Ännu en dag förbi!

Det har blivit lite mycket prat om flaskmatningen nu men det går så bra så jag vill bara skryta hela tiden! :) Hon åt 125 ml bröstmjölk nu ikväll utan problem, vi försökte med lite välling först men det var inte så intressant.. Det har varit underbart väder ute idag, drygt +10! Det är slask och oskottade vägar nästan överallt så det går knappt att ta sig fram någonstans :/ Amanda följde med Dennis hem efter dagis och hon hade haft jättekul! När jag kom för att hämta henne så gömde hon sig och sa att hon inte trodde att jag skulle hitta dit. Dom får dejta fler gånger :) Annars så har vi inte gjort så mycket mer än det nödvändiga. Mats har varit på möte och jag har plockat här hemma och åkt fram och tillbaka med bilen hela dagen känns det som.. Imorrn tänkte jag ta en promenad ner på stan och kika på lite grejer till Freja. Hon skulle behöva en lite tunnare overall och mössa bl.a.

CIMG3541Freja tränar med gåstolen, hon har inte hittat tekniken riktigt än


Framgången fortsätter!

Mats gav Freja flaskan med bröstmjölk medans jag hämtade Nora idag, hon hade tagit den direkt utan protest! 100 ml fick hon i sig.. Och nu till middag åt hon en halv barnmatsburk med potatis och rödspetta! Hon kan ju! Helt underbart! :) image Vi får se hur mycket hon får i sig ikväll..

Underbar!

CIMG3544

CIMG3545

Söt som socker


Skottdagen!

I år är det skottår och det betyder att vi tjejer kan fria idag på självaste skottdagen! ;)

images

Är det någon av er där ute som kommer att fria idag?


Min lilla ängel!

Jag är så sjukt jävla stolt över Freja (och mig själv och Mats som har kämpat)!

Hon har ätit från flaskan inatt..! :) Ni som har följt mig blogg vet hur vi har kämpat med dessa flaskor i ca 3 månaders tid. Nu verkar det som att vi får utdelning för detta.

Som ni kanske läste så fick hon lite gröt och bröstmjölk inatt innan vi skulle sova. Hon somnade efter att hon hade legat och pillat mig i ansiktet ett tag och sov till 3!

Jag gick upp och värmde lite bröstmjölk som jag hade pumpat ur, hon protesterade i en kvart men sedan sög hon i sig alltihopa. Det var ca 70 ml. Hon somnade om direkt och jag var skitnöjd :)

Sedan vaknade hon 05.40 och var gnällig. Jag gick upp och värmde en flaska till men med ersättning den här gången. Hon protesterade i ca 10 minuter och sedan sög hon i sig 50-60 ml.

Efter att hon somnat om gick jag upp med mina sprängfyllda bröst och pumpade ut en del. Jag fick sova en liten stund jag med innan det var dags att sätta fart på Nora och Amanda.

Strax före 10 fick hon några skedar gröt och sedan drack hon nästan 80 ml bröstmjölk!

Vi använder samma flaska hela tiden och hon får välja mellan nappen och flaskan när hon är hungrig. Hittills verkar det funka iallafall :D

Hoppas på att det fortsätter så här nu och att hon tar flaskan snart utan protester..

CIMG3543

Hon har börjat dra sig i örat och klia där bakom, är det vanligt eller?

Enda nackdelen med flaskmatningen just nu är att brösten blir så hårda och spänner, måste få in en rutin på att pumpa märker jag.. :/


Vi är grymma!

Freja har precis fått äta lite gröt och druckit lite bröstmjölk ur flaskan. Man får liksom lura henne lite ;) Det var nära att jag bröt ihop tidigare och ville ge henne bröstet men det gick bra.. Hon är en bestämd liten dam! :) Nu sitter hon i våran säng och leker men jag hoppas på att hon somnar snart så vi får sova lite innan vi ska upp och kriga.. Ni kan ju hålla en tumme för att natten går bra! :)

Flaskmatning!

Just nu gör det ont i hjärtat! Mats sitter inne med Freja och försöker mata henne med flaskan men hon är så ledsen just nu.. Har lust att springa dit men då förstör jag ju allt. Det har ju gått bra hittills idag och jag har inte ammat på 12 timmar! Han är duktig min älskling, det är han som får gå in till henne nu ikväll när hon vaknar och försöka mata henne. Jag har iallafall pumpat ur lite som han testar med nu! Hur ska jag kunna koppla bort hennes gråt när jag känner hur tårarna bara vill rulla nerför mina kinder? Snälla lilla älskade barn, det är för allas bästa. Kan du inte bara ta flaskan, allt blir så mycket enklare då..


Jag tävlar!

För att vara med och tävla skall du kopiera bilden med följande text och publicera i din blogg (tävlingsbloggar räknas inte!)
"Jag tävlar inne hos Zasata om en Goodiebag med produkter från:
Meandi.se
MyKidoo.se
Mecco.se
Dagispåsen.se
Amvina.se
Pierrerobert.se
Dermoshop.se
StickIn.se
Libero.se
Pino.se
DonkenDesign.se
Mecco.se
Babybarn.se
Tefrossa.se
Tävlingen avslutas 29 februari klockan 21:00."

Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4XmP2jLQo8k&feature=related[/youtube]

Evil Eye

Här var vi på plats och såg det mäktiga fyrverkeriet! :)


Slutammat?

Jag har inte ammat sedan halv 9 imorse. Freja har fått i sig drygt 70 ml välling, 50 ml ersättning, lite päron och fruktpuré sedan dess. Vi hoppas att hon vill ta flaskan så småningom, helst ikväll :) Hon har inte varit särskilt ledsen så jag antar att det inte går någon nöd på henne! Nu får jag lite ångest över att hon kanske tar flaskan.. då kanske det är dumt att ge henne bröstet igen sedan? Tänk om jag har ammat för sista gången? Kommer jag inte få ha fler mysiga stunder? Aldrig någonsin igen? Åhhh... Hatar alla jobbiga känslor hit och dit! Vad ska jag göra om hon nu ger med sig och vill ha flaskan? Hjälp mig!!

Dans!!

Dom ringde från barndansen tidigare idag. Amandas dansfröken har slutat och dom ska få en ny. Redan i eftermiddag är det dags för dans igen! Amanda är jätteglad och jag är nöjd :) image

Freja tvärtemot!

[videofyme id="414479" width="480" height="320"]

Att göra saker i bakvänd ordning verkar vara Frejas grej :)


Härlig tisdag!

Solen skiner idag och det är jätteskönt ute! :) Amanda är på dagis igen efter 3 veckor hemma och hon var jätteglad imorse. Hon hade varit saknad! :) Jag ska vila en stund nu och sedan ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Känner mig som ett lik idag, ungarna har sprungit fram och tillbaka hela natten. Förhoppningsvis får jag träffa Nathalie och Ellen lite senare :)

Besvikelse!

Glömde skriva tidigare att Amandas dans blev inställd idag IGEN! Jag tycker så himla synd om henne, hela dagen har hon gått och längtat efter dansen och varit nervös över att det ska komma ett meddelande precis som förra veckan. Trodde allt var lugnt men när vi satt och åt middag så kom sms:et vi hade fruktat. F*ck, j*vla sk*t!!! Amanda bara sjönk ihop och såg så himla besviken ut.. :( Jag hoppas verkligen att det blir extra danstillfällen som jag har fått höra att det ska bli annars kräver jag tillbaka pengarna! Hon är glad över att få träffa kompisarna imorrn iallafall efter 3 veckor hemma med feber och hosta och på onsdag ska hon följa med pojkvännen hem efter dagis! :D

S6300425Amanda 1½ år! :D


Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QbcchcLDoyc&feature=related[/youtube]

Was It I?


Bråkfri dag!

Vilken härlig dag det har varit! Det är första dagen på jag vet inte hur länge som jag och Amanda inte har bråkat alls! Jag har nog inte ens behöva höja rösten till henne.. Vi har haft det så skönt :) Hon har hjälpt till jättemycket och vi har kunnat prata i normal ton med varandra! Fler såna här dagar tack! :D

S6301969 En liten Amanda med nya bus på gång, som alltid :)


Nybadad!

image Nybadad, glad och gosig tjej i ny pyamas :)

Nytt mobilskal!

Sedan jag köpte min mobil så har tankarna på ett snyggt och coolt mobilskal funnits men jag har liksom inte skaffat något, förrän nu! Jag har velat ha ett skal i mjuk silikon eftersom jag har hört att dom hårda skalen kan skada mobilen. Vet inte om detta stämmer? Hittade iallafall en sida på nätet där det finns en del Samsung Galaxy S2 skal och en massa andra Galaxy S2 tillbehör! Det finns HUR MYCKET GREJER som helst till både mobiler, datorer, iPad, iPod mm. Skal, laddare, reservdelar och en massa annat. Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst! :) Bra service och snabb leverans om grejerna finns i lager..

110255-1

Klart jag valde ett rosa skal, måste ju matcha mössan jag visade häromdagen! ;)

Nu vill jag ha en massa fler skal i olika färger och mönster, det gör ju telefonen lite snyggare!


Pappashopping!

image Mats har köpt nya pyamaser till Freja. Helt själv, för första gången någonsin! :) Han har aldrig köpt något själv till nåt av barnen tidigare.. Nu kanske han förstår hur kul det är? ;)

Yatzy

image image Jag och Amanda har spelat yatzy, jag behöver väl inte ens skriva vem som vann... :)

Mosig måndag!

Ögonen går i kors på mig idag!

Vi kom hem från bandyn strax efter 18 igår, tror ni jag var lite trött efter helgens bravader? Jag är ju van att kunna vila en stund på dagarna men det gick ju varken i lördags eller igår. Det känns som att allt kommer efter nu för min hjärna vill inte alls samarbeta idag. Ögonen går i kors och jag orkar inte tänka på nåt. Somnade direkt efter Big Brother igår!

