Freja har släppt taget!

image Freja reste sig upp mot mig förut och helt plötsligt släppte hon taget och stod själv i några sekunder! :)

Livet måste fortsätta...

Vardagen måste som sagt fortsätta rulla på trots att jag egentligen inte orkar. Amanda är på dagis och har avslutningsfest tillsammans med alla som ska börja på 6års till hösten, dom skulle äta pizza och ha en massa skoj! :) Och Nora har träning mellan 18-19 ikväll! Det är tur att dom inte är lika påverkade som oss andra av detta, vill inte att dom ska känna den smärta som jag känner... Livet är så oförutsägbart, ta hand om varandra!

...

Inget samtal har kommit inatt! Usch vad jag hatar denna ovisshet om hur allt kommer att bli :(

Väck mig ur drömmen tack!

Nätterna är värst, det är då jag är trött och allt väller över mig och jag kan inte sortera tankarna. Tårarna rinner, magen värker och hjärtat blöder. Vill inte somna, är livrädd att jag ska väckas av ett telefonsamtal som jag inte vill ha men jag vill vara den dom ringer till först om det händer något. Har börjat skriva dagbok, det känns jätteskönt att skriva ner alla tankar men jag har inte skrivit om de 2 första dagarna än. Gruvar mig lite men jag vill ju ha kvar allt för att minnas trots att det är hemskt! Kommer aldrig glömma samtalet jag fick i måndags 28/5 kl 11.45, det kommer nog aldrig att suddas ut från minnet. Samtalet som kastade omkull mitt liv, samtalet som har förändrat ALLT... Att du, min pappa, låg inne på akutmottagningen, jag förstod att det var illa men inte så jävla illa som det var/är. Jag sprang ju knappt till bilen? Vad tänkte jag? Tyvärr kommer denna blogg inte att vara sådär jättepositiv närmsta tiden. Allt som rör sig i huvudet är du. Hur ska jag hitta balansen att vara den mamma jag brukar när jag är så trasig inombords? Hur ska jag kunna leva ett "normalt" liv utanför bubblan? Det här det värsta jag varit med om, det här ju sånt som bara händer på film!? :( Det är overkligt och går inte att förstå! Om du bara är hälften så envis som du brukar så måste detta bli bra. Vi är så många som tänker på dig, ber för dig och kämpar tillsammans med dig! Jag kan inte andas utan dig... Älskar dig pappa!

En av tre

Freja har kommit hem nu och är jätteglad! image Det är skönt att familjen blir samlad igen men jag blir påmind om förrgårdagen. Ena sekunden var allt som vanligt och efter ett samtal så visar det sig att inget kommer att någonsin bli som förut.. Tillsammans är vi starka och med tanke på hur många som tänker på pappa så måste allt bli bra!

Trasig

Har precis kommit hem, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet att jag behöver lite sömn men samtidigt vill jag finnas alldeles i närheten hela tiden. Det är så svårt att tänka klart, inte så konstigt kanske eftersom jag sovit knappt 3 timmar senaste 42 timmarna! Jag for från Umeå med ganska gott mod men nu känner jag mig så uppgiven.. Jag är förkrossad, kroppen värker och jag har svårt att andas. Men jag slutar ALDRIG hoppas!! Du måste vara envis nu pappa, ge inte upp. Du ska få ett bra liv! Jag älskar dig och du är i mina tankar hela tiden!

Overkligt!

Tänk vad livet kan vända snabbt, på bara en sekund vänds allt upp och ner och det kommer aldrig mer att bli detsamma. Det är så orättvist och jag har så mycket känslor i kroppen så jag inte vet var jag ska ta vägen. Det här får fan inte hända, det måste vara en dröm, snälla väck mig när mardrömmen är över. Jag kan snart inte andas, det gör så jävla ont! Hela kroppen värker och jag vill bara skrika tills luften tar slut. Tur att jag inte är ensam just nu, är glad att vi alla har varann och kan stötta varandra i detta. Fans jävla skithelvete, du är inte värd detta! JAG ÄLSKAR DIG PAPPA, snälla ge inte upp!!!

Porto A Day May - Day 27

Day 27 - Something sweet. image Några av kakorna jag bakade till kalaset! :)

Jättekonstig dag!

Dagen har varit hur konstig som helst.. Efter natten som var så var jag skittrött i förmiddags och la mig och vilade med Freja på soffan vid 11 och vi vaknade vid 13.30 igen! Vi har delat ut lite inbjudningar till Amandas kalas nästa helg, fixat med lite tvätt och så kom Emelie hit och grattade Amanda. Vi tog en promenad tillsammans ner på stan och åt lite middag på subway (eller saboway som Amanda säger :). Nora och Amanda cyklade hela vägen och var jätteduktiga! Dom stannade i varje korsning, klev av cyklarna, tittade åt alla håll flera gånger innan dom gick över vägen ♥ Maten var god och det var jätteskönt att komma ut en stund. När vi kom hem stannade vi ute på gården en stund och spelade lite fotboll innan det var dags för tjejerna att göra sig klara för sängen.

wpid-20120527_182243.jpg

wpid-20120527_182257.jpg

wpid-20120527_182303.jpg

Det blev ett trevligt avslut på dagen och nu ska jag krypa ner i sängen med världens finaste sambo (när ska jag få kalla honom för man?) ;) Tänk att man kan bli så lycklig av en annan människas närvaro, i snart 10 år har jag fått dela mitt liv med Mats. De 1o bästa åren i mitt liv! Jag älskar dig ♥


Amandas 6-årsdag!

Jag vaknade 6.15 av att Freja vaknade efter att ha sovit HELA natten i sin säng. Strax därefter hörde jag hur Amanda och Nora vaknade och låg och viskade. Då var det bara att kliva upp och fixa lite fika och sjunga för Amanda. Tyckte inte att hon skulle behöva ligga kvar i sin säng nån timme till och låtsassova ;) Hon blev jätteglad för sina presenter som hon fick, det var en kjol med tillhörande linne, tatueringspennor, skrivbok och ett hopprep!

CIMG4235

CIMG4240

CIMG4244

När hon hade fikat klart och öppnat alla paket så gick Mats och vilade en stund medans jag ställde mig i duschen och gjorde mig i ordning.

9.40 hade Nora samling inför första matchen. Hon stog i mål första halvlek och sedan spelade hon ute. Det var första matchen för i år och jag tror att alla var lite nervösa. Dom förlorade matchen men det gjorde inte så mycket.

Andra matchen spelade alla jättebra och Nora slet som ett djur. Jag har aldrig sett henne springa så mycket någon gång och då fick hon göra ett mål också! :) Dom vann den matchen med 7-2. Mamma hade då kommit och var med och kikade. Vädret hade blivit jättefint då och Freja fick en del färg i ansiktet och Mats brände sönder ansiktet och huvudet..

När vi kom hem så kom Malin och Emil och sedan rätt vad det var så var det fullt hus här hemma!

Amanda öppnade en massa presenter, vi fikade och surrade och hade jättetrevligt :D Glömde knäppa kort på alla kakorna men tårtorna hann jag med iallafall..

wpid-20120526_171918.jpg Chokladbottnar, marzankräm och hallonmousse. Grädde, hallon och blåbär.

wpid-20120526_171939.jpg

wpid-20120526_171929.jpg Fylld med chokladpudding och grädde/mintkrokant chokladkaka. Grädde och godis! (Jag tror det bara är i våran familj som vi har chokladpudding i tårta eller finns det någon fler där ute?)

Dagen blev hur bra som helst och Amanda är jättenöjd med alla presenter! Vi åt en väldigt sen middag tillsammans med mamma som blev kvar hela kvällen, saknar henne redan..

Det här är vad Amanda fick

Massor av sommarkläder En hatt Bikini Cyklop och snorkel Hopprep Skrivbok Tatueringspennor Tatueringar Smink 2 hårborstar Diadem Ett spel Kritor att skriva med på asfalten Vattenpistoler Och det bästa av allt... EN STUDSMATTA!!

Förstår att hon är nöjd och jag har säkert glömt bort något hon fick. Studsmattan kommer till veckan, den fanns inte inne utan det var bara nätet som kom igår :)

Vi avslutade dagen med att titta på ESC och Noras kompis Tilde skulle sova här. Kul att Sverige vann, äntligen! ;)

Vid halv 2 så väcker Mats mig och ber mig gå och kolla till Nora och Tilde  för han tyckte att någon gick ner för stegen till Noras säng. Gick in och kikade men ingen var uppe så jag la mig igen. Han skickade upp mig igen och bad mig kolla på toan eller så för han var ganska säker på att han hörde någon av dom. Mycket riktigt så satt Tilde på toan.. och kräktes :( Tyckte så himla synd om henne, ringde hem till hennes pappa som kom och hämtade henne! (Behöver jag säga att dagen har gått åt till att noja sönder oss och fundera på när vi åker på det)

Tack igen till alla som var här och firade Amanda! :)

CIMG4248 Nybliven 6åring i världens finaste klänning!


