Love my life!

Det är precis så här det ska vara! Nora och Amanda är ute och leker, Mats klipper gräset och jag gör det jag gör bäst... image Ligger på soffan och vilar med Freja ;) Jag njuter av varje sekund av mitt liv just nu!

Klätterapa!

Freja har börjat klättra ur matstolen så nu måste vi vara noga med att spänna fast henne, det har vi inte gjort tidigare! image Det gick även på 2 sekunder att resa sig i kundvagnen på affän märkte vi nyss... Jag hann knappt reagera! Vi har fått en liten klätterapa i familjen!

Färdig, slut som artist!

image image Intervallträningen med brudarna gick mycket bättre än förra veckan! Kunde faktiskt ge lite extra på det sista varvet :) Hade lite energi kvar när jag kom hem så jag avslutade träningen med situps och plankor! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen, hämta ut lite paket och fixa med bloggen. Kanske vila en stund också? ;) Jag har ju ändå varit vaken sedan kl 6!

Halvvägs!

Nu har jag kommit halvvägs på min 30 dagarsutmaning men jag tycker inte att det har hänt så mycket med kroppen än! I början tyckte jag att magen blev mindre men nu känns den lika som förut :( VÄLDIGT FRUSTRERANDE! Men jag kämpar på... Har precis ätit upp min frukost och om en 1 timme väntar dödens intervallträning igen! Jag var inställd på att den skulle vara imorgon så jag fick en chock igårkväll när Ida skrev till mig.. Men trots att det är skitjobbigt och det känns som att jag ska dö så gör jag det ändå! ;) Den här gången tar jag med mig lurarna så jag kan lyssna på lite musik iallafall... Har inte så mycket andra planer för dagen mer än att åka på Mekonomen och boka byte av bromsarna :( Ska försöka visa mina fina tavlor som jag fick hem häromdagen också..!

Snapshot_20120731_1


Så jävla irriterande!!

Åhhh.... jag blir så förbannad!! Är riktigt less nu och jag hoppas verkligen att hyresvärden kommer snabbt.. Vi har varit på rymmen hela dagen idag, det är anledningen till att det har varit så dött här! Jag, Mats och Freja mötte upp Malin och Emil ute i pappas hus kl 9 imorse, vi har rensat bort alla grejer från nästan hela nedervåningen för nu ska det renoveras! :) Efter att vi var klara där for vi hem till Malin och Emil för att äta lite sen lunch och ladda inför ett besök hos pappa på sjukhuset. Både jag och Nora har tränat ikväll och vi har precis landat hemma.. Nu till saken! Jag öppnade kylen för att se vad jag kan äta ikväll och upptäcker att det mesta av maten är FRYST igen.. Vet inte hur mycket mat vi har fått slänga den sista tiden :/ update: Precis när jag skriver detta inlägg så ringer hyresvärden och säger att han ska fixa detta imorgon, TACK! :) Nu blev jag på bättre humör igen! Nu väntar duschen och sedan blir det filmkväll med älsklingen, vi håller på att se Liza Marklund filmerna. Kan verkligen rekommendera dom, hur bra som helst! :D

De första stegen! ♥

Freja har tagit sina allra första steg idag! ♥ Som mest blev det 6 st efter varann :)

2011-10-10 20.24.51Liten har blivit stor

Gissa om jag är en stolt mamma!?

Jag gråter nästan litegrann när jag skriver det här... :)


En dag med Anna!

Det var jättekul att träffa Anna idag! Vi möttes upp på stan och gick till Barista för att äta lite lunch, vi blev sittandes en stund och pratade ikapp något år :) Precis som vanligt så kändes det som om det var igår vi sågs förutom att hon hade en annan frisyr och jag ett barn till! Vi strosade omkring en del och satt en stund nere vid ån och njöt av solen! :) image Förhoppningsvis hinner vi ses igen innan hon flyttar till Uppsala! Tack för idag vännen!

Jag ska på dejt!

Jag har precis ätit upp min frukost och ska börja göra mig klar för att åka till Sundsvall på dejt! :) Jag ska träffa Anna, en tjej som jag lärde känna när jag var 16 och spelade fotboll. Vi kom varandra riktigt nära och trots att vi träffas ungefär 1 gång/år nu så känns det alltid som om det var igår vi sågs! Sist jag träffade henne var när jag precis hade blivit gravid med Freja, det var alltså i december 2010!

Det ska bli så kul att ses igen, vi har en del att ta igen ♥

Snapshot_20120729_1


Härligt uppvaknande

Jag vaknade varken av klockan eller Freja idag. Jag fick nämligen vakna till ett världskrig ute i vardagsrummet, Nora och Amanda gapar, skriker, slåss och jävlas med varandra! Jag vet inte vad det har blivit med dom, senaste veckan har dom varit omöjliga att ha och göra med! :/ Dom håller på så här flera gånger om dagen och vägrar lyssna på oss!! Det tar så mycket energi och ibland vill jag bara slita håret av mig och skicka iväg dom på kollo! Dom har varit lediga för länge nu... image

Det händer grejer!

Jag blev så glad imorse! Jag fick på mig ett par shorts som för en månad sedan var jättetajta i midjan :) Något har hänt alltså och jag börjar få ut något av all träning och promenader! Ångrar lite att jag inte tog några mått när jag satte igång, hade varit kul att se hur mycket jag minskar i omfång.. :) image Förhoppningsvis försvinner handtagen snart och så hoppas jag att det kommer att synas lite muskler på magen ;)

Tand nr 2!

Igår sprack den andra tanden igenom! :) Till 1årsdagen kommer Freja att ha iallafall 2 tänder. Vi får se hur länge det dröjer innan tänderna uppe kommer! image Hon är så duktig att borsta tänderna ;)

Pysselkväll..

Gissa vad vi gör!? image En ledtråd: paket som kom tidigare idag ;)

Paket!

Jag ska hämta ut ett paket idag och jag vet inte riktigt vad det är.. Har mina aningar och hoppas att det är tavlorna som jag beställt! :) image Jag blir som ett barn på julafton när jag får hem avier!

Sova hela natten

Antalet nätter som Freja har sovit hela natten i sin egen säng kan jag räkna på EN hand! Jag körde ju igång något uppdrag i vintras där jag skulle få henne att sova i sin egen säng hela natten. Det försökte jag med några enstaka gånger innan jag sket i det! ;) Egentligen borde jag inte skriva det här men igårnatt sov Freja i sin egen säng, utan att vakna, fram till halv 6 på morgonen. Inatt har hon sovit non-stop från 21-07!!! JAG HAR SOVIT EN HEL NATT (från 1) FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ EVIGHETER! :) image image Nu ska hon få lite välling och sedan ska jag äta frukost! Gomorron!

Små hjälpredor!

Minns ni videon jag la upp där Freja hjälper mig med tvätten? Här kommer den igen! [videofyme id="574718"]

Det är inte bara tvätten som jag får hjälp med.. Freja är en hejare på att hjälpa mig att plocka ur disken ur diskmaskinen också :) (behöver kanske inte påpeka att jag behöver diska om de flesta av besticken?)

wpid-IMG_20120726_191440.jpg

Hon öppnar också alla köksskåp och lådor nu som hon kommer åt och river ut allt som finns där! Vet inte hur många gånger om dagen jag plockar upp plastskålar, bakgrejer och annat ;)

Har ni också små hjälpredor där hemma?? :)


Powerwalk!

Imorse ställde jag klockan på 7.30 för att nöta på min träningsvärk i låren :) Jag har nog aldrig gått så snabbt med barnvagnen förut. Benen bar mig knappt på slutet och jag var riktigt andfådd när jag kom hem. Blev riktigt svettig också! :) image image Till lunch åt jag en riktigt god omelett med skinka, tomat, lök och ost! image Har hunnit vila en stund med Freja på soffan också, Nora och Amanda är hos några kompisar så det var lugnt och skönt! Snart är det dags för Nora att träna och sedan blir det en slapp kväll med lite fruktsallad! :)

Magrutorna är på ingång...!

Jag vaknade upp med världens träningsvärk i låren imorse men det var bara att dra på sig träningskläderna och åka iväg på intervallträning. När jag hörde hur mycket vi skulle springa tänkte jag att jag aldrig skulle klara av det!

Det var riktigt jobbigt och det snurrade en hel del i skallen efter några varv, trodde jag skulle svimma där ett tag men jag tog mig runt nästan alla varv. Fick hoppa över 1 varv pga toalettbesök ;)

Benen var som spagetti efteråt men jag var så sjukt nöjd att jag klarade av det!

wpid-IMG_20120725_120352.jpg Svettigt?? Nej, inte alls!!

Ikväll besökte jag gymmet för första gången sedan i april! Jag och Sandra cyklade 6,5 km innan det var dags för core.  Hade aldrig testat det innan men det var riktigt skönt trots att jag knappt kunde andas! Fick en massa tips på övningar jag kan göra här ute på gräsmattan och jag räknar med att magrutorna kommer fram snart ;)

Här är belöningen för allt slit idag:

wpid-IMG_20120725_212625.jpg Hallon, päron och grädde!

Jag var till och med så duktig att jag avstod glassen idag på sjukhuset och köpte mig en frukt istället! ALLA andra i sällskapet åt glass och det såg jävligt gott ut...

Nu ska jag krypa ner i sängen, tänkte kliva upp tidigt imorrn och utmana träningsvärken och springa en runda innan vi ska med Vilda till veterinären!

Natti natti


En snabbis i Birsta!

Vi har varit hos pappa och hälsat på och nu har vi stannat till i Birsta. Vi har köpt lite grejer till barnvagnen och nu är Mats inne på Jula och köper en ny fm-sändare! :) Nu ska vi äta lite middag och kl 18 är det dags för träning på gymmet. Först lite cykling följt av ett core pass :) image Vilket underbart väder vi har förresten!

Spring tills du dör!!