Jag har iallafall plockat undan lite och kört igång en maskin med tvätt.. Jag är ensam med barnen idag. Mats är och hjälper Nyppa uppe i stugan. Tur att dom är ganska lugna och snälla idag :)

I eftermiddag är det dans som gäller för Amanda och jag får ta med mig hela barnaskaran, får väl se hur kul dom tycker att det är! ;)

Så här kul har vi här hemma:

Snapshot_20120227

Snapshot_20120227_3

Snapshot_20120227_5

Snapshot_20120227_7

Snapshot_20120227_11Amanda sa till mig imorse att jag kunde ju få ta på mig lite smink så jag såg vaken ut. Bara att lyda order så jag drog på lite mascara :)

Nu är det film och soffmys som gäller, Freja börjar bli trött (tack och lov)  :D


Bäbissugen!

Åhhhh.. Det finns en liten bäbis här på bandyn, bara 9 dagar gammal! Tror ni jag blir lite sugen på att ha en liten bäbis igen!? :) Så himla söt och låter underbart! På tal om bandyn så vann tjejerna första matchen med 5-1!

Gomorron!

Solen skiner idag men det är fortfarande några minusgrader! Vi håller på att göra oss klara för att åka på innebandyn. Det blir bara jag, Nora och Freja som åker idag :) Mats är hängig och Amanda hatar att åka bil så hon fick nog igår.. Dags att sätta lite fart nu så jag hinner med mig! :D

Trevlig kväll!

Det blev inget ligga på soffan ikväll,vi fick trevligt besök av Nathalie och Ellen istället! Alla är sjuka nu så då kunde vi träffas ;) Vi har pratat, ätit godis och tittat på Melodifestivalen! Nu ska jag däremot försöka sova, det blir en tidig morgon imorrn också. Innebandy står på schemat om Nora är pigg, sista sammandraget för säsongen! Natti natti!

Dagen gick undan!

Nu är vi hemma igen, dagen har gått jättesnabbt! Utbildningen var jättebra och jag lärde mig en hel del :) Barnen hade haft det bra hos mamma också men som jag trodde så ville inte Freja äta någonting alls. Men hon hade inte skrikit en massa iallafall utan varit tyst och snäll. Skönt! :D Mats är och kollar på hockey nu och jag ska börja med middagen nu. Det blir en enkel pizza att stoppa i ugnen. Är slut i huvudet och börjar få huvudvärk, antar att det beror på att jag har varit uppe sedan kl 6 imorse och inte fick så jättemånga timmars sömn inatt. Efter maten ska jag lägga mig på soffan så vi får se om jag skriver nå mer idag.. ;)

Mat!

Tror ni Freja klarar sig utan oss i några timmar nu? image Lite majskrokar skickar vi också med! Något borde väl gå ner? Hoppas hoppas...

Morning!!

Här hemma är halva familjen vaken redan.. Det tar emot lite att kliva upp strax efter 6 en lördag! Tur att det är för en bra sak :) Ska väcka Nora och Amanda snart, undrar hur glada dom kommer att bli? ;) Hoppas ni andra sover gott en stund till!

Godnatt!

Älsklingen ligger på soffan och jag i sängen, det är sovdags nu! Vi har inte bråkat, han är bara förkyld.. Hoppas på att vi får sova några timmar inatt. Klockan ringer ju snart! Natti natti! :)

Steget före!

Fy fan vad glad jag kommer vara på mig själv imorgon! Jag har duschat nu ikväll så jag slipper göra det imorgonbitti. Annars brukar jag föredra att duscha på morgonen men imorrn kan jag dra mig i sängen 10 minuter extra! :) Det blir en tidig morgon så efter Big brother blir det bums i säng! Vi planerar att åka från stan mellan 7.30-8. Hoppas mamma är vaken när vi kommer dit ;) Vi fick trevlig besök här ikväll, syster Malin tittade förbi en liten stund och surrade lite innan hon skulle hämta Emelie. Är lite avundsjuk nu för dom ska åka till Paradisbadet imorrn.. Vet inte när jag var på ett badhus sist, eller jo det minns jag ju, minns ni? ;)  Jag vet inte när jag badade på ett badhus sist. Hoppas på vårväder imorgon, de senaste dagarna har det varit sol och bar backe ena dagen och snöstorm nästa :/

Morgondagen räddad?

image Jag och älsklingen ska ju på utbildning imorgon och mamma ska då vara barnvakt under tiden. Freja äter ju ingenting förutom bröstmjölk. Hon vägrar öppna munnen om hon ser att en sked närmar sig! Testade att köpa dessa fruktpuréer och hon tyckte det var jättegott och satte i sig halva den gula på en gång!! :) Hon kanske slipper hungra ihjäl medans jag är borta? ;)

Nyheter!

Nu är det lite mer nytt här.. kan ni se vad? ;)

Nykterhetskontroll

På väg till skolan blev jag stoppad av polisen! Dom hade körtkorts- och nykterhetskontroll. Som tur var visade det sig att jag var nykter och körkortet var giltigt så vi kunde åka vidare ;)

polis

På BVC gick allt bra, vi for direkt dit efter att vi lämnat Nora så vi fick vänta i en halvtimme innan det var våran tur. Dom kollade blodtrycket, lyssnade på hjärtat, kände på  halsen och kikade på ryggen! :)

Nu ska jag dricka lite te och krypa upp i soffan!


Gomorron!

image Vi hade nyss besök här ute på gatan! :) Jag ropade på barna så dom också hann se, perfekt sätt att få upp dom ur sängarna.. ;) Nu äter vi frukost allihopa, Amanda ska på läkarbesök efter att vi har lämnat Nora. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det märks väl! Fredag idag = helgen är här.... Underbart!!

Lite nytt och fräscht!

Vad gillar ni den nya headern och färgerna? Ska fixa lite i sidomenyn också men det får bli en annan dag :) Känner mig ganska nöjd med tanke på att jag inte har någon kunskap eller tålamod överhuvudtaget! Och jag använder inte Photoshop heller.. Så fort vi är friska så ska Zandra få ta lite fina bilder på oss allihopa till bloggen, ska bli kul. Hoppas jag fastnar på bild bra ;)

Dagens tAKiDA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xsd3ee2Xa98[/youtube]

Haven Stay


Shoppingsugen!

Kikade lite i HM katalogen och blev så sugen på att köpa lite nya kläder! De enda byxorna jag kommer i är mammajeansen, mammaleggings och mysbyxor. Tröjorna jag har är flera år gamla och börjar tappa färgen och sitter inte särskilt snyggt på kroppen! Jag börjar ju jobba snart och ska därmed visa mig bland folk nästan varje dag så det vore ju kul med något annat än det jag har.. Får nog flirta lite med älsklingen tror jag ;) På skofronten ser det inte heller så kul ut.. har ett par spring/promenadskor, mina Reebok´s och ett par för små snowjoggings.. hahaha! Snyggaste bruden i stan?

På gång!

På lördag ska jag och älsklingen på handledarutbildning, sedan ska papper skickas in till Transportstyrelsen och SNART får han börja övningsköra med mig! :) Fatta vad underbart det ska bli! Vi får väl se hur lång tid det tar innan körkortet är kirrat, det är helt upp till Mats. Han får ta det i sin takt! :)

Pulkadagen!

Visste ni att det är pulkadagen idag!? Amanda berättade det för mig imorse och hon har varit ute på gården och firat detta. Tyvärr gick det inte att åka pulka men hon har haft kul ändå :) Blir sugen på att dra iväg och åka pulka och stjärtlapp nu när det är så fint väder men Nora ska snart hämtas och hela familjen är snoriga och hostiga :/ Tar nog en liten promenad sedan innan Mats ska på hockey! :)

Hundra jämnt!

Sedan jag fick körkort för 9½ år sedan så har jag försökt med detta.. image Och idag lyckades jag!! Jag landade på hela kronor, utan något öre hit eller dit :) Det går ju hur lätt som helst om man tankar med sedlar men nu hade jag ju kortet! Blev slå glad så att jag var tvungen att knäppa kort :) Förresten, vem går runt med en massa sedlar och lösa pengar nu för tiden?

Grattis!

Nu är bäbisen här, en liten prinsessa! Grattis Victoria och Daniel :)

Dagens tAKiDA!

Åh vilka minnen jag får! Det var en härlig kväll och Nora fick se Takida live för första gången :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4yo6E1giL50[/youtube]

Never Alone Always Alone

CIMG0548

CIMG0550


Hemska drömmar!

Jag hade en fruktansvärt hemsk dröm inatt! Jag får ont i magen och tårar i ögonen bara jag tänker på den. Det var längesedan jag hade en mardröm sist, inte ofta jag kommer ihåg drömmarna heller nu för tiden.. Men inatt så drömde jag om Freja. Hon hade fått något virus i kroppen som hon aldrig skulle bli frisk ifrån. Snarare att hon skulle bli mer och mer sjuk med tiden. Så sjuk att läkarna beslutade att hon skulle avlivas, precis som ett djur! Jag skulle få en dag till tillsammans med henne och sedan skulle hon få en spruta och somna in. Jag har nog aldrig grinat så mycket någon gång, fy fan vilken fruktansvärd känsla! Jag vaknade av att tårarna rann och jag hade så ont i magen :( Jag minns inte hur drömmen slutade men jag har för mig att jag skulle rymma iväg och låta henne leva så länge hon orkade.. Man får sig en tankeställare när man har såna här drömmar.. Hur många finns det inte där ute som har sjuka barn? Dom som inte vet hur länge dom får ha kvar sina barn i livet! Dom som kämpar varje dag, hoppas och drömmer!

Ibland glömmer jag bort hur bra jag har det och hur lyckligt lottad jag är.