Solbränd liten tjej!

image Freja blev lite solbränd igår i det fina vädret! Det är väldigt svårt att skydda henne helt trots solkräm mm. Hon är inte jätteröd så det är mest gulligt :) Idag är det också jättefint väder men vi ligger inne och vilar just nu.. Välbehövligt efter natten som var!

Photo A Day May - Day 26

Day 26 - 12 o'clock image Ser när Loreen vinner ESC!!! :)

Photo A Day May - Day 25

Day 25 - Unusual image Så här ser jag ut efter att jag har ätit.. Det är jättekul att ständigt se gravid ut! ELLER INTE! :(

Helt slut!

Nu har alla gäster åkt hem, det gat varit fullt ös sedan 9.30 imorse! Nu har jag äntligen satt mig ner och fötterna pulserar.. Amanda har haft en jättebra födelsedag och Nora spelade grym fotboll idag. Att Freja dessutom sov HELA natten i sin egna säng för första gången var ju helt underbart! Ska skriva mer om detta imorgon, orkar inte nu! :) Tack alla som har varit här och firat Amanda idag, hon somnade väldigt gott och var väldigt glad för alla presenter :)

Amanda 6 år!!

Äntligen är dagen här som Amanda har väntat på så länge! Hon fyller 6 år idag! Hon fick paket nu på morgonen som hon blev jätteglad över och lite senare idag får hon några till :) Mina fina prinsessa, nyss var hon så liten och till hösten börjar hon på skolan tillsammans med alla andra stora barn..! image Jag älskar dig gumman, hoppas du får den bästa dagen någonsin!

Duktig tjej!!

image Har ju glömt att berätta att denna fina tjej sov i sin egna säng till 5.15 imorse!! :) Hon la sig ganska sent men ändå, vi får se hur länge hon sover där inatt! :) Nu ska jag sova iallafall, klockan ringer tidigt imorrn... Godnatt!

Världens längsta dag?

Äntligen kan jag slappna av lite efter en hektisk dag, hann med allt utom att dammsuga men det hinner vi imorrn efter fotbollen och innan alla gäster kommer! :) För 6 år sedan vid denna tid hade jag och Mats precis kommit upp på patienthotellet.. 4 timmar senare (prick 4.00 föddes Amanda). Jag och Amanda var och handlade på förmiddagen och sedan satte vi igång med bakningen, nästan 8 timmar senare var vi klar med allt! Det fick bli gula rutor, kärleksmums, chokladbollar, nougatkakor, kokostoppar och vaniljhorn denna gång! :) Jag hoppas verkligen att det är lika gott som det ser ut och att det var värt att lägga ner så mycket tid istället för att handla färdiga grejer! Vi har även förberett tårtorna med fyllningen så det får stå och dra tills imorrn så dom blir saftiga och goda :) Vi har också hunnit med att plocka undan och torka av lite och slå in paketen till Amanda. Mina fötter värker och jag är rätt så trött, ska bli skönt att sova strax och vakna upp till en underbar dag imorrn! ♥

wpid-IMG_20120525_161809.jpg

wpid-IMG_20120525_202815.jpg

Det kommer fler bilder imorrn!


Viktminskning på 9 månader!

Sommaren 2011

CIMG2332 Freja i magen vecka 39

Sommaren 2012

wpid-20120525_082126.jpg Nästan 20 kg lättare!

Tycker nog att klänningen sitter lite bättre i år men fan vad jag saknar magen! ♥


Sommaren är här!!

Nu har sommaren kommit till Härnösand också! :) Såååå underbart! image image image Jag hittade en klänning som jag köpte förra året, minns ni hur den satt då? ;) Ska visa er sedan! Nu ska vi äta lite frukost och sedan dra igång med dagens uppgifter som tyvärr INTE är att sola :( Vi måste nämligen handla, baka och städa! Skitkul en sån här dag :(

Photo A Day May - Day 19, 20, 21, 23 & 24

Day 19 - A favourite place

wpid-IMG_20120524_214928.jpg Min sköna soffa som jag sitter i just nu! :)

Day 20 - Something you can´t live without

wpid-IMG_20120522_233132.jpg Min underbara sambo och mina barn!

Day 21 - Where you stand

wpid-IMG_20120522_231718.jpg I duschen efter en löptur

Day 23 - Technology

wpid-IMG_20120523_225401.jpg Min fina vita dator som jag älskar!

Day 24 - Something new

wpid-IMG_20120524_211617.jpg Ny smak på Ramlösa som jag fick hem idag! :)


Några bilder från lekparken!

Vi var i lekparken någon timme på eftermiddagen. Det var jättevarmt ute och barna hade riktigt kul. Dom fick cykla dit så dom var väldigt nöjda ;)

Här kommer lite bilder..

CIMG4210

CIMG4218

CIMG4222

CIMG4224

CIMG4226

CIMG4228

CIMG4231 Där är dagiset som Freja ska börja på i höst! Älskar denna lekpark som ligger alldeles intill dagiset, det är ca 3-400 meter dit hemifrån oss och det finns mycket att göra för allihopa :)

Nora och Amanda har fått massor av färg i ansiktet igår och idag och jag tror att jag har fått lite färg också. Det hettar lite på kinderna iallafall :)

Fler såna här dagar tack!


Ramlösa rött päron

Ni kan ju tänka er vad glad jag blev när jag fick ett oväntat paket idag, det kom precis i rätt tid eftersom jag var på riktigt dåligt humör tidigare! :) Jag trodde ju som sagt att det skulle vara Mary Kay produkterna men det var detta som gömde sig i paketet!

CIMG4234 Nya Ramlösa - Rött päron! Mats har redan hunnit provsmaka den och tyckte den var riktigt god. Det är ett väldigt bra betyg eftersom han är lite kräsen när det kommer till kolsyrat vatten med smak! :)

CIMG4232

TACK!

Nu ska jag också provsmaka den till semifinalen av Eurovision!


En rolig överraskning!

Jag trodde att det kanske var mina produkter från Mary Kay som kom i paketet men det var det inte! Det var en rolig överraskning, visar er senare ;)

Leverans!!

Nu ska jag ta med mig alla odjur och hämta ut ett paket! Den ena ungen är värre än den andra, inte alls vad jag behöver idag...! image Sedan måste jag förbereda en massa inför träningen ikväll och fundera ut vad jag ska baka inför kalaset på lördag. Handla det som behövs och sätta igång med bakningen. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova några timmar, är trött efter natten som var.

Ångest!

Har jag sagt att jag hatar Mats ångest? Inte? Då gör jag det nu, JAG HATAR Mats ångest och jag hatar att se han som han är nu.

Det här är fan inte kul längre och det finns ingen att träffa förrän i juni någon gång. Tjoho!

Snälla du som jävlas, ge tillbaka min Mats som tycker livet känns ganska så ljust ibland. Han som drömmer om framtiden. Han som tycker att det är ganska kul att leva. Han som skrattar och han som ser lycklig ut. Jag vill inte ha den Mats som inte orkar med sig själv eller han som tycker att vi skulle ha det så mycket bättre utan honom. Han som är väldigt nära att ge upp allt just nu. Han som inte tror att han en dag kommer att få må bra.

Livet som anhörig kan vara ganska svårt ibland. Då inget man säger eller gör hjälper. Jag kan bara stå bredvid och titta på, mina armar räcker inte till för att dra upp honom ur det svarta hålet.

Han har iallafall fått somna ikväll och sover ganska tungt här bredvid mig. Jag tittar på honom och hoppas för allt i världen att han är på botten nu så att det bara kan bli bättre!

Jag ser iallafall en ljus framtid och jag vet att vi kommer att vara där en dag, hur hårt vi än får kämpa så är vi värda det ♥

images

Du är aldrig ensam, så länge jag andas
Så länge mitt hjärta kan slå
Du är aldrig ensam, glöm aldrig det
Jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet
Ja det hoppas jag du vet


Vårruset avklarat!

