!

Jag längtar tills imorgon och hoppas att allt går bra ♥ 

Min vackra syster, jag älskar dig till månen och tillbaka. Du har ett jäkla jobb framför dig men Emil och jag finns där för dig hela tiden. Vi ska peppa dig och passa upp på dig. När du känner att du inte klarar något mer så kämpar vi tillsammans. Snart har du din lilla skatt på bröstet. DU ÄR BÄST ♥ 


En lugn och skön dag!

Nej, det har inte kommit någon bäbis. Har helt enkelt inte haft någon ork eller lust att sitta framför datorn idag! :)

Nora har haft 2 matcher under dagen och pappa var med båda gångerna, vi hade mer tur med vädret idag. Värme och sol och pappa fick även se Nora göra ett mål :D

Sedan vi kom hem har jag bara tagit det lugnt, vilade med Freja på soffan i 1½ timme och sedan gjorde jag middag. Alla barn ligger i sina sängar nu och jag ska lägga mig jag med, slå på tv:n och försöka sova några timmar inatt!

Det är en stor dag imorgon! ♥


Jag vill sova ostört!

Jag har så ont i nacken och ryggen. Jag är trött. Jag vill kunna ligga precis som jag vill i sängen. Jag vill sova ostört.

Frejas sömn har varit ganska okej fram tills för några dagar sedan. Hon har alltid somnat vid 19-20 tiden i sin säng och sedan vaknat runt halv 1 och då har vi tagit in henne till våran säng. Där har hon somnat om direkt och sedan sovit tills det är dags att kliva upp då klockan ringer.

De senaste nätterna har varit kaos! Visst har hon varit sjuk osv. men jag är helt slut nu. Hon har somnat i vanlig tid i sin säng men sedan vaknat efter bara någon timme. Efter det har hon inte kommit till ro. Hon ligger och vänder och vrider på sig, sätter sig upp, lägger sig neråt, klättrar på oss och kan inte somna riktigt. Hon verkar drömma mycket och rätt vad det är så skriker hon rätt ut i sömnen!

Jag längtar tills den natten då hon sover en hel natt rätt igenom, i sin egna säng! ♥


Nya bilder på kroppen!

Så här ser kroppen ut just nu! Det har inte hänt så jättemycket sedan sist men på måtten märktes det lite iallafall :)

Vikt: 55,6 kg (Vikt 16/8: 57 kg)

Överarmar: -1 cm på vardera Mage: -2,5 cm Höfter: -2,3 cm Stjärt: -1 cm Lår: ca -2 cm på vardera

Snart är jag i mål och till bröllopet ska jag vara i mitt livs form! :)


Pimpa tråkiga möbler?

Imorgon avslutas denna tävling så ta chansen att vara med nu, klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!

Parts of Sweden är grundat av en grupp svenska Ikea-entusiaster som vill erbjuda annorlunda lösningar och tillbehör anpassade just till Ikea-möbler.

 


Wow, det här trodde jag aldrig!!

Jag är överlycklig just nu!! Jag har låtit bli att prova mina gamla jeans de senaste månaderna eftersom jag alltid blir så besviken när dom inte kommer längre upp än till låren.. Idag tänkte jag att vafan, jag testar! Förstår ni lyckan när jag fick på mig dom och dessutom kunde knäppa knappen och stänga gylfen! :) image Äntligen, mina underbara fina jeans! :) Nu drar vi till Birsta för att köpa en innebandyklubba till Nora och byta en av hennes Onepiece! BB-väskan och kameran är med ;)

Jobbig natt!

Hade hoppats på att få en liten sovmorgon idag men Freja hade inte alls samma tanke som mig! Visserligen låg vi kvar i sängen till halv 9 men Freja har inte sovit så bra inatt, känns som att hon inte har sovit alls faktiskt :( Hon har snurrat, vridit och vänt på sig, klättrat och varit jättegnällig. Tyckte mig se en tand som är på gång i överkäken bredvid ena framtanden så jag hoppas den kommer fram snart och att hon blir som vanligt igen..

Har precis kommit ut ur duschen, Mats är nere och hjälper hyresvärden med en garderob som vi ska få ut till hallen. Äntligen har vi någonstans att förvara alla vinterkläder! :)

Det är den 15:e idag vilket innebär att ny vikt, nya mått och bilder ska tas! Jag har redan vägt mig men jag väntar på att Mats ska hjälpa mig med mätningen och bilderna.