CIMG3195

Jag älskar er ♥


Utstirrad!

Var nyss på affären och tyckte att folk tittade en massa på mig.. image Kan min snygga mössa vara orsaken? ;)

En jävla tur!

Jag höll på att åka på världens blåsning idag! Jag gick ut på gården för att skotta lite och sopa av bilen innan jag for och hämtade Nora hos en kompis. Jag tog med mig Amanda och Freja ut eftersom Mats inte var hemma. När vi kom ut låste jag upp bilen, stoppade in Frejas bilstol och kastade in nycklarna och börsen! Amanda lekte och Freja tittade på mig från vagnen när jag skottade och sopade av bron. Så långt var allt lugnt :) När jag skulle ta ut sopen för att sopa av bilen var bilen låst! Vafan, den brukar ju stå öppen hela nätterna ibland när jag har glömt att låsa.. !? Paniken sprider sig i kroppen och jag ringer till Mats. Extranyckeln till bilen ligger såklart uppe i den LÅSTA lägenheten.. Emelie har en av våra nycklar till lägenheten och Mats nyckel brukar ligga inne i lådan. Tusen tankar for runt i huvudet men Mats frågade om inte hans nyckel låg gömd uppe i trappen sedan tidigare och gissa vad.. DET GJORDE DEN! Vilken jävla tur jag har ibland.. nu har jag lärt mig att aldrig lämna nycklarna inne i bilen nå mer iallafall! :D

Vad är det värsta ni råkat ut för när det gäller att glömma nycklar osv.? :)

images2


Mys!

image

Guten morgen!

Natten blev inte så bra som jag hoppades på... Freja sov i sin säng i en timme innan hon vaknade igen. Hon har haft en ganska jobbig natt och mamman med. Hon har ätit 3 gånger och vaknat däremellan för att hon har varit så täppt i näsan så hon inte kunde suga på nappen :/ Tur att det är tråkväder ute så jag med gott samvete kan lägga mig och vila om en stund! :D Mats och Amanda sitter och spelar spel och det är såna här gånger jag är så glad att både jag och Mats är hemma. Jag har haft det väldigt bra som alltid har haft möjlighet till avlastning när jag har varit föräldraledig! Nu ska jag byta en efterlängtad bajsblöja och sedan slå mig ner i soffan ;)

CIMG2178

Är så glad att jag har dig älskling!  ♥


Kors i taket!

Det kanske är bra med sjukdomar ändå!? Freja har ätit totalt 50 ml ersättning idag och hon somnade själv i sin säng! Jag stod kvar en liten stund bredvid hennes säng efter att jag lagt ner henne, när hon stängde ögonen smög jag ut och än så länge sover hon..! :) Hon har nog legat där nästan en halvtimme.. jippie! Jag är glad för det lilla :D

CIMG2471Freja ca 2 timmar gammal..


Jag tävlar!

kids24.se Vinn ett par badbyxor från Lundmyr of Sweden, i samarbete med kids24.se Var med och tävla du med, klicka HÄR!

Det tar sig!

[videofyme id="406560" width="480" height="360"] Hon får ju i sig litegrann iallafall :)

Fettisdag!

Dessa jäkla bullar, jag envisas med att äta dom varje år just för att det "hör till". Men dom är ju inte ens särskilt goda..? Själva bullen och grädden går ner men mandelmassa är inte riktigt min grej! Kanske skulle ha testat att göra egna och fylla dom med vaniljkräm eller nåt istället? :)

images

Tycker du om semlor? Hur många brukar du äta när det är säsong? :)


Dagens tAKiDA!

Idag blir det två låtar! :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4AhqQb_UQpI[/youtube]

As you die

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FWmqMEN0Zys[/youtube]

The Dread


Framsteg?!

Gissa vad!? Freja har blivit så kräsen med allt som har med mat att göra nu sedan hon blev sjuk! Bara hon ser en sked så kniper hon igen munnen :/ Gröten som hon gillade förut går inte alls ner längre.. Men jag provar varje dag och idag var det samma visa igen men hon gapade efter vatten i flaskan så jag bytte ut vattnet mot lite ersättning. Hon sög i sig nästan 30 ml!!! Jag vågar inte ens hoppas på att hon en vacker dag kommer äta från flaskan men idag blev jag så glad! :D

CIMG3508


Och vinnaren är...

Ni var 11 st som var med och tävlade, slumpgeneratorn drog fram tävlande nr 9 som vinnaren..

Namnlös7

Namnlös8

Ni som inte vann den här gången, häng inte läpp. Förhoppningsvis kommer det upp en ny tävling snart igen :)


Tävlingen avslutad!

Vinnaren av en valfri dregglis kommer att utses vid 9! Håll utkik om det kanske blev du :)

Gomorron!

Vi fick lite sovmorgon idag! Nora har friluftsdag och ska åka pulka, personalen är på plats från 8.45 i backen :) Dom ska grilla hamburgare och ha kul och får sluta tidigare! :D Amanda blir hemma lite till, hostan vill inte ge med sig... Stackarn!

Godnatt!

Jag överlevde denna dagen också, det gick bättre än jag trodde. Hade ju turen att få vila lite med Freja tidigare idag och det gjorde nog susen! :) Nu ska vi ta och krypa ner i sängen och kika på lite BB innan vi somnar. Freja är vaken och har varit ett tag så jag hoppas hon vill sova snart.. hennes näsa rinner och hon har en otäck hosta! :( Hon dregglar som en tok också så hon är lagom rolig att pussas med ;) Längtar efter lite värme nu, vill få lite färg på kroppen och slippa skrapa rutorna på bilen..

CIMG2004Jag och Nora i somras!


Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4kEUEPxugTY[/youtube]

A point of view


B B

image Vi har burit upp tjock tv:n från förrådet och kopplat in gamla datorn så nu kan vi utnyttja vårat 24 / 7 till max! :) Vi hörs om några månader ;)

Sista chansen!

Idag är sista dagen att tävla om en dregglis och det gör du HÄR!

Dregglistävling


Zooombie!!

Fy fan vad trött jag är.. längtar tills det är dags för Freja att sova en stund. Vet en som kommer att göra henne sällskap! :) Jag vet inte hur länge vi var vakna inatt men jag tror vi kom i säng vid halv 3 - 3! Klev upp klockan 7, kanske inte så smart när man har barn men vi kunde inte riktigt slita oss från tv:n.. Ser ut att vara riktigt skönt väder ute också så det kanske blir en promenad lite senare. Får se vad kroppen säger sedan, har ont i halsen och näsan rinner. Freja är sjuk igen också, hon är jättesnorig och hostan är tillbaka :/

BB premiär

Har ni tittat på Big Brother ikväll? Har ni någon favorit? Jag har fastnat för Petronella, det är min favorit hittills men det finns några fler sköningar.. :) Älskar Bingo också!! :D

Amanda fotar!

Amanda stal min kamera och gick lös! :)

CIMG3501

Rufsen och Tufsen Hennes älsklingar

CIMG3514

CIMG3520

CIMG3522

Vet inte om hon ville knäppa kort på gluggen? :)


Jag flyger!!

CIMG3497

Vi la Freja på golvet utan strumpor igår med hopp om att hon skulle dra sig framåt. Det gick inge vidare, hon tror att hon kan flyga fram istället! ;)


En till!

Ni kanske har märkt att jag gillar tävlingar!? :)

Nu tävlar jag hos Deer om en snygg mössa från MiMa Collection, var med du också!


Ni sitter väl bänkade??

hämta

Hoppas på att det är många härliga personligheter med! :D

Vi har laddat upp med cola, snickers och marängsviss!


Flasksamlingen!

Här är våran flasksamling just nu!

CIMG3505 CIMG3506

Avent, funkar inte alls!

CIMG3507

Tommee Tippie, funkar ibland med lite vatten..

CIMG3508

Esska flaska, det sitter en napp från MAM på som är den enda som har funkat hittills (2 gånger). Finns en napp till också med lite större hål med samma form.

CIMG3512

Bästa hittills!

CIMG3509

Första flaskan vi köpte, funkade skitbra till Amanda men inte till lillasyster.. Hon dricker lite om det är vatten i!

CIMG3510

CIMG3511

Sista hoppet blev en flopp! :(

Nu har vi köpt lite olika innehåll vi ska testa!


Jag tävlar!


"Jag är med och tävlar om en stor goodiebag hos Caroline, var med här du också!"

Lite vila

image Humöret blev lite bättre av duschen iallafall.. Stör mig bara på vissa grejer nu som allt katthår, damm och att vi inte har några persienner! Freja har precis somnat och jag ska försöka vila lite jag med.. Känner mig inte helt kry, har varsmak i munnen och är snorig. När ska vi bli friska??

Pissdag!

Vaknade upp på ett uselt humör idag! Stör mig på ALLT och vill bara skrika och slita av mig håret.. Underbar söndag, NOT! Ska ställa mig i duschen nu, stå där tills hela jag ser ut som ett russin. Kanske känns det bättre sen?? Hoppas att ni andra haft en bra morgon!

Kriget fortsätter...

Åt helvete med latex napparna till flaskan.. Dom var inte ett dugg bättre :( Freja vägrar äta i vilket fall som helst! Är på så dåligt humör just nu.. Vi försöker och försöker men till vilken nytta? Snälla lilla underbara älskade barn, kan du inte börja ta flaskan snart?? Det skulle underlätta för oss alla.. image

Godnatt!

image Snart tar jag med mig världens finaste tjej och lägger mig! Är så trött så ögonen inte klarar av att vara öppna snart.. Vad tyckte ni om finalisterna i mello ikväll? :)

Big brother!

Imorrn drar det igång igen... Big Brother, någon mer än jag som längtar?? :) Vi har dessutom 24/7, kanske dumt av mig att börja jobba snart? ;)

Whitney Houston!