Nu är jag på plats, jag väntar in min PT och resten av sällskapet! Träningsvärken från igår är inte att leka med och nu ska jag springa.. Springa sådär fort och mycket som jag inte har gjort sedan jag slutade spela fotboll för 10 år sedan! image Wish me luck!

Prat om döden!

Amanda ligger ju nu och pratar om döden med Mats. Hon berättar vad vi ska göra om hon skulle dö men hon vill inte dö idag! Jag får så jäkla ont i magen, vill inte att hon ska fundera en massa över döden. Minns att Nora också hade en sån period! :(

Jag hoppas verkligen att vi alla får leva tills vi blir minst 90 år!


Svårt att sova!

Det finns en nackdel med värmen, det är svårt att sova! Jag vaknar minst en gång varje natt pga att det är så varmt. Det spelar ingen roll hur många fönster vi har öppna så blir det ändå inte svalt :/ Freja har haft svårt att somna några kvällar nu och allra helst igårkväll, det var skitvarmt i lägenheten och hon var alldeles kladdig. Den andra tanden börjar tränga igenom nu också så hon har säkert skitont i munnen. Värme + tandsprickning = ingen bra kombo! Hoppas den tittar upp snart så kanske hon kan somna lugnt på kvällarna sedan igen!

wpid-IMG_20120717_141459.jpg Inte långt kvar till 1-årsdagen nu!


Fettförbrännaren!!

Idag har det varit en grym dag!! Vädret har verkligen varit på topp och det är fortfarande väldigt varmt ute! :) Det blev en lång, väldigt varm och svettig promenad med Zandra och Liam imorse. Vi gick ut till sälsten och tillbaka, det är så jäkla fint där ute! :)

wpid-Screenshot_2012-07-24-10-59-56.png

wpid-Screenshot_2012-07-24-11-00-13.png

wpid-20120724_100650.jpg

När jag kom hem färgade jag håret innan jag ställde mig i duschen och sedan gick jag ut och klippte gräset, kanske skulle ha väntat med duschen men jag kan ju inte tänka på allt jämt! ;) Sedan kom Alma och Blossom hit, vi käkade lite korv och sedan hade dom vattenkrig ute och dom hämtade även hinkar med kallvatten som dom hällde över sig själva :D

wpid-20120724_151348.jpg Det var säkert jätteskönt i värmen :)

Zandra och Liam kom också förbi, han lekte med dockvagnen och hoppade på studsmattan medans jag och Zandra stog och gäspade ikapp :) Jag kanske inte alltid är det roligaste sällskapet.. haha!

wpid-20120724_154616.jpg

När alla hade dragit sig hemåt gick jag in och la mig på soffan med Freja och vilade en halvtimme innan det var dags att göra sig klar för träningen! Det var jätteskönt men jag hade glömt bort hur jobbigt det kan vara, får se om jag kommer kunna gå imorrn. BodyPump är inte att leka med om det är första gången på flera månader, benen är som spagetti just nu ;)

Imorrn väntar intervallträning, ett besök hos pappa och sedan ett core pass på gymmet!

Jag bränner fett som aldrig förr och det känns jävligt bra!! ;)

Snapshot_20120724_10


Våga älska försäkringskassan!

Väldigt ofta får man höra mycket gnäll och skit om försäkringskassan men jag tänker ösa beröm över dom idag! Dom räddade min dag och min ekonomi denna månad :) Redan i maj skickade jag in ansökan om föräldrapenning för juli och augusti månad. När pappa blev sjuk var jag in och ändrade några dagar i juni, det jag inte tänkte på då var att det är den senaste ansökan som gäller. Tror ni att jag hade fyllt i några dagar för juli och augusti på den ansökan? Jag har hela tiden tänkt att allt är under kontroll... tills idag när jag kollade utbetalningen.. Tror ni det är en vettig utbetalning på gång? När jag såg att jag skulle få ca 3000 :- höll jag på att smälla av, kom ganska direkt på mitt misstag och fick lite smått panik! :( Även om jag skickade in ansökan idag så skulle det ta tid. Hur många är inte föräldralediga under sommaren och alla vet väl hur långa handläggningstider dom brukar ha under just sommaren? Ville gå och gräva ner mig någonstans.. Jag skickade iallafall in en ny ansökan om föräldrapenning och skickade iväg ett mail där jag förklarade läget. När jag jobbade på kassan var mailkorgen alltid ÖVERFULL och det kunde ta några dagar innan man fick något svar. Kan säga att jag blev väldigt snopen då jag efter en halvtimme fick detta svar från en handläggare:
Hej!

Din ansökan som kom in idag är handlagd och du har nästa utbetalning den 26 juli.

JAG VILL GE DAGENS ROS TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN ♥

Det är många gånger jag har fått bevisat att dom har snabb handläggning och bra service!

hämta

Många är väldigt duktiga på att skriva och klaga hela tiden men jag tycker även att det positiva ska komma fram!


Dubbelpass!

Den här veckan blir det hårdträning! Får se hur kroppen mår efter det men det ska nog gå bra :)

Tisdag: Långpromenad & BodyPump Onsdag: Intervallträning & Core Torsdag: Promenad & löpning + egna övningar Fredag: Promenad/löpning + egna övningar Lördag: Löpning + egna övningar Söndag:  Löpning + egna övningar

images (1)

Efter bara en vecka så känns kroppen redan smidigare och jag har inte sett ut som en ballong en enda gång! :)


Tidig morgon!!

Morrn morrn! Jag har redan hunnit med en sväng till Sundsvall här på morgonen. Jag skjutsade Jens, Nathalie och Ellen till tåget. Tur att Mats var vaken och väckte mig annars hade jag inte hunnit med det, jag vaknade inte av alarmet nämligen. Jag som alltid annars vaknar av bara vibrationen! :/ Jag har precis ätit lite gröt till frukost och ska nu byta om och ge mig ut på en långpromenad med Zandra och Liam i detta underbara väder! ♥

Snapshot_20120724_1

Just det.. måste ju säga att jag ÄLSKAR försäkringskassan idag! Varför ska jag berätta senare :D


Frejas nya vrålåk!

Vi köpte en ny barnvagn till Freja förra veckan, har helt glömt bort att visa den!

Tanken var att vi bara skulle kolla in lite vagnar men vi blev kära direkt och köpte den samma dag... det blev en Baby Travel Amsterdam Facelift, en lila! :) Mats tyckte att vi faktiskt kunde sticka ut litegrann och inte alls behövde köpa en svart. Jag är skitnöjd med vagnen hittills trots att den har 3 av de saker vi inte ville ha på en vagn förut.. 3 hjul, lufthjul och knäledshandtag. Den är hur smidig som helst att dra och jag kan inte fatta att vi var utan swivelhjul tidigare! Det som skiljer faceliften mot den "vanliga" vagnen är att denna är smalare, har fjädrad bakaxel,  längre suflett och  justerbart fotstöd.

babytravel_amsterdam_2011-923

Så här ser hela vagnen ut, jag har inte hunnit fota den så mycket än ;)

wpid-20120718_094704.jpg Freja somnar gott i den varje gång vi är ute och går och sufletten skyddar jättebra mot solen! Ryggstödet är superenkelt att fälla ner och upp med bara en hand, det regleras med en rem och man bestämmer själv i vilket läge man vill ha det. Hur bra som helst!

wpid-20120723_202343.jpg Den tar väldigt liten plats i bilen om man tar bort hjulen!

Ja, jag älskar denna vagn just nu! ♥

Den rullar så mjukt och fint i jämförelse med Brio´n vi hade, den hade EVA hjul och jag gillar dessa bättre trots att dom kan behövas pumpas ibland.

Det finns bara 2 sämre saker som jag har upptäckt hittills och det är när jag går upp och ner för höga trottoarer, då framhjulet kommer först och jag måste balansera. Då kan det bli lite ostadigt men annars funkar det ändå bra. Rulltrappan har jag testat en gång och det var ingen höjdare, jag åkte baklänges och allt kändes väldigt konstigt och det var svårt att tajma in när jag skulle kliva på och av och dra med mig vagnen men det kanske är en vanesak eller så får jag helt enkelt låsa framhjulet och balansera eller ta hissen där det finns en sån! :D

Jag kan verkligen rekommendera denna vagn! Riktigt snygg, skön att dra och till ett ganska vettigt pris :) Det går även att köpa till en liggdel så den passar de allra minsta bäbisarna.


En lång dag!

Det blev en lång dag det här och än är den inte slut.. Vi kom ut till pappas hus vid halv 7 imorse och efter en halvtimme fick vi tag på en av två katter och då fick det räcka. Vi hade inte riktigt tid att krypa under huset och få fram den andra. Sedan mötte vi upp Mona hos veterinären kl 8. Efter det har vi fördrivit tiden med frukost på IKEA, lite shopping, barna och Mats åt varsin glass på sjukhuset och sedan hälsade vi på pappa en stund innan det var dags att hämta Helga igen! Nu är vi på väg till Lennart och Anette, sen ska vi lämna Helga hos Emelie och sedan får vi landa hemma en liten stund innan Nora ska iväg på träning! image

Amandas glass!


Härnösandsdagen 2012-07-19

I torsdags mötte vi upp Zandra, Liam, Sanna och Ronja nere på stan för att gå omkring och kika lite under Härnösandsdagen! Det fanns en hel del aktiviteter för barnen men vi hann dessvärre inte med allt :/

Vi började med att kika lite på småstjärnorna, vi såg 3 av 6 nummer och sedan blev dom minsta barnen lite rastlösa så vi gick vidare.

CIMG4850 Tre supergulliga tjejer som var jätteduktiga!

I det stora tältet fick barnen göra sina egna bakelser, det tyckte dom var jättekul och dom såg jättegoda ut! ;)

CIMG4851

CIMG4853 Rulltårta med grädde, kolasås, vindruvor och jordgubbar!