Då var vårruset avklarat för i år, längtar redan till nästa år då jag ska vara i mycket bättre form än vad jag är nu! :) Jag och Zandra sprang bredvid varandra hela varvet runt och det gick faktiskt ganska bra. Vi gick bara några kortare bitar och det var i dom förbannade jävla uppförsbackarna som mina ben inte riktigt klarar av så det blir fokus på det nu framöver tillsammans med lite styrketräning :)

Min Runkeeper hängde sig och stängde ner strax efter vi kom i mål så jag hann inte posta det till facebook men som tur var sparades det ändå på min sida! :) Running Activity 5.13 km   RunKeeper

Jag får ändå vara ganska nöjd med resultatet men jag hade liiite mer att ge så det känns lite surt också.. När jag kom i mål så var det världens sötaste unge som gav mig medaljen, han hängde den runt min hals och sa "Grattis att du kom i mål", så himla gulligt! :)

Efteråt satte vi oss i gräset och väntade in resten av gänget innan vi fikade, tyvärr fanns det inte så mycket gott i år! :( Åt iallafall lite potatissallad, lax, kalkon och choklad. Vi höll på att frysa ihjäl och när jag kom hem var jag alldeles stel i hela kroppen så det blev en lång riktigt varm dusch och nu har jag krypit ner i sängen! :)

wpid-20120523_192748.jpg

wpid-20120523_192809.jpg

wpid-20120523_192826.jpg

Tack alla tjejer på Maxi för att jag fick springa med er, det var riktigt kul!

Just ja, såg ju Peter Siepen på nära håll också. Han har en väldigt speciell stil måste jag säga.. haha, det var svårt att hålla sig för skratt! ;)


Njuter ute i solens strålar!

image Vi sitter ute i solen och njuter nu innan jag ska åka iväg! :) Vilket underbart väder vi fick idag!

Överskolningssamtal

Amanda är med mig på jobbet en timme nu innan vi ska på skolan på överskolningssamtal! Tänk att hon börjar på 6-års till hösten, helt galet! :) image

Vårruset!!

Idag är det äntligen dags för vårruset! Och som vanligt när jag ska vara med så är det halvtaskigt väder, regnet hänger i luften och det är inte så varmt. Hoppas på att det spricker upp till kvällen! :) image Om jag är laddad? Vad tror du?! ;)

Kvällens runda!!

image image Skumt att tiderna inte visar samma...? Jag och Zandra har varit ute på en skön runda ikväll, jag ville så gärna springa mer än vad vi gjorde men höfterna och stjärten sa ifrån!! :/ Jag är så jäkla laddad inför vårruset imorrn, jag ska fan kräkas vid målgången för att jag har tagit ut mig helt ;) Måste försöka smörja in och mjuka upp kroppen rejält innan så inte det hindrar mig :D Vad tror ni jag kommer runt på för tid imorrn, det är ca 5 km!? Ska fundera på om närmaste gissningen ska få något fint pris ;)

Nu händer det mycket!

Två stora händelser på en och samma dag!

Ja, idag har det hänt grejer minsann.. Frejas första tand börjar äntligen spricka igenom (vänstra framtanden nere), det syns en liten vit prick och hon är alldeles röd runt omkring! ♥

Och 4 dagar efter att vi skickade in ansökan om dagisplats har vi nu fått besked om att vi har fått en plats på den förskola vi önskade i första hand! Inte trodde jag att det skulle gå så fort, både jag och Mats fick lite ont i magen. Den 27 augusti börjar våran lilla "bäbis" på dagis! Det kommer ju gå hur bra som helst men det här året som jag nu har varit hemma har gått alldeles för fort! :(

Freja reser sig mot allt nu och är duktig på att förflytta sig i sidled när hon står upp, men mest bara åt vänster! Hon vet inte riktigt hur hon ska göra om hon ska åt höger :) Hon drar sig oftast fram på stjärten och pratar mest hela tiden. Det är mycket pa-pa-pa och ibland försöker hon härma oss när vi säger hej hej eller aj aj!

wpid-20120522_190136.jpg

wpid-20120522_190102.jpg

wpid-20120522_190049.jpg

Hon är också omöjlig att fånga på bild framifrån, hon kan inte sitta stilla 1 sekund! Mitt lilla gotroll ♥


Photo A Day May - Day 22

Day 22 - pink!

image

Tycker om mitt knalliga rosa nagellack :)


Amazing!

Här är en tjej som tycker om att lyssna på musik!

[videofyme id="521010" width="480" height="320"]

O´boy, choco strawberry!

Har precis fikat, det är nästan den bästa höjdpunkten på hela dagen.. Idag åt vi lite rostade mackor och drack den nya O´boyen, choco strawberry :) Den var faktiskt ganska god, lite somrig!

images


Tisdag!

Varför är jag alltid så mycket tröttare på morgonen när jag ska jobba? Imorse hade jag ett helt grustag i ögonen kändes det som... Nu är jag på jobbet iallafall och ska sätta igång! :) Hoppas ni får en bra dag! image

Dagens PW!

image image Har precis kommit hem efter en skön promenad med Nathalie! :) Bättre promenadväder än så här kan man inte få, 10 grader och vindstilla. Längtar till vårruset på onsdag, är så jäkla taggad!!

Vilken dag!!

Vilken underbar dag det har varit! Det har varit fint väder, bilen gick rätt igenom besiktningen (hur ofta händer det liksom?), vi har köpt jättefina rullgardiner till vardagsrummet och en till Noras rum, Nathalie har varit här och hälsat på med Ellen och barnen har varit på bra humör tills ikväll då Amanda slog av datorn för Nora så hon ligger nu i sängen. Vi är nästan klara med jätteprojektet jag drog igång. Det är bara några möbler som ska ner i förrådet och några som ska säljas. Det blir så himla fint! :) Ja, jag har hållt igång hela dagen så det är första gången jag sätter mig ner och bara är just nu. Väntar på att klockan ska bli 20 så jag ska möta upp Nathalie, vi ska ut och springa lite är det tänkt. Får se hur långt vi orkar :P Är helt slut i kropp och knopp så jag somnar nog ovaggad ikväll! :D

Håll tummarna!!

image Det vore sååååå skönt om bilen går igenom! :)

Gomorron!!!

Har sovit gott inatt men vaknade strax före 6 av att solen lyste, det luktade kattskit och att jag trodde att jag hade försovit mig! Lyckades somna om till 6.45 då jag skulle väcka Nora. Istället för att lägga mig igen tills vi skulle åka så ställde jag mig i duschen och det är jag så glad över :) Har precis ätit lite frukost och funderar på i vilket rum jag ska börja rensa... Noras: image Eller Amanda och Frejas: image image Den här bokhyllan ska bort så fort vi fått tag på byrån och hyllan vi vill ha! :) Freja är på bra humör idag och snart kommer bästisen på besök! :) image

Vilken jävla kväll!!

Ingenting gick som det skulle ikväll och det känns så surt! Vi blev sena hem efter att vi hade hämtat garderoben. Precis när jag hade postat det förra inlägget så ringde Mats och sa att det fattades några grejer till sängen så vi vände om och for in på IKEA och köpte några reservdelar. När vi kommer hem är det kaos i hela lägenheten. Mats och barna hade varit snälla och börjat flytta runt sängarna. Klockan började närma sig 18 och ingen hade ätit. Vi var tvungna att få ihop sängen så Nora hade någonstans att sova och allt blev stressigt. Det var möbler överallt och det gick knappt att gå någonstans.. Det blev därmed ingen träning för min del och jag ställde till det rejält för Zandra :( Har haft ångest för det hela kvällen.. Inte alls nå kul! Det tog nästan 2 timmar att få ihop sängen och torka av den men nu är den på plats och garderoben likaså. Det finns en hel del kvar att göra men det får vi ta imorrn! Nu är vi trötta och sluta så jag hoppas på att få bra med sömn inatt. Vi hörs!

Privatchaufför!!

Jag och Malin är nu på väg hem från Sundsvall med en glad bäbis och jag är en garderob och lite reservdelar till sängen rikare! :) image image Vi är så jäkla grymma! Malin har kört med släp för första gången och jag har fixat fina möbler till Noras rum helt utan Mats hjälp (nästan, att han bär upp dom till lägenheten räknas inte)! :) Tycker lite synd om Malin som har fått agera privatchaufför hela dagen istället för att mysa :/ Nu fattas bara byrån och expediten...

Dagens planer!