Trots en väldigt dålig månad då det gäller både mat och träning så har jag ändå gått ner lite i vikt. Funderar på att prova några gamla favoritjeans och se om jag får på mig dom, det vore ju helt underbart! ♥

 


BF+12

Som ni kanske märkt så har det inte kommit någon bäbis än, BF+12 idag! Tror inte att någon i våran släkt varit gravid så länge någon gång. Jag tycker så synd om Malin men om inget händer under helgen så sätts hon igång på måndag! Snart, väldigt snart kommer en ny underbar liten skapelse till världen ♥

Men den lilla kanske har väntat på att jag ska vara helt redo och det är jag nu! Jag har packat en väska med ett ombyte, slagit in presenten och kameran är laddad :)

Imorrn ska vi till Birsta med Malin och Emil så det är väl lika bra att ta med sig allt om något skulle hända så jag slipper åka hem för att hämta allt! :D


Fredag = tacos!

Det blev tacos till middag idag, efter Noras önskemål! :) Väldigt enkelt och gott.

Vi köpte små svenska äpplen också som vi ska göra en äppelpaj av alldeles strax. Var jättelängesedan jag åt det så det ska bli såååå gott!!


Ingen lugn stund!

Jag är hemma idag också, Freja är lite piggare men inte helt OK och Mats är fortfarande hängig och har världens tandvärk :/ Vet inte om det kanske är fler tänder på gång för Freja, det rinner slem ur munnen på henne!

Under morgonen så har hon lärt sig att ta sig ner själv från soffan.. och det verkar vara jättekul för hon klättrar upp och ner om och om igen! Ingen lugn stund med andra ord.. hon har inte riktigt koll på vart hon sätter sig så man får passa henne hela tiden. Ska snart ta henne och vila lite, tror vi båda behöver det eftersom det blev dåligt med sömn inatt. Freja var vaken mellan 3.15-4.45 :/

Upp och ner, upp och ner, upp och ner.. tur hon är lättroad ;)


En djungel!

Jag tror jag vet varför vi inte har planerat något bröllop tidigare.. Hur ska jag någonsin kunna bestämma mig för någonting överhuvudtaget? Det finns ju en hel djungel med fina klänningar, ringar osv.

Jag är ju veligast i stan och vet inte exakt hur jag vill ha bröllopet än, kan inte någon bara bestämma och planera allt åt mig? ;) Har kikat på lite klänningar ikväll och det finns ju hur mycket fint som helst!!!

  

Jag kommer att behöva mycket hjälp av er läsare. Jag vill att ni tipsar om ALLT man ska tänka på..

Det kommer inte bli lätt det här...! ;)

Nya ringar? Vart hittar man fina vigselringar i stål?  Ska klänningen vara "fluffig" eller inte? Med eller utan axelband? Slöja? Frisyr? Färgtema? Plats för vigseln och festen? Vilka ska vi bjuda? 1000 funderingar och det kommer fler.. ;) 

Vi får nog börja med att bestämma ett datum och lägga upp en budget! 


Kvällsnjutning!

Ikväll har jag haft lite egentid och unnat mig något som var alldeles för länge sist! :) Jag njöt varenda sekund och jag längtar till nästa gång (som måste bli snart)!

[videofyme id="622274"]

Dagens middag!

Nora önskade pannkakor till middag idag så hon fick cykla bort på OK och köpa en mjölk så jag kunde fixa det! :) Känner mig som världens snällaste mamma just nu ;)

Med syrrans lyxiga hallonsylt så blev det en helt okej middag..!

Vet däremot inte vad Freja tyckte om maten.. :P

[videofyme id="622129"] Tror hon ville vara snäll med katterna :D


Sjuk liten tjej :(

Vi kom hem till en febrig liten tjej igår, Freja hade 39,2 i temp :( Eftersom Mats inte heller är så pigg så stannade jag hemma idag.. Hon sover för 2 gången idag, min stackars lilla älskling! :( image Hoppas hon blir pigg snart igen!

BLIVANDE FRU!!