Sedan gick Nora och Amanda in i leklandet och hoppade i massa olika hoppborgar medans Liam och Ronja gungade och lekte i sanden, Freja sov i vagnen och jag sprang på stan en sväng.

Kl 15 var det dags för självaste huvudnumret under dagen och barnen fick träffa sin första kändis ;) Vi hade lite picknick i gräset under tiden!

CIMG4862

CIMG4864 Tadaaaa...Tobbe Trollkarl!!! Dom fick autografer och var helnöjda :D

Nora tyckte han var jätterolig och han var supertrevlig!

Innan vi gick hem ville Nora och Amanda åka bandvagn så vi ställde oss i kön och väntade ganska länge. När dom hade fyllt upp vagnen och då Nora och Amanda stog näst på tur inför nästa sväng så sa hon som körde den att hon ville ta en paus och den skulle vara minst 20 minuter. Jag fick ta med mig 2 besvikna barn och vandra hemåt :/

CIMG4866 Amanda fick sig en snygg "duschmössa" :D

Trots den lilla besvikelsen så hade vi en jättemysig dag och Nora kramade om mig hårt och tackade för dagen. Sånt värmer! :D


Uppe före tuppen!

Gomorron!! Ni kan ju gissa om jag blev förvånad när klockan ringde 5 och Mats redan stog i duschen! Vi ska strax åka ner till pappas hus och fånga in lite katter, hoppas att en av dom kommer fram iallafall! Alla är skittrötta och nu har vi fått känna på hur det kommer att vara sedan då jobbet, skola och dagis drar igång... Amanda har ett jäkla morgonhumör och Nora är inte så glad hon heller ;) Vi får se när vi kommer hem idag!

Vilken dag det blev!

Det är såna här dagar jag gillar, att vi knappt har varit hemma ;) Vi började förmiddagen med att hälsa på hos Nathalite och Jens och sedan for vi och lämnade Nora och Amanda hos Alma och Blossom innan vi for ner till pappa. Det var okej att dom var där till 18, supersnällt! När vi var på väg hem ringde Anna (A & B´s mamma) och bjöd in oss på kaffe och tårta. Jag tackade glatt ja och när jag la på kom jag på att jag äter ju inte sånt just nu.. hahaha! Jag offrade mig faktiskt och tog en liten bit jordgubbstårta. Ja, jag har ångest men den får jag träna bort imorrn! :) Vi blev kvar där tills klockan blev 21.. tiden gick väldigt fort och vi hade jättetrevligt! TACK för det Anna och Patrick! Nu ska jag lägga mig och sova så vi orkar upp imorrn, klockan ringer redan 5 för att vi ska ut till pappa och jaga katter och skjutsa in dom till veterinären! :/ Natti natti!

Jag förvånar mig själv hela tiden!

Jag är så jäkla grym och är så stolt över mig själv!

Runkeepern ville inte riktigt funka idag, den första kilometern tickade bara tiden på och sträckan stog på 0. Fick igång den då, så totala sträckan blev ca 4,4 km på 30,52 minuter! Jag tog i allt jag hade den sista biten upp för nybrobacken, benen var som spagetti när jag kom upp men jag överlevde iallafall! :D

När jag kom hem la jag ut en filt på gräset och gjorde några övningar, grannen hade säkert skitkul åt mig! ;)

Sit ups: 12x3 Rygglyft: 12x3 Armhävningar: 10x3 Plankan: 3 raka (30 sek) och 2 sneda (30 sek)

wpid-IMG_20120722_090357.jpg

En bra början, eller hur!?


ALL IN!!

Vem fan ställer alarmet till kl 7 en ledig söndag? Jo, jag! Jag har precis bytt om och ska strax ut på en löprunda. Vädret ser bra ut så det ska bli så skönt! Vet inte vad som hänt med mig men det känns bra iallafall.. ALL IN! Nu ska jag komma i form :) image Vill ni veta en hemlis? Jag kunde inte hålla mig från att väga mig igår.. Jag har gått ner 1,5 kg på 5 dagar! :)

Bilder från lek i lekparken!

Vi var ju i lekparken vid domkyrkan för några dagar sedan, här kommer lite bilder! :)

CIMG4816

CIMG4823

CIMG4826

CIMG4830

CIMG4831

CIMG4836

CIMG4837

CIMG4839

Det var en underbar dag!


Stor eller liten?

Jag vet inte hur jag ska tolka detta.. I förrgår när ni var på systemet och handlade så behövde varken jag eller Mats visa leg.  (jag betalade). Först blev jag skitglad för att jag tydligen ser vuxen ut. Men efter lite funderande så blev jag nästan irriterad.. Ser jag SÅ vuxen (gammal) ut!? Hur känner ni?

NU blev jag bakis!

Jag har mått ganska bra hela dagen men för 2 timmar sedan la jag mig med Freja på magen för att vila lite.. Vaknade upp och kände mig bakis! FAN, jag som trodde att jag skulle klara mig :/ Maten är i ugnen och jag börjar känna mig hungrig. För första gången på evigheter så äter vi INTE pizza eller hamburgare till middag på en bakisdag! Ikväll tänkte jag unna mig lite chips och dip, min PT har sagt att det är okej och till veckan väntar tydligen ett helvete... Spännande! :) image

Bakisfrukost ute i solen!

Ligger ute i gräset på gården och njuter! Har precis ätit upp min underbara frukost och tänkte nu få lite färg på mig innan barnen kommer hem :) Har oljat in benen och hoppas på det bästa. Det blåser lite kallt faktiskt men jag härdar :) image image image Vi hörs!

Tack och godnatt!

Efter en fantastiskt rolig kväll med en massa vänner säger jag godnatt! Barnen kommer hem vid 12-13 tiden :) Jag är väldigt glad över att jag städade undan allt innan jag la mig i sängen, då slipper jag vakna utan ångest :) image image Tack för ikväll alla ni som var här!

Det är bara att köra på!

Jag är inne i ett skönt flow med mina promenader nu så det är bara att köra på! :) image image Jag tog en liten längre väg ner till Coop där jag handlade hem lite frukt och grejer till kvällens grillning. Det blev en del och vagnen blev riktigt tung = extra träning. Sedan var det bara att traska hem och upp för alla långa backar! Det var riktigt jobbigt och benen skakade men FAN så skönt det kändes efteråt :) Till mellis/lunch blev det Kesella(citrus), hallon och persika! image Det godaste jag ätit på lääänge! Har ni inte testat den smaken på kesella så gör det! Passar perfekt nu i sommar och i denna värme ;) Är inne på dag 4 nu och allt känns skitbra!

Today is the day!

Nu är fredagen här, som vi längtat! Ikväll blir det fest och en tur ner till stadsfesten. Vädret ser väldigt lovande ut! :) image Men det är ju en stund kvar dit så det är lite som ska göras innan det... *frukost *promenad *dusch *packning till barnen *lite städning *hälsa på pappa *lämna barna hos mamma *en sväng in i Birsta? *FEST Visst låter det som en härlig dag!? :)

Nytt till Freja!

Hittade en sån snygg byxdress till Freja på stan idag, hon kommer att bli så fin i den! image image Vi har haft en jättehärlig dag på stan och vi har träffat en kändis! :) Vem det var får ni se lite senare...

Inga dumma tjejer! :)

Att äta frukost utomhus på sommaren är väl underbart? Så varför inte göra det på studsmattan? :) image Tjejerna fixade sin egen frukost som dom tog med sig ut. Det blev yoghurt med flingor, rostade mackor med marmelad och ost, saft och honungsmelon! Dom var riktigt nöjda! :)

Hur fit kan jag bli??

Jag har dragit igång ett litet projekt, eller en rejäl utmaning för mig själv kan man väl säga! Som jag skrev tidigare så jag jag skaffat mig en PT som ska hjälpa mig med träningen och kosten och peppa mig som fan så jag inte lägger ner allt efter några dagar. Tanken är att jag ska gå ner mina sista kilon, trimma kroppen och bygga lite muskler! Jag har tagit bilder på min kropp framifrån, bakifrån och från sidan. Om 30 dagar ska jag knäppa nya bilder och se om det har blivit någon skillnad (det hoppas jag verkligen!) Just nu är jag inne på dag 3 och hittills har jag bara tagit några långpromenader med barnvagnen i träningsväg. Till veckan blir det intervallträning och sedan måste jag ta mig till gymmet några gånger i veckan och utöka mina promenader med lite löpturer! Jag har lagt om kosten en del också, ska bara lära mig att äta på vettiga tider och med jämna mellanrum! Det blir inge potatis, makaroner, spagetti eller liknande nu framöver. Och så undviker jag socker! Det är andra morgonen nu som jag äter gröt till frukost UTAN varken socker eller sylt. Jag som älskar att ha en tjockt gosigt sockerlager på gröten :/ JA, jag är/var? sockerberoende! Hittills går det bra och hjärnan går på högvarv för att jag inte ska stoppa i mig nåt skit i bara farten.. Det kommer att bli en utmaning men jag är så jäkla laddad just nu! Förhoppningsvis får jag ordning på min ballongmage också under tiden.

Har du lust att haka på denna utmaning så vi kan följas åt och peppa varandra?


Morgonpigg tjej?

Jag är så stolt över mig själv! Jag skulle lika gärna kunna ligga kvar i sängen och dra mig just nu, är trött som en jag vet inte vad! Men jag sparkade mig själv ur sängen, jag och Freja ska ju ut och gå med Zandra och Liam :) Det är lika fint väder som igår så bättre start på dagen kan man väl inte få? Resten av familjen sover fortfarande så jag ska väcka till Freja nu så hon hinner bli klar till 9! :D image Dag 3 på mitt projekt!