Idag har vi fullt upp och trots att det regnar så är jag på ett jäkla bra humör!! :) Malin är på väg hit och sedan ska jag fara och hämta en ny säng till Nora och eventuellt en byrå in till Amanda och Frejas rum. Med lite tur så har jag även fått tag på en garderob och en liten expedithylla som jag var ute efter. Älskar Köp-Byt-Sälj sidorna på facebook! :D Ska bli så skönt att äntligen få lite ordning här hemma.. det enda stora projektet som är kvar här hemma är att måla/tapetsera inne på Amanda och Frejas rum och sedan är det mest en massa småpyssel. Sånt man aldrig blir klar med ;)

Snapshot_20120515

Ikväll väntar lite träning tillsammans med Zandra, måste ju få upp kondisen nu tills på onsdag då jag ska springa vårruset! Jag var lite deppig för att jag är typ den enda i min bekantskapskrets som inte skulle vara med men Zandra fixade det så  nu jäklar.. Tidigare när jag har varit med så har jag bara gått runt men nu tänkte jag försöka jogga så långt som det bara går! :D


Den där leksaken!!

Kommer du ihåg den där leksaken från förra inlägget som du skulle lägga märke till? Här är den! image Det är en liten boll som Nora och Amanda fick i sina happy meal häromdagen, om man trycker på en liten knapp under den vecklar den ut sig.. image Söt va?? :) Freja fick låna den idag när vi for till Birsta och hon ÄLSKAR den. Hon släpper den knappt ur sikte och somnade med den nu ikväll. Mats försökte ta den ur händerna på henne när hon hade somnat men då vaknade hon och skrek. När hon fick tillbaka den blev hon nöjd och somnade om! :D Måste skaffa fler kanske om denna försvinner eller går sönder!? ;)

Våran dag i Birsta!!

Det blev några timmar i Birsta idag och vi hade jättemysigt. Det kändes lite lyxigt att bara ha ett barn med sig. Inget prat, gnäll eller tjat och vi behövde inte titta på mer leksaker än nödvändigt! :) Vi fyndade tyvärr inget spännande utan köpte presenter till Amanda, torkarblad och spolarvätska till bilen, 2 små blomkrukor, 4 muggar och hårnålar. Vi har sett mycket fint och vi har många planer för hur vi ska fixa lägenheten!! :) Här kommer lite bilder: image Vi hittade en jättefin möbel på Rusta som Freja gillade.. image Hon satt hur bra som helst och lägg märke till leksaken hon har i handen. Ska berätta mer om den senare! image image Vi tog en liten paus på Rusta, Freja fick fruktpuré och Mats drack kaffe.. image image Efter ett blöjbyte och innan det var dags för middag! image Mats åt en cheesburgare och jag en bakad potatis med skagenröra. Det var hur gott som helst och Mats tuggade i sig mina rester ;) image Freja fick ett strips att stygga på! (hon åt puré och potatis också). Det blev en grym dag och jag är nöjd!

Photo A Day May - Day 18

Day 18 - Something you made image En jättefin teckning som jag gjorde till min lillasyster Emelie för några år sedan ;)

Liten sammanfattning av fredagen!

Igår gick dagen jättesnabbt och jag minns knappt vad jag gjorde. Amanda lekte med grannens barnbarn Greta som är här, först fick hon följa med dom ut till Smitingen på en liten utflykt och sedan var dom ute och lekte på gården resten av dagen. Jag tog med mig Nora och hämtade hem ett bord och 2 stolar som jag trodde skulle vara barnmöbler till en början men visade sig vara mycket större än så.. haha! Hade inte mage och säga att jag inte ville ha det heller eftersom det var gratis. Just nu står grejerna nere i källaren och jag vet inte vad jag ska göra med dom! :) Tanken från början var att måla det vitt och ha det på Amanda och Frejas rum men det går ju inte.. Mats säger att jag aldrig får köpa eller bestämma möbler fler gånger ;)

wpid-20120518_142411.jpg

På eftermiddagen tog jag med mig Nora på affärn och handlade. När vi kom dit såg jag att om man handlade för 300:- så fick man en cirkusbiljett, handla för 600:- få 2 biljetter osv. Vi kom hem med några kassar "nödvändigt" och 3 cirkusbiljetter! :D Så den 28:e ska vi på cirkus, tror det blir första gången för barna så det ska bli kul! Vi hyrde en film på boxern och avslutade dagen i soffan med lite godis och mys ♥ Mats lockade Freja med lite godis också och vips så stog hon upp mot bordet och lite senare gick hon några steg efter soffan! :D

En tur till Birsta och IKEA :)

Jag, Mats och Freja är på väg till Birsta för att shoppa!! :) Amanda fyller år nästa helg så det blir mest presenter till henne men hoppas på att fynda något kul på IKEA också ;) Fick en massa inspiration till att göra om lite hemma när jag var och hälsade på hos Sara så en trissvinst skulle inte sitta fel! :) Nora och Amanda får vara med farmor under tiden. image Det är så jävla underbart att slippa köra så ni kan inte förstå :D

Lördag!!

image Gomorron!! Är trött, tröttare, tröttast idag.. Freja har haft en lite jobbig natt och verkar fortfarande ha lite feber :/ Ska kliva upp ur sängen nu och ge ungarna lite frukost!

Vart har jag varit hela dagen??

Hej alla gullegrisar! ;) Jag vet att ni funderar på vart jag har hållit hus hela dagen och att ni har saknat mig.. Orkar inte berätta om allt nu så ni får vänta tills imorrn på en vettig uppdatering ;) Fan vad dryg jag är, dags för mig att sova nu! :D Natti Natti! image

Fredag!

Det verkar som att våra mysiga sovmornar är ett minne blott!? Imorse vaknade Freja före halv 7 och ville inte alls ligga still och mysa som annars. Vi klev upp så hon fick en flaska och jag hamnade i soffan framför Vakna! där jag sitter fortfarande :) Freja har lite feber och näsan rinner men hon verkar ganska nöjd ändå. Hon leker med spegeln som Mats hittade i förrådet igår, jag trodde vi hade gett bort den men så var det inte som tur var. Hon älskar den! Den enda planen jag har för dagen är att vika en massa tvätt.. Och vila!! ;)

Photo A Day May - Day 17

Day 17 - Snack

wpid-IMG_20120517_223934.jpg

Vi fick en jättegod "paj" av grannen tidigare ikväll och den var skitgod (som allt annat hon bakar och ger oss)! Det var rabarber, kardemumma och nån slags maräng :D


Sagt av Amanda:

Amanda har alltid så härliga uttryck; isvarmt, gallgrina, kolvit osv.. Ni vet sånt där som alla barn någon gång säger ;) Men det hon sa igår tar nog hem priset, jag blev så full i skratt! Hon beskrev det kallaste vattnet som det isaste kalltet! Och idag i bilen på väg till Sara så ställde hon en fråga.. A: Mamma, när du blir gammal, kommer du få en sån där vårta på hakan då? J: Jag vet inte, det får vi väl se.. A: Det tänker jag få iallafall, om jag inte får en så ska jag limma dit en!

Älskade unge

CIMG4182


Ibland kan dom!! :)

Nora och Amanda bråkar och skriker åt varandra minst en gång om dagen.. Men ibland tycker dom om varandra väldigt mycket! Just nu sitter dom och skriver brev åt varandra och mitt hjärta smälter! image Det är så underbart att vara mamma till dessa små troll!

Jag är så stolt över mig själv!

Jag och Zandra har varit ute och sprungit ikväll igen. Jag fick inte igång appen så jag har inget "bevis" på hur duktiga vi var :( Vi tog iallafall samma runda som igår och jag minns inte när jag sprang så långt sist utan att stanna. Vi gick nästan inget alls idag efter att vi tagit oss upp för Brännavägen och vi minskade tiden med 3 minuter!! :) Dagens resultat är alltså: 4,08 km på 29 min 31 sek! Imorrn kör vi igen men en längre runda, är så sjukt stolt över mig själv! Trodde inte det här om mig själv ;)

Frejas nya vrålåk!

image Freja fick en ny vagn idag, begagnad men snygg och bra! :)

Dagens planer: Playdate i Kovland

Gomorron! Har sovit som en prinsessa fram till halv 7 imorse, då vaknade Freja och började dra mig i ansiktet. Strax före 7 gav jag med mig och klev upp och gjorde en flaska till henne. Sedan kunde vi somna om till 8! :) Nora sitter vid datorn i köket, Amanda sitter vid datorn i vårat sovrum och poppar musik och Freja sitter och dansar i sängen och är på sitt gladaste humör! :) Jag är fortfarande lite trött men ska snart kliva upp och göra mig klar. Den här gråa dagen kommer bli riktigt kul för jag och barna ska och och hälsa på en f.d kollega och hennes barn! Vi har inte träffats på flera månader!! Hon ska snart få en till liten bäbis också så med lite tur kanske jag får känna på några sparkar där inifrån magen ;) Det verkar som att vi blir med ny barnvagn också innan vi åker därifrån! :D Det blir en kanondag det här! Let's get it started..