Jag och Mats ska gifta oss! ♥

Vilken dag det blev! Jag hade fixat barnvakt i smyg för att överraska Mats med middag och bio. Han är förkyld och har legat nästan hela dagen så jag trodde kvällen skulle bli hotad men jag fick med honom ;) Marie kom hit vid 18 tiden och vi for ner på stan vid 18.30 för att äta middag. Efter att ha farit några varv runt stan så hamnade vi på den mongoliska restaurangen. Maten var inte så jättegod och personalen var skum men det var trevligt ändå.

Mats sa att det hade ju varit skitkul att se nya Hamilton filmen på bio och då kunde jag inte hålla mig så jag sa att jag redan hade reserverat biljetter. Han blev så jäkla glad..! :) (Filmen var skitbra!!)

Efter att vi hade ätit upp maten hade vi lite tid att fördriva så vi for upp till Vårdkasen, det är "vårat ställe" på något sätt och det var där vi förlovade oss för 9 år sedan. Vi satt i bilen en stund och pratade och tittade på en underbara utsikten över stan. Sedan övertalade jag honom att gå upp i tornet. Vi pratade lite och sedan tog jag hans händer i mina och gick ner på knä och friade! Han tittade på mig och frågade typ 10 gånger om det var ett skämt innan han svarade JA

Jag har väntat i så många år på att han ska fria men jag tog saken i egna händer istället :D

Nu ska jag ÄNTLIGEN få bli fru Skoglund! ♥

Nu ska det börja planeras och sparas pengar :)

   Underbara utsikt!

Jag är så lycklig och dagen blev helt perfekt!


Romantisk flickvän!

Jag for hem på lunchen idag med lite blommor till Mats! Han blev väldigt snopen och såklart jätteglad :) image Vi brukar inte uppvakta varandra men 10 år är ju ändå 10 år så jag ville överraska honom lite! :)

En speciell dag!

120912-en dag i kärlekens tecken! :)

image

Det kommer att bli en underbar dag!

10 år tillsammans... ♥


Vinnare: Presentkort värde 500:- hos Footway.se

Vinnaren i tävlingen blev...

Nathalie

ETT STORT GRATTIS TILL DIG! 

Ett mail kommer till dig inom kort

   

Spyfärdig!

Det har varit tomt här på bloggen idag! :( Vi har haft fullt upp med rehabmöte på sjukhuset, kalas för Nora och sedan har jag varit och tränat! Jag började med att sträcka ljumsken under uppvärmningen på PT:n men jag körde på så gott jag kunde och jag svettades som en galning. Är fortfarande spyfärdig så här en timme efteråt, det måste betyda att det var ett bra pass ;)

Nu ska jag dra en vinnare i tävlingen och sedan är det bara att krypa ner under täcket och hoppas på att det kommer en bäbis inatt! :) Kanske ska ta och packa en BB-väska jag med!? Kanske något ombyte, kameran, block, penna och något att äta :D


Sovit som en gris!

Gomorron! Shit vad snabbt jag somnade igår, skickade ett sms till syrran 21.34. När hon svarade 1 minut senare  sov jag redan så jag såg det inte förrän imorse! Tur att hon inte skulle föda barn :p Blev lycklig imorse då jag kunde stänga ett par jeans som jag trodde skulle vara omöjliga att få igen någon fler gång :) image Nu: jobb! Sedan: rehab möte, gos med barnen, (kalas?) och träning!

Kalaset är över!

Nu har alla gäster åkt hem och barnen somnade på några minuter. Jag kommer nog inte vara vaken så länge till jag heller, har jätteont i ryggen och i huvudet :/ Nora var väldigt nöjd med dagen iallafall och det kommer fler gäster under veckan så det är inte färdigkalasat än! :P Det kommer lite bilder då jag har fört över dom till datorn... Malin är fortfarande väldigt tjock och nu kan inte bäbisen krocka med så mycket mer så nu borde det vara dags snart!

2 trötta föräldrar!

Mats har varit en ängel idag som har städat hela lägenheten och gjort jättefint, älskar dig! 


Nora 9 år!

 

Grattis gumman på 9årsdagen! Vi älskar dig ♥


I´m ready!