Godnatt! :)

Jag har ganska nyss kommit hem efter att ha varit ute och åkt och pratat en massa med min älskade Marie! ♥ Vi har suttit i bilen ute på sälsten några timmar och bara pratat. Vi har nog mest pratat om tråkiga och ledsamma saker men det var ändå skönt. Vi kan verkligen prata om ALLT  och vi stöttar varandra nu när vi båda har det ganska jobbigt!

images (1)

Tidigare ikväll var jag och Freja nere hos Zandra. Hon hjälpte mig att färga håret och äntligen är det mesta av utväxten borta! Så himla skönt.. ska eventuellt slänga i en toning också för att få lite jämnare färg på allt hår och ljusa upp det lite :) Tack för hjälpen gumman!

Har ikväll kommit fram till att jag har väldigt fina vänner som jag är väldigt rädd om! ♥ ♥ ♥

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen bredvid min älskade sambo som redan sover sedan länge! Måste ställa klockan också så jag inte försover mig till morgonpromenaden med Zandra och Liam.. Kl 9 är det samling borta på OK! :)

Sov gott!


Gissa vad!?

En liten tjuvtitt... ;) image

Fynd!

Jag fyndade lite när jag var på H&M tidigare idag..

image

Någon ska vara snygg när hon går ut på fredag! ;)


Livet leker!

Jag älskar mitt liv just nu! Känner mig bara så allmänt lycklig, hela kroppen pirrar :) Antar att solen gör sitt! Imorse vet jag och Freja ut på en skön promenad igen med Zandra och Liam. 22 grader och strålande sol, underbart! Vi gick ut till sälsten, ner på stan och sedan hem. Hade kunnat vara ute och gått hela dagen! image image image image Nu åker vi till sjukan! :)

Freja fixar tvätten!

När inte Mats vill hjälpa till med tvätten så är det bra att jag har Freja som ställer upp! :)

[videofyme id="574718" width="480" height="270"]

Kuddmys!

Freja drog ner kudden på golvet tidigare idag och la sig för att mysa lite! :)

wpid-20120717_122944.jpg

wpid-20120717_122947.jpg

wpid-20120717_122954.jpg

wpid-20120717_123006.jpg

wpid-20120717_123028.jpg

wpid-20120717_123039.jpg

wpid-20120717_123043.jpg

wpid-20120717_123049.jpg

Gullunge ♥


Härlig dag!

Hela familjen har varit ute på en promenad idag! Vi stannade till i lekparken vid kyrkan, sedan tog vi bussen bort på Ica och handlade lite och sedan gick vi på stan en sväng. Riktigt härligt att vara allihopa! image image image Vi har precis käkat middag och nu ska vi åka iväg och köpa glass till alla utom mig.. Jag har ju börjat tänka om lite när det gäller kosten! ;)

Det finns hopp om sommaren!!

Jag har precis kommit in efter en lång och skön promenad i SOLEN!! :) Det finns hopp om sommaren, wooohooo!! Fick ju med mig Zandra och Liam som sällskap så vi har surrat en massa och njutit av vädret. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta på mig shorts och linne. Måste gå ut och ta vara på denna härliga dag! :) image image Inte så snabb men väldigt skön promenad!

Skaffat en PT!

Vaknade för en timme sedan, kollade mailen och såg att min PT hade skrivit.. Blev genast peppad till att röra lite på mig så nu ska jag ut på en barnvagnspromenad tillsammans med Zandra och Liam! :) Har hört att Ida ska göra underverk med min kropp på bara en månad så det är bara att sätta igång! ;) Ska knäppa lite före bilder sedan så jag har något att jämföra med! Nu kör vi! image

Underbart fina namntavlor!

Har precis gjort en beställning på jättefina tavlor! Jag skulle först bara beställa en namntavla till Freja i födelsedagspresent men jag beställde till slut 4 st tavlor:) De färdiga bilderna skickas på en fil som jag sedan kan framkalla eller skriva ut på fotoskrivare, längtar tills dom är klara! Det kommer bli så fint :D

annaform.se   personliga tavlor   bloggdesign

Håll utkik här i bloggen, det dyker upp roligheter inom kort ;)


Mirakelshortsen!

Som dom flesta av er redan vet så har jag en ballongmage som sväller upp för minsta lilla grej jag stoppar i mig :( Det tillsammans med allt löst skinn på magen gör att mina kläder inte sitter så jäkla snyggt jämt. Jag beställde hem ett par "mirakelshorts" som jag hoppades skulle trolla bort en del av min svullna mage...

hmprod

Shaping-shorts från H&M, 129 :-

Dom var ganska billiga så  jag hade inte så jättehöga förväntningar.. Hur mycket jag än vill så kommer jag aldrig att bli helt platt och bli av med kärlekshandtagen!

Här kommer lite före och efter bilder

wpid-PicsArt_1342436181492.jpg

Lite skillnad blev det allt men magen var inte heller så jättesvullen innan. Ska ta nya bilder när magen är som värst, efter middagen eller så!

Shortsen i sig är inte så jäkla snygga men ganska bekväma. Nackdelen är väl att det inte ser så snyggt ut under vita linnen och jag kan tänka mig att dom blir ganska varma om solen lyckas titta fram!

Men vafan, lätt värt 129:-


Perfekt väder för en tur till Birsta!

Vi är på väg till Birsta för att spana in lite barnvagnar så vi vet vad vi vill ha när det är dags att köpa en ny! Antar att vi hinner ändra oss några gånger också under tidens gång så det är bra att vi är ute i tid :) Ska iallafall kika lite extra på Emmaljungan och på en Baby Travel Amsterdam Facelift om den finns inne! image image Efter Birsta ska vi hälsa på pappa och ikväll blir det mer rensning hemma. Jag ska även skriva ett inlägg om mina mirakelshorts, missa inte det! ;)

När ska det vända?

Det här är faktiskt inte okej! image image Hallå!? Det är den 16 juli och vi har inte varit på stranden en enda gång i sommar (bortsett från Strömstad men då var det knappt varmt)! Kommer det att vända överhuvudtaget? Blir vi utan sommar i år? Tragiskt! :(

Känslomässig krasch!

Tårarna bara rinner och rinner, jag kan inte hindra det... Det var längesedan nu så det var väl dags antar jag? Kroppen orkar nog inte hur mycket som helst, jag har varit stark länge nu! Såg en bild på datorn tidigare, en bild på pappa tillsammans med en pytteliten Freja i famnen. Det knöt sig i magen och det gick inte att hålla tillbaka tårarna. Jag är så otroligt tacksam för att han lever och det är verkligen ett mirakel att han är med oss idag. Men det gör ont att inse att inget kommer att bli som förut! :( Just nu ligger han på sjukhuset, det stället han avskyr mest av allt. Han hör inte hemma där! Jag vill bara ta med honom hem och önska att inget hade hänt. Han har halva livet kvar, varför skulle detta drabba just honom? Livet är inte rättvist :( image Trots allt så ser ändå framtiden ganska ljus ut för pappa. Vi är många som kämpar tillsammans och vi ska se till att han får komma hem snart. Hem till huset och katterna!

Drömmer mig bort till värmen!

Jag förstår att det är högtryck hos resebyråerna just nu, det verkar ju inte bli någon sommar någonstans i Sverige i år! :( Jag har redan ställt in mig på att det snart är höst och att det inte är någon mening att köpa några sommarkläder. Den där bikinin behöver jag ju verkligen inte leta efter.. Vi sitter och kikar efter lite resor, det skulle vara så skönt att åka iväg. Bara slappna av med en massa sol och bad! Jag och Mats har aldrig åkt utomlands tillsammans och senast jag var iväg var 2002. Vi får börja spara undan lite pengar nu så kanske vi kan åka iväg någonstans till våren eller nästa höst, det kanske blir en bröllopsresa.. vem vet? ;) Har hittat två härliga hotell i Turkiet hos Travel.se , det ser väl inte så dumt ut? :)

017249a_hb_p_001_big

021074a_hb_a_001_big

Vi skulle kunna flyga från Umeå också, det är ju inte så jättelångt dit! Det finns många härliga resmål men vi är ju inte så jättetät så vi får börja med de lite billigare alternativen om vi ska någonstans ;)

Om du också funderar på att fly landet så kan jag tipsa om  Travel.se!


Vilken pärs!

Har precis varit ute och sprungit med Zandra! Vi körde lite backträning till att börja med, trodde jag skulle avlida innan jag ens börjat men det gick bra! :) Efter backen joggade vi vidare lite lätt, det märks att jag inte rört på mig sedan vårruset! Det blev ingen lång runda om jag säger så ;) image image När jag kom hem gjorde jag lite situp's och lyfte Freja upp och ner i luften! :)

Freja 11 månader!

Tänk att denna lilla tjej blir 1 år om en månad!

CIMG4618

Tiden går så otroligt snabbt och detta år har rusat förbi samtidigt som jag faktiskt har hunnit njuta fullt ut av att vara mammaledig! ♥ När Amanda var liten mådde jag inte så bra så jag minns knappt vad jag gjorde under hennes första år och jag kunde inte njuta av bäbistiden :/

Så vad har hänt senaste månaden då? Freja fortsätter att dra sig fram på stjärten i en rasande fart och går efter allt. Hon drar iväg med vardagsrumsborden ganska ofta! Hon står stadigare och stadigare då hon vågar släppa taget och hon står hellre utan stöd i sängen eller i soffan istället för på golvet :) Hon förföljer sina systrar och vill vara med i alla lekar, oftast får hon det också. Det finns fortfarande bara en tand i munnen men det är ganska svullet bredvid den tanden så den andra tränger nog fram snart! Hon älskar musik och dansar gärna och klappar händerna i takt :D Språket utvecklas mer och mer och ibland kan man höra mamma, pappa, hej, kisse och hon härmar det mesta ljud man gör!

Det är inte ofta Freja är ledsen, hon måste vara en av de gladaste "bäbisarna" jag träffat! (jag vet att jag kommer få ångra att jag skrev detta ;))

Grattis världens finaste tjej på 11-månadersdagen ♥


En sån där skön dag!