Nu ska jag titta på Whitney's begravning som visas på 7:an och senare ikväll ska jag kika på Bodyguard om älsklingen tillåter! Tragiskt att någon ska behöva gå bort alldeles för tidigt.. Vilken röst hon hade!

Skitväder!

Vilket tråkigt väder det är idag.. nollgradigt och storm! Det känns nästan som att det blåser inomhus också :/ Vi ska bara ta det lugnt idag. Äta tacos och mysa framför tv:n ikväll! Amanda hostar fortfarande, Freja låter täppt i näsan, jag är trött, Mats är hängig och Nora är pigg än så länge. Roliga familjen! ;) Det är dags för Melodifestivalen ikväll igen, barnen har Molly som favorit redan. Får se vad dom säger efter att dom har hört låtarna :D

2 dagar kvar..

Glöm inte tävlingen om en valfri dregglis! Har du inte tävlat redan så gör du det HÄR!


Gomorron!

Fy fan vad trött jag är idag! Det var inte det enklaste att kliva ur sängen imorse.. Synd att Nora skulle iväg annars hade jag kunnat sova ett tag till.. :) Jag hade jättemysigt igår med Malin och Emelie. Det blev inte så mycket dansa, vi satt mest och pratade! Det skiljer ju några år mellan oss, så trots att vi är uppväxta i samma hem och med samma föräldrar så skiljer det sig en hel del på vad vi har gjort och hur vi upplevt olika saker. Lite intressant faktiskt :) Jag kom hem vid 23 tiden och då var det bara att krypa ner i sängen. Älsklingen var vaken och väntade på mig ♥ Jag har skickat iväg Nora på innebandy, Amanda ska ställa sig i duschen och jag ska ner i tvättstugan en sväng och sedan ska jag krypa ner i soffan! Hoppas på att kunna stänga ögonen en stund också :D En överraskning till en sjuk 5åring, vad kan det vara?

Fredagsmys!

Jag har övergett familjen ikväll och ska umgås med mina älskade systrar! :) Freja är med såklart eftersom hon måste ha lite mat.. Vi ska surra massa skit och dansa! :)

Amandas favoritsysselsättning!

image Amanda älskar att duscha och blåsa håret! Hon har duschat varje dag nu i 3-4 dagar i sträck :) Annat är det med Nora som suckar varje gång hon måste duscha efter träningarna.. Härliga ungar!

Soffmys!

Idag blir det soffmys hela dagen. Amanda hostade hela kvällen igår, 2 gånger tills hon kräktes :( Jag, Amanda och Freja har sovit på soffan inatt. Tror jag somnade vid 12 tiden! När Freja vaknade halv 4 för att äta så vaknade Amanda också. Vi tittade på tv:n ett tag. Halv 6 fick jag somna om på riktigt och då gick Amanda in till Mats och la sig. Strax före 7 väckte jag Nora sedan la jag mig på soffan igen till halv 8. Skjutsade iväg henne till skolan och hoppades på att Freja skulle sova vidare när jag kom hem men hon hade vaknat och var pigg! Nu sitter vi och tittar på Vakna! Ska hämta lite te och mackor nu så jag får något i magen och sedan ska vi mysa i soffan resten av dagen hade jag tänkt! :) image Gomorron!

Glöm inte tävlingen!!

Dregglistävling Tävlar gör du här ----> LÄNK

Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fubbge2QcLM[/youtube]

Walk on by

Var snälla med varandra ♥


Effektiv dag!

Idag har jag hunnit med allt jag skulle göra, känns så himla skönt! Fick lite träning också eftersom jag hade med mig Freja och släpade henne in och ut ur bilen ett antal gånger. Började med att lämna in ett paket på bussgods, sedan hämtade jag Nora på skolan. For ner på apoteket och laddade upp med hostmedicin och alvedon. Vidare till Expert och knäppte lite fina bilder och sedan for vi till jobbet och lämnade in ett av korten och så skrev jag på ett papper. (Mitt kontor börjar ta form också!) :) Sista anhalten blev Ica och inköp av fika och lite puréer och gröt till Freja! Nu är jag ganska trött och skulle kunna tänka mig att sova en stund men det börjar bli dags att börja med någon middag snart så vila får jag nog göra ikväll istället.. Amanda ligger och sover igen, andra svängen idag.. Hon är inte alls nå pigg :/

Stackars Amanda!

Tycker så synd om Amanda! Hon har haft hög feber hela natten och hostat som en galning.. Hon låg på soffan inatt med Mats och tittade på Sveriges mästerkock. Nu ligger hon och vilar.. image

Dagens tips!

Amma inte när du har hicka, ungen rycker till varenda gång och släpper bröstet.. Det tar en evighet att amma och risken finns att det blir mjölk överallt! ;)

Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gXSHG6ZIt40[/youtube]

Too late!

En låt som fick mig att få ståpäls första gången jag hörde den! Trots att den påminner mig om en jobbig tid i mitt liv så är den fruktansvärt bra. Minns så väl när jag satt hemma alldeles ensam vid köksbordet när jag lyssnade igenom nya skivan, jag och Mats hade precis flyttat ifrån varandra och jag ville inget hellre än att jag skulle få vakna upp tillsammans med honom igen! Det var nog första gången som jag också lade märke till texten i låten..

Tänk vilken tur man har ibland...! :)

Så här skrev jag i september 2009 ---> KLICKA HÄR!


Min lilla sjukling!

Amanda har varit förkyld och har haft hosta i en veckas tid men idag blev hon sjuk på riktigt och hade 39 graders feber :( Hon har med andra ord inte varit så jättepigg!

CIMG3467imorse hade hon lite energi iallafall :)

Idag blev vi bortbjudna på middag hos Elisabeth, vi fick jättegod mat och efterrätt och vi fick komma trots att Amanda var hängig. Vi åt kycklinglasagne, har aldrig ätit det innan och det var en massa saker i som jag egentligen inte tycker om men det var hur gott som helst! :) Till efterrätt blev det marängsviss, perfekt till febriga Amanda!

Nu ligger alla barn och sover i sina sängar, jag hoppas på att Freja sover bra inatt men som vanligt när jag hoppas på det så vaknar hon väl snart... :P Hon har varit gnällig nästan hela dagen och hon har velat vara i famnen hela tiden. Hon har knappt sovit något under dagen heller.. Vi höll henne vaken in i det sista ikväll så hon kunde få lägga sig i sin säng och förhoppningsvis sova länge! :D

Jag ska strax krypa ner i sängen jag med.. har lite att göra imorgon! Ska posta en paket, knäppa kort till behörighetskortet på jobbet, hämta ut hostmedicin och boka in mig och älsklingen på handledar/introduktionsutbildningen!

Sist men inte minst så är jag så stolt över min lillasyster som tog körkort idag!! GRATTIS GUMMAN!


6 månader!

6 månader, ett halvt år! Det är SJUKT hur fort tiden går.. Jag vet att jag säger det varje månad men jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen! Det var ju inte längesen hon låg i magen och stökade runt.

Nu är det på golvet hon gör det istället! :)

CIMG3464

Hon vänder sig hela tiden nu från rygg till mage och även från mage till rygg någon enstaka gång. Ligger hon för länge på magen så blir hon förbannad till slut. Hon tar sig varken framåt eller bakåt än men vrida omkring sig på filten går bra. Att sitta själv går jättebra! Hon kan sitta ganska långa stunder på filten med amningskudden omkring sig (äntligen kommer den till användning) utan att tippa omkull :)

CIMG3476

Det här med maten går det sådär med, jag helammar fortfarande. Hon vägrar att ta flaskan än så länge, vi hoppas ju på att latexnapparna ska göra skillnad när dom kommer hem! :) Gröt kan vara ganska gott ibland men för det mesta så stänger hon igen munnen när hon ser skeden..! Hon är iallafall intresserad av vad som händer när vi äter och sitter och gapar bredvid :D Smörgåsrån gillar hon att stoppa i munnen och kladda omkring med, tänkte att hon skulle få smaka lite majskrokar också och se vad hon tycker om det. Såna coola grejjer fanns ju inte när Nora var liten! Det finns ju hur mycket olika grejer som helst nu och det är skitbra, det var jättesvårt att hitta på något bra mellanmål att ta med till stranden tex när dom andra var små.

CIMG3477favoritminen!

När vi ligger och myser älskar hon att pilla en i ansiktet och dra i håret.. Näsan och ögonen är mest intressant att ta på! Starka nypor har hon också den lilla fröken ;) Några riktiga rutiner på mat och sovtider har vi inte än, vi tar dagarna som dom kommer. Hon sover när hon är trött och äter ungefär var tredje timme dygnet runt! Tror det blir bättre att få någon koll på tider osv när hon sover hela nätter.. (längtar lite tills den dagen kommer)

Hon är duktig på att "prata" och visa vad rösten går för. När hon vill ha mat på nätterna så börjar hon med att gnälla lite lätt men så fort hon får kontakt med mig eller ser att jag är på väg att sätta mig så gallskriker hon tills bröstet är i munnen!

Nora och Amanda tycker det är lite roligare nu när hon är med på ett annat sätt och hon skrattar nästan jämt när dom leker med henne!

Underbara barn du var älskad från första stund och du förgyller mina dagar Kärleken till dig går inte att beskriva Tillsammans med dina systrar gör du mitt liv fantastiskt


Mammig eller bara gnällig?

Grattis Freja på 6 månadersdagen! image Har knäppt en massa bilder nu på morgonen som kommer upp sedan tillsammans med några rader om hur stor hon blivit! :) Tanken var att jag skulle duscha, plocka undan lite och slå på datorn men Freja är lite mammig just nu så vi ligger på soffan och myser. Hon blir ledsen om jag släpper henne ifrån mig men det gör inte så mycket eftersom jag är väldigt trött idag :) Klev upp "tidigt" imorse och skjutsade Nathalie till praktiken! :D Hoppas på att få ett paket idag och så håller jag tummarna för lillasyster!! Du är bäst gumman, så stolt över dig!