Nu är jag klar med alla kvällsbestyr och hela familjen ligger och snarkar! Ska försöka sova snart jag med men jag känner på mig att det är dags för bäbisen att titta ut snart, har haft den känslan sedan jag kom hem ikväll :D Men nu är allt ordnat inför morgondagen så jag känner mig lugn! Nora klarar sig säkert utan mig, hon kommer ju att fylla år fler gånger men chansen att jag ska få medverka vid en förlossning kommer nog aldrig igen. Men det vore ju typiskt om bäbisen skulle komma just imorgon, av alla dagar ;) Trots att dagen blev lite smått stressig och inte som planerat så har det varit en riktigt bra dag. Amanda var med oss till huset och var som en ängel hela tiden. Och så vill jag TACKA Jens och Nathalie som kunde passa Nora och Freja under tiden, ni är guldvärda! ♥  

Som sagt, lite sömn skulle nog vara på sin plats nu!


Äntligen hemma!

Nu har vi äntligen kommit hem och ingen bäbis har kommit! Freja ligger och ska sova. Så fort hon har somnat ska jag packa upp alla varor, äta en sen middag, baka 2 sorters kakor och slå in Noras presenter! Det blir ingen tårta imorgon utan marängswiss men det gör nog inget :) Pappa kanske kommer också om han orkar :D image

Ändrade planer!

Tanken var att vi idag skulle förbereda inför kalaset imorgon men vi är ute i pappas hus nu och målar element och fixar lite annat.. Får se om det blir några tårtor imorgon eller om vi ska bjuda glass istället :) image image Jag hoppas för guds skull att Malin INTE föder idag eller imorgon, BF +7 idag!

Det är med dig jag vill dela mitt liv!

Jag och Mats har haft den bästa kvällen på evigheter tillsammans! ♥ Den var till och med bättre än när vi var i Sundsvall och åt middag och gick på bio.

Vi har suttit i soffan nära intill varandra, hållt varandra i handen och tittat på 2 filmer. Första filmen vi såg var ATM, den var bra men psykiskt jobbig.

Den andra filmen vi såg var Something Borrowed. Vi tyckte båda att den var jättebra och jag ville aldrig att den skulle ta slut, väldigt fin film :)

Vi har lyssnat på fin musik, kramats på vardagsrumsgolvet och nästan dansat tryckare

Vissa människor växer ifrån varandra men jag och Mats blir bara tajtare och tajtare. Vi har samma smak när det gäller det mesta och det händer väldigt ofta att vi från ingenstans tänker på samma sak och säger samma saker exakt samtidigt. Bra eller dåligt?

Vi känner varandra utan och innan!

Trots allt vi har varit med om genom åren så håller vi fortfarande ihop och är starkare än någonsin. Ingen trodde nog att vi skulle vara där vi är idag.

Att en kärlek kan vara så stark, det trodde jag aldrig. Vi hör ihop, så enkelt är det ♥

Jag har funnit mitt livs kärlek, mannen i mitt liv, den bästa pappan till våra barn och han är dessutom min allra bästa vän. Han finns alltid där för mig, stöttar mig, peppar mig och älskar mig för den jag är.

På onsdag firar vi 10 år tillsammans! 

Mats

Tack för att du finns i mitt liv, för att du är den du är Du är en underbar människa med ett väldigt stort hjärta Du gör alltid ditt bästa för att jag och barnen ska ha det bra

För mig är du perfekt

Jag vill dela hela mitt liv med dig ♥ 


Barnfritt!!!!

Det gick jättebra att åka iväg med pappa idag, han tyckte det var skönt att komma ifrån sjukhuset ett tag. När vi for från sjukhuset så lyste solen och vädret såg ganska lovande ut men direkt när matchen drog igång så kom regnet :( Pappa frös och det blåste storm så det blev väl inte lika kul som vi hade tänkt oss men han har iallafall fått se Nora spela för första gången! ♥ Dom vann matchen med 2-0 (tror jag) och sedan åkte vi tillbaka fort som attan med högsta värmen på i bilen! Vi hann fika en bulle med pappa innan jag och ungarna for iväg på nästa match. Mats stannade kvar med pappa under tiden. Den matchen skulle pappa ha varit med på istället, regnet höll sig borta och Nora gjorde 2 mål! Så jäkla typiskt :P Den matchen slutade iallafall 2-2. Vi köpte med oss pizza till pappa som vi åt till middag och sedan landade vi hemma igen. Vi har nu lämnat alla barn hos Marie som ville ge oss sovmorgon imorrn (TACK!) och varit på affärn och laddat upp med lite godsaker. Lördag = ätardag!! :D Jag har släppt allt som vi egentligen skulle behöva göra inför måndag. Vi ska istället hyra film och bara vara heeeela kvällen! Det behövs verkligen. Vi har köpt dricka, glass, lösgodis, ostkrokar och 3 (!) olika chokladkakor.. vi får väl se hur mycket vi får i oss ;)  

Vi hörs imorrn, nu ska vi njuta ♥


Är det så här det ska vara nu?