Roliga planer!!

Längtar tills jag vaknar, har lite roliga planer för dagen nämligen!! :) Men först ska jag sova.... Godnatt! image

Photo A Day May - Day 16

Day 16 - What you're reading

image

Något jag läser varje dag är en hel del bloggar, det är lite av ett beroende. Vissa bloggar har jag läst 5-6 år och några har jag följt sedan lunartiden! :)

Tur det finns Bloglovin´som håller reda på allt!

Följ min blogg här


Så jäkla skönt!

Jag ramlade nästan ihop på golvet här hemma när jag kom hem efter löpturen med Zandra! Slängde av mig tröjorna och hinkade i mig vatten. Vi började med att gå i rask takt hela Brännavägen, när det planade  ut så började vi jogga och sedan joggade vi nästan hela vägen. Vi gick bara några kortare bitar för att sträcka ut ryggen och bröstet. Är så jäkla stolt och jag känner att kondisen sakta kommer tillbaka, jag höll ju inte på att dö! :) Sista biten hem spurtade jag och det var därför jag höll på att ramla ihop, tänk vad benen kan gå, hahaha! :D Imorrn ska vi ut igen och då ska tiden minskas en hel del!

wpid-labelbox_20120516195212.jpg

Här är även tiden till och från Zandra inräknad. (Jag bloggade ju på vägen ner ;) Det vi gick/sprang tillsammans var 4,2 km på 32 minuter!


Powerwalk!

Nu ska här ut och trampas med Zandra!

image

Hoppas knäna och hälarna håller hela vägen.


Utvecklingssamtal!

Det gick jättebra att jobba idag trots att hjärnan inte är så jäkla snabb ;) Är bara hemma och vänder, ska ta med mig Nora och åka på utvecklingssamtal nu. Det är alltid lika kul att höra hur det går och jag känner mig alltid lika stolt när vi är klara! Jag minns att jag alltid hade ångest när jag gick i högstadiet och jag skulle ha samtal tillsammans med mamma. Det var ju alltid något ämne som jag inte gillade och inte heller brydde mig så mycket om och fick väl inte dom bästa omdömena av lärarna. Jag undrar om mamma var lika stolt över mig som jag är över mina barn!? ;)

Halvt död!

Det är ingen höjdare att vara vaken halva natten när man ska upp och jobba dagen efter! Jag var halvt död när klockan ringde imorse.. :/ Men det gör faktiskt inte så mycket för om 2½ timme slutar jag och är ledig tills på tisdag! Skönt med långhelg och att barnen också är lediga, skönt att slippa ställa klockan och bara kunna mysa hela dagarna :)

Photo A Day May - Day 15

Day 15 - Love

image Världens underbaraste sambo! Vi har stått ut med varandra i snart 10 år och kärleken är starkare än någonsin!

Liten tjej på förskola!

Vi har dragit ut på detta länge, ingen av oss har ens velat prata om det men det var liksom dags nu. I höst börjar jag jobba heltid och det är slut på "semestern".Vi har nyss lämnat in ansökan om förskoleplats till Freja. Nu får jag somna med en klump i magen ikväll, ska våran lilla tjej börja på dagis? Det är någon annan som kommer att ta hand om henne på dagarna och vi kommer inte att ha full kontroll. Trots att jag har 2 större barn som har gått på dagis och det har funkat hur bra som helst så får jag ändå lite smått panik! Tur att det är några månader kvar så jag hinner smälta detta lite... :)
"Hej!

Vi har mottagit din ansökan om förskole/fritidshemsplats. I den bifogade filen får du en kopia av den. 
Inom kort kommer vi att behandla den och då får du dina inloggningsuppgifter per post. 

Med vänliga hälsningar
Skolkontoret"
Namnlös

Freja 9 månader!

Nu har hon funnits lika länge utanför som inuti min mage För 1½ år sedan var hon liksom "ingenting"... Det har hänt en hel del sedan dess :D

Freja

- sätter sig upp själv hela tiden och utan problem - börjar bli lite lat och försöker dra sig fram på stjärten istället för att åla - reser sig mot saker någon gång ibland - börjar förstå innebörden med mamma, pappa och ajaj! - vinkar när man säger hej hej - härmas och smackar mycket med munnen - tycker äntligen om barnmat och våran mat - har blivit bättre i magen - älskar att se sig i spegeln - tycker om att lyssna på musik - sover fortfarande mest med oss men somnar alltid i sin säng på kvällarna - vill dra i ansiktet (näsan och munnen) när hon myser - tycker om att mysa på mornarna, hon lägger huvudet mot min axel och bara gosar - skrattar åt allt Nora och Amanda gör

Och äntligen tror jag första tanden håller på att spricka igenom, hon är alldeles vit, svullen och det RINNER slem ur munnen på henne! :)

IMG_20120429_164415

IMG_20120501_085013

IMG_20120504_115319

Ett riktigt litet charmtroll ♥


Jakten är avslutad!

Vi har bestämt oss, det behövdes inte många minuter inne på Barnens Hus innan vi var helt överens om vilken vagn vi vill ha! :)

7248_big_toyland VS  102581

Brio Race eller Emmaljunga scooter? Vi valde mellan dessa eftersom vi vill ha en vagn med 4 lika stora hjul!

Emmaljunga:

+ Jävligt snygg + Stor varukorg + Gott om plats för barnet + Stor suflett med många fack - Ganska tung - Lite bökig att fälla ner och upp - Tar mer plats än Brion - Knäledshandtag - Ej vändbar Brio: + Ganska snygg + Lätt och smidig + Bra fjädring + Nästan fullt liggläge! + Tar lite plats + Teleskophandtag + Ganska stor suflett + Ganska stor varukorg + Enkel att fälla ner och upp - Inte lika snygg som Emmaljungan - Ej vändbar

Ni kanske redan har gissat vilken vagn vi bestämt oss för!? ;) Det blir en Brio Race!

En gammal kollega till mig har dessutom en begagnad Brio race som hon ska sälja billigt så jag ska kika på den på torsdag! Hoppas på att det är bra liggläge på den, då slår vi till :)

Vad jag har förstått så var det inte så mycket till liggläge på dom tidigare modellerna men den vi kikade på idag gick ju att fälla ner så det nästan blev helt plant, precis som vi vill ha det! :D

Längtar efter vår blivande vagn nu. Och så måste vi ju köpa en ratt som Freja kan leka med! Älskar att jag och Mats (nästan) alltid är överens om allt  ♥


Photo A Day May - Day 14

Day 14 - Grass image Bild från promenaden häromdagen, kom på inatt att jag skulle slänga upp en bild så jag hade ingen annan ;)

Barnvagnsjakt!

Nu packar vi in barnen i bilen och rullar ner till Birsta!

Vi är lite rastlösa och väldigt sugna på att provrulla lite olika barnvagnar som vi kan tänkas vilja ha :) Ska bli kul att se vilken vagn vi bestämmer oss för i slutändan!

Barnen har tagit med sig egna pengar som dom ska spendera.. ;)

images4

hämta

Om det blir en Brio, Emmaljunga eller någon annan vagn återstår att se!


9 månader!

Idag blir Freja 9 månader!! :)

image

Grattis sötnos ♥

Månadsuppdatering kommer senare.. ;)

Måndagsmys!

Vi har haft myskväll med Per och Marie ikväll, hur kul som helst. Vi måste ta tillvara på tiden nu eftersom dom åker hem på torsdag. Förhoppningsvis blir det en barnfri eftermiddag/kväll imorrn tillsammans med dom i Sundsvall eller så vi hittar på något annat ;) Det är så härligt att sitta och prata om gamla minnen och våran lista vi gjorde för några somrar sedan, hahaha, vi var ju inte riktigt kloka! ;) Nu ska vi försöka få gangstern att sova. Hon vaknade för 2 timmar sedan och lever rövare just nu och har skitkul.. Jag ska upp om ca 5 timmar så nu säger jag godnatt :) image

Freja äter mat med oss andra!

Vi har en tjej här hemma som tyckte det var väldigt gott med spagetti och korv till middag idag! Det var premiären för att äta samma som oss vuxna :)

CIMG4190

CIMG4191

CIMG4192

CIMG4194

CIMG4196


Rallytjej!

Freja har invigt bilen på Ica nu, ganska kul! ;) image

Triss i tjejer!

wpid-20120513_124351.jpg

wpid-20120513_124620.jpg

wpid-20120513_144406.jpg

♥världens finaste tjejer♥

Tänk att dessa underbara flickor är mina, jag är så otroligt stolt och tacksam över att få vara deras mamma!