Bilder från lekdejten!

Här kommer det lite bilder på 2 fina tjejer från dejten idag! :) CIMG3439

CIMG3460

CIMG3450

CIMG3453

CIMG3445

CIMG3446

CIMG3456

Finaste tjejerna i stan! ♥


Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c7SOCqnf-Ww[/youtube]

Burning Inside

En underbar låt som jag har många fina minnen till! Det var min underbara vän Marie som spelade den här för mig första gången och sedan dess tänker jag alltid på henne när jag hör den. Och idag är en sån dag, när jag saknar henne jättemycket och önskar att hon inte bodde så långt borta! Jag saknar våra tjejkvällar när vi färgade ögonfransarna, la ansiktsmask, fixade fötterna och vräkte i oss en massa snuskisar!

Du är speciell Marie och jag är glad att vi fann varandra, vi är så lika men ändå olika :) You will never walk alone
I'm always by your side


Familjen Annorlunda

Idag har jag fått känna på hur det är att ha en någorlunda stor familj, vi har nämligen haft 5 barn här hemma! Vi har varit barnvakt till Ellen som är 8 dagar yngre än Freja och Nora hade med sig en kompis hem från skolan. Det har gått bra men det har varit lite ledsna miner från Ellen och Frejas håll. Det var lite komiskt när vi satt i vardagsrummet strax efter att Ellen hade blivit lämnad. Ellen började grina och när Freja hörde det började hon också, då blev Ellen så ställd så hon blev tyst.. och Freja med. Då började Ellen om och så höll dom på så där ett tag :D Det ultimata testet var när vi skulle göra middag innan Noras träning och både Ellen och Freja var övertrötta.. Vi sprang som några yra höns här i köket och ungarna skrek men vi fick i oss maten i tid och Ellen somnade på 2 sekunder i Mats famn medans han åt! Det har varit mysigt och barnen har varit så snälla som man kan begära! :) Vi fick även en ask med geléhjärtan av Nathalie och Jens som tack för hjälpen.. TACK för godiset och tack för lånet av Ellen ♥

CIMG3457

Måste fråga Nathalie om lov innan jag lägger upp fler bilder från dejten! :)


Lekdejt!

Vi sitter och väntar på Ellen. Vi ska vara barnvakt några timmar, ska bli jättekul! :) Hoppas bara att hon och Freja är på bra humör ;)

Storasysters dag! :)

Jag är så jävla stolt över min lillasyster Malin som klarade teorin idag!! Du är så jävla bra! :) Lite senare idag ska jag åka till min andra lillasyster Emelie med alvedon som ligger med fruktansvärda smärtor.. Tycker synd om dig!! :/

♥ Min familj ♥

Snapshot_20120213_12

CIMG3434

CIMG3364

Ni är mitt allt, jag älskar er!


Nu jäklar!

Vi har kämpat med flaskan ikväll igen, dessvärre utan framgång! :/ Att det ska vara så jäkla svårt, vi har försökt mer eller mindre i nästan 3 månader nu för att Freja ska ta flaskan. Vi har testat alla möjliga flaskor och nappar, olika stora hål, olika innehåll och olika temperaturer.. På onsdag blir hon ett halvår och mitt mål var att amma i ca 6 månader och jag är jätteglad för att det har funkat så bra som det har gjort och att hon har klarat sig på bröstmjölken. Ni får inte missförstå mig, jag älskar att amma. Närheten och samhörigheten är underbar och jag vill inte sluta amma helt än! Men, jag vill att Freja ska kunna ta flaskan så jag kan få lite avlastning på natten ibland eller att hon kan sova längre än 3 timmar på natten. Jag börjar också snart att jobba så det vore ju bra om hon kunde äta något annat medans jag är borta :) Har suttit och läst i lite forum ikväll om andra barn som har haft svårt att ta flaskan och jag undrar om jag är dum på riktigt!? När Freja var nyfödd tog hon silikonnappar men efter att ha fått en latexnapp en gång så vägrade hon ta dom med silikon igen! Det gör hon nu också, vi har testat men hon spottar bara ut dom.. ALLA nappar vi har till nappflaskorna är såklart i silikon, det är väl vanligast!? Det kanske finns en röd tråd där eller...?? Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Nu ska vi köpa ny flaska med LATEX nappar!!  Håll tummarna för att det kommer att funka..

713163Är latex räddningen?


Tävling: Dregglis!

Dregglistävling

Visst vill du vara med och tävla?? :) Klicka HÄR för att komma till tävlingen!


Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sPoaGN5aEt0[/youtube]

Tänker på Elin (en av mina underbara f.d kollegor och vän) när jag hör den här låten. Hon lyssnade på den en hel del när vi jobbade tillsammans.

En av de finaste människorna jag lärt känna! Saknar dig ♥


En dag i solen!

Vi gick ut allihopa lite tidigare idag i det fina vädret! Det var jätteskönt ute i solen men i skuggan blev det lite kallt. Skulle ha behövt lite vettigare skor men det får bli till nästa vinter kanske :)

CIMG3383

CIMG3386

CIMG3396

Grannen gick med han också med sina 2 barn, August och Paula!

När vi kom in igen så drack vi lite varm choklad, fjällkänsla! :D


KÖRKORTSTILLSTÅND!

FY FAN SÅ UNDERBART!

Flera års väntan är över.. I fredags fick älsklingen ett brev från Transportstyrelsen ang. körkortstillståndet, ett föreläggande om att komma in med läkarintyg avseende Tourettes syndrom och läkemedelsbehandling. EXAKT den handling som han redan skickat in för 3 månader sedan tillsammans med ansökan! Jag blev skitless och Mats ringde upp en handläggare som skulle återkomma för hon kunde inte svara på någonting och hon som hade skrivit brevet var inte på plats (ovanligt?). Imorse ringde handläggaren upp, deras läkare hade tittat igenom läkarintyget och om några dagar får Mats hem ett papper i brevlådan.. ETT KÖRKORTSTILLSTÅND!!! S.Å  J.Ä.V.L.A  U.N.D.E.R.B.A.R.T !!!!! Nu måste vi bara göra introduktionsutbildningen båda två, skicka in papper om att jag ska vara handledare och sen är det bara att tuta och köra!! :D Jag är så glad!!

Ledig måndag

Jag gick aldrig och la mig på soffan inatt.. Fick ingen sovmorgon heller, Freja är inte alls rolig på nätterna. Hon vaknar varannan/var tredje timme och gnäller eller vill ha mat. Trots att jag inte fick sova så mycket längre så låg jag kvar i sängen till 9 iallafall! :) Ungarna leker och har en kompis här och jag har precis bestämt mig för hur jag ska jobba. Känns bra! :D Men det kommer kännas konstigt att inte vara hemma hela dagarna..

Trångt!

image Våran säng är populär inatt, det är bara Nora som fattas.. Pontus (den andra katten) ligger mellan mina knän. Lite trångt och varmt! Amanda ligger och hostar för fullt, typiskt! Hon som har dans idag... Får se hur länge jag står ut här, tar nog med mig Freja och lägger mig på soffan snart! :)

Måndag = sovmorgon!?

Hade en trevlig kväll hos Nathalie, vi kikade på tv:n och fikade! Vad tyckte ni om Kontoret? Jag tyckte det var bra, min humor :D Freja sov hela tiden men vaknade när vi kom hem så nu har jag en pratglad tjej här i sängen! :) Imorrn är skolan stängd så jag hoppas på en liten sovmorgon och att jag får sova några timmar inatt.. Natti natti!

Dagens tAKiDA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-QRh-nTV4r0[/youtube] Losing!

Vinnarlappen!

CIMG3377

Axdal!


Och vinnaren är...

[videofyme id="395719" width="480" height="270"]

Nora har dragit vinnaren i tävlingen om namnnappar! Hon såg inte riktigt vad som stod på lappen men jag hoppas ni ser det :) Vi kunde ju inte direkt göra en omtagning..! ;)

Stort GRATTIS!

Om ni inte ser vad det står kommer det upp en bild lite senare! :)


Söndag

Hade skrivit ett ganska långt inlägg igår kväll men appen hängde sig så det gick inte att publicera, så jävla surt! Vi tittade iallafall på melodifestivalen och hade det jättemysigt. Vi gick och la oss i tid eftersom vi skulle upp tidigt imorse och det gjorde vi rätt i. Freja ville inte alls sova inatt :( Från klockan 3 tills att jag klev upp klockan 6 blev det inte mycket till sömn.. men jag har iallafall vilat en stund nu på eftermiddagen! Ska alldeles strax ta med mig Freja och åka till Nathalie och Ellen, skulle egentligen ha tränat men tröttheten och förkylningen som ligger och lurar fick mig att stanna hemma istället. Är lite snorig och har ont i halsen :/ Hoppas ni får en trevlig kväll!

Tävlingen är avslutad!

T2

Nora har dragit en vinnare som snart presenteras här i bloggen!


Sammandrag

Sitter i Njurundahallen och tittar på innebandy. Noras lag leder nu med 3-0 efter första perioden! :) Kommer hem i eftermiddag och då ska jag sova!! Har knappt sovit något sedan klockan 3 inatt.. Nu börjar andra perioden...

Sista chansen!

Nu är det sista chansen att tävla om namnnapparna!! Tävlingen avslutas idag kl. 12 och i eftermiddag kommer jag att dra en vinnare.. Tävlingen hittar du under "pågående tävlingar"!

Hemmamys!