Det finns en nackdel med att börja jobba och att Freja går på dagis.. Jag vill ju sova lite längre på mornarna men tydligen inte Freja. Ska man räkna det som sovmorgon när man får sova till halv 7 en lördag?  Vi försökte få henne att somna om en stund, vi låg kvar i sängen och kikade på tv:n och försökte mysa lite men Freja vill hellre leka.. När jag var på väg att kliva upp så somnade hon om så då passade jag också på att sova lite till! :P Har ganska nyss vaknat och ska få Nora klar inför fotbollen, köra igång en maskin med tvätt, växla lite pengar och göra mig själv klar. Vi ska hämta upp pappa strax före 12 och sedan far vi och kolla när Nora spelar. Det ska bli så kul, pappa har pratat om att se Nora spela sedan han började vakna till och kunde prata riktigt ♥ Jag kör en slapparlördag idag, med mysbyxor och en skön huvtröja!

Vad gör ni idag?


En bulle i ugnen ♥

Tjejerna var jätteduktiga ikväll och hjälpte mig med bakningen! Jag gjorde degen och smeten så fixade dom resten :)

   

   

Jag smakade faktiskt en nygräddad bulle och den var såååå god! Älskar varma nygjorda bullar...

Imorgon kväll efter alla aktiviteter ska vi göra snuskisar och kokostoppar. Det är faktiskt kul att baka bara man tar sig tid till det :)


Bockar av listan!

Helvete vad effektiv jag känner mig idag.. håller på att bocka av min lista! :) På lunchen idag hann jag ner på stan och handla alla presenter till Nora och när jag kom hem från jobbet skrev jag alla kvitton till matcherna imorgon. Nu rullar tvättmaskinen och jag har hunnit varit på Ica med alla barn och handlat lite.

Gissa vad vi gör just nu...!? :)

Mats kommer få en chock när han kommer hem :P

Ska strax natta Freja också så vi får baka bullarna ifred!


Syskonkärlek!

Dessa fina tjejer lämnade jag hemma med Mats idag! Nora är förkyld och kände sig inte så pigg och Freja fick vara ledig helt enkelt :) image Kärleken går det inte att ta miste på!

Ofrivillig sovmorgon!

Fan! Jag skulle bara blunda lite så Freja kunde somna om och vad händer? Klart att jag också somnade om!! Jaja, jag hinner göra mig klar iallafall och frukosten kan jag äta på jobbet :) Så kan det gå!

Note to self!

Har en del att göra kommande dagar så jag måste skriva ner allt så jag kan bocka av eftersom! Vet inte riktigt hur tiden ska räcka till!? TO DO:
  • Handla presenter till Nora
  • Baka
  • Städa
  • Tvätta
  • Planera kalas
  • Skriva kvitton till helgens matcher
Det här ska hinnas med innan måndag och då kan jag tillägga att jag jobbar hela dagen imorrn och ska träffa Malin och Emil (hos pappa?). På lördag har Nora 2 matcher och vi ska ta med pappa och efter det ska vi till Stefan och fira honom. På söndag dyker det nog in några som vill fira Nora i förskott och tårtorna ska förberedas.. Pjuh..  nån som har några extra timmar att skänka till mig/oss? :)  

  Malin, kan du vänta tills på tisdag med att föda barn är du snäll?? ;)

Jag överlevde monsterpasset!!

PT:n var grymt jobbig men förjävla rolig!

Med träningsvärken från igår fick jag verkligen känna att jag levde. Jag kunde knappt gå därifrån och jag har som kramp i varenda kroppsdel fortfarande! :D

Kanske finns det en chans att jag ska kunna minska mina mått liiiite iallafall till den 15e?