Nu har vi vaknat igen efter några timmars sömn, jag somnade efter 3 någon gång.. Är så tacksam för att Freja ville sova till 9! :) Blev så himla pigg inatt och kunde inte riktigt somna. Känner mig nästan bakis nu men det gör ingenting, känner mig så lycklig inombords! ♥ Idag blir det en sån där skön dag. Vi ska rensa lite och plocka bort en massa skit som står överallt, lägga ut lite annonser på blocket. Vi har lite möbler som ska iväg och så har vi bestämt att vi ska sälja våran "stora" vagn och köpa en ny! :) Den lilla sittvagnen vi har nu ska få bli dagisvagn så vi ska kika efter en lite rymligare sittvagn med fullt liggläge som går att använda några år framåt :) Jag vet vilken vagn jag ska spana in iallafall men jag vill ändå höra vilka ni kan tipsa om! Fördelar/nackdelar?

102581

Den där fotograferingen kanske får vänta lite eftersom det bara är 15 grader ute :/ Tror jag ska sätta mig att kika efter lite resor sedan, vi tänkte försöka komma iväg någonstans nästa år!


Det är på natten hjärnan arbetar!

Herregud vad jag blir pigg på nätterna, hjärnan arbetar på högvarv och idéerna bara sprutar! :) Jag och Mats är ett grymt team och vi kompletterar varandra så jävla bra! ♥

Jag har precis skickat iväg ett kul mail som jag hoppas få svar på inom de närmsta dagarna ;)

Annars så ser vi fram emot helgen, "gammfolket" ska ut och göra stan osäker!

Härnösands Stadsfest 2012    19 21 juli


Hamilton - I nationens intresse

Jag och Mats har haft filmkväll ikväll, bara vi två. Minns inte när det hände senast! ♥ Eftersom vi är lite efter så har vi äntligen sett Hamilton som vi har pratat om länge. Och vad ska jag säga..? Den var ju hur bra som helst och Persbrandt var riktigt het ;)

I september kommer tvåan och den tänker vi se på bio!

hamilton_-_i_nationens_intresse-15924208-frntl

Det är nog första gången vi suttit kvar och tittat på eftertexterna och njutit, ledmotivet sjungs ju av finaste Robert Pettersson och Helena Josefsson ♥

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U9_NuNWQsHg[/youtube]

Jag bara ryser när jag hör Robbans röst!


Försvunna fjärrkontroller!

Jag fattar inte vart tv-dosorna tar vägen hela tiden.. Vi har 3 st här hemma som vi använder när vi ska kika på tv:n. En slå på tv dosa, en höj och sänk dosa  och en byta kanal dosa! Imorse var 2 av dom borta.. Vi hittade den ena men den andra försvann redan innan vi for på semestern. Hur många ställen kan den vara på liksom? Just nu är det byta kanal dosan som är försvunnen, den vi använder mest såklart!

images (1)

Är det bara hemma hos oss som dosorna försvinner titt som tätt?


På hemmaplan!

Nu är vi hemma igen, tråkigt nog! Hade mer än gärna stannat borta ett tag till... Jag trivs alldeles för bra tillsammans med Per och Marie nere i Karlstad! ♥ Bilresan gick ganska bra, ungarna bråkade en hel del men det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi har avverkat ca 200 mil den senaste veckan! Vi stannade till på sjukhuset när vi kom till Sundsvall och hälsade på pappa, han hade saknat oss och blev jätteglad när vi kom! :D Vi var glada att se han också såklart, mamma kom också upp så jag fick träffa henne med! :) När vi kom hem fick vi en trevlig överraskning, Vilda hade kommit in i skrubben och kissat ner hela skötväskan och innehållet. Vet inte vad det är med henne och väskor. Så fort någon står på golvet så är hon där :( Det var även kiss på golvet inne på Noras rum så vi har skurat lite här ikväll.. Allt är uppackat iallafall och jag har duschat så imorrn tänkte jag ta en sovmorgon och bara ta det lugnt, så det så! ;)

Dags för träning igen!!

Jag vet inte vad som har hänt men jag har fått ett sånt sug efter att träna! Det var ju evigheter sedan sist men nu känner jag att jag vill komma igång igen, på riktigt den här gången! Ida, vill du bli min PT och få mig fit och snygg?? ;)

Sista natten i Karlstad

Trots att eftermiddagen och kvällen inte riktigt blev som vi hade tänkt oss så har vi ändå haft en härlig dag med våra fina vänner, som alltid! Vi köpte hem pizza till middag och hyrde en värdelös film som vi såg på.. Nu är det dessvärre dags att sova.. Imorgon rullar bilen hem till Härnösand och jag kommer att gråta floder trots att vi kommer att ses till veckan igen! Jag hatar att bo så långt ifrån Per och Marie :( Freja har öst gärnet här ikväll, hon har ätit massa majskrokar, ätit sura godisar som ni kanske såg tidigare och härjat framför tv:n! :) image image image Vill inte att det ska bli imorgon... :(

Sur godis??

Tjejen som gillar sura godisar!? ;) [videofyme id="570016" width="480" height="320"]

Möte med nya människor!

Vi for ut till ett jättemysigt fik för att äta lite sen frukost/lunch idag. Där mötte vi även upp några vänner till Per och Marie, vi var totalt 17 st med alla barn inräknade som fikade! Vi satt ute vid vattnet och det var upphåll medans vi åt :) Alltid trevligt att träffa lite nya människor, det tyckte Mats också :) Hade det inte varit för att det började regna så hade vi nog varit kvar ett tag till! image Nu ska vi ta en liten tur på stan och ikväll ska vi gå på en uteservering och äta lite god mat! Jag trivs här nere och jag vill aldrig åka ifrån Per och Marie! :/

Utslagna hjältar!

Det blir långa dagar och kvällar nu på semestern. Vet inte hur länge vi var vakna inatt... Så här ser det ut på soffan just nu! image Utslagna hjältar!

Mys med vännerna!

image image image Vi vuxna sitter i soffan och bara myser medans barna sitter i köket och lyssnar på skitjobbig musik..! Maries lillasyster är också här så Nora och Amanda har sällis :) Freja är fortfarande vaken hon med... Man kan ju missa nåt ;)

Mot Karlstad!

Nu har vi lämnat Strömstad och Daftö resort och är på väg mot Karlstad! Vi har haft några underbara dagar med utflykter, god mat, gott att dricka och mycket skratt. Både vi och barnen är nöjda. Vi blir kvar hos Per och Marie i 2 nätter innan vi åker hemåt igen. Vill inte att semestern ska ta slut så snart! :/ image image image image image

Nordens ark och Smögen!

Idag har vi varit på vift hela dagen! Vi började med ett besök på Nordens ark där vi har sett massor av djur och fått mycket motion i alla backar och sedan får vi till Smögen där vi har gått på bryggan och tittat på en hel del snygga båtar och kikat i lite butiker. image Nu är vi på väg tillbaka till stugan för att äta middag och kanske spela minigolf! :) Mer bilder och bättre inlägg om allt kommer när vi är hemma i stan!

Vilken undebar dag vi haft!

Det går inte att beskriva med ord hur underbart vi har det! Vi var på stranden fram till 15 sedan for vi till stugorna och duschade och gjorde oss klara för att åka in till stan. Vi åt jättegod middag, köpte glass och kikade på en massa båtar! Det är så jäkla fint här... :) Barna lekte i lekparken till ca 23.30 medans vi spelade spel. Vi hade så kul att vakten fick komma och säga till oss vid halv 1 att vi skulle sänka volymen lite.. Haha.. Ooops ;) Nu ska vi sova lite och hoppas på att morgondagen blir minst lika rolig! image image image

På stranden!

Vi ligger på en jättemysig strand ute i Saltö och har det skönt! image image image Freja ligger i vagnen och sover, när hon vaknar ska hon få ta på sig baddräkten och gå ner till vattnet! :)

Gomorron!!

Jag har ganska nyss vaknat. Amanda har varit vaken en stund och har redan varit ute och lekt en stund men Nora sover fortfarande! Vi ska strax möta upp Per och Marie för lite frukost nere i restaurangen. Det är ju precis som att bo på hotell det här! Frukosten ingår i boendet så det är jätteskönt att slippa tänka på det :) Vi har inte bestämt än vad vi ska göra idag men det ser ut att vara soligt ute så det blir nog bad för ungarna iallafall! image

En underbar dag!

Vi trivs jättebra här på campingen och vet ni vad!? Sängarna är HUR SKÖNA SOM HELST! Bättre än på hotell faktiskt, det ska bli så skönt att sova nu efter en härlig dag.. Ser fram emot morgondagen!! :) Natti natti!

Kvällsfiske!!

image image Vi har varit ute och gått efter stranden ikväll, det är så himla fint här!

Framme!!!

Nu är vi framme på Daftö resort och ska börja installera oss i döskallebyn! :) Shit vilken camping, hur mysigt som helst. Hela stan är ju jättemysig! Jag är säker på att vi kommer trivas :) image image image Per och Marie har sin stuga snett ovanför oss :) Ikväll ska vi grilla och ha det skönt!

Semesterfina!

Efter ca 5 timmars sömn inatt börjar vi sakta vakna till liv! Nora och Amanda har gjort sig semesterfina helt på egen hand :) image image image image Så fort vi är klara ska vi packa in oss i bilarna! :)

Vilka änglar jag har!

Måste bara få skryta lite.. Jag trodde ALDRIG att denna resa skulle gå så bra som den har gjort! Vi har drygt 5 mil kvar innan vi är framme. Nora har varit vaken hela vägen men Amanda och Freja sover sött just nu! :) Amanda som verkligen hatar att åka bil har inte sagt ett ord om att det är jobbigt eller frågat hur långt det är kvar! Alla har varit som små änglar hela vägen :) Idag kommer vi ha åkt lite mer än 60 mil och imorrn blir det 20 till. Gissar på att vägen hem kommer bli lite jobbigare.. ;) image Vill även tacka Mats för att han har kört större delen av vägen, du är en ängel!