Det blev ingen träning idag, jag avbokade passet trots att jag hade sett fram emot det! Familjen behövde mig mer.. Det är inte ofta vi är tillsammans allihopa så jag ville vara hemma istället :) Jag och Nathalie tog en härlig promenad iallafall. Vi gick drygt 3½ km, bättre än inget :D image Freja sitter här på köksgolvet och leker. Snart kryper hon omkring här.. Nora och Amanda har lekt med varandra hela dagen och varit jättesnälla, inget bråk alls!! Livet är härligt!

Hungrig!!

image Köttfärslimporna är i ugnen, får ser hur dom smakar sen. Första gången vi testar detta :) Freja inspekterar i bakgrunden!

Jag ljög!

Hahaha, jag ljög tidigare! Kom på nu att jag bokade in mig på SH'BAM passet idag klockan 15.. :) Jag hade sån tur att det fanns 2 platser kvar, annars brukar det vara fullbokat flera dagar innan. Det blir till att svettas och ha lite skoj idag också! :D

Sovmorgon!

image Vi fick en liten sovmorgon idag! Freja har sovit ganska bra inatt hon somnade vid 21 tiden och sov till 1, i sin egen säng!! Hon fick mat och sedan sov hon till 4 då hon ville ha mat igen. Vid halv 6 lyfte jag över henne till våran säng, hon var ledsen och ville inte riktigt somna om själv. Mat vid 8 och sedan sov vi vidare till 9!! :) Idag blir det en promenad med Nathalie och vagnarna och sedan ska jag bara ta det lugnt och titta på en massa program som jag har missat i veckan! :)

QX Gaygala

Sitter och kikar på gaygalan och ögonen går i kors. Vilade aldrig någonting tidigare, jag har blivit hopplös! Förut tog jag varje tillfälle som fanns till att sova.. Ska se klart på galan och sedan ska jag krypa ner i sängen. Hoppas på att Freja ska sova en stund till men det tvivlar jag på. Vi försöker med flaskan ikväll igen och hon har säkert fått i sig 50 ml totalt under kvällen! Hopplösa unge :p Vad tysta alla är ikväll, vad gör ni?

Kvällens räddning!!

image SÅ JÄVLA GOD!!!! Hur ska man kunna sluta äta??

Amanda "tappar" sin första tand!

[videofyme id="392932" width="480" height="270"] Efter flera försök att fånga på film när hon drar ut tanden själv fick jag ta saken i egna händer! :)

Dagens tAKiDA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MIuZwL9bEM4[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sgmI0GPHOjg[/youtube] Curly Sue i 2 versioner, en bättre och en sämre! ;) Robban är så förbannat jävla snygg här, jag ryser VARJE gång jag ser denna video!

Tandlös!

Shit vad tiden går fort.. Har hunnit med en sväng på gymmet, det blev 2 km på löpbandet och så gjorde jag lite benövningar. Blev en snabbis där idag, kändes som att jag inte gjorde nåt vettigt alls :/ Skyndade mig hem och duschade och gjorde mig klar för en sväng på stan med Nathalie och Ellen. Det var hur trevligt som helst, kändes som att jag inte hade sett dom på flera månader fast det kanske var 1½ vecka sedan sist :) Köpte mig en vit liten klocka för ett presentkort jag fick för 2 år sedan och så var jag in en sväng på apoteket. Nathalie och Ellen följde med oss hem en liten stund efteråt! Jag har precis dragit ut en tand på Amanda, hennes första! :D Det kommer snart upp en film på detta!! Tanden har varit lös i bara någon vecka så det gick snabbt..! Glöm inte mina tävlingar HÄR och HÄR! Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en liten stund innan det är dags att börja tänka på middagen..

Tävling: Dregglis!

Dregglistävling

Visst är du med och tävlar? ;)

För att ha chansen att vinna: *Gilla Dregglis Collection på Facebook *Lämna en kommentar med ditt namn, e-post och ev. bloggadress

Tävlingen pågår till och med den 20 februari!

Lycka till!

Vinnaren kommer att kontaktas via mail och presenteras här i bloggen.

Helgen är här!!!

image Gomorron!!! Äntligen fredag... Vi måste försöka ändra på Frejas sovrutiner tror jag. Hon somnade inte förrän kl 2 inatt (var vaken från halv 12), jag somnade tidigare som tur var. Hon vaknade 4 och ville ha lite käk och som vanligt när hon vaknar på natten så är det inget gnäll utan gallskrik! Hon har iallafall sovit i SIN säng hela natten, vi ställde den nära våran säng så vi kunde sticka in en hand och ge henne nappen och hålla handen :) Nu är hon vaken igen och är full av energi!! Tänk om man kunde vara lika pigg... ;) Jag ska snart skjutsa Nora och sedan blir det nog en sväng på gymmet. Hem och duscha och knata ner på stan och möta upp Nathalie! :) Får vila en stund sedan på eftermiddagen. För att fira att det nu är helg dyker det upp en ny tävling kl 10, håll utkik! ;)

Jag sova? Nu? Näe...

[videofyme id="392464" width="480" height="320"]

Klockan är halv 1 och Freja har ingen tanke på att sova...


Två saker jag saknar!

CIMG1962

Sommar och att vara gravid!


Som jag trodde!

Inte ville väl Freja ha nån välling.. hon lyckades "tugga" i sig ca 30 ml! Men hon ligger iallafall i sin säng och sover (än så länge), Mats fick henne att somna där alldeles själv efter hans försök med flaskan. Hon vaknade efter ett tag och ville ha lite mat. Efter att hon hade ätit klart la jag tillbaka henne i sin säng och där ligger hon nu! (Bara för att jag skrev det kommer hon vakna snart såklart) Har förberett lite inför tävlingen som kommer upp imorgon.. ni kommer säkerligen att känna igen den men det är ju lika kul för det.. eller hur!? ;) Glöm inte att du fortfarande kan tävla om namnnappar om du inte redan gjort det, kika in HÄR!

Dagens tAKiDA

Eftersom tAKiDA är mitt (och sambons) favoritband så tänkte jag dela med mig av mina favoritlåtar och lite minnen, jag kommer att lägga upp en eller två låtar om dagen någon vecka framöver (det kommer att bli svårt att inte lägga upp alla!). Jag vet att det är några av er som läser här som också gillar dom så ni kommer ju att känna igen låtarna! Det blir lite blandat med gamla godingar och nya favoriter.. Lyssna och njut! ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=abURABqFLoo&feature=related[/youtube]

Vi köpte en bil av en kille i Sandviken våren 2005 och han råkade glömma kvar en skiva i cd-spelaren, det fanns en låt på skivan som både jag och Mats fastnade för direkt. Den var så skön att lyssna på och den spelades om och om igen. Vi försökte leta reda på vad låten hette men det gick f*n inte! En dag den sommaren åkte syster Malin med oss och hörde låten och utbrister, med ÅH det här är ju tAKiDA! Vi hade aldrig hört talas om dom men våran kärlek till bandet började där.... Dagens låt: Score


Välling

image Ikväll ska vi prova med lite välling till Freja.. Det var några dagar sedan vi försökte med flaskan sist så ni kan ju hålla en tumme eller två att hon vill äta från den! :)

Oväntat?

Precis när jag postade det förra inlägget så vaknade Freja! :) Nu har vi ätit och jag ska ta det lite lugnt innan jag ska skjutsa Nora på träningen. Älsklingen har varit en ängel medans jag har varit borta idag! Han har tvättat all smutstvätt, plockat undan och gjort jättefint i vardagsrummet och på toan. Längre har jag inte kommit i lägenheten för att inspektera :p Hur skönt som helst!!!! Nu kan jag slappa med gott samvete ;)

HEMMA!

Det blev visst en heldag i Sundsvall!

Har ganska precis kommit hem, har varit borta hela dagen och det känns i skallen. Är riktigt trött och seg, orkar knappt tänka och prata :) Det var skitkul att träffa en massa gamla kollegor och chefen var på plats idag också! Har inte träffat henne sedan jag gick hem i maj..

Vid 14-tiden klädde jag på Freja för hon började bli trött efter att ha varit vaken i 3½ timme, hon somnade på 2 sekunder efter att jag hade gått ut genom dörrarna. Hon vaknade inte ens när jag satte in henne i bilen.. trött tjej!

När jag skulle åka från jobbet kollade jag på telefonen och såg att syrran hade skickat ett sms. Blev kvar en timme extra i stora staden och pratade lite skit med henne :)

När jag kom till stan hämtade jag upp Nora hos en kompis och nu ska vi göra lite mat.

Freja sover fortfarande.. !!


Syskonkärlek!

image När jag kom ut från badrummet möttes jag av detta. Amanda ligger och läser en bok för Freja! Underbara barn!!

Ny dag!

Det känns som att det är fredag idag av någon anledning... Freja har sovit skitdåligt inatt! Känner mig som en zombie och förkylningen börjar komma tillbaka :( Lite trist men idag ska jag ju träffa några trevliga människor så då kanske jag glömmer bort hur trött jag är! :) Ska sminka mig, fixa håret, mata och klä på Freja och sedan åker vi till Sundsvall! Ha en bra dag! :)

Tack och godnatt!

Nu är det dags att sova här hemma, är jättetrött efter dagen som har varit! Imorrn ska jag åka ner till mitt gamla jobb och träffa lite (f.d) kollegor. Ska bli skitkul! Synd bara att inte alla jag vill träffa kommer att vara där men det får jag ta igen någon annan gång. Ska försöka få lilla damen att somna också, hon ligger och leker och far omkring här i sängen.. Får väl se hur det går :) Godnatt!

Freja sötast i stan!

[videofyme id="391164" width="480" height="270"]

Hon har så jäkla härligt "skratt"!


Tränad och klar!