Fina vänner som lyser upp den trista gråa dagen!

Det har varit en grå, regnig och seg dag idag. Tur att jag har fina vänner att umgås med dagar som denna! :) Jag, Amanda och Freja har varit med Zandra och Liam några timmar. Amanda och Liam hade jättekul tillsammans, dom lekte jaga och Liam sprang omkring med skräck i blicken och skrattade som en tok. Så himla härlig kille det där Nu ligger jag på sängen med en sovande Freja i famnen, ska vila lite så jag är pigg ikväll när Per och Marie kommer för att umgås! :D image

Freja hittade den enda rosa grejen som Liam hade på sitt rum! :)


Morgonmys!

Det var en tjej som vaknade tidigt här hemma idag, vi ligger kvar i sängen och myser en stund innan vi kliver upp! :) Ska snart väcka Nora och Emelie som sov här inatt! image Gomorron!!

Photo A Day May - Day 13

Day 13 - Mum

image

Älskade mamma/mormor tillsammans med Nora och Amanda för några somrar sedan :)


Brio race!

Det börjar bli dags att köpa en ny barnvagn! Vi skulle behöva en liten mindre vagn nu i sommar när vi ska iväg på semester. Den vi har nu tar ju upp hela bagageutrymmet. Jag har inte så jättemycket krav förutom att det ska vara bra liggläge så Freja kan sova utan att bryta nacken, den ska vara enkel att köra, ta liten plats när den är ihopfälld och så får den gärna vara snygg! ;)

Har fastnat för en Brio race när jag har kikat runt på nätet men jag skulle vilja provrulla den och känna mig för lite. Vi har ju en Brio Happy nu och både jag och Mats är jättenöjda med den så jag tror vi håller oss till Brio!

18369

Har du några erfarenheter av Brio race? Fördelar/nackdelar? Tips på annan liten smidig vagn?


Minnen från sälsten!

Medans Nora var och tränade tidigare idag så var vi ute och åkte runt lite i stan! Vi for bl.a. ut till sälsten och då kom en massa härliga minnen tillbaka och jag önskar jag kunde vrida tillbaka tiden några år :)

wpid-20120513_161915.jpg

wpid-20120513_161909.jpg

Här har vi upplevt en hel del genom åren som gått! ♥


Mora Träsk

image Nora och Amanda har duschat och gjort sig fina för att gå och se Mora Träsk med sina fastrar.. Det är en överraskning så dom vet inte vart dom ska än! :) Hoppas dom kommer tycka att det blir kul iallafall!

En bra start på dagen!

Jag gjorde verkligen rätt i att ta en promenad, bättre start på morgonen kan man väl knappast få!? :) Det var lugnt och skönt ute, knappt någon trafik alls och solen sken! image Hade det inte varit för att jag fick skavsår på bägge hälarna så hade jag gärna gått en bit till! :) image image Jag hann bara komma innanför dörren så dök pappa och Kevin upp!! :D Dom hade med sig en stek, kaffe och farmors saft och bullar! :) Nu ska jag äta lite frukost och sedan väntar duschen!

Gomorron!!

Freja sov i sin säng till halv 3, REKORD! :) Funderar på att slänga på mig lite kläder nu och ta en promenad innan resten av familjen vaknar. Hoppas på att det är hyfsat väder, har inte tittat ut än ;) Gomorron! image

Wow, vilken grej!!

Woohooo, jag har den mest lästa bloggen här på minbebis just nu. Första och sista gången antar jag ;) Jag vet ju att det är en massa strul med statistiken osv. men jag kan ändå inte låta bli att ta ett litet glädjeskutt! :) image Ikväll har jag och Mats gjort något som vi inte gjort på evigheter... Hållit om varandra, kramats och känt närhet. Annars sover ju Freja mellan oss varje natt men just nu ligger hon i sin säng..!! Antar att hon vaknar snart och vill komma in till oss ;) Nu ska jag sova gott och drömma härliga drömmar!

Photo A Day May - Day 12

Day 12 - Something that makes you happy

wpid-labelbox_20120512210823.jpg

Min familj, mina vänner och pengar! :)


Ett kärt återseende!

Det var så himla kul att få träffa Per och Marie igen, dom var efterlängtad av oss alla! ♥

Vi fikade och pratade i några timmar, tiden gick alldeles för snabbt som vanligt. Men vi hinner träffa dom mer innan dom åker hem igen som tur är! :) Vi har pratat om att ta en eftermiddag/kväll i Sundsvall. Äta mat, gå på bio och ta en öl eller så! :D

Jag gillar inte att dom har flyttat till Karlstad, saknar dom alldeles för mycket här hemma. Speciellt nu när det börjar bli sommar! Vi har haft så mycket kul och sjuka saker för oss ;)

CIMG2131

CIMG2170

Bilder från förra sommaren då vi var i Karlstad

♥Vänner för livet ♥

Jag har väldigt få vänner men dom jag har står mig riktigt nära och betyder väldigt mycket för mig. Hoppas ni vet vilka ni är! Tack för att ni finns och förgyller mitt liv ♥

Sovmorgon deluxe!!

Mats var min räddande ängel imorse! ♥ Den här natten har varit hemsk.. Jag drack ett glas vin hos Zandra igår och blev så fruktansvärt trött när jag kom hem. Vi gick och la oss i sängen kl 23 och jag sa till Mats att jag skulle somna inom 5 minuter.. Efter kl 1 låg jag fortfarande vaken!! Freja hade ingen plan alls på att sova, hon låg och drog mig i läpparna som vanligt och hittade även näsan! Jag var så jävla less, när Freja till slut somnade så började Mats att snarka. Funderade ett tag på att rymma hemifrån! Vid 6-tiden vaknade Freja igen och började dra och nypa mig i ansiktet.. Efter en halvtimme väckte jag Mats med min finaste röst och frågade om han inte hade lust att göra lite mat till Freja och ta ut henne ur sovrummet. Till en början snackade han lite skit som vanligt när han sover men sedan gick han upp och jag kunde sova vidare till 1o då mitt alarm ringde!! Hade inte det ringt hade jag nog sovit fortfarande ;)

Tack älskling, du vet verkligen när jag behöver dig som mest ♥

Jag har plockat undan en massa här hemma och tänkte försöka hitta lite ork till att dammsuga innan vi får finbesök! :D Vi ska äntligen få träffa Per och Marie igen efter 5 månader!!


Photo A Day May - Day 10 & 11

Day 10 - A favourite word

image

Day 11 - Kitchen

image

Tatueringen!!

Nu är Mats tatuering klar och den blev så jäkla snygg!! :)

wpid-PicsArt_1336745592810.jpg

Färgerna är lite snyggare i verkligheten, det är svårt att fånga det på bild! :D


Mary Kay

Nu är jag hemma från Mary Kay partyt som var hos Zandra! Vi var hela 3 st som var där och fick prova lite grymma produkter :) Köpte baspaketet som innehåller en rengöring, återfuktare, primer och foundation. Blir säkert skitbra, nästa gång vill jag köpa "satin hands". Mina händer är fortfarande lika mjuka som en babystjärt efter att vi fick prova dom grejerna. Mina händer är så sjukt torra i vanliga fall så nu njuter jag! Hade jag haft pengar hade jag köpt allt hon visade för 3 900 :- men det kan jag ju fortsätta drömma om... (om ingen riking vill sponsra mig ;)

images2


Sätta lite fart kanske??

Herre gud! Vart tog den här dagen vägen? Nathalie och Ellen for hem när jag hämtade Nora på skolan och efter det har jag legat på soffan. Freja låg å min mage och vi har sovit gott :) Nu försöker jag vakna till liv och ställa mig i duschen! Jag ska iväg till Zandra 18.30 på Mary Kay party :) image Varför ska soffan vara så skön??

Fredag!!

Det blev lite panik imorse när jag vaknade 7.30 när Nora kom och frågade om hon fick äta macka till frukost. Hon hade ganska nyss vaknat hon med så på 10 minuter bytte hon om, borstade håret och tänderna och tog på sig ytterkläderna!! Hon fick fika macka och juice i bilen på väg till skolan! :) Hon kom i tid iallafall...! Nu ska jag och Freja klä på oss för en promenad, vi ska möta upp Nathalie och Ellen som ska komma hit och äta negerbollar. Trevligt med sällskap :) Lite senare under dagen kommer det en bild på Mats tatuering som blev klar igår... ;)

En jävla idiot till morsa!!!