Vi åker och åker och åker och åker...

Det börjar kännas i min beniga stjärt att vi åkt en bra bit nu och det är lite mindre 20 mil kvar... Det är bara en massa skog överallt så jag hoppas vi är på rätt väg ;) Vi stannade i Tönnebro för lite middag, det blåste och var skitkallt så vi slängde i oss maten! Innan vi åkte därifrån träffade vi på Zandra, Johan och Liam. Dom har varit i Stockholm och var å väg hem! Tänk att jag får träffa mina 3 närmsta vänner på en och samma dag, inte dåligt! :)

Vi åker och åker och åker och åker...

Det börjar kännas i min beniga stjärt att vi åkt en bra bit nu och det är lite mindre 20 mil kvar... Det är bara en massa skog överallt så jag hoppas vi är på rätt väg ;) Vi stannade i Tönnebro för lite middag, det blåste och var skitkallt så vi slängde i oss maten! image image Innan vi åkte därifrån träffade vi på Zandra, Johan och Liam. Dom har varit i Stockholm och var å väg hem! Tänk att jag får träffa mina 3 närmsta vänner på en och samma dag, inte dåligt! :)

Mot Karlstad!!!

Nu har vi varit upp till pappa en sväng och sagt hejdå. Nu ses vi inte på en vecka! :( Bilen är full med packning och barn som redan är rastlösa och tjafsar innan vi kommit ut ur Sundsvall.. Tur det bara är drygt 60 mil kvar ;) image image Ni är vi på väg mot Karlstad och våra älskade vänner Per och Marie!

Instagram!

NU DRAR VI!

För att du inte missa något under vår semester så tycker jag att du ska följa mig på Instagram där det kommer att komma upp en hel del bilder under resans gång :)

images (2) JANNICEN

VI HÖRS! :)

Snälla Amanda!

Vilken överraskning jag fick när jag skulle ta fram en skärbräda nyss. I lådan ligger ett gäng med kakelplattor... Amanda tyckte att vi kunde ha dom som kastrullunderlägg så vi fick allihopa! Tack, älskade unge! :) image Vilka idéer dom får ibland!

Packning - check!

Idag har allt rullat på enligt planerna och jag kan gå och lägga mig med gott samvete :) Allt är nästan packat och klart, det är bara dom här småsakerna som är kvar som tandborstarna, maten, mobilladdare osv. Mats har även börjat packa in lite smått i bilen och det ser ut som att allt kommer att få plats! Shit vad grejer det blir när man ska vara borta drygt en vecka och eftersom man är på semester så packar man även ner allt sånt som man inte använder till vardags för att man vill snygga till sig lite extra. Och allt det där "utifall att" tar en jävla plats kan jag tala om ;) Det ska bli så skönt att komma iväg, bara tänka på oss själva och njuta av trevligt sällskap och slappna av ett tag! Den här resan behöver vi allihopa efter månaden som varit.. Kom gärna med lite tips på vad vi kan se och göra i Strömstad. Några grejer har vi inplanerade men kom gärna med en massa förslag på vad vi inte får missa!

images (1)

Vi ska bo på Daftö resort, i döskallebyn. Campingen ser jättemysig ut och det verkar finnas en hel del roliga saker att göra för barnen, hur bra som helst!


Fuck fuck fuck!!!

Jag gråter floder och vet inte vad jag ska ta mig till!!! Helvetes fans jävla skit... Ingen av bikinisarna passade :( Kul och gå helt näck eller fullt påklädd på semestern... Nån som har något tips på vad jag kan använda som bikini istället???

Alltid kul med nya kläder!

Ni som känner mig vet att jag nästan aldrig köper nya kläder till mig själv, det mesta jag äger ät ärvda grejer från mina yngre systrar.. Inget fel med det men ibland är det kul att ha något helt nytt! ;) Igår fick jag hem mitt första paket som innehöll 3 linnen, 1 kjol, 2 par trosor, 1 par skor, ett par solglasögon som egentligen var till Mats men som jag fick i slutändan ändå och sist men inte minst ett par mirakelshorts som håller in lite fläsk ;) image Hemma ligger paket nr 2 och väntar... :)

Pyssel i Matfors!

Barnen var hos min storasyster hela dagen igår, dom hade haft jättekul! Jag tror inte att man kan ha tråkigt hos henne, hon kommer på roliga idéer hela tiden och pysslar nästan jämt. Igår målade barnen på en massa kakelplattor, det här ett av mästerverken! image Tycker det blev skitcoolt! :) Linda fick allt det där som inte jag fick och jag önskar jag kunde vara lite mer som henne. Blir alltid så mycket klokare när jag har varit där och pratat med henne. Hon får mig att använda min hjärna och ger mig bra tips på hur jag kan utvecklas och våga sägs vad jag tycker och tänker! Jag ska nog åka dit mycket oftare så kanske jag lär mig att jag inte ska ha dåligt samvete för allt hela tiden! Jag älskar min syster! image image image Tack för att du var barnvakt och tack för att du är så förbannat klok hela tiden! :)

Det kommer att bli en lååååång natt!

Skulle ha druckit en massa kaffe så jag orkar hålla mig vaken inatt, synd bara att det är så jäkla äckligt så det inte går ner! Räknar med att vara vaken halva natten inatt om vi ska hinna med någonting. Tanken var att vi skulle ha hunnit med en hel del idag... vattna alla blommor, städa undan, dammsuga, påbörja all packning mm. Men det blev inte riktigt så! Vi var ju på möte på sjukhuset i förmiddags och sedan blev vi kvar lite längre än tänkt (som vanligt)! :)  När vi kom ut till syrran för att hämta ungarna frågade hon om vi ville äta middag med dom och det tackar man ju inte nej till :) Vi kom hem strax efter 20 och då for jag på affärn och handlade det som behövs till på lördag. Under tiden jag är där ringer Mats mig och är ganska så less.. Det visar sig att någon katt har kissat i Noras säng, FUCK, inte igen! Mats sliter ur alla sängkläder och går ner i tvättstugan och kör igång en maskin.  När han går in i torkrummet så är sladden urdragen till både kupévärmaren och avfuktaren så alla kläder vi tvättade igår är fortfarande BLÖTA och går alltså inte att packa ner i några väskor. Sedan välter Freja omkull en av katternas vattenskålar i köket... Kul liv, eller hur?? När jag kom hem packade vi upp allt och jag kikade igenom ena paketet som hade kommit, det var mycket fint och vad det var får ni se imorgon! ;) Det andra paketet hoppas jag kommer imorgon, annars får jag PANIK! Det är mina bikinisar.. Det är väl bara att sätta igång med allt så vi hinner någon vart.. imorgon har vi inte heller så mycket tid till att fixa allt! Känner att det ska bli jäkligt skönt med lite semester...

Snapshot_20120705_2


Mer paket!!!

Idag verkar det som att de andra 2 paketen jag väntar på ska komma, underbart! Har beställt en grej som jag hoppas ska göra underverk med min kropp, vad det är får ni se senare.. ;)

images (1)

images

Jag älskar att få paket, vad det är i spelar egentligen ingen större roll :)

Hjälp, vad händer!?

Jag börjar bli lite orolig faktiskt.. inte kan jag väl vara gravid igen? Blir nästan lite nervös och ni som är känsliga och tycker jag är äcklig kan sluta läsa nu... Det blir en liten blodig historia det här men jag måste få höra om det är fler som har det som jag..? Sedan Frejas förlossning har jag haft mens kanske 2 eller 3 gånger.. och den har inte alls varit regelbunden som den var innan. Förra månaden, precis när pappa blev sjuk fick jag "början till mens" när vi var uppe i Umeå. Det höll på så nästan en vecka innan den kom "på riktigt" och höll i sig nästan en vecka. Min plan var att den skulle komma nu igen runt den sista så jag slapp den på semestern. Mycket riktigt, för några dagar sedan satte det igång lite försiktigt men nu är det liksom INGENTING!? Hallå?? Mensen, vart tog du vägen?? Vad hände? Någon fler som har det så här? Vad beror det på? Jag är väl inte på smällen igen?

images

Update: Okej, jag är INTE gravid! Idag small det till... Varför är det såhär? Det blir ju nästa 2 veckors mens varje gång och det suuuuuger! :(

Våga fimpa!

Idag när jag var på sjukhuset och hälsade på pappa så fick jag se något som fick mig att bli riktigt ledsen inombords och jag fick en stor klump i magen. Nere i stora entrén satt en kille med en liten nyfödd bäbis som låg i en sån där plastvagn som finns på BB och utanför stog mamman och rökte! När hon kom in tog hon upp bäbisen direkt och började pussa på den, så snuskigt, usch! :( Egentligen ska jag väl inte säga så mycket eftersom jag har varit rökare själv men när det kommer till att röka i närheten av barn eller att som i detta fall ta upp barnet direkt efter att ha rökt utan att ha tvättat av sig, det tycker jag är vidrigt! Visst, jag förstår att det är svårt att sluta röka. Jag har gjort det ett X antal gånger men barnet i sig måste väl vara motivation nog, eller?? Jag tycker det ser lika illa ut när någon går och röker när dom drar barnvagnen framför sig eller som på Noras skolavslutning, då stog en mamma med barnet i ena armen och en cigg i den andra och rökte samtidigt. Jag blir liksom mållös!! Hur tänker folk? Varför ska dessa små bäbisar utsättas för de vuxnas dumhet? SKÄRPNING FÖR FAN! Rök någon annanstans än i närheten av barnen... Vad tycker du om detta beteende? Är du en av "dom"? Hur tänker du?

Projektet misslyckades!

Jag behöver inte lägga in någon efterbild på håret för det blev ingen direkt skillnad.. Utväxten är kvar och håret blev en aning ljusare men annars är allt som förut :/ Måste fan börja gå till frissan och låta dom färga håret... det ser ju för bedrövligt ut :(

Projekt: Slinga hår!