Har hunnit hem från träningen, duschat och dragit på mig pyamasen! Det blev 3 km på löpbandet, jag både gick och sprang lite. Fick ont i bröstet men det gick ganska bra ändå. Sedan tränade jag mina spagettiarmar :) Får se om jag känner av nåt imorrn annars får jag ta i lite mer nästa gång.. ;) Nu ska jag kika mailen och läsa lite bloggar sedan ska jag slappa på soffan resten av kvällen och kika på tv:n. Sveriges mästerkock och Livet blir bättre står på tablån idag!

Härlig känsla!

Jag har sån skön känsla i kroppen idag, som om inget kan stå i vägen för mig! :)

Sitter och smälter maten just nu och ska snart göra mig klar för att åka ner på gymmet med Zandra, det var mer än en vecka sedan jag tränade sist så jag har lite abstinens! Men jag ska ta det lite lugnt så jag inte ställer till så att jag blir sjuk igen..

Freja är lite piggare idag iallafall och hostar inte lika mycket, så skönt! Hon börjar bli så rörlig nu så det går knappt att hålla i henne, hon åmar och vrider sig hela tiden :D

Snapshot_20120208

Snapshot_20120208_1


Färdig!

image image image Nu är Nora klar och hon blev skitnöjd! :) Håret är MYCKET fräschare och jag är lite fattigare ;)

Hos frisören!

image image Så här "fint" är Noras hår just nu! Hon sitter och funderar på vad hon vill göra med håret.. Om några minuter är det dags att kapa skiten :)

Sötnos!

image Freja ligger och lyssnar på Takida! :)

Skönt!!

Nu är jag hemma igen och allt känns hur bra som helst! Det ska bli kul att börja på ett helt nytt jobb och få lära mig lite nytt :) Den 12:e mars börjar jag.. vet inte exakt hur mycket jag ska jobba än men det lutar åt ca 15 timmar/veckan. Det blir nog bra det här! :D Nu ska jag fika lite och titta på HTG innan jag hämtar Nora. Ska bli så kul att få ta med henne till frissan, hon vet inget än! Amanda har varit hemma idag, nu är det hennes tur att bli förkyld.. :/

Onsdag!

Gomorron! Natten har varit dryg som vanligt.. Somnade alldeles för sent och Freja har sovit oroligt. Vi var vakna en sväng mellan 02.30-03.30 också! Men men, det blir ju en bra dag det här ändå, eller hur? :) Ska snart börja min förvandling till människa innan jag ska åka till jobbet, känner mig lite nervös! Hoppas vi kommer fram till något som passar oss båda.. :) Fan, det är ju snart dags. 1 månad kvar bara.. Har lite blandade känslor inför att börja jobba men det blir nog bra!

Morgondagens planer!

Här är mina planer för morgondagen så här långt

Namnlös5

Det kanske är dags att krypa ner i sängen om jag ska orka med morgondagen!? :)

Psssst! Ni glömmer väl inte att tävla om namnnappar HÄR!


Följ min blogg!

Du vill väl inte missa nya inlägg och kommande tävlingar!?

Lägg till min blogg på Bloglovin´ eller Blogkeen !


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2175965/smabarnsmamma?claim=c5swms7nynx">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Hemligheter

Hoppas på att snart kunna avslöja en liten hemlighet som jag har lite svårt att hålla inne med..!! Eller den kanske inte är så liten, överlycklig är jag iallafall! På fredag drar jag igång en till tävling också, så håll utkik!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, det gick snabbare än vad jag trodde att det skulle göra. Freja var jättepigg under tiden vi var där, ovanligt att det händer!? Dom lyssnade på henne och kollade i öronen och halsen och allt såg bra ut! Vi fick lite Mollipect (slemlösande) utskrivet som vi kan ge henne. Skönt att allt såg bra ut, nu kan jag sova lugnt! :D

På VC

I väntan på läkaren.. Får se hur lång tid det tar! Hatar att vänta! :(

Vårdcentralen nästa!

Nu åker vi ner på jouren, måste kolla upp Frejas hosta! Hon har hostat några dagar nu och det blir ju bara värre, hon håller emot varje gång hon är på väg att hosta och blir ledsen när hon väl gör det. Måste ju göra jätteont :( Det är knappt att hon vågar andas ibland! Det låter som att det river rejält i halsen och det kommer nerifrån bröstet.. Håll tummarna för att det inte är något RS-virus eller nåt annat jobbigt!

Oooops!!

image 2 timmar senare väcker älsklingen mig, nu känner jag mig DÖD! Skönt var det att sova en stund iallafall och nu lyser solen ute!! Jag blir alltid så sugen på att åka till fjällen när det är sånt här väder :) Nu ska jag hoppa in i duschen, ser ut som något "Hej, kom och hjälp mig"!

Tisdag, sova hela dagen!?

Fan vad trött jag är! Klev upp halv 8 och skjutsade barnen. Har ätit frukost och tittat lite på datorn... Nu ska jag vila en stund med Freja och hoppas på att jag är piggare när jag vaknar sen! :) Tur att jag har världens bästa älskling som kliver upp nästan varje morgon och gör barnen klara för skolan och dagis!

Godnatt!

Är trött som en liten gris så jag tänkte försöka sova nu! Får se hur det går, Freja hostar titt som tätt och det låter inte alls trevligt :( Hon hostade tidigare så det sprutade kräks ur munnen på henne, rätt på mig såklart! Var beredd på att det kanske skulle komma lite slem men så fel jag hade, blev jättesnopen! Hoppas på att få några timmars sömn inatt iallafall.. P.S Glöm inte att tävla om napparna lite längre ner D.S

Tycker synd om Amanda

image Tycker så synd om Amanda! Hon skulle ha gått på dans idag.. Vi skyndade oss att äta middag, bytte om och skulle precis ta på oss ytterkläderna när jag hämtade telefonen och såg att jag fått ett sms. Dansen var inställd pga akut sjukdom :( Så himla typiskt, sms:et hade kommit 5 minuter tidigare. Vet inte vilken av oss som blev mest besviken! :( Vi tog en tur på Coop istället som tröst och spanade runt lite :)

Jag tävlar!

"Jag tävlar hos Monia om ett presentkort värde 250 kr från HejBaby.se. Tävla HÄR du också!"

taKiDA

Jag har hämtat ut våra biljetter till taKiDA´s spelning i Sundsvall nu!

image

Äntligen får jag se dom igen, det är nästan 2 år sedan sist och det ska bli så jävla underbart. Att dom spelar på samma ställe som jag såg dom för första gången gör ju inte saken sämre! :)

1. Stadshuset, Sundsvall november 2007 2. Parksommar, Sundsvall augusti 2008 3. Parksommar, Västerås augusti 2008 4. MediaMarkt, Sundsvall maj 2009 5. Borgholms skottsruin, Öland juli 2009 6. Storsjöyran, Östersund juli 2009 7. Sporthallen, Sundsvall november 2009 8. Lisebergshallen, november 2009 9. Hamnfesten, Örnsköldsvik juli 2010 10. Norrporten Arena, Sundsvall augusti 2010


Börja jobba!

Chefen skickade ett sms idag om att det är dags att träffas för att prata om jobbet! Tanken är ju att jag ska börja jobba lite om 1 månad men jag vet inte hur mycket osv än. Jag skulle vilja höra om era erfarenheter om återgång i arbete när man har en liten hemma..! Hur mycket har ni jobbat? Hur har ni kombinerat det med uttag av föräldrapenning? Vad har varit bra resp. dåligt med återgång så pass tidigt? Shit, jag börjar få lite panik!

Tävling!

Jag är med och tävlar om en valfri Dregglis från Dregglis Collection hos Deer!

lila-med-pingviner_56Här en en av mina favoriter! :)


Vinn valfritt paket med namnnappar!

Äntligen är det dags för det första tävlingen här hos mig!

TÄVLING

Nu har du chansen att vinna ett valfritt paket med namnnappar från namnnappen.se. Superbra att ha när barnen börjar på dagis t.ex. där det är väldigt enkelt att tappa bort barnets nappar. Du väljer själv vad du vill ha för text!

Tävlingsregler:

Besök namnnappens hemsida och välj vilket paket med nappar du skulle vilja vinna! Lämna en kommentar på detta inlägg, glöm inte att lämna namn, e-post och ev bloggadress.

Tipsa om tävlingen i din blogg om du har någon, använd gärna min bild!  :)

Tävlingen avslutas på söndag kl. 12.00 Lycka till!

Vinnaren kommer att kontaktas via mail och presenteras här i bloggen!

Tävlingen är avslutad!


Snart så!

Klockan 14 kommer tävlingen upp här i bloggen! :)


Tävlingsdax!

Snart dags att tävla lite..!

Håll utkik, under dagen kommer det att dyka upp en rolig tävling här hos mig :)

Lägg till mig på Bloglovin´ så missar du inte detta!


Måndag!

Ja, då var det måndag igen och åter till rutinerna! Har varit en dryg inatt igen, Freja har vaknat titt som tätt. Snorat, hostat, fisit och har haft svårt att sova. Imorse var det bara Nora som skulle iväg och hon gjorde sig klar alldeles själv, jag kunde ligga kvar i sängen till halv 8! Tack underbara barn Trodde det skulle vara svinkallt ute idag igen eftersom det nästan blåser kallt inomhus här hemma men det var bara -5... Jag håller på att frysa ihjäl, fötterna är iskalla och ändå sitter jag med dom i soffan. Freja vill jag inte ha efter golvet eftersom hon är nog snorig!

Snapshot_20120206_3

Ge mig lite värme tack!


Jag saknar dig

image Jag och älsklingen har precis sett på "Jag saknar dig"! Vilken underbar film och fin musik, väckte mycket känslor. Har suttit med tårar rullandes nedför mina kinder och ont i magen och hjärtat nästan hela filmen! Har ni inte sett den redan, gör det! Ta ingen för givet och tala om för dina nära vad de betyder för dig innan det är för sent..