 

JAG GILLAR GOLD´S GYM!


Vinnare: Presentkort värde 250:- hos Småkrabater.se

Jag har nu utsett vinnaren i tävlingen om ett presentkort värde 250:- hos Småkrabater.se

Ett stort GRATTIS till....

Mathilda - mamma till Amelia! Jag har mailat dig

Till er som inte vann denna gång, ni vet väl om att det pågår 2 tävlingar till just nu.. Kika in sidospalten under pågående tävlingar ;)


Dubbelpass på gymmet väntar!

Jag har precis slängt i mig middag och bytt om, ska strax ner på gymmet! Först ut är PT challenge som jag har hört ska vara förjävla jobbigt och sedan blir det core! Hoppas dom står redo att återuppliva mig ;) Jag är taggad som fan och lite smått nervös... Wish me luck ! image

Trångt eller?

Är glad att det inte är jag som står parkerad där i mitten!! Hur parkerar folk som? image Kan tilläggas att bilen i mitten även har dragkrok!

Jag matchar rött och rosa idag!

Jag är inget fan av att mixa rött och rosa men vad gör man? :) image Funderar på att slänga i en mer brun nyans i håret, tror det blir finare då! Det är svårt att få en röd färg att se snygg ut länge.. Väntar på att bäbisen ska titta ut snart, BF +4 idag!!!

Mötet på rehab!

Mötet på sjukhuset gick bra. Vi fick träffa läkaren, sjukgymnasten och arbetsterapeuten. Dom berättade om vad som händer just nu, vad dom tränar på osv. Det blev mycket prat om framtiden och som det ser ut nu kommer pappa inte att komma ifrån rullstolen, inte än iallafall! Men man ska aldrig sluta hoppas, det har jag lärt mig under denna resa. Pappa har överraskat oss alla, både anhöriga och personal flera gånger om!

Det verkar som att han kommer få flytta hem om allt fungerar. Vi får nog också flytta dit så vi har koll på honom hela tiden ;)

Imorgon ska vi till rehab igen jag och Mats, pappa ska träna på att sätta sig i våran bil så han kan åka med på fotboll i helgen. Han har pratat om Noras fotboll väldigt länge men det skulle bli så krångligt med färdtjänsten. Nu är han så jäkla duktig på att förflytta sig så det skulle inte vara några problem! :D Han kommer bli så jäkla glad på lördag när han får se henne spela!!

Pappa och barnen har kommit varandra så nära nu, det är så underbart att se. Förut var Amanda blyg så fort vi hälsade på honom men nu vill hon pussa på han hela tiden och dom leker "jag älskar dig mest" leken ♥

Vi har haft en enorm tur och jag kommer aldrig mer ta någon eller något för givet. Man vet aldrig när livet vänder!

 

Jag vet att jag har lagt upp bilden många gånger förut men jag älskar den! Den är ifrån när pappa fortfarande var väldigt dålig och jag ville aldrig släppa hans hand! Som han har kämpat, det är helt otroligt att han är där han är idag ♥ Han vill så mycket och han kämpar för att komma dit. Jag funderar på att läsa igenom min dagbok eller inläggen här på bloggen men jag kommer förmodligen att brya ihop totalt och jag är inte redo för det än. 


Bilder från gymmet!

Jäklar vad skönt det var att få komma iväg idag, det var alldeles för längesedan. Jag hade så mycket energi när vi for därifrån trots att jag var helt slut i axlarna och armarna :)

Ser du Ida vad duktig jag var som gjorde "dina" magövningar ;)

Imorgon hoppas jag på att få plats på PT:n och efter det är det Core! Ska försöka klämma in ett pass på fredag eller lördag också och på söndag är det Pump som gäller :)

Måste komma igång på riktigt igen, Mats säger att jag är så mycket trevligare att umgås med när jag tränar! :D


Från jobb till gym!

Har precis kommit hem och bytt om. Ska ner på gymmet med Nathalie, det är verkligen dags nu.. Har inte varit där på 1,5 vecka, skandal!! Det ska bli så skönt :) image Mötet på sjukhuset gick bra, berättar mer om det senare. Ska även detta en vinnare i tävlingen som är avslutad ;)

Soft dag!