Jag vet inte om ni har sett den FRUKTANSVÄRDA videon som sprids på facebook just nu!? Det fick min bägare att rinna över iallafall och nu sprutar tårarna som aldrig förr.. Det är en mamma från Malaysia som slår, sparkar och nyper sin 8 månader gamla bäbis! Jag kan inte och kommer nog ALDRIG kunna förstå hur i HELVETE man kan göra något sånt här? Vad är det som saknas i människans huvud och vad är det för någon som filmar detta och inte gör något? Jag kan inte förstå att detta är vardagsmat för många barn runt om i världen. Jag mår illa, hjärtat blöder och jag är helt förstörd! Det är helt klart bevisat att alla inte är lämpliga föräldrar... Jag kan inte smälta detta :(

Om ni vill må lika dåligt som jag så finns videon här -----> http://www.newsrescue.com/2012/05/insane-malaysian-mother-beats-up-8-month-baby-captured-on-video/#axzz1uTnmNxdh

Men jag varnar er, den är VIDRIG!!


Känsloladdad!

Kroppen håller på att explodera snart.. Har så mycket inom mig som måste ut men det tar bara stopp! Har varit på väg så många gånger att bara bryta ihop men det har inte varit läge så jag har bitit ihop och när jag väl har haft chansen att bryta ihop så går det inte. Huvudet är tungt, kroppen skakar, jag blir irriterad för minsta lilla och vill bara skrika rätt ut. Skrika tills luften tar slut och sedan sjunka ihop på golvet och bara gråta. Det har gått 1½ vecka sedan allt drog igång men jag har fortfarande inte fällt en tår, jag som brukar vara så känslig och gråta för minsta lilla kan inte alls nu när jag verkligen behöver.

images (1)

Jag måste få lätta på trycket snart innan jag går sönder..!


Dagens middag!

image Freja har ätit barnmat idag igen, hon äter och ser glad ut! :) Skönt att hon äntligen vill ha "riktig" mat.. Kladdig får man vara när man är liten ;)

Smackande bäbis!

[videofyme id="507300" width="480" height="320"]

Frejas favoritsysselsättning nu för tiden, smacka med munnen. Hon kan hålla på hur länge som helst :)


I drömmarnas värld!

Sitter och drömmer mig bort till den dagen då jag kommer kommer att bli fru Skoglund!

Jag lyssnar på fina kärlekssånger och tittar på ringar.. Längtar och hoppas på att jag snart får stå som brud bredvid den person som jag vill dela resten av mitt liv med ♥ Jag tittar efter ringar i stål som kan tänkas passa ihop med min nuvarande förlovningsring men det verkar hopplöst!

r10534

Så här ser min förlovningsring ut, vad kan tänkas passa tillsammans med den?

Den är ganska bred (7mm) och jag har ju inte världens längsta fingrar.. Frågan är om jag ska ha en ring till eller om vi ska köpa nya vigselringar? Sidorna jag är inne och tittar på har ju bara samma tråkiga stålringar som jag inte tycker passar ihop med min förlovningsring. Jag kanske skulle ha satsat på en helt slät förlovningsring från början och sedan tagit en med stenar!?

Jag vill ha alla tips jag kan få på butiker som har stålringar jag kan kika på och massa tips på hur jag kan kombinera ringarna! :)

R729R72951_1 R834R83457_1

Dom här ringarna tycker jag också är ganska fina om vi kanske skulle byta..


Freja vinkar! :)

Äntligen fick jag det på film, när Freja vinkar!

[videofyme id="506656" width="480" height="320"]

Photo A Day May - Day 9

Day 9 - Something you do every day.

image

Borstar tänderna gör jag varje dag och har aldrig haft något hål :)


Seg grå dag!

Fy vilken seg dag det blev, trodde det skulle bli en fin dag men regnet bara öser ner här utanför! Jag slutar om några minuter och ska hämta upp barna, sedan ska jag åka till Nathalie och Ellen och hälsa på. Får se vilka som hänger med hemifrån :) image

Onsdag!

Shit vad seg jag är idag, orkar knappt hålla ögonen öppna.. :/ Fåglarna kvittar iallafall och det får mig på ganska gott humör. Och snart är det helg igen, då kommer Per och Marie upp och hälsar på!!!! :) Det ska bli så jäkla kul! Det kan nog bli en bra dag idag...

Teckningarna!

Här är dom fina teckningarna som Nora och Amanda gjorde till mig när jag fyllde år! :) image

Photo A Day May - Day 8

Day 8 - A smell you adore

wpid-IMG_20120508_191242.jpg

Det finns ingen tvekan om vilken som är den bästa doften som finns. Lukten av nyfödd bäbis Obeskrivbar och jag får aldrig nog! ♥


Freja har ätit barnmat!!

Det här trodde jag aldrig... Freja har ätit barnmat utan att spotta ut allt för första gången idag! :) Hon fick pasta med skinksås och hon tyckte det var så gott så hon åt upp nästan allt som fanns i burken!! Vilken tjej vi har här hemma :) image image

Magen börjar bli platt!

Det finns 1 fördel med att inte må bra och inte ha någon matlust, magen krymper!! ;) Vågen stannade på 58,9 kg imorse, lägsta vikten jag haft sedan december 2010! :) image

Jobbelijobb!

Ja, då var det dags att gå tillbaka till jobbet igen. På nått sätt känns det alltid lite jobbigt efter att man har varit hemma ett tag men när jag väl kommer dit så flyter det på :) Kl 15 idag ska Amanda ha party för oss här hemma, det blir nog kul! :D

Illa, jag mår illa!

Det här är fan inte kul längre! Det är andra dagen nu som jag mår riktigt illa och kan knappt få i mig någon mat. Skulle fika en macka nu ikväll men bara jag satt tänderna i den så höll jag på att kräkas :( Bara tanken på mat får mig att vilja spy.. :( Orkar inte ha det så här! När jag ligger ner mår jag hyfsat bra men det kommer över mig i omgångar. Är dessutom lite yr, känner mig skakis och får kallsvettningar! Jag vill må bra nu!

Photo A Day May - Day 7

Day 7 - Someone that inspires you.

image Min familj!

Mamma och pappa!

Jag tror Freja börjar fatta grejen med mamma och pappa nu, så himla kul! :) Häromkvällen när Mats låg i sängen med henne och jag skulle sova med Amanda så låg hon och ropade MA-MA-MA. När jag kom dit blev hon nöjd! :D Likadant är det om jag är med henne, då brukar hon ropa BA-PA-PA och vill vara med Mats! Det händer så mycket nu så jag hinner knappt med.. Hon sätter sig upp hela tiden när hon ligger på golvet, hon försöker resa sig mot det mesta och vinkar tillbaka om vi vinkar och säger Hej Hej! Har försökt att få det på film men då vägrar hon som vanligt :P Hon har en jäkla vilja, får hon inte som hon vill så slåss hon och skriker för fullt! Känns som att hon kommer bli ganska lik Amanda till sättet som hon var när hon var liten! :D

IMG_20120429_082017


Vardag!

Efter nästan 1½ veckas ledighet så är vi tillbaka i rutinerna igen, Nora är på skolan, Amanda är ute och Freja ålar omkring på golvet! Det var lite drygt att kliva upp tidigt men vad gör man? :) Mår knepigt idag igen, känner mig illamående i omgångar och jag fick knappt i mig provivan jag skulle dricka till frukost! :( Det var likadant igår... Det blir en lugn dag här hemma, ska vila upp mig och bara vara! Kanske tar en tur till lekparken lite senare i solen om jag mår bättre :)

Fina presenter!

Här är presenterna jag fick idag, glömde ta kort på teckningarna men dom kommer imorrn ;) image Flaska och 6 glas från barnen! image Halsband från mamma! Tack så jättemycket! :)

Photo A Day May - Day 6

Day 6 - You (Me)

image

Konstigaste födelsedagen någonsin!?

Det känns inte alls som att jag fyller år idag.. Allt känns bara jättekonstigt! Mats familj är i Egypten och min familj är hos min syster, hennes dotter har konfirmerat sig idag så ingen har varit här än. Mamma kommer en snabbis ikväll men resten kommer väl en annan dag och "firar". Mats, Emelie och barnen har uppvaktat mig lite iallafall :) Jag har fått en jättefin present av barna som jag ska visa senare och Freja har lärt sig att vinka dagen till ära! Annars är det som vilken dag som helst, vi har kikat på tv:n, plockat undan, vikt tvätt osv. Barnen sitter vid varsin dator nu, Mats läser och jag sitter med Freja i famnen. Det är tyst och väldigt lugnt! image Grannen fyller också år idag och där har det varit full fart hela dagen. Lite avis är jag allt.. Jag har iallafall duschat idag men sitter i myskläder, är osminkad med buskiga ögonbryn och känner mig lite nere. Allt som var i början av veckan kommer nu, alla känslor, har inte hunnit tagit itu med det än.. :( Vi har inte ens fikat något gott idag, vi får fira mig en annan dag istället när alla är pigga och krya! :) 2 år kvar till 30....