Mats orkade inte slinga håret igår så han fick göra det idag istället! :) Det jag når har jag gjort och resten fick han äran att göra.. Tråkigt att det ska ta sån jävla tid att få ut skiten! Nu ska färgen i och sedan hoppas jag att det mesta av utväxten försvinner! :) image Det går inte att fånga på bild hur ful och mörk utväxten är! image

Mysigt eller inte, det är frågan?

Jag och Freja ligger och myser på soffan och är ganska nyvakna! :) Vi gick och la oss här efter att Missan hade kissat i våran säng vid halv 5 imorse, stackarn :/ Jag kan ju inte vara arg på henne när allt är som det är.. Hoppas på att få ren madrassen bara! Gomorron på er, så här mysigt har vi det! image

Den hektiska gårdagen!

Som jag skrev igår så blev det en lite smått kaotisk dag.. Vi skulle åka till pappa och hälsa på som vanligt och skulle åka från stan vid 13. Det slutade med att vi fick stressa iväg som några dårar då vi skulle ta med oss pappas ena katt, Missan, till veterinären 14.40. Hon hade blivit klöst eller riven bak vid stjärten och det varade som fan! :( Emelie skulle åka med oss och hon hade inget nummer jag kunde nå henne på så vi fick åka dit och knacka på för att väcka henne, sedan åka och tanka bilen och hämta en kattbur som vi fick låna av Nathalie och Jens. Sedan tillbaka till Emelie och hämta upp henne. Vi brassade ut till pappa där Hasse var med Missan, hon låg inne på soffan så vi slapp springa runt och leta henne på gården. Vilken tur!! :) Det kunde ha tagit hur lång tid som helst annars... Missan är för övrigt min och Mats första katt som vi skaffade strax efter att vi hade flyttat ihop. Efter några veckor hamnade hon hos pappa efter att vi hade varit en helg ute i Söråker. Hon är 10 år nu och är världens finaste och gosigaste katt! Vi hann in i tid iallafall och dom tog emot henne! Under tiden for vi upp till pappa och hälsade på, vi blev kvar där ganska länge. Vi for därifrån vid 18.40 då vi kände att han kanske ville vara själv med min faster. På vägen hem stannade vi till i Birsta för att köpa en FM sändare och veterinären ringde då och sa att vi kunde hämta Missan kl 20. Efter lite överläggande med barnvakten och oss själva så stannade vi kvar där nere och hämtade upp henne. Annars hade hon kunnat stanna kvar över natten men det hade bara blivit mer bökigt. Hon har nu några dränage bak i ryggen/stjärten och så har hon blivit kastrerad så hon kan inte vara utomhus så hon har flyttat in här hos oss tills på lördag då ingen annan kunde ta henne igår! Det gör mig ingenting och jag skulle gärna behålla henne här för alltid men det är ute hos pappa i skogen som hon hör hemma. Vi var hemma strax efter 21 någon gång och då skulle vi lösa allt med våra katter, en extra kattlåda osv. så det blev ganska sent innan vi kom i säng. Missan fick vara instängd i vårat rum under natten så inte Pontus och Vilda skulle vara på henne och så vi kunde ha koll.. Någon gång mellan 2.30 och 4.30 hade hon lyckats slita av sig kragen på något sätt, inge bra alls men det gick ganska smidigt att sätta tillbaka den som tur var. Idag har hon fått första dosen medicin och allt fungerar super än så länge. Pontus och Vilda håller sig på avstånd och Missan har hittat sin plats under databordet i vårat sovrum :)

wpid-IMG_20120703_100029.jpg Finaste Missan, pappas ögonsten! ♥


Listskrivning!

Både jag och Mats har en liten släng av kontrollbehov och för att inte stressa sönder inför lördag när vi ska åka på semester så har vi börjat skriva en massa listor... Hittills finns det ett "schema" över allt som behöver göras.. vattna blommar, slinga håret, tvätta osv. Sedan finns det en lista över saker som behöver handlas, separata packningslistor för Mats, Nora, Amanda, Freja, Frejas mat, toagrejer och allmänt! Min lista har jag inte börjat på än och dom andra kommer nog fyllas ut under veckans gång ;) Nu slipper jag vara sönderstressad och få ont i magen, känns skönt att ha lite kontroll!

wpid-PicsArt_1341340319360.jpg

Tänkte flirta in mig hos snyggingen nu så han slingar mitt hår ikväll ;)


Ett telefonsamtal som värmde i hjärtat!

Tänk att man kan bli så glad av ett telefonsamtal! Pappa ringde nyss med lite hjälp av Lennart, han ville kolla läget och frågade vad jag gjorde :) Han hade nyss ätit och skulle vila lite.. Åh, min underbara älskade pappa. Du gjorde min dag image

Ett av paketen har kommit!

Idag har jag varit och hämtat ut paketet från lekmer.se, det var snabb leverans precis som jag hade väntat mig! :) Nu är Freja redo för stranden!

wpid-20120703_130936.jpg

wpid-20120703_131012.jpg

wpid-20120703_130302.jpg Vi fick med en liten överrsakning också, det uppskattades! :)

Nu hoppas jag att de andra paketen hinner komma innan fredag också, väntar på bikinisarna och lite sommarkläder jag fyndade på HM:s rea till mig och Mats!


Morrn morrn!

Ligger på soffan och ska försöka vila lite, Amanda har precis kommit hem från farmor så jag mötte upp henne! Idag har vi det vi gör.. *Vi ska försöka hitta en lösning på alla katter * Börja tvätta inför lördag * Skriva listor och planerna mat, packning osv. Mycket ska med i en liten bil så vi måste tänka oss för och inte packa för mycket * Städa och tvätta bilen? * Göra slingor För att orka med allt så måste jag vila en stund först! ;) Vi hörs!

Godnatt!

Det blev lite sent och jag orkar inte riktigt skriva om dagen, gör det imorgon istället.. Kan säga att vi är en katt rikare i några dagar nu, min första katt Missan har hittat hit ;) Natti natti!

Vilken dag det blev!

Den sammanfattas med 2 ord.. Smått kaotisk! Skriver mer sedan då jag har landat hemma.. Om jag inte somnar vill säga ;)

En liten prinsessa!

GRATTIS SARA OCH NICLAS TILL ER TREDJE PRINSESSA! ♥

hämta

Välkommen till världen lilla Märta!

Längtar tills jag får träffa dig :)


Det bästa sättet att vakna på...

Freja är så himla underbar på morgnarna. Hon sover fortfarande med oss från det att hon vaknar på natten tills att vi kliver upp, hur mysigt som helst! Jag vaknar oftast av att hon ligger och pillar mig i ansiktet och sedan lägger hon ner huvudet och "kramas". Det är ingen panik med att kliva upp och hon kan ligga och kramas nästan en halvtimme ibland innan jag har vaknat till riktigt. Så himla gosigt och underbart, världens finaste lilla tjej :) image Och ja, vi ligger fortfarande kvar i sängen... :) Jag skriver och Freja tränar balansen med att ställa sig upp hela tiden och stå utan att hålla i sig. Det går mycket bättre att så i sängen än på golvet av någon anledning! Gomorron på er!

Nätshopping!

Har klickat hem 2 bikinisar (säger man så?) från Ellos ikväll, hoppas på att någon av dom passar och att dom kommer innan lördag! :)

12-1905_F

ells_1333348_M

Det var dom enda som såg någorlunda vettiga ut och som hade normala trosor som passade till.. Jag är inte så mycket för det här med tanga. Är inte så snyggt med mina valkar på höfterna ;)

Håll tummarna för mig nu!


Superbabygirl!

Freja såg att det regnade ute och drog på sig regnrocken.... eller inte! ;) Men påsen fick hon faktiskt på sig alldeles själv och hon flög fram på golven här hemma! :D

wpid-PicsArt_1341164615415.jpg


Pappas fight - Dag 34

Utdrag ur dagboken: Lördag 2012-0-30 22.02 Idag var det en underbar dag igen! :) Lennart, Anette och Kevin var hos dig mellan 12-14, du hade varit pigg och dom hörde nästan allt av det du sa. Dom hade tagit med dig ut en sväng så du fick lite frisk luft men du ville in igen efter bara någon minut. Hoppas det är fint väder på måndag, då ska jag ta med dig ut på en liten promenad! Jag, Mats och Freja kom till dig vid 15.40, då såg du riktigt pigg ut. Nu hör vi i stort sätt allting som du säger, jätteskönt! Det blir så mycket enklare för oss alla och vi slipper känna oss så dumma :) Vi pratade om ungefär samma saker som vanligt.. Hur du har det, vad du äter, om du sover bra osv. Det verkar rulla på och det går framåt! Du frågade om vi hade gömt undan någon bulle och om du kunde få en sockerbit till kaffet. Vi frågade sköterskan om röntgen av svalget som gjordes igår och dom ser förbättringar men det är inte tillräckligt bra för att du ska få äta vanlig mat. Det  är fortfarande soppor och puréer som gäller. Hon visste inte hur dom kunde låta dig äta en bulle i förrgår, blir så irriterad! Det kunde ju ha blivit värsta katastrofen!! Vid 17.30 somnade både du och Freja och sov gott i en timme ungefär. Du somnade med min hand i din ♥ wpid-PicsArt_1341069748482.jpg Det första du sa när du vaknade var att du ville gå på toaletten. Mats skulle ringa på sköterskan men någon annan knapp var också intryckt så det tjöt i hela korridoren och det kom 4-5 sköterskor springandes... hahaha! :) Det var inte riktigt meningen... ;) Du fick iallafall gå på toaletten och det hade gått ganska bra! Vi for hem kl. 19 då besökstiden var slut. Vi fick många mysiga timmar tillsammans och du sa att du uppskattade alla besök du får  av oss nära. På måndag när vi kommer igen ska vi jämna till dit hår så det blir lite snyggare och fräschare :) Du är så otroligt vacker och du sa att det var skönt att vara korthårig. Hoppas du sover gott inatt! Tack för idag, jag älskar dig ♥ Puss puss