Nu är jag på plats igen, det var riktigt segt att komma upp imorse. Övervägde att ligga kvar i sängen men det skulle ju inte funka :p Det blir en lite kortare dag idag på jobbet, ska iväg på möte på sjukhuset kl 11. Ska bli kul att höra vad dom har att säga :) image Mix megapol är igång och nu är det dags att ta itu med dagens arbete! :)

Börjar komma in i rutinerna!

För några dagar sedan låg jag vaken hela nätterna men nu är jag trött, i vettig tid! :) Hoppas på att kunna somna strax... Har pratat en stund med Mats, han mår inte så bra nu så förhoppningsvis får han somna snart han med! Önskar det fanns något jag kunde göra för att ta bort det onda och dom jobbiga tankarna! Godnatt!

Presentfunderingar

Nora fyller år på måndag och vi har inte handlat en enda present än..!! Hon vet inte vad hon önskar sig (förutom massa dyra prylar som en platt-tv, dator, i-pad och en mobiltelefon!).

Jag ska ner på stan och kolla efter denna jacka iallafall

Sedan har jag ingen aning om vad vi ska köpa?

Vad kan man ge till en tjej som fyller 9?

Jag behöver verkligen er hjälp nu!! 


LELLE!

Medans Mats bytte blöja och gjorde Freja klar för sängen så fixade jag vällingen. När Freja sedan kom och gick in i köket så ropade hon "lelle"!

Ordförrådet utökas hela tiden :)

Mats fick henne att somna på 3 minuter!! :D Trött tjej!


Sjukhusbesök!

image Vi är hos pappa och hälsar på som varje dag! :)

Saknar familjen!

Nu längtar jag hem, hem till familjen! Jag räknar ner minutrarna tills jag får krama om allihopa :) image

Mätt i magen!

Har precis varit och ätit lite lunch så nu är jag mätt i magen.. "Bara" 3 timmar kvar tills jag får mysa med familjen! ♥ Har inga planer för eftermiddagen förutom att hälsa på pappa en sväng :)

På jobbet!

Nu har jag kommit till jobbet och kan varva ner lite efter morgonen! Jag och Amanda kommer inte riktigt överens på mornarna. Hon gör typ allt förutom det hon ska göra.. Det gick ändå bättre imorse än igår! :) image

Duktig tjej!

Idag var det den första "riktiga" dagen på dagis för Freja! Mats lämnade henne strax före 9 och vi hämtade henne tillsammans då jag kom hem från jobbet vid 15. När hon såg oss kom hon springandes och dränkte oss i pussar :) Så himla mysigt! Det hade gått jättebra hela dagen.. Funderar på hur lång tid det kommer att ta innan hon blir ledsen när vi ska lämna henne? :/ Det är så skönt att det funkar än så länge iallafall :) image

Min sambo är bäst!

Mats har varit helt underbar idag, tror han märkte hur trött jag var efter jobbet ;) Han har plockat undan här hemma, lagat mat, plockat undan efter maten och så nattade han barna medans jag var hos pappa och hälsade på!

JAG HAR INTE BEHÖVT GÖRA NÄSTAN NÅGONTING ♥

Mats och Ellen

Tack för att du finns älskling!!


Skön start på jobbet!

Några timmar inne på kontoret och resten av eftermiddagen vid havet!

image

Aktiverad hjärna!

Oj oj oj... Visst att jag har varit ledig ett tag men jag trodde inte att hjärnan hade blivit så här förslappad på den här tiden... Ögonen går i kors och jag är så sjukt trött!! :/ image Snart dags för lunch och sedan friluftsdag!

Ja men då kör vi!

Nu är jag tillbaka på jobbet!! image image Känns ganska bra än så länge :)

Back to work!

Detta året har gått otroligt fort men jag har njutit varje dag och varje minut! ♥

Imorgon börjar jag jobba igen, heltid. Känns lite sisådär faktiskt. På ett sätt ska det bli skönt men jag hade gärna varit hemma ett tag till med Freja!

Det blir en hel del nytt som jag ska lära in, alla andra ligger en bit före mig men det betyder ju bara att jag kan få mer hjälp när jag ska lära mig allt ;)

Ni kan inte förstå hur skönt det ska bli att slippa pendla till Sundsvall!! Jag är så otroligt glad att jag fick detta jobbet, jag trodde aldrig att det skulle hända eftersom jag var höggravid vid intervjun! :) Nora och Amanda kommer att vara på fritids och skolan mellan 7.20-16.15 istället för 06.30-17.20.