Typiskt mig

Jag hann knappt med hälften av det jag tänkte göra medans Nora var på partyt.. Emelie kom förbi, 2 av sängarna blev renbäddade, tvätten är vikt och undanplockad och så fixade jag disken. Älsklingen håller på att tvätta alla sängkläder nu så det är gjort, skönt att få bort det på en gång! :) Jag har fått en jävla huvudvärk så jag ska bädda rent i våran säng nu och duscha och sedan ska vi se en film. Resten av görat får vänta tills imorrn!

Pizzaparty

image Jag ska snart skjutsa iväg Nora på pizzaparty!! Tror inte hon kommer ha tråkigt ;) Under tiden tänkte jag försöka få undan lite här hemma.. Får se hur mycket jag orkar! *Plocka undan småsaker *Torka av värsta dammet *Bädda rent i alla sängar *Dammsuga *Vika tvätt *DUSCHA!

Söndag

Visst är det vilodagen idag? I vilket fall som helst så ligger jag på soffan med Freja på bröstet och tänker vila lite nu innan det är dags för middag. Det blir fläskfilé och strips idag, hur gott som helst! image

Bajsfest!!

image Vilken lycka!! Freja fyller en blöja till bredden med skit.. Äntligen! Som vi har väntat på detta. Våran glada bäbis är tillbaka och purén verkar ha gjort sitt jobb. Vi hoppade över gröten idag också! Tänk vad lite det är som behövs för att göra oss lyckliga ;) Nu ska jag med GLÄDJE gå och byta en bajsblöja!

Härlig unge!

image Amandas inköpslista! Hur söt får man bli? Man kan ju fundera på vad hon ska ha yxan till? :)

Nattuggla

Gick jag inte och la mig nyss? Tycker jag bara har gått i och ur  sängen inatt.. Jag lyckades sova mellan 3.15-3.45, sedan var det dags för mat. Somnade om strax efter 4 och fick sova till 7! Yey! 3½ timme är iallafall bättre än ingenting alls :) Försöker få Emelie ur soffan nu men det går sådär, misstänker att hon får stressa lite innan jobbet.. Tänkte lägga mig och sova en stund när hon har gått. Måste köpa katrinplommonpuré till Freja idag, hon kan ju knappt fisa nu så hon gnäller och skriker om vartannat när hon är vaken :( Morrn morrn! ;)

Fortfarande vaken!

Har inte somnat än, Freja ligger på mitt bröst och har ganska precis slagit igen sina ögon. Hon har det jobbigt just nu.. Snorig, hostig och ont i magen. Hon har inte bajsat på nästan 2 dygn och jag lider med henne! Försökte massera lite men det hjälpte inte :( Ska väl passa på att blunda jag med medans jag har chansen!

Slut på det roliga

Nu är det dags att sova.. Igen! :) Har haft en mysig kväll med syster Emelie, först Melodifestivalen tillsammans med barnen och sedan såg vi på Music & Lyrics. Älskar den filmen, så himla mysig! Har ställt klockan för att väcka Emelie halv 8 och sedan väntar årets första fotbollsträning för Nora. image Godnatt!

Kärlek!

image En bild säger mer än tusen ord!

Nostalgi!

image Ikväll ska jag äta klubbor och återuppleva skoltiden då jag alltid åt såna här! :) GOTT!!

Melodifestivalen

Ikväll kör det igång!

images7

Kommer ni sitta bänkade framför tv:n ikväll? Jag hade tänkt att kika lite men vi får se vad lillasyster säger :)


Det går bra nu!

Vi fick en liten ekonomisk kris för några dagar sedan men nu är vi tillbaka på banan igen :) Vi la ut en massa annonser på blocket och vi har fått iväg några grejer redan, jätteskönt! Nu kan jag sova lugnt igen! :) Och det ska jag faktiskt göra precis nu, ligger i sängen med Freja på magen. Hon har redan somnat :)

Gomorron!!

image Liten sovmorgon idag, skönt! Är lite seg i skallen men det kanske går till sig under dagen :) Nora och Amanda sitter vid varsin dator, Mats ligger på soffan och jag och Freja ska kliva upp ur sängen nu.. Dags för lite frulle!

Natti natti!

Nu har jag varit vaken alldeles för länge så nu är det dags att krypa ner! Mats och Freja ligger redan i sängen så jag hoppas någon av dom har värmt upp mitt täcke :) Vi har inga direkta planer för morgondagen, så himla skönt! På kvällen kommer systeryster och myser med mig och barna :D Godnatt!

Freja lär sig äta från flaskan!

[videofyme id="385547" width="480" height="360"]

Det går framåt med flaskan men det är en bit kvar.. :)


Freja vänder sig!

[videofyme id="385367" width="480" height="360"]

Första filmen när hon vänder sig, ni behöver inte lyssna på alla röster


5½ års kontroll!

Idag har jag varit med Amanda på BVC. Det var 5½års kontroll, sista inför skolstarten till hösten :) Hon var 115 cm lång och vägde 21 kg, hon följer sin kurva perfekt! Vi pratade också om hennes utveckling och det fanns inget alls att anmärka på. Sköterskan tyckte att hon var väldigt duktig eftersom hon kan skriva och läsa en del redan, tur att hon har världens bästa storasyster som leker skola med henne! Sedan var det dags för en spruta, den har hon pratat om sedan vi fick kallelsen. Hon tycker det är lite kul :) Hon fick först ge en apa en spruta och den var hon snäll att ge i framstjärten.. Hahaha! Och när apan var klar fick Amanda sin i armen, hon tittade hela tiden och sa inget och gjorde ingen min. Jag är så stolt över mina barn!! image Det finaste jag har, jag älskar er allihopa!

Saknad!

image bland de sista bilderna på magen Jag saknar att vara gravid och avundas alla som är gravida nu! Jag var inte riktigt klar med min graviditet. Visst, jag längtade efter Freja, att hon skulle komma ut någon gång så jag fick se vem det var där inne.  Men jag var inte färdig med att vara tjock! Ett tips till er som är gravida nu, njut av varje sekund ni kan! ;)

Grötfrukost!

image Gomorron!! Här hemma är det grötfrukost på schemat just nu. Freja tycker det är ganska gott så hon har ätit gröt till frukost varje dag den här veckan :) Hon börjar även lära sig att dricka vatten från flaskan!

Godnatt!

Nu är det dags att sova här hemma! Hittade en bild på Freja och fick ont i magen, vart tog tiden vägen? Minns knappt att hon varit så liten.. image Älskade lilla prinsessa!

Kärlek!

image

Älskade underbara barn, vad jag älskar dig!

Att leva med tourettes!

Läsvärt! Jag har tidigare skrivit om min sambos sjukdom. Jag vet inte hur många av er som har läst det men HÄR <--- finns en länk till det inlägget. Jag vill sprida min historia för att öka förståelsen för hur det är att leva med en sådan "dold sjukdom". Det är ju inget som syns och inget som märks om man inte lär känna Mats. Det har ju hänt en del sedan jag skrev det inlägget och jag kommer så småningom att skriva ett inlägg om hur allt är idag. Jag tycker att du ska ta dig lite tid och sätta dig ner och läsa om hur livet kan se ut för en person som har Tourettes syndrom! Alltid vid din sida(1)_big blank

Flytt!

Nu har jag flyttat över min gamla blogg hit så nu har ni lite att gotta er i som ni kanske inte har läst tidigare! ;) Börja bakifrån i arkivet vettja! Vill byta namn till något flådigare också, har ni något bra förslag? :)

Bloggflytt klar

Nu är bloggen flyttad till wordpress.

Detta är ett automatiskt blogginlägg som du är fri att ta bort om du vill.

Gillade du verktyget och lyckades exportera din blogg så vill vi väldigt gärna att du behåller detta inlägg i din blogg eller på annat sätt länkar till: http://blogg-se-till-wordpress.gern.se eller till www.gern.se

Förmiddagsmys!

Jag och Freja har varit hos Zandra och Liam hela förmiddagen! Vi har haft jättetrevligt och jag har lärt mig en massa nytt om hur bloggen funkar.. haha! :) Jag orkar aldrig sitta och utforska själv så jag är lite efter! Har hämtat hem en unge från dagis och den andra är hos en kompis. Ska hämta hem henne vid 16-tiden. Det är lugnt och skönt här hemma och jag funderar på om jag ska passa på att vila lite..!? :D

Torsdag

Jäklar vad det har kommit snö inatt, en massa pudersnö! Det är ganska kallt också så det blir inga uteaktiviteter idag :) Freja har fått lite gröt och jag håller på att plocka undan lite. Ska strax göra mig klar och rulla ner till Zandra! :D

Livet blir bättre!

Har precis sett på"Livet blir bättre" med Emma Igelström. Mycket bra program och tycker det är starkt av henne att gå ut och berätta om hennes ätstörningar och missbruk! Tårarna var inte långt borta! Tyvärr är det allt för många som mår riktigt dåligt och inte får den hjälp dom behöver, ångest och depressioner är inget att leka med. Jag lever med det på väldigt nära håll och det finns tyvärr inget jag kan göra. Bara att hålla tummarna, stötta och hoppas på att personen ska få vara glad och lycklig någon dag!

Onsdag

Jag fick faktiskt sova ganska hyffsat natten som var. Hoppas på en liknande natt inatt eller en bättre! :) Hela dagen har varit seg, förkylningen är lite värre och jag har känt mig hängig. Hoppas på att bli piggare snart.. Sitter och tittar på Sveriges mästerkock och blir hungrig och sugen på en god middag med en ännu godare efterrätt!! Varför blir man alltid sugen på det som inte finns hemma!? :/

Blocket!

Vi sitter och lägger in en massa annonser på blocket nu för att försöka samla in lite pengar och bli av med saker vi aldrig använder! :) Hoppas på att få sälja några saker iallafall.. :D

RSS 2.0