Pappas fight - Dag 33

Utdrag ur dagboken: Fredag 2012-06-29 00.45 Idag är en sån där "tom" dag. Vi har inte hälsat på dig och jag har inte pratat med någon sköterska på hela dagen :( Linda har varit hos dig idag. Hon hade köpt med sig en tröja, ett linne och ett par byxor. Du sa att dom var okej men hon såg på din blick att du tänkte: "Vad fan, ska jag ha på mig dom där?" :) Du hade frågat efter en mjukmacka sedan igårkväll så du skulle få en ikväll om svalgröntgen var bra. Jag hoppas den var det med tanke på att du åt en bulle igår! Och jag hoppas verkligen att dom har koll på vad dom stoppar i dig, om det är lämpligt eller inte. Jag litar inte riktigt på sköterskorna där uppe. Dom verkar så virriga och konstiga. Imorgon kommer vi och hälsar på dig igen, får ställa alla frågor jag har till en "vettig" sköterska. Hoppas verkligen att dom tar hand om dig och att du har det så bra som du kan ha det. Vi ses imorgon och jag längtar som en galning! ÄLSKAR DIG MIN KRIGARE! ♥

Pappas fight - Dag 31

Utdrag ur dagboken: Onsdag 2012-06-27 22.18 Det har kanske varit den tråkigaste dagen på väldigt länge. Jag har inte varit hos dig idag och jag har inte ens pratat med någon sköterska, PÅ HELA DAGEN! Det känns som att vilken tid jag än ringer så får man prata med "fel" person osv. Men det kanske är på tiden att jag släpper kontrollen lite, eller? Lennart, Kevin och Malin har varit hos dig iallafall. Lennart hade bara en massa bra att säga. Han hörde mycket bättre vad du sa idag och du såg pigg ut. Du var jätteglad att se Kevin, ni hade pratat, skrattat och pussats hela tiden :) Imorgon är det våran tur att hälsa på igen!! Älskar när jag får komma ner till dig och krama om dig ♥ Sov så gott, ÄLSKAR DIG!

Pappas fight - Dag 32

Utdrag ur dagboken: Torsdag 2012-06-28 21.55 Idag hade vi  "pappadag" igen, vi åkte ner hela familjen. Vi stannade till hemma hos dig för att hämta lite kläder. Det kändes lite lättare att vara i huset idag men allt blir så overkligt på något sätt... Vill ha tillbaka min gamla pappa ♥ Trots att du gör en massa framsteg så är du ändå fånge i din egen kropp. Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden och göra detta ogjort. FAN FAN FAN vad livet är orättvist! Vi kom till dig vid  14-tiden, du blev glad av att se oss och sköterskan rullade över dig till rygg så att du kunde se oss bättre. Dagen hade varit bra men du är lite dålig att äta, speciellt dom varma sopporna. Men du hade satt i dig en bulle på förmiddagen och åt lite på en till när vi var där. Jag var jätteorolig att du skulle sätta i halsen men det gick bra. Mats pratade mycket om träningen som väntar och en massa annat, han var knappt tyst en sekund så han frågade om han skulle vara tyst. -Ja, en stund! sa du :) Du sa också: Men vad du tjatar, då han tog upp träningen igen, du är så rolig :) Vi stannade "bara" till 16-tiden, du blev trött och ville vila. Efter att vi hade varit hos dig stannade vi till hos Lennart och Anette för att prata lite om framtiden. Vi har kommit varandra riktigt nära och det känns super!! Amanda har verkligen visat sin känsliga sida sedan du blev sjuk. Hon gråter nästan varje dag för att hon saknar dig och tycker synd om dig. Hon håller dig mycket i handen och kramas med dig och berättar hur mycket hon älskar dig! Idag sa hon: Hejdå min älskade morfar, jag älskar dig! Puss puss ♥ ♥ Vi ses snart igen, kämpa på! ♥ Jag älskar dig ♥

Kärlek!

Kan man något annat än att älska dessa fina? :) image Är så glad att jag har er!

Pappas fight - Dag 30

Utdrag ur dagboken: Tisdag 2012-06-26 21.26 Vilken dag det har varit, den bästa på väldigt länge. Jag for hem från dig med ett lyckorus i kroppen! Natten hade varit lugn och på morgonen hade du tvättat dig själv upptill och borstat tänderna. CRP värdet hade minskat så jag hoppas du klarar dig från någon större infektion. Du äter ganska bra och på fredag kommer logopeden och gör en bedömning av hur svalget fungerar. Det ska bli spännande att höra! Vi kom till dig vid 14.30 tiden och då hade du precis somnat, du sov vidare i nästan 1 timme. När du vaknade satt du upp en stund och vi pratade en massa. Vi hörde mycket bättre vad du sa idag :) Du gör mer och mer framsteg för varje dag och idag verkade du inte det minsta virrig förutom då du letade efter cigaretter och en tändare. Det är därför du är en jävel på att pilla på täcket, du tror att cigaretterna är gömda där... Tycker synd om dig!! Jag tog ett jättefint kort på dig som du fick se och du såg väldigt förvånad ut när du fick se dig själv. Jag antar att du inte sett dig själv så många gånger sedan du blev sjuk men jag tycker du passar jättebra i kort hår. Du är så jäkla fin! Dagen har iallafall varit underbar, du har sett så pigg ut. Dina ögon har lyst och ditt leende får mitt hjärta att smälta ♥ När vi skulle åka fick jag flera pussar av dig och du ville att vi skulle köra lugnt på vägen hem. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig! Du är den envisaste människan jag känner, du är så stark! Puss puss

Dumt av mig!!

Freja vaknade först en sväng vid 5, trodde jag skulle svimma när jag såg vad klockan var men hon somnade om till 9 som tur var! Det hade ju varit jätteskönt med en härlig sovmorgon om det inte vore för att jag somnade vid 3 inatt! Jävligt dumt gjort av mig! :/ Jag satt först och skrev halva natten och jag ville ju inte lägga mig före min 8åriga dotter som somnade 1! Sedan dig tiden iväg och jag var ju knappt trött... Jaja, sova kan jag göra en annan dag! :) Solen skiner och det är tydligen strandväder, tyvärr får stranden vänta någon dag på oss. Idag ska vi på 2års kalas hos Liam och sedan har Nora fotboll! Ska strax äta lite frukost och packa Amandas ryggsäck! :) image Ha en trevlig dag!!

Pappas fight - Dag 29

Utdrag ur dagboken: Måndag 2012-06-25 13.24 Linda var upp till dig på förmiddagen och tyckte du såg pigg ut. Du pratade hela tiden. Dom har tagit ett prov på såret där tracken satt, det verkar som att det är där det är en infektion. Jag fick också veta att du byter avdelning idag efter lunch. 23.53 Både Simone och Lennart var hos dig på eftermiddagen och båda tyckte att du verkade pigg och du pratade hela tiden. När Simone var där hade du frågat efter mig :) Lennart tyckte det var väldigt skönt att träffa dig. Han vet inte om det beror på att han förstår dig bättre eller om du sluddrar mindre men han hörde bättre vad du sa idag! :) Imorgon eftermiddag kommer vi och hälsar på dig igen, håller på att längta ihjäl mig! Det blir nog lite glesare med besöken framöver då vi måste hålla oss till besökstiden som är mellan 14-19. Vi är ju några som vill vara hos dig och vi vill ju ha lite "egentid". Det blir mycket träning nu framöver, det behövs verkligen eftersom du har blivit så mager :/ Nu ska jag sova, vi ses snart! ♥Älskar dig världens finaste pappa!♥ Puss puss

Pappas fight - Dag 28

Utdrag ur dagboken: Söndag 2012-06-24 23.03 Nu har jag inte träffat dig på 2 dagar och jag saknar dig så otroligt mycket. Det är skönt att veta att du har haft besök ändå båda under förmiddagen och eftermiddagen. Emelie och Hasse var hos dig på förmiddagen och Lennart var hos dig på eftermiddagen. Jag har precis pratat med en sköterska och hon sa precis som Emelie att du hade varit väldigt trött och att du hade sovit nästan hela förmiddagen. Du hade ätit lite dåligt och varit rosslig och haft lite hosta. Under eftermiddagen hade du ätit lite bättre iallafall men du hade fått lite dropp ikväll. Dom hade tagit nya prover pga att du har stigande CRP. Blir så nervös att jag har smittat dig. Vill inte att du ska bli sjuk. Kommer din kropp att klara av det? Snälla pappa, du får inte bli sjuk! Du har så mycket att kämpa med ändå. Jag ber för dig ikväll!! ♥Jag älskar dig♥

Nattsynd!

Godkväll, eller godnatt kanske jag ska säga!? Jag har suttit och skrivit tidsinställda blogginlägg i ca 3 timmar! Nu är jag äntligen ikapp dagboken och nu kan jag uppdatera om pappas framsteg i "nutid". Dessa inlägg som handlar om den senaste veckan kommer att komma upp imorgon, varannan timme mellan 7-17, håll utkik! Som vanligt är dom skyddade, har du inget lösen så kan du alltid fråga ;) Nora och Tilde har precis somnat, Mats är borta och jag sitter och svullar i mig glass! Hej redan ickebefintliga bikinikropp. GB:s nyhet med smak av 88:an, SJUKT JÄVLA GOD! Tror jag har hittat en favorit som slår den krossade chokladen som jag älskat i alla år.. Har ni inte provat den, gör det för guds skull! :D

Snapshot_20120701

Det kanske börjar bli dags att lägga sig snart så jag orkar med både fotboll och kalas imorrn! Måste packa också eftersom Amanda åker med grannen till Östersund en natt...

Vi hörs!


RSS 2.0