Allt blir så mycket enklare nu! :D Och det är ett roligt jobb dessutom, än så länge... ;)

Nu ska jag stänga ner datorn och ladda mentalt och packa inför morgondagen!

För ett år sedan låg jag hemma med denna lilla tös på magen och gosade för fullt ♥ 


Bullbak!

Vi blev hembjudna till Zandra och Liam i eftermiddag/kväll för att baka bullar. Jag och Zandra gjorde i ordning degen men sedan har barna fått baka fritt (bara lite hjälp behövdes)!

Dom var jätteduktiga och tyckte det var jättekul :) Bullarna smakade gott också!

Tack för en jättemysig kväll, det gör vi gärna om!

 

Tand nr 4 och 5!

I förrgår kom tand nr 4 och 5 fram.. det gick ganska snabbt men jag misstänker att smällarna hon fick i veckan gjorde sitt!

 

Vi får väl se om dom kommer ner hela vägen eller om dom blir missfärgade...


Gårdagens shopping!

Det här kom jag hem med igår efter klädloppisen igår!

Till Nora: Leggings och 2 linnen!

Till Amanda: Leggings, 2 t-shirts och en hoodtröja!

Till Freja: Leggings, 2 långärmade tröjor och en baddräkt! 

Priset? 

212:-

Tycker inte att loppisen var lika bra som den förra helgen men jag var ju bara tvungen att köpa något när jag ändå var där ;)


Sovmorgon!

Jag hade beställt sovmorgon imorse och efter att Freja hade vaknat och jag försökt väcka Mats i 20 minuter så kunde jag somna om.. Klev upp halv 10, alldeles lagom :) Har bara tagit lugnt nu på förmiddagen och sitter nu och väntar på att Zandra ska höra av sig. Vi ska ut på en promenad och gå till någon lekpark med småttingarna. Nora och Amanda fick följa med grannen till skogen och plocka blåbär idag så jag  vet inte alls när dom kommer hem :D  


Konsten att byta en toarulle!

Det slår fan aldrig fel! Det går en del toapapper i den här familjen och ofta när jag ska gå på toaletten så är det slut på papper i hållaren, den tomma rullen sitter kvar och en ny står på handfatet...

Hur svårt ska det vara att byta ut den och slänga den som är tom?

Mats vet om att han gör så här och säger att det är så jobbigt.. hur lång tid kan det ta? 10 sekunder? Orken finns ju ändå till att ta fram en ny..

Fördelen med att det alltid är jag som byter är ju att rullen hamnar åt rätt håll ;)

Vem byter rulle hemma hos er?


Mina nya naglar ♥

För första gången i mitt liv har jag gjort en nagelförlängning! Det blev en lång kväll hos Jens och Nathalie, vi hade jättetrevligt :)

Är nöjd med naglarna men har lite problem med att skriva just nu, antar att det är en vanesak ;)

Fick små fina pärlor på tummen och ringfingret :D

Tack så jättemycket Nathalie! ♥


Plåtning!

Malin har fotat mig en del idag, återstår att se om det blev några bra bilder! :) Mats ska få fota lite när vi kommer hem också, vill få till en vettig header snart!! Nu myser vi allihopa i soffan och tittar på Ronja Rövardotter. image image

Ompysslad!

image Just nu: Sitter hos Malin och får håret fixat! Ikväll åker jag till Nathalie och fixar naglarna :) Vardagslyx!

På vift!

Min sista helg som föräldraledig!! Tänkte ligga kvar i sängen länge och njuta men istället ställde jag klockan och for iväg på klädloppis :) Eftersom jag hittade det mesta förra helgen så var jag inte på jakt efter något speciellt men fyndade några byxor och tröjor till alla tre! Nu är vi på väg till Malin och Emil. Mats och Emil ska åka iväg och titta på hockey och vi andra funderar på att åka till Huljen och hälsa på mamma/mormor och titta på loppisen där! :) Inte det bästa vädret men vafan.. Jag har ju ett par gummistövlar! ;) image

RSS 2.0