Bra start på dagen!

Födelsedagen började bra, Emelie hade fixat lite fika till mig när jag kom ut från badrummet! :) Väntar på att Mats ska kliva upp nu så vi kan äta lite frukost! Solen skiner idag, just för mig ;) image

Photo A Day May - Day 5

Day 5 - Bird.

image

Vi har snart ingen matta kvar men dom har säkert ett mysigt bo :)


Badbilder!

Världens vackraste badtjej!

CIMG4120

CIMG4127

CIMG4130

CIMG4137


Hemlighetsmakeri!

Jag fyller ju år imorgon och barnen har någon överraskning på gång! Dom har varit väldigt hemlighetsfulla i några dagar och har gått omkring och viskat och gömt sig på Noras rum. Mats är med på ett litet hörn också och har varit in på affärn och handlat åt dom idag. Jag är så nyfiken! :)

paket2_182471652


Lång lördag!

Förlåt för alla otrevliga inlägg om magsjuka men det är det enda som händer här hemma just nu :( Freja kräktes en gång igår och strax efter började Amanda att kräkas. Efter några timmar kom Nora upp och började på omgång nummer 2! Det har varit kaos inatt, vi har sprungit fram och tillbaka hela natten.. Freja ville inte sova, hon var hungrig men vi vågade inte ge henne så mycket mat :( Jag somnade iallafall vid halv 4 och fick sova en stund. När jag klev upp halv 8 gick Mats och la sig. Det blir en lugn dag idag! image

...

Mardrömmen fortsätter här hemma.. Freja kräktes en gång till ikväll och ca 30 sekunder senare kräktes Amanda :( Lider med dom små stackarna..! Freja ville inte ha någon mat innan hon la sig så jag misstänkte att något var galet. Amanda såg vi på direkt att det var på gång ikväll. Vi tvättar som galningar, grannen måste ju fundera!? Nu ska vi gå och lägga oss och vi ställer in Noras kalas imorrn :(

Photo A Day May - Day 4

Day 4 - Fun!

image


Problemet är på väg att lösas!!

image image Hyresvärden har varit här, han kommer tillbaka lite senare. Under tiden får vi låna grannens toalett! :)

Stopp i avloppet!

Hur kul är det med stopp i avloppet!?! Jag har inte varit på toa sedan jag klev upp imorse och skulle behöva gå NU! Har en viss fröken som knackar på :/ Ungarna och resten kommer väl behöva gå snart också. Det har varit stopp i över en timme och vi får inte loss det. Hyresvärden svarar inte och grannarna är inte hemma så vi kan låna toaletten där heller... Ska bli kul att se vart det här slutar! image

Nu får det vara slut!!!

Jag orkar inte med det här nå mer! Nu är det Emelies tur att vara magsjuk.. Jag och Amanda väntar fortfarande på vår tur. Mitt psyke är helt fucked up! Jag kan inte leva ett normalt liv när jag vet att det finns äckelsjuka i närheten av mig.. Jag vill bara lägga mig ner och dö i några dagar! Nora är bjuden på kalas imorrn, det borde inte vara någon fara för henne och gå eftersom det är några dagar sedan hon var sjuk men jag vet inte? På söndag är det både konfirmation och dansavslutning som vi ska på. Vi får väl se om vi kommer iväg... Jag fyller dessutom år på söndag, kul helg!! :(

Filmkväll!

Nu ska vi kika på film här hemma! Synd att vi inte har något att dra för fönstren så det blir lite mörkt.. image New Year's Eve har vi hyrt på boxen :)

Photo A Day May - Day 3

Day 3 - Something you wore today

image

Britney Spears - Curious


Byta liv några dagar?

Freja kräktes bara 2 gånger inatt, hon har ätit idag och är pigg.. Mats är på benen men inte riktigt okej. Jag börjar få lite ont i magen, mår illa och känner mig skakis.. Fy fan, det här är det värsta jag vet.. Bara att gå och vänta på att något ska dra igång och inte veta när..! Finns det inget spruta man kan ta så man blir immun mot magsjuka?

images7


3 timmar senare...

Jag får sitta och sova resten av natten.. Freja har fått sin första magsjuka :( Hon sitter/ligger i mitt knä och sover just nu. Så här små barn ska inte kunna få magsjuka, det är så svårt att hantera! Usch, lider med min lilla bäbis. Hoppas det ger med sig snabbt!

I hate this!

Det här det värsta jag vet.. Nora kräktes en gång under natten som var och blev ganska pigg direkt efter. Låg vaken till 3 med henne i hennes säng och nojade.. Mats har haft JÄTTE ont i magen hela dagen och har sprungit fram och tillbaka på toan. Han mår illa och har ont i hela kroppen nu. Fan vad jag hatar det här.. Jag bara väntar på att det ska bli Amandas, Frejas och min tur snart! :( Varför finns det magsjuka? I övrigt har dagen varit ganska bra. Emelie bjöd på tacos till middag som jag egentligen gärna hade hoppat över men åt ändå för att vara snäll ;) Skulle kunna svälta mig såna här gånger.. Hela kvällen har vi ägnat åt att scrapbooka, det var riktigt kul och jag blev nöjd med mina verk :) Nu ligger vi nerbäddade hela högen. Emelie, jag och Freja på soffan och Nora, Amanda och Mats i varsin säng! Jag mår lite illa men jag vet inte om det är på riktigt eller bara inbillning!? :/ image

Livet känns ljusare!

Det känns lite bättre idag, har fått ganska bra besked från sjukhuset och jag hoppas att det går åt rätt håll nu. Trots det så har jag en del som jag tänker på men även där hoppas jag att utgången blir bra även om det kommer att ta lite tid!

wpid-IMG_20120429_164738.jpg CIMG4103 wpid-IMG_20120413_082034.jpg (underbara barn som gör att allt känns lite lättare)

Tänk vad livet kan förändras från den ena dagen till den andra. Allt blir till en enda röra och du förstår ingenting. Varför? Tillsammans är vi starka!

♥Jag håller hårt i min familj och gör allt för er ♥


Photo A Day May - Day 1 & 2

Jag har antagit utmaningen "photo a day" på Instagram! images5

Day 1 - Peace wpid-IMG_20120501_100401.jpg

Day 2 - Skyline wpid-IMG_20120502_100311.jpg

Kommer att lägga upp mina bidrag här i bloggen men jag tycker ni ska följa mig på Instagram för att inte missa några bilder ;) @jannicen


Amandas nya skor!

Här är Amandas nya skor som vi köpte häromdagen!

wpid-IMG_20120502_124859.jpg


En sjukling!

Jag blir hemma från jobbet idag, har en liten sjukling här i sängen :( image Ska försöka få lite sömn nu, har väl sovit ca 1 timme hittills..

Varför?

image Önskar jag kunde klona mig, jag vill vara på 3 ställen just nu. Hjärnan går på högvarv och jag kan inte slappna av. Känner hur tårarna bränner under ögonlocken men jag måste vara stark! Kan inte falla ihop nu, vill inte att barnen ska se mig så ledsen. Som om det inte redan var nog? Varför? Hur mycket ska man orka? Kan inte beskriva känslorna som finns inom mig! Längtar tills jag lägger mig ikväll och kan låta tårarna falla...

Life isn't easy!

image Kanske den jobbigaste tiden i mitt liv...

1 maj!

Det blev en slapp dag här hemma, vi har inte ens klätt på oss än! Jag ska duscha nu och göra mig klar. Jag och Emelie åker ner till sjukhuset vid 13 och hämtar upp Malin efter vägen! Innan dess ska vi på dollar en sväng om det är öppet. image En vanlig syn här hemma.. ;)

Lite sömn kanske?

Ligger i sängen och ska försöka sova, har hämtat hit Emelie också så hon ligger på soffan och ska försöka göra detsamma. Det blev en konstig dag idag och  än det inte slut på detta. Hur länge det dröjer innan vi får  några svar vet jag inte. Jag ställer in mig på det värsta och hoppas på det bästa! Det blir en ny tur till sjukhuset imorrn för besök!

RSS 2.0